Διαγραμμένο μέλος 36857
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.591
- Πόντοι
- 26.435
θα σου πω κάτι αφενός γιατί το χω σκεφτεί πολλές φορές ότι εμείς γαμαμε πχ την τάδε πουτανα σαν καθυστερημένοι ενώ ο γκόμενος της την γλεντάει/ξεσκιζει αβερτα και αχ έστω και λίγο να ήμουν εγω κτλ και πολύς κόσμος το έχει σκεφτεί, είμαι 41 και το θέμα γκόμενα πουτανα το εχω ζήσει από τα 20 μου με επιτυχία δυο φορές και με αποτυχία άλλες δύο...Όσες κάνουν τη δουλειά αυτή έχουν κάργα ψυχολογικά δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα. Τον Έλληνα δύσκολα το θέλουν γιατί τον έχουν κάπως ως τον φλώρο/κακομαθημένο που έρχεται με τα λεφτά του να τις γαμησει ενώ ΑΝ δεν ήταν πουτάνες στην έξω ζωή ΔΕΝ θα του κάθονταν. Οι Λατίνες γουστάρουν κάργα Πακηδες, οι Βουλγαρο-ρουμανο-ρωσιδες συνήθως τα μπλέκουν με δικούς τους. Αν πας να την πέσεις σε πουτανα 9στις10 φορές έχεις φάει πορτα, δεν αξίζει και θα χάσεις και το γαμησι μαζί της. ΜΟΝΟ αν στην πέσει πες ναι και ΜΟΝΟ αν δεν αρχίσει μετά από λίγο το φαινόμενο sugar daddy. Γενικά οι γυναίκες είναι πουτάνες ή καργιολες...γαμας όσες μπορείς ΑΝ μπορείς, όλα τα άλλα θα σε στείλουν σε γιατρούς και Παππάδες.Ο Νωχαμετ θα γαμησει τζαπα τη Ντανιελα, με ανεση χρονου και εχτρα. Εμεις την πληρωνουμε για μια αγχωμενη μαλακια. Το νταβατζιλικι περασε στους πακιστανους.
Τελευταία τροποποίηση:

την περιμενει εξω απτο μπουρδελο με τα λουλουδια στο χερι την ωρα που την ξεμουνιαζει ο μυσταρχος