Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (32 μέλη και 291 επισκέπτες)

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.157
Πόντοι
486
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.655
Πόντοι
2.046
Καλημέρα Μύστες!
Ο ΜπουρδελοΨυχωτικος είμαι, που ξυπνάω με το ρολοι για να στειλω πρώτος μην στο Bou...:headbang:

Επειδή νιώθω από χθες λιγο: "Γαμω τη Φυλής σας, Σας δίνουν ένα και Ζητάτε δύο", θα κατέβω στο Μετάξι να Καβαλήσω για ένα διπλο το ΤουρλοΒικτωριακι. Θα της δώσω 5€ tip.:zfuck:

- Θα φύγω για έναν καφέ στο Factory...-

Θα ξαναγυρίσω στο ΜΑ21, θα την ξαναΚαβαλησω για ένα διπλο + 5€.:zfuck:

Και όλο αυτό θα μου κοστίσει 50€ +1 καφέ...

Εννοείται ότι θα περάσω από Φυλής, να ακυρώσω το μισάωρο (60€+30extra:confused:), και να χαιρετίσω...

Τα υπόλοιπα 40€ που θα μου μείνουν από την Δαγκα που γλύτωσα...
Θα περάσω από Κολωνου45 και αν είναι πιτσιρικάδες στον διάδρομο και λιωνουν προσπαθωντας να χωθουν, ενώ δεν έχουν...θα τους βάλω μέσα να ξεχαρμανιασουν!!!

Θα επιχειρήσω και ενημέρωση...
Και τα λέμε Φυλής...

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.198
Πόντοι
456
Καλημέρα Μύστες!
Ο ΜπουρδελοΨυχωτικος είμαι, που ξυπνάω με το ρολοι για να στειλω πρώτος μην στο Bou...:headbang:

Επειδή νιώθω από χθες λιγο: "Γαμω τη Φυλής σας, Σας δίνουν ένα και Ζητάτε δύο", θα κατέβω στο Μετάξι να Καβαλήσω για ένα διπλο το ΤουρλοΒικτωριακι. Θα της δώσω 5€ tip.:zfuck:

Εννοείται ότι θα περάσω από Φυλής, να ακυρώσω το μισάωρο (60€+30extra:confused:), και να χαιρετίσω...

Θα περάσω από Κολωνου45 και αν είναι πιτσιρικάδες στον διάδρομο και λιωνουν προσπαθωντας να χωθουν, ενώ δεν έχουν...θα τους βάλω μέσα να ξεχαρμανιασουν!!!

Και τα λέμε Φυλής...
Ο τρελός του χωριού είσαι που κατέβηκε Αθήνα να νοσηλευτεί χαχα

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.655
Πόντοι
2.046
Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.949
Πόντοι
3.666
Ο τρελός του χωριού είσαι που κατέβηκε Αθήνα να νοσηλευτεί χαχα
Αυτός καθε φορα που κατεβαίνει Αθηνα για κανα 3ημερο να τον βρεξει , ξεκινάει τα ποστ απ την προηγούμενη , και δεν φτανει οτι γραφει παντού , μας τα κανει τσουρέκια και με τα Ισπανικά , Βενεζουελανικα , δεν μας φτάναν τα ποστ του 145 , έχουμε και τα Κολομβιανα απ την Κουρουτα του MaLa , τι ζούμε με τους νουμπαδες ρε πουστη μου !!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.655
Πόντοι
2.046
Έριξα το πρώτο στην ΤουρλοΒικτωρια...
Έχω προπληρώσει και το δεύτερο...:zfuck:
Της είπα, Πονάει η μέση Μ, σπρωχνε προς τα πίσω..:glasses:

Στα της ενημέρωσης... είναι σχεδόν αδύνατη.

Συμβαίνει το εξής...
Ξεκίνησε το Ραμαζάνι και οι Πακις δεν περνούν καν απέξω, μέχρι τις 18:00!
Το αποτέλεσμα, είναι ότι μπαίνεις στο Τσαρσί και σου κλείνουν όλες τον δρόμο γιά να μην φύγεις...
Πολύ όμως, όχι μαλακίες, όπως συνηθως. Δεν είμαι για τέτοια, πονάει και η μέση...

Από την άλλη οποίος έχει στανταρακι και σκάσει θα ακούσει:

Καλώς τον Λεβέντη μας!!!:sunglasses:
...Ούτε μπαμ μπουμ στις πόρτες, ούτε τίποτα ...

Συνημμένα

• 1000001863.jpg
    1000001863.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_20260217_104751.jpg
    IMG_20260217_104751.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 29

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.188
Πόντοι
3.246
Καλημέρα Μύστες!

Και τα λέμε Φυλής...

Δοκίμασα Βικτώρια χθές, μια χαρά το κορίτσι αλλα πολύ κουρασμένο και κρίμα να είναι στο βρωμομετάξι με τους βρωμοπάκιδες.

Δοκίμασα και Μπέλλα ΜΑ25, πολύ όμορφη και κορμί αλλά καμμένο χαρτί, λίγο χαλάρωσε όσο της μίλαγα στην γλώσσα της και έγινε η δουλειά, κρίμα και για αυτήν που είναι μετάξι.

Δοκίμασα και και την έταιρη Βικτώρια τροφαντούλα στο Κ32 όροφο, εις διπλούν, πολυ ευχάριστο ζυμαράκι άμα το καυλαντίσεις λίγο δίνεται.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.655
Πόντοι
2.046
Δοκίμασα Βικτώρια χθές, μια χαρά το κορίτσι αλλα πολύ κουρασμένο και κρίμα να είναι στο βρωμομετάξι με τους βρωμοπάκιδες.
Γάμησε τα Άρχοντα.
Doble turno, no dia Libre!!!
Διπλοβαρδιες χωρίς ρεπό...:confused:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.655
Πόντοι
2.046
Ξηγηθηκα και την δεύτερη Καβάλα, που κατεληξε σε Musculosa Mamada. Α ρε Βικτώριακι, όντως είσαι κουρασμένη αλλά βρίσκεις μέσα σου και δίνεις...

Το Ραμαζάνι αρχίζει αύριο, μου είπε ένας Πακι,
"Σήμερα Γκαμαει"!:happy:
"Όχι Χαράμ"!!!

Έχουν μπερδευτεί οι τσατσάδες,:confused:
Ρε σεις, σε αρπαζουν από τα πετα οι τυπισσες.
Τρούμπα φάση...

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
344
Πόντοι
21
Ρε παιδια λιγο τα φωτα σας. Αν και το αποφευγω μετα απο ενα γλυφονουνι σε μπουρδελο με επιασε μετα απο 2 μερες πονολαιμος. Κανονικα παω σε διαγνωστικο και μου παιρνουν δειγμα απο το λαιμο για σμν, ετσι δεν ειναι? Εχει παει κανεις καπου, γιατι σε ενα διαγνωστικο που ρωτησα δεν ξεραν τπτ.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
10
Like
13.444
Πόντοι
3.246

Katagavlomenos

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.897
Πόντοι
14.805
Ρε παιδια λιγο τα φωτα σας. Αν και το αποφευγω μετα απο ενα γλυφονουνι σε μπουρδελο με επιασε μετα απο 2 μερες πονολαιμος. Κανονικα παω σε διαγνωστικο και μου παιρνουν δειγμα απο το λαιμο για σμν, ετσι δεν ειναι? Εχει παει κανεις καπου, γιατι σε ενα διαγνωστικο που ρωτησα δεν ξεραν τπτ.
Φίλε χαλάρωσε.... Αρχικά άσε να περάσουν οι μέρες και αν επιμείνει ο πονόλαιμος πάνε σε ΩΡΛ..... Αν θες για ΣΜΝ θα κάνεις αίματος σε Κανά δυο μήνες ... Έχουν όλα τα διαγνωστικά πακέτα ΣΜΝ ... στο Συγγρός είναι τζάμπα... Πιες καμία φαντα για αντιβίωση και Κανά ζεστό για το λαιμό .... ΥΓ: αν κολλαγες ΣΜΝ εύκολα με ένα γλυφομούνι όλο το μπου θα είμασταν στο σανατόριο τώρα!!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.684
Πόντοι
2.916

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
344
Πόντοι
21
Φίλε χαλάρωσε.... Αρχικά άσε να περάσουν οι μέρες και αν επιμείνει ο πονόλαιμος πάνε σε ΩΡΛ..... Αν θες για ΣΜΝ θα κάνεις αίματος σε Κανά δυο μήνες ... Έχουν όλα τα διαγνωστικά πακέτα ΣΜΝ ... στο Συγγρός είναι τζάμπα... Πιες καμία φαντα για αντιβίωση και Κανά ζεστό για το λαιμό .... ΥΓ: αν κολλαγες ΣΜΝ εύκολα με ένα γλυφομούνι όλο το μπου θα είμασταν στο σανατόριο τώρα!!
Ευχαριστώ φίλε μου. Και εγω να σου πω, τοσα χρόνια στα μπουρδέλα δεν εχω κολλησει ποτε τπτ, αλλα δεν κάνω ποτε ακαποτα. Τώρα έτυχε και έκανα ενα γλυφομούνι (πάει καιρός σχεδον μήνας) αλλα καποιες μέρες μετά με έπιασε πονόλαιμος και λεω κάτσε να το δούμε. Οπότε θα πάω να κάνω αίματος !

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.573
Πόντοι
446
Αρκετες.Στειλε μηνυμα να στα πω μην ενοχλω μερικους πουθεναδες που δε προσφεραν και τιποτα ουσιωδες περαν της πυρφοριασης
Δεν ενοχλεις κανεναν ρε,αν καποιοι μπαινουν μονο για να κραζουν ειναι προβλημα τους, κανενος αλλου.Ο κοσμος βλεπει.
Πυρετο εχεις? Ειναι απ'οσο ξερω πολυ νωρις για να φανει κατι εκτος απο καμια βακτηριακη αμυγδαλιτιδα.

2 μερες ή ενας μηνας δεν καταλαβα...

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
344
Πόντοι
21
Δεν ενοχλεις κανεναν ρε,αν καποιοι μπαινουν μονο για να κραζουν ειναι προβλημα τους, κανενος αλλου.Ο κοσμος βλεπει.

Πυρετο εχεις? Ειναι απ'οσο ξερω πολυ νωρις για να φανει κατι εκτος απο καμια βακτηριακη αμυγδαλιτιδα.

1 μηνας παει. οχι δεν εχω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.684
Πόντοι
2.916

Εννοειται,ετσι κι αλλιως 10 ατομα γραφουμε ολο κι ολο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom