Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (13 μέλη και 183 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.098
Πόντοι
36.228
Τώρα στο Μεταξουργείο :kissass::kissass:
Μετά από συνάντηση κορυφής με μύστη @n.smirni76
roosevelt-churchill-ap.jpg

Ιάσονος 1α η ξανθιά θεία, με τη χοντρή ξανθιά :zombie::zombie:

Ιάσονος 1β αριστερά Κλεοπάτρα κ δεξιά κλειστό

Ιάσονος 1γ Τάνια η χοντρή μελαχρινή με νορμάλ

Αχιλλέως κ Μαραθώνος ξανθιά Αννίτα με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Νάτη μελαχρινή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Ελένη

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Λίνα ξανθιά χοντρούλα :turkydance:

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίνα με το ξανθό αγορέ μαλλί από τα Μαραθώνος

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Μαρίνα και Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Ιωαννίνων 3 όροφος κλειστό

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ναταλία με ελεύθερη φλογέρα, στο δωμάτιο

Ιωαννίνων 5 Ελένη και Ίριδα στο δωμάτιο

Πάω για κανένα στούντιο κ θα ενημερώσω στο αντίστοιχο νήμα...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Τώρα σε μία καταγραφή μου βλέπω ρώτησε το ίδιο ένας την τσατσά και απάντησε ότι «περιλαμβάνει τα πάντα, και πωπό και όλα αυτά»

11.jpg
100 φορές έχω περάσει, φουλ δεν είπανε ποτέ, της τελευταίας εβδομάδας θα ειναι .

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Είναι νευρική αυτή και τσακωθηκατε; Τί σου είπε;
Ήταν να πάω..Την ειχα δει αλλά δεν μπηκα.
μπες αμα θες απλα να εχεις το νου σου γιατι ειναι λιγακι νευρικη και παρεξηγιεται ευκολα χωρις λογο... επισης στο δωματιο θελει εκεινη να επιβαλει το πως θα κανετε σεξ....

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.602
Πόντοι
4.646
Ι37, η βόμβα Άννα (Κάμη) με απλό +69 , δεν κανει κατι έξτρα, είπε.

Bonus προσπάθεια στο bread factory να καυλαντίσω ενα πολύ όμορφο ξανθό με κολλητο τζιν , πήρα ταρχιδια μου , γέλασε αλλά μου το έκοψε.
Δυστυχώς, δεν ανακοινώθηκε ούτε 69 τώρα που πέρασα, μόνο φιλιά στα βυζιά... :jerking:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.602
Πόντοι
4.646

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.098
Πόντοι
36.228
Τώρα στη 3η βάρδια

Βέργας 3 Νάταλι, Αλίνα, Νάτα, Μαριάννα λατίνα. Κάτω του μετρίου...

Μαραθώνος κ Αχιλλέως κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Νάτη συνεχίζει 3η βάρδια

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα θεία Χριστίνα με ελεύθερη φλογέρα

Φυλής 59 όροφος 2 λατίνες δωμάτιο κ 30 πιτσιρίκια στο σαλόνι:jerking: Να φέρουμε τραμπάλες κ κούνιες...

Φιλιππίδου συνεχίζουν οι ίδιες την ώρα που πέρασα 23:30

Φωκαίας 19 Λίζα

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Επιστροφη απο την απογευματινο-βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 21:45 περιπου...μπηκα στο Κολωνου 32α οπου δουλευανε μαζι η Ρουμανα ξανθια μιλφ Λαουρα μαζι με μεταγραφη την Ροζα απο Κ11ισογειο....οποτε απο περιεργεια πηγα στο Κ11Α ισογειο να δω ποια κοπελα ειναι στην θεση της Ροζας...Τελικα ηταν η πετιτ Νταρια ή Ντανιελα που μεχρι προσφατα ηταν στον οροφο διπλα....περασα δωματιο οπου εγινε ενα απιστευτο σκηνικο...

Μπαινει η Ντανιελα μιλωντας στο κινητο με καποιον Μωχαμεντ....για κανα διλεπτο μιλουσε μαζι του, του το εκλεισε 2 φορες και 2 φορες την ξαναπηρε και μας διεκοψε...απο οτι καταλαβα ο Μωχαμεντ ηταν εξω και την περιμενε να σχολασει να την παρει και αυτη τον ειχε στησει λιγακι, και του εξηγουσε οτι εγω ειμαι ο τελευταιος πελατης και οτι δεν θα αργησει.... μην μακρυγορω καποια στιγμη σταματησε να παιρνει ο Μωχαμεντ και ετσι οπως την ειχα ιεραποστολικα και μπαινοβγαινα μεσα της αργα, την ρωταω "Ο Μωχαμεντ ειναι ο ανδρας σου?" και λεει "Ναι ανδρα μου Μωχαμεντ"...δεν ξερω τι με επιασε ρε μαγκες αλλα μολις το ακουσα αυτο εγινα τουρμπο καυλωσα απιστευτα και αρχισα να την γαμαω γρηγορα με ολη μου την ταχυτητα, ψιθυριζοντας της στο αυτι "Περιμενε Μωχαμεντ!! Περιμενε Μωχαμεντ"....Η Ντανιελα ξαφνιασμενη αρχισε να βογγαει δυνατα στην αρχη αλλα μετα απο λιγο την επιασε ενα νευρικο γελιο το οποιο το μετεδωσε και σε μενα, την ωρα που εχυνα γελαγαμε και οι δυο δυνατα σαν χάνοι ,μας ακουσε ολο το μπουρδελο (μονο η τσατσα βασικα ειχε μεινει χαχαχα)....με το που παει να σηκωθει να φυγει η Ντανιελα να σου παλι ξαναχτυπαει το κινητο....Α ρε Μωχαμεντ.....Τα ακους αυτα DmtrsXXX που σου αρεσουν εσενα τετοια σκηνικα??? Να πας κατα τις 22:10-22:15 λιγο πριν σχολασει να σου μπει και σενα με το κινητο στο δωματιο να την ξεμουνιασεις ενω περιμενει απ εξω ο Μωχαμεντ χαχαχα....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
Χωματιανού 11 όροφος Αλίσα η ξανθιά κοντούλα μιλφ από τον ισόγειο οίκο κ παλιότερα Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Είναι η Αλίσα του Άγκυρας 9/12 ?? γιατί κάπου διάβασα ότι κάνει κ εκεί εμφανίσεις

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Δυστυχώς, η κοπέλα κατρακύλησε στο υπεραπλό. Οπότε χρεώνει 10€ πλέον. :hi:
Ε βεβαια κατρακυλησε στο υπεραπλο αφου παραλιγο να της τερματισεις την πορμοκαριερα χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.621
Πόντοι
216
Επιστροφη απο την απογευματινο-βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 21:45 περιπου...μπηκα στο Κολωνου 32α οπου δουλευανε μαζι η Ρουμανα ξανθια μιλφ Λαουρα μαζι με μεταγραφη την Ροζα απο Κ11ισογειο....οποτε απο περιεργεια πηγα στο Κ11Α ισογειο να δω ποια κοπελα ειναι στην θεση της Ροζας...Τελικα ηταν η πετιτ Νταρια ή Ντανιελα που μεχρι προσφατα ηταν στον οροφο διπλα....περασα δωματιο οπου εγινε ενα απιστευτο σκηνικο...

Μπαινει η Ντανιελα μιλωντας στο κινητο με καποιον Μωχαμεντ....για κανα διλεπτο μιλουσε μαζι του, του το εκλεισε 2 φορες και 2 φορες την ξαναπηρε και μας διεκοψε...απο οτι καταλαβα ο Μωχαμεντ ηταν εξω και την περιμενε να σχολασει να την παρει και αυτη τον ειχε στησει λιγακι, και του εξηγουσε οτι εγω ειμαι ο τελευταιος πελατης και οτι δεν θα αργησει.... μην μακρυγορω καποια στιγμη σταματησε να παιρνει ο Μωχαμεντ και ετσι οπως την ειχα ιεραποστολικα και μπαινοβγαινα μεσα της αργα, την ρωταω "Ο Μωχαμεντ ειναι ο ανδρας σου?" και λεει "Ναι ανδρα μου Μωχαμεντ"...δεν ξερω τι με επιασε ρε μαγκες αλλα μολις το ακουσα αυτο εγινα τουρμπο καυλωσα απιστευτα και αρχισα να την γαμαω γρηγορα με ολη μου την ταχυτητα, ψιθυριζοντας της στο αυτι "Περιμενε Μωχαμεντ!! Περιμενε Μωχαμεντ"....Η Ντανιελα ξαφνιασμενη αρχισε να βογγαει δυνατα στην αρχη αλλα μετα απο λιγο την επιασε ενα νευρικο γελιο το οποιο το μετεδωσε και σε μενα, την ωρα που εχυνα γελαγαμε και οι δυο δυνατα σαν χάνοι ,μας ακουσε ολο το μπουρδελο (μονο η τσατσα βασικα ειχε μεινει χαχαχα)....με το που παει να σηκωθει να φυγει η Ντανιελα να σου παλι ξαναχτυπαει το κινητο....Α ρε Μωχαμεντ.....Τα ακους αυτα DmtrsXXX που σου αρεσουν εσενα τετοια σκηνικα??? Να πας κατα τις 22:10-22:15 λιγο πριν σχολασει να σου μπει και σενα με το κινητο στο δωματιο να την ξεμουνιασεις ενω περιμενει απ εξω ο Μωχαμεντ χαχαχα....
Ο Νωχαμετ θα γαμησει τζαπα τη Ντανιελα, με ανεση χρονου και εχτρα. Εμεις την πληρωνουμε για μια αγχωμενη μαλακια. Το νταβατζιλικι περασε στους πακιστανους.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Ο Νωχαμετ θα γαμησει τζαπα τη Ντανιελα, με ανεση χρονου και εχτρα. Εμεις την πληρωνουμε για μια αγχωμενη μαλακια. Το νταβατζιλικι περασε στους πακιστανους.
θα σου πω κάτι αφενός γιατί το χω σκεφτεί πολλές φορές ότι εμείς γαμαμε πχ την τάδε πουτανα σαν καθυστερημένοι ενώ ο γκόμενος της την γλεντάει/ξεσκιζει αβερτα και αχ έστω και λίγο να ήμουν εγω κτλ και πολύς κόσμος το έχει σκεφτεί, είμαι 41 και το θέμα γκόμενα πουτανα το εχω ζήσει από τα 20 μου με επιτυχία δυο φορές και με αποτυχία άλλες δύο...Όσες κάνουν τη δουλειά αυτή έχουν κάργα ψυχολογικά δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα. Τον Έλληνα δύσκολα το θέλουν γιατί τον έχουν κάπως ως τον φλώρο/κακομαθημένο που έρχεται με τα λεφτά του να τις γαμησει ενώ ΑΝ δεν ήταν πουτάνες στην έξω ζωή ΔΕΝ θα του κάθονταν. Οι Λατίνες γουστάρουν κάργα Πακηδες, οι Βουλγαρο-ρουμανο-ρωσιδες συνήθως τα μπλέκουν με δικούς τους. Αν πας να την πέσεις σε πουτανα 9στις10 φορές έχεις φάει πορτα, δεν αξίζει και θα χάσεις και το γαμησι μαζί της. ΜΟΝΟ αν στην πέσει πες ναι και ΜΟΝΟ αν δεν αρχίσει μετά από λίγο το φαινόμενο sugar daddy. Γενικά οι γυναίκες είναι πουτάνες ή καργιολες...γαμας όσες μπορείς ΑΝ μπορείς, όλα τα άλλα θα σε στείλουν σε γιατρούς και Παππάδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.098
Πόντοι
36.228

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.098
Πόντοι
36.228
Για να μην ξεχνιόμαστε...
Πορνοαναμνήσεις...

Ο καλτ οίκος Προύσης 22
Φωτογραφία του 2010
IMG_20250720_125335.jpg

Φωτογραφίες του δωματίου με τη παλιά kodak digital ψηφιακή μου από το 2003:headbang2:
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από κατάθεση στη γνωστή "νύφη", μασκότ του σπιτιού :headbaning1:
IMG_20250720_125513.jpg
IMG_20250720_125252.jpg
IMG_20250720_130047.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
353
Πόντοι
20
Και επιτέλους κατέβηκα από επαρχια και γω και πέρασα σε έναν αξιαγαμητο οικο στην φυλής κάπου στο 84 κοντά νομίζω όροφος με μια Κολομβία να νέα αρκετά με ελεύθερο στοματικό με το όνομα luna! Μάγκες Μ πεθανα ήθελα να πεθάνω στα γέλια λένε τα παιδιά εδώ στην Αθήνα πως βγαίνουν κ πως μπαίνουν στους οίκους! Όσον αφορά την κοπέλα τον τρώει απροβληματισμα έχει αρκετό eye contact και είν' κοινωνική!! Δε θυμάμαι οίκο μάγκες Μ συγνώμη! Θα μείνω για κάποιες μέρες θα περάσω κ από άλλα κ θα μιλάμε κάθε μέρα! Καληνύχτα γαμιαδες

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.310
Πόντοι
481
Καλησπέρα μύστες! Ξέρετε αν δουλεύει καμία μαυρουλα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom