19/07/25
Είχα φάει 2/2 άκυρα για κατούρημα και δεν είχα όρεξη να πάω στα σιγουράκια που δούλευαν εκείνη τη στιγμή
Ξαφνικά βλέπω στο δρόμο να κατευθύνεται προς το μπουρδέλο μια παλιά γνώριμη που με είχε κατουρήσει - χέσει και πήρα λίγο τα πάνω μου. Στην αρχή δε την κατάλαβα αλλά εκείνη μάλλον ναι γιατί χαμογέλασε όταν με είδε. Λίγο αργότερα έτυχε να είναι η υπηρεσία στο δρόμο και μου είπε να μπω μέσα. Μάλλον ήταν γραφτό
R: -την έχω ξαναπάρει αυτή. Μπορώ να τη ρωτήσω κάτι;
Τ: -ναι, έλα
R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -να με χέσεις;
Εδώ μου τα μάσαγε και τελικά πέρασα μόνο για κατούρημα χωρίς έξτρα €
Ξάπλωσα στο πάτωμα και με κατούρησε πρόθυμα στο στόμα. Μετά μου είπε αν θέλω να την πάρω άλλα 10 λεπτά να με χέσει τελικά γιατί τελείωνε ο χρόνος. Της είπα ότι δεν είμαι χαζός αλλά πήγα με τα νερά της γιατί δεν νομίζω να έβρισκα αλλού το χέσιμο εκείνη τη στιγμή και σε χαμηλή τιμή
Ανανεώνω τον χρόνο και ξαπλώνω κάτω να με χέσει στο στόμα. Έδωσε καλή ποσότητα αλλά δυστυχώς κατάφερα να φάω μόνο λίγη από αυτή, και η υπόλοιπη πήγε στο καλάθι. Μόνο αλήθειες εδώ
Φινάλε με ποδολαγνεία όπου έχυσα μεγάλη ποσότητα. Της έδωσα το έξτρα της και έφυγε. Είναι λίγο πονηρή οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξανασυναντήσω. Ίσως μόνο για κατούρημα
Αυτή η στάση της με ξενέρωσε λίγο και ήθελα να κλείσει πιο ευχάριστα η μέρα με μια πιο τίμια κοπέλα
R: -γεια σου. Κατούρημα;
Π: -χαχα, οκ ναι
R: -είχα έρθει να σε ρωτήσω και μια άλλη μέρα
Π: - ναι, θυμάμαι. Δε μπορώ όμως τώρα, πρέπει να πιω νερό. Έλα σε 20 λεπτά
Συναντιόμαστε στο δωμάτιο, ξαπλώνω κάτω και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Κάποια πέσανε κάτω αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα
Τελείωμα με μασάζ προσώπου με τις πατούσες της και όσφρηση αυτών ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια όπου έδωσα πάλι μεγάλη ποσότητα όπως μου είπε και αυτή
Εντωμεταξύ έπιανε συνέχεια τη μύτη μου και έλεγε ότι της αρέσει

Δώσαμε ευχαριστίες και αποχώρησε...