luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.157
- Πόντοι
- 486
Και τα άλλα είναι σπίτιαΠαρασίου 36
Πάνε όλα τα ζαγάρια και χτυπάνε όποιο κουδούνι βρουν για να γαμήσουν.
Έβαλαν σημείωμα οι άνθρωποι μπας και ηρεμήσουν
Και τα άλλα είναι σπίτιαΠαρασίου 36
Πάνε όλα τα ζαγάρια και χτυπάνε όποιο κουδούνι βρουν για να γαμήσουν.
Έβαλαν σημείωμα οι άνθρωποι μπας και ηρεμήσουν

Ο τρελός του χωριού είσαι που κατέβηκε Αθήνα να νοσηλευτεί χαχαΚαλημέρα Μύστες!
Ο ΜπουρδελοΨυχωτικος είμαι, που ξυπνάω με το ρολοι για να στειλω πρώτος μην στο Bou...
Επειδή νιώθω από χθες λιγο: "Γαμω τη Φυλής σας, Σας δίνουν ένα και Ζητάτε δύο", θα κατέβω στο Μετάξι να Καβαλήσω για ένα διπλο το ΤουρλοΒικτωριακι. Θα της δώσω 5€ tip.
- Θα φύγω για έναν καφέ στο Factory...-
Θα ξαναγυρίσω στο ΜΑ21, θα την ξαναΚαβαλησω για ένα διπλο + 5€.
Και όλο αυτό θα μου κοστίσει 50€ +1 καφέ...
Εννοείται ότι θα περάσω από Φυλής, να ακυρώσω το μισάωρο (60€+30extra), και να χαιρετίσω...
Τα υπόλοιπα 40€ που θα μου μείνουν από την Δαγκα που γλύτωσα...
Θα περάσω από Κολωνου45 και αν είναι πιτσιρικάδες στον διάδρομο και λιωνουν προσπαθωντας να χωθουν, ενώ δεν έχουν...θα τους βάλω μέσα να ξεχαρμανιασουν!!!
Θα επιχειρήσω και ενημέρωση...
Και τα λέμε Φυλής...
Καλώς τον αναλυτή μου...Ο τρελός του χωριού είσαι που κατέβηκε Αθήνα να νοσηλευτεί χαχα
Αυτός καθε φορα που κατεβαίνει Αθηνα για κανα 3ημερο να τον βρεξει , ξεκινάει τα ποστ απ την προηγούμενη , και δεν φτανει οτι γραφει παντού , μας τα κανει τσουρέκια και με τα Ισπανικά , Βενεζουελανικα , δεν μας φτάναν τα ποστ του 145 , έχουμε και τα Κολομβιανα απ την Κουρουτα του MaLa , τι ζούμε με τους νουμπαδες ρε πουστη μου !!!Ο τρελός του χωριού είσαι που κατέβηκε Αθήνα να νοσηλευτεί χαχα

Καλημέρα Μύστες!
Ο ΜπουρδελοΨυχωτικος είμαι, που ξυπνάω με το ρολοι για να στειλω πρώτος μην στο Bou...
Επειδή νιώθω από χθες λιγο: "Γαμω τη Φυλής σας, Σας δίνουν ένα και Ζητάτε δύο", θα κατέβω στο Μετάξι να Καβαλήσω για ένα διπλο το ΤουρλοΒικτωριακι. Θα της δώσω 5€ tip.
- Θα φύγω για έναν καφέ στο Factory...-
Θα ξαναγυρίσω στο ΜΑ21, θα την ξαναΚαβαλησω για ένα διπλο + 5€.
Και όλο αυτό θα μου κοστίσει 50€ +1 καφέ...
Εννοείται ότι θα περάσω από Φυλής, να ακυρώσω το μισάωρο (60€+30extra), και να χαιρετίσω...
Τα υπόλοιπα 40€ που θα μου μείνουν από την Δαγκα που γλύτωσα...
Θα περάσω από Κολωνου45 και αν είναι πιτσιρικάδες στον διάδρομο και λιωνουν προσπαθωντας να χωθουν, ενώ δεν έχουν...θα τους βάλω μέσα να ξεχαρμανιασουν!!!
Θα επιχειρήσω και ενημέρωση...
Και τα λέμε Φυλής...
Γάμησε τα Άρχοντα.Δοκίμασα Βικτώρια χθές, μια χαρά το κορίτσι αλλα πολύ κουρασμένο και κρίμα να είναι στο βρωμομετάξι με τους βρωμοπάκιδες.

Κολοκυνθούς 38β έχει 2 κοπέλες. Η 1 είναι σκίννυ κοκκαλιάρα, η 2η αρκετά αδύνατη. Ηλικίες γύρω στα 22-23. Διαλέγεις και παίρνειςKαλησπέρα, πρόταση για καλίγραμμη κοπέλα στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ;
Φίλε χαλάρωσε.... Αρχικά άσε να περάσουν οι μέρες και αν επιμείνει ο πονόλαιμος πάνε σε ΩΡΛ..... Αν θες για ΣΜΝ θα κάνεις αίματος σε Κανά δυο μήνες ... Έχουν όλα τα διαγνωστικά πακέτα ΣΜΝ ... στο Συγγρός είναι τζάμπα... Πιες καμία φαντα για αντιβίωση και Κανά ζεστό για το λαιμό .... ΥΓ: αν κολλαγες ΣΜΝ εύκολα με ένα γλυφομούνι όλο το μπου θα είμασταν στο σανατόριο τώρα!!Ρε παιδια λιγο τα φωτα σας. Αν και το αποφευγω μετα απο ενα γλυφονουνι σε μπουρδελο με επιασε μετα απο 2 μερες πονολαιμος. Κανονικα παω σε διαγνωστικο και μου παιρνουν δειγμα απο το λαιμο για σμν, ετσι δεν ειναι? Εχει παει κανεις καπου, γιατι σε ενα διαγνωστικο που ρωτησα δεν ξεραν τπτ.
Αρκετες.Στειλε μηνυμα να στα πω μην ενοχλω μερικους πουθεναδες που δε προσφεραν και τιποτα ουσιωδες περαν της πυρφοριασηςKαλησπέρα, πρόταση για καλίγραμμη κοπέλα στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ;
Και δεν ειναι η μονηΓάμησε τα Άρχοντα.
Doble turno, no dia Libre!!!
Διπλοβαρδιες χωρίς ρεπό...![]()
Ευχαριστώ φίλε μου. Και εγω να σου πω, τοσα χρόνια στα μπουρδέλα δεν εχω κολλησει ποτε τπτ, αλλα δεν κάνω ποτε ακαποτα. Τώρα έτυχε και έκανα ενα γλυφομούνι (πάει καιρός σχεδον μήνας) αλλα καποιες μέρες μετά με έπιασε πονόλαιμος και λεω κάτσε να το δούμε. Οπότε θα πάω να κάνω αίματος !Φίλε χαλάρωσε.... Αρχικά άσε να περάσουν οι μέρες και αν επιμείνει ο πονόλαιμος πάνε σε ΩΡΛ..... Αν θες για ΣΜΝ θα κάνεις αίματος σε Κανά δυο μήνες ... Έχουν όλα τα διαγνωστικά πακέτα ΣΜΝ ... στο Συγγρός είναι τζάμπα... Πιες καμία φαντα για αντιβίωση και Κανά ζεστό για το λαιμό .... ΥΓ: αν κολλαγες ΣΜΝ εύκολα με ένα γλυφομούνι όλο το μπου θα είμασταν στο σανατόριο τώρα!!
Δεν ενοχλεις κανεναν ρε,αν καποιοι μπαινουν μονο για να κραζουν ειναι προβλημα τους, κανενος αλλου.Ο κοσμος βλεπει.Αρκετες.Στειλε μηνυμα να στα πω μην ενοχλω μερικους πουθεναδες που δε προσφεραν και τιποτα ουσιωδες περαν της πυρφοριασης
Πυρετο εχεις? Ειναι απ'οσο ξερω πολυ νωρις για να φανει κατι εκτος απο καμια βακτηριακη αμυγδαλιτιδα.Ρε παιδια λιγο τα φωτα σας. Αν και το αποφευγω μετα απο ενα γλυφονουνι σε μπουρδελο με επιασε μετα απο 2 μερες πονολαιμος. Κανονικα παω σε διαγνωστικο και μου παιρνουν δειγμα απο το λαιμο για σμν, ετσι δεν ειναι? Εχει παει κανεις καπου, γιατι σε ενα διαγνωστικο που ρωτησα δεν ξεραν τπτ.
1 μηνας παει. οχι δεν εχωΔεν ενοχλεις κανεναν ρε,αν καποιοι μπαινουν μονο για να κραζουν ειναι προβλημα τους, κανενος αλλου.Ο κοσμος βλεπει.
Πυρετο εχεις? Ειναι απ'οσο ξερω πολυ νωρις για να φανει κατι εκτος απο καμια βακτηριακη αμυγδαλιτιδα.
2 μερες ή ενας μηνας δεν καταλαβα...
Εννοειται,ετσι κι αλλιως 10 ατομα γραφουμε ολο κι ολο.Δεν ενοχλεις κανεναν ρε,αν καποιοι μπαινουν μονο για να κραζουν ειναι προβλημα τους, κανενος αλλου.Ο κοσμος βλεπει.
Πυρετο εχεις? Ειναι απ'οσο ξερω πολυ νωρις για να φανει κατι εκτος απο καμια βακτηριακη αμυγδαλιτιδα.
2 μερες ή ενας μηνας δεν καταλαβα...