Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.340
Πόντοι
19.236
Δεν ξέρω τι λες ρε Παπαροτρίφτη, εγώ 2 χρόνια τώρα προσπαθώ να γλείψω την ρόγα της Ναταλίτσας, όλο φάπες τρώω, χαχαχαχα.
Πλάκα, πλάκα ποιο πολύ μου αρέσει η καυλωμένη ρόγα στο μικρό βυζάκι, άσε που πολλές βυζαρούδες κάνουν τελειωτικό πάνω τους οπότε ....
Ναι οντως ουτε που θυμαμαι ποσες φορες πηγα να γλειψω μεγαλα βυζια και μου ηρθε μυρωδια απο χυσια.... γαμησε τα χαχαχα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Μπαι δε γουει, για οποιον τον ενδιαφερει, εκτος απροοπτου Αυγουστο θα παρουν αδεια η Ναταλια Ι27, η Νταρια Κ30Α, και η Μαρια Ι30Α.
Η τελευταια μαλλον περιμενει περιοδο γιατι ειχε πρησμενα βυζια, τα ρουφαγα σαν σαλιγκαρια χχχχχχχλιουρππππππππππππππππππ για δεκα λεπτα, αν ειχαν γαλα θα με ειχε πιασει κοψιμο
Θεούλης ρε φίλε! Έκλαψα!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.294
Πόντοι
10.656
Επισης μιας και μιλαμε για τσακωμους η ιδια η Ντανιελα μου ειπε οτι πριν φυγει απο το Ιασωνος 46 πλακωθηκε στο ξυλο κυριολεκτικα με την επισης petit μελαχρινη Ολγα την οποια την θεωρει κανονικη τρελη...μου εδειξε τα νυχια της τα οποια ειναι ολα σπασμενο απο τον τσακωμο με την Ολγα....
να σε ρωτησω, αυτην την Ολγα την εχεις δει προσφατα στο Ι46;
Δεν ειναι η ιδια Ολγα του Κ47, σωστα;

Ρωταω γιατι, πριν κανα μηνα, απογευμα στο Ι46 ισογειο που δουλευε παλιοτερα η Ντανιελα, ειδα μια γλυκουλα πετιτ με καστανα μαλλια. Το σαλονι ειχε παρα πολυ κοσμο και δεν περασα, τις επομενες μερες ομως δεν την ξαναπετυχα ποτε. Και εχω την εντυπωση (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι δεν ηταν η ιδια Ολγα του Κ47 που ειχα παρει παλαιοτερα 2-3 φορες στην πρωινη βαρδια, αλλα μπορει να κανω και λαθος.

Για ριξε λιγο φως στην υποθεση :coffee: θενκς

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.340
Πόντοι
19.236
να σε ρωτησω, αυτην την Ολγα την εχεις δει προσφατα στο Ι46;
Δεν ειναι η ιδια Ολγα του Κ47, σωστα;

Ρωταω γιατι, πριν κανα μηνα, απογευμα στο Ι46 ισογειο που δουλευε παλιοτερα η Ντανιελα, ειδα μια γλυκουλα πετιτ με καστανα μαλλια. Το σαλονι ειχε παρα πολυ κοσμο και δεν περασα, τις επομενες μερες ομως δεν την ξαναπετυχα ποτε. Και εχω την εντυπωση (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι δεν ηταν η ιδια Ολγα του Κ47 που ειχα παρει παλαιοτερα 2-3 φορες στην πρωινη βαρδια, αλλα μπορει να κανω και λαθος.

Για ριξε λιγο φως στην υποθεση :coffee: θενκς
Ναι ειναι η ιδια Ολγα που δουλευε στο Κολωνου 47 ισογειο

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Ιάσονος 30Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο κοιτάξτε εδώ ξανά χάλι...σεξ λέει στο δεκάρικο ΔΕΝ κάνει! Ένα δεκάρικο εμείς το βγάζουμε πάνω κάτω σε δύο ώρες...εκεί το δίνουμε για δέκα λεπτά...Οι μισές κριτικές για Μετάξι αφορούν φολιασματα. Ρίξτε μαύρο σε γυναικες που έρχονται να δουλέψουν για τρεις μήνες και να ζήσουν μια χρονιά ολόκληρη...Μαγαζιά είναι που πουλάνε σεξ, θα πρέπει να πουλάνε σωστά το προϊόν αυτό. Μη μπαίνετε όπου να ναι, μη δίνετε τόπο στην οργή...οποια δεν θέλει να γαμηθει για λεφτά να πάει πίσω στο κατσικοχωρι της, να φυλάει πρόβατα, να πλένει πιάτα και να ζει τίμια και όχι εις βάρους κόσμου που πάει να διασκεδάσει και μένει με το πουλί στο χέρι, με τσακωμούς και με φόβο να φάει πέσιμο! Μαύρο εκεί που πρέπει...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ιάσονος 30Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο κοιτάξτε εδώ ξανά χάλι...σεξ λέει στο δεκάρικο ΔΕΝ κάνει! Ένα δεκάρικο εμείς το βγάζουμε πάνω κάτω σε δύο ώρες...εκεί το δίνουμε για δέκα λεπτά...Οι μισές κριτικές για Μετάξι αφορούν φολιασματα. Ρίξτε μαύρο σε καρδιές που έρχονται να δουλέψουν για τρεις μήνες και να ζήσουν μια χρονιά ολόκληρη...Μαγαζιά είναι που πουλάνε σεξ, θα πρέπει να πουλάνε σωστά το προϊόν αυτό. Μη μπαίνετε όπου να ναι, μη δίνετε τόπο στην οργή...οποια δεν θέλει να γαμηθει για λεφτά να πάει πίσω στο κατσικοχωρι της, να φυλάει πρόβατα, να πλένει πιάτα και να ζει τίμια και όχι εις βάρους κόσμου που πάει να διασκεδάσει και μένει με το πουλί στο χέρι, με τσακωμούς και με φόβο να φάει πέσιμο! Μαύρο εκεί που πρέπει...
Εκεί μέσα όπως και στο ασανσεράδικο και τα 10€ πολλά είναι!! Να μάθετε να φεύγετε! Ακόμα κι αν δείτε μουνάρα!...
Σπίτια για ανατίναξη, εργαζόμενες με κάτι στυλάκια λες και δουλεύουν για κανέναν εφοπλιστή, και υπηρεσίες πιο ΓΤΠ κι απ' το ίδιο το Εμετουργείο, και θέλουν να ανεβάζουν και τιμές...
ΟΥΣΤ! Μακριααααα!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Εκεί μέσα όπως και στο ασανσεράδικο και τα 10€ πολλά είναι!! Να μάθετε να φεύγετε! Ακόμα κι αν δείτε μουνάρα!...
Σπίτια για ανατίναξη, εργαζόμενες με κάτι στυλάκια λες και δουλεύουν για κανέναν εφοπλιστή, και υπηρεσίες πιο ΓΤΠ κι απ' το ίδιο το Εμετουργείο, και θέλουν να ανεβάζουν και τιμές...
ΟΥΣΤ! Μακριααααα!
εγώ τα χω πει πολλές φορές, καμιά ανοχή σε ψευτοπουτανες, αναιδείς τσατσαδες/τσάτσους και παλικάρια του γλυκού νερού νταβάδες...όποια δουλεύει καλά, να μνημονεύεται και να τα παίρνει τα λεφτά...οι άλλες δρόμο αγύριστο...Αναφορά στις αρχές για μη έκδοση απόδειξης, για χαρτιά εκδιδομενης σε θέματα υγείας/άδειας παραμονής, καταγγελίες για απειλή/εκφοβισμό, γνωστοποίηση υπευθύνων στις πρεσβείες των χωρών τους...Να κλείσει ένα μπουρδέλο μια δυο βδομάδες+δικαστικά δικηγόροι κτλ να δεις για πότε στρώνουν οι κώλοι. Συν να γίνουν ρεζίλι στα βοσκοτόπια που ζουν για χωριά οι λεγάμενες και το αντράκια που νταβατζοφερνουν γιατί εκεί ΔΕ λένε τι κάνουν εδώ...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
ΟΥΣΤ! Μακριααααα!
Πληρωνεις υποτιθεται για να ευχαριστηθεις κι οχι να σιχαθεις..ποιο το νοημα αλλιως..καλυτερα το 10αρικο-20 αρικο..κι ας ειναι μικρο ποσο, μην το υποτιμαμε..να το δωσεις να φας ενα ωραιο παγωτο και να πας και μια ωραια βολτα στο κεντρο μ ενα καφεδακι..περισσοτερο τοπο πιανει...κρινοντας απο αυτο που βλεπουμε πλεον στα μαγαζια αυτα...μονο εκει που αξιζει τη φασαρια να τα δωσεις...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Πληρωνεις υποτιθεται για να ευχαριστηθεις κι οχι να σιχαθεις..ποιο το νοημα αλλιως..καλυτερα το 10αρικο-20 αρικο..κι ας ειναι μικρο ποσο, μην το υποτιμαμε..να το δωσεις να φας ενα ωραιο παγωτο και να πας και μια ωραια βολτα στο κεντρο μ ενα καφεδακι..περισσοτερο τοπο πιανει...κρινοντας απο αυτο που βλεπουμε πλεον στα μαγαζια αυτα...μονο εκει που αξιζει τη φασαρια να τα δωσεις...
Συμφωνώ απόλυτα.
Γι αυτό και καταλήγουμε να κάνουμε "στανταράκια" κάποιες συγκεκριμένες όταν περνάμε καλά (και για όσο δεν αλλάζει κάτι), διότι ναι μεν δε δοκιμάζεις πάρα πολλές διαφορετικές συχνά (εγώ πχ), αλλά δεν καις εικοσάρικα στη φωτιά

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326

19/07/25

Είχα φάει 2/2 άκυρα για κατούρημα και δεν είχα όρεξη να πάω στα σιγουράκια που δούλευαν εκείνη τη στιγμή

Ξαφνικά βλέπω στο δρόμο να κατευθύνεται προς το μπουρδέλο μια παλιά γνώριμη που με είχε κατουρήσει - χέσει και πήρα λίγο τα πάνω μου. Στην αρχή δε την κατάλαβα αλλά εκείνη μάλλον ναι γιατί χαμογέλασε όταν με είδε. Λίγο αργότερα έτυχε να είναι η υπηρεσία στο δρόμο και μου είπε να μπω μέσα. Μάλλον ήταν γραφτό

R: -την έχω ξαναπάρει αυτή. Μπορώ να τη ρωτήσω κάτι;
Τ: -ναι, έλα
R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -να με χέσεις;

Εδώ μου τα μάσαγε και τελικά πέρασα μόνο για κατούρημα χωρίς έξτρα €

Ξάπλωσα στο πάτωμα και με κατούρησε πρόθυμα στο στόμα. Μετά μου είπε αν θέλω να την πάρω άλλα 10 λεπτά να με χέσει τελικά γιατί τελείωνε ο χρόνος. Της είπα ότι δεν είμαι χαζός αλλά πήγα με τα νερά της γιατί δεν νομίζω να έβρισκα αλλού το χέσιμο εκείνη τη στιγμή και σε χαμηλή τιμή

Ανανεώνω τον χρόνο και ξαπλώνω κάτω να με χέσει στο στόμα. Έδωσε καλή ποσότητα αλλά δυστυχώς κατάφερα να φάω μόνο λίγη από αυτή, και η υπόλοιπη πήγε στο καλάθι. Μόνο αλήθειες εδώ

Φινάλε με ποδολαγνεία όπου έχυσα μεγάλη ποσότητα. Της έδωσα το έξτρα της και έφυγε. Είναι λίγο πονηρή οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξανασυναντήσω. Ίσως μόνο για κατούρημα

Αυτή η στάση της με ξενέρωσε λίγο και ήθελα να κλείσει πιο ευχάριστα η μέρα με μια πιο τίμια κοπέλα

R: -γεια σου. Κατούρημα;
Π: -χαχα, οκ ναι
R: -είχα έρθει να σε ρωτήσω και μια άλλη μέρα
Π: - ναι, θυμάμαι. Δε μπορώ όμως τώρα, πρέπει να πιω νερό. Έλα σε 20 λεπτά

Συναντιόμαστε στο δωμάτιο, ξαπλώνω κάτω και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Κάποια πέσανε κάτω αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα

Τελείωμα με μασάζ προσώπου με τις πατούσες της και όσφρηση αυτών ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια όπου έδωσα πάλι μεγάλη ποσότητα όπως μου είπε και αυτή

Εντωμεταξύ έπιανε συνέχεια τη μύτη μου και έλεγε ότι της αρέσει :tooth:
Δώσαμε ευχαριστίες και αποχώρησε...

Πρέπει να παρακολουθήσουμε βίντεο (με το χέσιμο) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αν όχι την ώρα που γίνεται, τουλάχιστον να δούμε το καλαθάκι.
Έχουμε τεράστια ανάγκη την καλτίλα και θα πρέπει να αποδείξουμε σε όλη την κοινωνία πόσο σιχαμένοι και ανώμαλοι είμαστε :smiling-face-with-heart-eyes:

Με την πρώτη πουτάνα έχυσες; Διότι δεν το αναφέρεις. Εγώ όταν κάνω τα δικά μου, μόλις τελειώσω γίνομαι νορμάλ, αφού ηρεμώ και δεν θέλω άλλο.
Εσύ δεν ικανοποιείσαι με τίποτα! Αχόρταγος κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Τρομερό value πάντως να στα παρέχουν αυτά στο τσάμπα ή με μικρή επιβάρυνση. Παίζει ρόλο βέβαια πόσο καλός διαπραγματευτής είσαι και πόσο φιλοχρήματη είναι η πόρνη. Εδώ άλλοι δίνουν 10 ευρώ για να τους πάρει μία ακάποτο τσιμπούκι και εσένα σου παρέχουν χέσιμο σε τιμή ξεφτίλας. Στην Αμερική μπορεί να έσκαγαν και 1000ρικο για αυτήν την υπηρεσία.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Πρέπει να παρακολουθήσουμε βίντεο (με το χέσιμο) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αν όχι την ώρα που γίνεται, τουλάχιστον να δούμε το καλαθάκι.
Έχουμε τεράστια ανάγκη την καλτίλα και θα πρέπει να αποδείξουμε σε όλη την κοινωνία πόσο σιχαμένοι και ανώμαλοι είμαστε :smiling-face-with-heart-eyes:
Της πρότεινα βίντεο αλλά δεν ήθελε. Για το καλαθάκι δε το σκέφτηκα :confused: Πρέπει να το οργανώσω κάπως
Με την πρώτη πουτάνα έχυσες;
έχυσα ναι
Φινάλε με ποδολαγνεία όπου έχυσα μεγάλη ποσότητα
Εγώ όταν κάνω τα δικά μου, μόλις τελειώσω γίνομαι νορμάλ, αφού ηρεμώ και δεν θέλω άλλο.
Εσύ δεν ικανοποιείσαι με τίποτα! Αχόρταγος κυριολεκτικά και μεταφορικά!
και εγώ ηρεμώ συνήθως αλλά ήθελα μια πιο γλυκιά επίγευση πριν φύγω :rose:
Τρομερό value πάντως να στα παρέχουν αυτά στο τσάμπα ή με μικρή επιβάρυνση. Παίζει ρόλο βέβαια πόσο καλός διαπραγματευτής είσαι και πόσο φιλοχρήματη είναι η πόρνη. Εδώ άλλοι δίνουν 10 ευρώ για να τους πάρει μία ακάποτο τσιμπούκι και εσένα σου παρέχουν χέσιμο σε τιμή ξεφτίλας. Στην Αμερική μπορεί να έσκαγαν και 1000ρικο για αυτήν την υπηρεσία.
H 2η μπορεί να μου το έκανε και τζάμπα αλλά δε ρώτησα. Η 1η 30

Εδώ μία άλλη στην αρχή δεν είχε πει για έξτρα αλλά μετά άρχισε να ζητάει. Μπορεί να την πονήρεψε κάποιος. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στο τσατ, της ξεκαθάρισα ότι για κατούρημα δε πληρώνω παραπάνω, και για χέσιμο συμφωνήσαμε γύρω στα 20-25

1752997718078.png

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
ρε παιδιά οι παλιότεροι ένα τύπο Dude τον θυμόσαστε ?

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Τύπε όταν τρως τα σκατα, μετα δεν μυρίζεις; Όταν μετά το χεσιμο πήγες στην επόμενη πουτανα, δεν σου είπε τίποτα για την μυρωδιά; Επίσης τι γεύση είχαν; Δεν ρωτάω κοροϊδευτικά, απλά το έχω περιέργεια

Δε μου είπε κάτι... Μετά ξεπλένω με νερό και μασάω 1-2 τσίχλες

Το είχα γράψει και την προηγούμενη φορά

δε περιγράφεται εύκολα και δεν είναι πάντα η ίδια ακριβώς. Συνήθως είναι όξινη και πικρή. Είναι πολύ έντονη, και πρωτόγνωρη, πρέπει να δοκιμάσεις για να καταλάβεις

Επίσης έχω ακούσει ότι οι vegan παράγουν πιο νόστιμα. Αν ξέρετε κάποια vegan πουτάνα, στείλτε μου άμεσα μήνυμα
νομίζω το παραχεσατε το θέμα...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Χωματιανου 11 Άννα....πήγα και εγώ τρέχοντας με αυτά που διάβαζα, Σάββατο βράδυ, Ε, έφυγα εξίσου τρέχοντας (με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα) μόλις την είδα... ζητούνται συναγωνιστές να ξέρουν να περιγράφουν την πραγματικότητα... κάπου έλεος δηλαδή...τι δεκάρια, τι εννιάρια,τι οκταρια, ρε μαλακες.....την παλεύετε;;;;;;;;Ημαρτον........τα ίδια για τις μαυρουλες στο Φ65... λυπηθείτε μας!!!!
άπαξ και η κοπέλα έχει τόσες καλές κριτικές και εσένα δεν σου έκανε εμφανισιακά φταίνε οι άλλοι που περνάνε καλά;! κάτι τέτοια βλέπουν αυτοί που οργώνουν την πιάτσα και βλέπουμε καθολική ενημέρωση όλο και λιγότερο, τουμπεκί ψιλοκομμένο όσοι δεν συμμετέχουν ενεργά και να λεμε και ευχαριστώ. Άμα θες μουναρα τραβά στο σαμπινακι να σου κάνει αερογαμησι μισής πουτσας και στην Μπελα Ιταλίανα να σιχαθείς από τη βρώμα του εδώ είναι στα 15€.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Τύπε όταν τρως τα σκατα, μετα δεν μυρίζεις; Όταν μετά το χεσιμο πήγες στην επόμενη πουτανα, δεν σου είπε τίποτα για την μυρωδιά;
Δε μου είπε κάτι... Μετά ξεπλένω με νερό και μασάω 1-2 τσίχλες
Επίσης τι γεύση είχαν; Δεν ρωτάω κοροϊδευτικά, απλά το έχω περιέργεια
Το είχα γράψει και την προηγούμενη φορά
Γεύση; Γάμησέ τα... Πάρε τη μυρωδιά, βάλτην στο στόμα σου και κατάπιε την. Κάπως έτσι...
δε περιγράφεται εύκολα και δεν είναι πάντα η ίδια ακριβώς. Συνήθως είναι όξινη και πικρή. Είναι πολύ έντονη, και πρωτόγνωρη, πρέπει να δοκιμάσεις για να καταλάβεις.
Επίσης έχω ακούσει ότι οι vegan παράγουν πιο νόστιμα
Αν ξέρετε κάποια vegan πουτάνα, στείλτε μου άμεσα μήνυμα

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025 απόγευμα

ΦΩΚΑΙΑΣ 19 πέρασα με ρωσόφωνη Κατερίνα

νόστιμη, με ωραίο δέρμα και απαλή κοπέλα

ikea.jpg

Οι πληροφορίες ήταν ότι ήταν ΙΚΕΑ

Περίμενα και άκουγα κάτι κραυγούλες όταν πηδιόταν
Πέρασα και ήμουν πολύ ευγενικός στην αρχή,
μετά όμως της σήκωσα τα πόδια και έπεσε σφυροκόπημα
όπου δεν με έκοψε και υπήρχαν ηχητικά εφέ με αρκετά παρόμοιες κραυγούλες
σαν αυτές που άκουγα απέξω στο σαλόνι .
Της τον έχωσα τέρμα χωρίς κόφτες.

Καλό, αρκετά, γαμησάκι το θεωρώ,
ίσως έχει βελτιωθεί !

Την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιο έπεσα στην γυναικάρα Λίζα
που έχω πάρει πολλές φορές και μου αρέσει.
πιστεύω παρτουζα με Λιζα θα έχει τρομερή φάση αλλά δεν γνωρίζω αν κανουν, η Λιζα είναι επικοινωνιακή στο δωμάτιο η Κατερινα έχει μια φρεσκάδα...αν και με μικρότερο μπούστο θα ξανά έπαιρνα Κατερίνα.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Και εδώ δεν άντεξα και έγινε η κατάθεση

Με το που Μπαίνω μέσα Αντίκρισα ένα άγγελο της Victoria secret

Μουνάρα ψηλή μελαχρινή λεπτό στεγνό σώμα μοντελε στήθος φυσικό τριάρι πράσινα μάτια αυτό το μουνί ούτε σε γραφείο το έχω γαμήσει το όνομα της δεν το συγκράτησα

Λέω στην τσατσά 1 ώρα την θέλω και άλλαξε σεντόνια

Πληρώνω και μπαίνω μέσα

Το τι έγινε μέσα δεν περιγράφεται πίπα Χωρίς προφυλακτικό φοβερή μέχρι το λαρύγγι σεξ σε όλες τις στάσεις πραγματικά η γκόμενα έδωσε ρεσιτάλ συμμετοχής

Γαμήσει μουνί κώλο σε ό,τι στάση θες γλωσσόφιλα όμορφα με τρομερό πάθος δεν παραπονέθηκε πουθενά αντιθέτως ήταν εκεί και το έδειχνα με κάθε τρόπο

Την έχυσα δύο φορές στο στόμα της και τα κατάπιε με ευχαρίστηση

Και εκεί μαζί μου τελείωσε την βάρδια της

Πραγματικά πέρασα εξαιρετικά Και από τη χαρά μου τις άφησα και ένα πενηντάρικο τιπς
Μακάρι να είναι εκεί και αύριο γιατί θα πάω σίγουρα ξανά

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
IMG_9223.jpeg

Μήπως υπερβάλλεις κάπως?
Σόρρυ, αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά...
εκεί παίζουν κάτι μωράκια πριν βγουν στα γραφεία για να ψιλό στρώσουν, τα πρώτα έξοδα ιδέα δεν έχω, άπαξ και πετύχεις μπαίνεις και δεν τα ξαναβλεπεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom