Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (35 μέλη και 202 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Ο Νωχαμετ θα γαμησει τζαπα τη Ντανιελα, με ανεση χρονου και εχτρα. Εμεις την πληρωνουμε για μια αγχωμενη μαλακια. Το νταβατζιλικι περασε στους πακιστανους.
Τυπε, ο Μωχαμετ (και ο καθε μωχαμετ) δεν εχει απαιτησεις, πιθανοτατα χυνει σε 2 λεπτα, και η μικρη Ντανιελα του τρωει ολον τον μισθο. Τι αλλο να ζητησει μια γ' διαλογης ιεροδουλη; Η καλυτερη της ειναι... Μην νομιζεις οτι μπορουσε να ανεβασει τον πηχη και πολυ πιο ψηλα, μεχρι εκει παει.

Απλα, μολις αποφασισει να χωρισει τον Μωχαμετ για τον επομενο, μπορει αυτουνου να του γυρισει το ματι και να του βγει το αλαχακμπαρικο, και να τους δουμε στις ειδησεις :coffee:

"νταβατζιλικι" :2funny: την περιμενει εξω απτο μπουρδελο με τα λουλουδια στο χερι την ωρα που την ξεμουνιαζει ο μυσταρχος @Dsar263 και γελανε και οι δυο μαζι του :2funny: ξεκολλα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.951
Πόντοι
456
Ο Νωχαμετ θα γαμησει τζαπα τη Ντανιελα, με ανεση χρονου και εχτρα. Εμεις την πληρωνουμε για μια αγχωμενη μαλακια. Το νταβατζιλικι περασε στους πακιστανους.

Ναι ρε φίλε θα ζηλέψουμε τον μωχαμεντ και τον κάθε ένα που παντρεύεται πουτανα και την γαμαει τσάμπα :tooth::tooth: δεν πειράζει προτιμώ να μην παντρευτώ πουτανα και να την γαμαω με ένα 20ρικο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456
Επιστροφη απο την απογευματινο-βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 21:45 περιπου...μπηκα στο Κολωνου 32α οπου δουλευανε μαζι η Ρουμανα ξανθια μιλφ Λαουρα μαζι με μεταγραφη την Ροζα απο Κ11ισογειο....οποτε απο περιεργεια πηγα στο Κ11Α ισογειο να δω ποια κοπελα ειναι στην θεση της Ροζας...Τελικα ηταν η πετιτ Νταρια ή Ντανιελα που μεχρι προσφατα ηταν στον οροφο διπλα....περασα δωματιο οπου εγινε ενα απιστευτο σκηνικο...

Μπαινει η Ντανιελα μιλωντας στο κινητο με καποιον Μωχαμεντ....για κανα διλεπτο μιλουσε μαζι του, του το εκλεισε 2 φορες και 2 φορες την ξαναπηρε και μας διεκοψε...απο οτι καταλαβα ο Μωχαμεντ ηταν εξω και την περιμενε να σχολασει να την παρει και αυτη τον ειχε στησει λιγακι, και του εξηγουσε οτι εγω ειμαι ο τελευταιος πελατης και οτι δεν θα αργησει.... μην μακρυγορω καποια στιγμη σταματησε να παιρνει ο Μωχαμεντ και ετσι οπως την ειχα ιεραποστολικα και μπαινοβγαινα μεσα της αργα, την ρωταω "Ο Μωχαμεντ ειναι ο ανδρας σου?" και λεει "Ναι ανδρα μου Μωχαμεντ"...δεν ξερω τι με επιασε ρε μαγκες αλλα μολις το ακουσα αυτο εγινα τουρμπο καυλωσα απιστευτα και αρχισα να την γαμαω γρηγορα με ολη μου την ταχυτητα, ψιθυριζοντας της στο αυτι "Περιμενε Μωχαμεντ!! Περιμενε Μωχαμεντ"....Η Ντανιελα ξαφνιασμενη αρχισε να βογγαει δυνατα στην αρχη αλλα μετα απο λιγο την επιασε ενα νευρικο γελιο το οποιο το μετεδωσε και σε μενα, την ωρα που εχυνα γελαγαμε και οι δυο δυνατα σαν χάνοι ,μας ακουσε ολο το μπουρδελο (μονο η τσατσα βασικα ειχε μεινει χαχαχα)....με το που παει να σηκωθει να φυγει η Ντανιελα να σου παλι ξαναχτυπαει το κινητο....Α ρε Μωχαμεντ.....Τα ακους αυτα DmtrsXXX που σου αρεσουν εσενα τετοια σκηνικα??? Να πας κατα τις 22:10-22:15 λιγο πριν σχολασει να σου μπει και σενα με το κινητο στο δωματιο να την ξεμουνιασεις ενω περιμενει απ εξω ο Μωχαμεντ χαχαχα....

Τυπε η φαση καταγραφηκε σε βιντεο

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.951
Πόντοι
456

19/07/25

Στις 17:00

Είχα φτάσει λίγο πιο νωρίς και περίμενα στη πλατεία Βικτωρίας να ξεκινήσει η 2η βάρδια. Εκεί είδα την Victoria Caminero να κυνηγάει τα παιδάκια της. Πουλάω το βίντεο αν ενδιαφέρεται κάποιος. Από κοντά είναι πιο ωραία πάντως

Φώκαιας
  • 7 κάτω: Έντζυ, λογικά. Η κάτω πόρτα ήταν κλειστή
  • : Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 13 αριστερά: Καμίλα, Αλεξάντρα
  • 13 δεξιά: Λαουρίτα
  • 17α: Μόνικα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Λίζα, πιο μετά Κατερίνα
  • 25β: Σάρα, Μόνικα
  • 27β: Νάταλι
  • 27 πάνω: Βαλεντίνα, Τάλια, Στεφανία
Φιλιππίδου
19φ.jpg

• 11α: Ιζαμπέλα, Μιχαέλα
  • 11β: Νικόλ, Λούνα, και μια «καινούρια» λατίνα με πλαστικά βυζιά
Αγκύρας
19α.jpg

• 9: Ντάρια, Μερσίνη
Φυλής
19φλ.jpg

• 54β: Αουρόρα
  • 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 66α: Πάμελα
  • 66δ: Αμάντα
  • 72 κάτω: Έρικα
  • 59 κάτω: Βαλέρια, Κρίστυ, Άννα
  • 61: Σίσσυ, Γιασμίν
  • 65α: Κορίνα
  • 65β: Μπιούτι, Μπέκυ
  • 84α: Ράνια
  • 86β: Νέλλη
  • 67: Έλλη
  • 69α: Νικόλ, Έμμα
  • 71β: μιά λατίνα, δεν άκουσα όνομα
  • 71α: Λούνα

Είχα φάει 2/2 άκυρα για κατούρημα και δεν είχα όρεξη να πάω στα σιγουράκια που δούλευαν εκείνη τη στιγμή

Ξαφνικά βλέπω στο δρόμο να κατευθύνεται προς το μπουρδέλο μια παλιά γνώριμη που με είχε κατουρήσει - χέσει και πήρα λίγο τα πάνω μου. Στην αρχή δε την κατάλαβα αλλά εκείνη μάλλον ναι γιατί χαμογέλασε όταν με είδε. Λίγο αργότερα έτυχε να είναι η υπηρεσία στο δρόμο και μου είπε να μπω μέσα. Μάλλον ήταν γραφτό

R: -την έχω ξαναπάρει αυτή. Μπορώ να τη ρωτήσω κάτι;
Τ: -ναι, έλα
R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -να με χέσεις;

Εδώ μου τα μάσαγε και τελικά πέρασα μόνο για κατούρημα χωρίς έξτρα €

Ξάπλωσα στο πάτωμα και με κατούρησε πρόθυμα στο στόμα. Μετά μου είπε αν θέλω να την πάρω άλλα 10 λεπτά να με χέσει τελικά γιατί τελείωνε ο χρόνος. Της είπα ότι δεν είμαι χαζός αλλά πήγα με τα νερά της γιατί δεν νομίζω να έβρισκα αλλού το χέσιμο εκείνη τη στιγμή και σε χαμηλή τιμή

Ανανεώνω τον χρόνο και ξαπλώνω κάτω να με χέσει στο στόμα. Έδωσε καλή ποσότητα αλλά δυστυχώς κατάφερα να φάω μόνο λίγη από αυτή, και η υπόλοιπη πήγε στο καλάθι. Μόνο αλήθειες εδώ

Φινάλε με ποδολαγνεία όπου έχυσα μεγάλη ποσότητα. Της έδωσα το έξτρα της και έφυγε. Είναι λίγο πονηρή οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξανασυναντήσω. Ίσως μόνο για κατούρημα

Αυτή η στάση της με ξενέρωσε λίγο και ήθελα να κλείσει πιο ευχάριστα η μέρα με μια πιο τίμια κοπέλα

R: -γεια σου. Κατούρημα;
Π: -χαχα, οκ ναι
R: -είχα έρθει να σε ρωτήσω και μια άλλη μέρα
Π: - ναι, θυμάμαι. Δε μπορώ όμως τώρα, πρέπει να πιω νερό. Έλα σε 20 λεπτά

Συναντιόμαστε στο δωμάτιο, ξαπλώνω κάτω και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Κάποια πέσανε κάτω αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα

Τελείωμα με μασάζ προσώπου με τις πατούσες της και όσφρηση αυτών ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια όπου έδωσα πάλι μεγάλη ποσότητα όπως μου είπε και αυτή

Εντωμεταξύ έπιανε συνέχεια τη μύτη μου και έλεγε ότι της αρέσει :tooth:
Δώσαμε ευχαριστίες και αποχώρησε...

Τύπε όταν τρως τα σκατα, μετα δεν μυρίζεις; Όταν μετά το χεσιμο πήγες στην επόμενη πουτανα, δεν σου είπε τίποτα για την μυρωδιά; Επίσης τι γεύση είχαν; Δεν ρωτάω κοροϊδευτικά, απλά το έχω περιέργεια

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
362
Πόντοι
21
Χωματιανου 11 Άννα....πήγα και εγώ τρέχοντας με αυτά που διάβαζα, Σάββατο βράδυ, Ε, έφυγα εξίσου τρέχοντας (με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα) μόλις την είδα... ζητούνται συναγωνιστές να ξέρουν να περιγράφουν την πραγματικότητα... κάπου έλεος δηλαδή...τι δεκάρια, τι εννιάρια,τι οκταρια, ρε μαλακες.....την παλεύετε;;;;;;;;Ημαρτον........τα ίδια για τις μαυρουλες στο Φ65... λυπηθείτε μας!!!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Ναι ρε φίλε θα ζηλέψουμε τον μωχαμεντ και τον κάθε ένα που παντρεύεται πουτανα και την γαμαει τσάμπα :tooth::tooth: δεν πειράζει προτιμώ να μην παντρευτώ πουτανα και να την γαμαω με ένα 20ρικο
Ο Μοχάμεντ ούτε χύνει σε 2 μόνο λεπτά ούτε πρόκειται να παντρευτεί ποτέ πουτάνα!
Μην πιστεύεις πουτάνας λόγια!
Οι περισσότερες γυναίκες γίνονται πουτάνες επειδή είναι ανώμαλες στο σεξ, όπως και σε πολλά άλλα.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Για να μην ξεχνιόμαστε...
Πορνοαναμνήσεις...

Ο καλτ οίκος Προύσης 22
Φωτογραφία του 2010
IMG_20250720_125335.jpg

Φωτογραφίες του δωματίου με τη παλιά kodak digital ψηφιακή μου από το 2003:headbang2:
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από κατάθεση στη γνωστή "νύφη", μασκότ του σπιτιού :headbaning1:
IMG_20250720_125513.jpg
IMG_20250720_125252.jpg
IMG_20250720_130047.jpg

Μα το Θεο με τοσο φωτογραφικο υλικο και αναμνησεις που εχεις μαζεψει θα πρεπει να τα βαλεις ολα σε ενα βιβλιο και να το εκδοσεις...τι τιτλο να βαλεις αραγε? "Η ιστορια των μπουρδελων / ιεροδουλων στην Αττικη"

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Ο Μοχάμεντ ούτε χύνει σε 2 μόνο λεπτά ούτε πρόκειται να παντρευτεί ποτέ πουτάνα!
Μην πιστεύεις πουτάνας λόγια!
Οι περισσότερες γυναίκες γίνονται πουτάνες επειδή είναι ανώμαλες στο σεξ, όπως και σε πολλά άλλα.
Άσε που απαιτείται να γίνει μουσουλμάνα η άλλη και να φορέσει μαντίλα

dicktracy

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
421
Πόντοι
20
Χωματιανου 11 Άννα....πήγα και εγώ τρέχοντας με αυτά που διάβαζα, Σάββατο βράδυ, Ε, έφυγα εξίσου τρέχοντας (με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα) μόλις την είδα... ζητούνται συναγωνιστές να ξέρουν να περιγράφουν την πραγματικότητα... κάπου έλεος δηλαδή...τι δεκάρια, τι εννιάρια,τι οκταρια, ρε μαλακες.....την παλεύετε;;;;;;;;Ημαρτον........τα ίδια για τις μαυρουλες στο Φ65... λυπηθείτε μας!!!!
Επίσης κάτι που δεν είδα να έχει αναφερθεί γι'αυτήν και μου συνέβη είναι ότι την ώρα του σεξ με δάγκωνε δυνατά στο λαιμό και το στήθος σα λυσσασμένη η καριόλα!
Επίσης μου λεγε ξανά και ξανά να με τελειώσει με το χέρι οπότε νομίζω το κανε για να με ξεκολλήσει από πάνω της και να τελειώσει τη συνεδρία ξεκούραστα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
52.748
Πόντοι
36.228
Μα το Θεο με τοσο φωτογραφικο υλικο και αναμνησεις που εχεις μαζεψει θα πρεπει να τα βαλεις ολα σε ενα βιβλιο και να το εκδοσεις...τι τιτλο να βαλεις αραγε? "Η ιστορια των μπουρδελων / ιεροδουλων στην Αττικη"
Ευχαριστώ πολύ μύστη μου:hi:
Πρέπει να γίνει κάποια στιγμή, για να έχουν κ οι νέες γενιές την ευκαιρία να τα γνωρίσουν...

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.429
Πόντοι
5.960
Ιασ20Α Μιχαελα
Ιασ29Β Βικτωρια
Και οι δύο λατινες με σιλικόνες και οι δυο τεμπέλες απο πάνω και κλεβανε στις υπόλοιπες στασεις. Εφαγα δυο φολιτσες δλδ

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
29
Like
9.615
Πόντοι
7.095
Έχεις δίκιο έχουν μαζευτεί οι βρωμιαρηδες. Εγώ όπου βλέπω αλλοδαπούς φεύγω.σιγα μην πάω στα ίδια σεντόνια που ξαπλώνουν αυτοί εμετός μου έρχεται μόνο στη σκέψη
Συγνώμη, υπάρχει μπουρδέλο ειδικά στο Μεταξουργείο που δεν πάνε και Πακιστανοι;

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.051
Πόντοι
28.636
Τυπε, ο Μωχαμετ (και ο καθε μωχαμετ) δεν εχει απαιτησεις, πιθανοτατα χυνει σε 2 λεπτα, και η μικρη Ντανιελα του τρωει ολον τον μισθο.
Ώπα Ώπα...

Α) Τι μισθό μπορεί να έχει αυτό το σκουπίδι και από ποιά εργασία???

Β) Δυστυχώς το πιο πιθανόν σενάριον είναι κάθε βράδυ να του τα Ακουμπάει Όλα γιατί την Αγαπάει...:smitten:
Δυστυχώς...

:hi:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Ώπα Ώπα...

Α) Τι μισθό μπορεί να έχει αυτό το σκουπίδι και από ποιά εργασία???

Β) Δυστυχώς το πιο πιθανόν σενάριον είναι κάθε βράδυ να του τα Ακουμπάει Όλα γιατί την Αγαπάει...:smitten:
Δυστυχώς...

:hi:

Αυτά συμβαίνουν όταν οι γυναίκες αγαπούν τα ζώα περισσότερο και από τους ανθρώπους.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.445
Πόντοι
446
Με ΑΚΑ και ΚΡΕΜΠ!

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Θυμάται κάποιος όνομα από κάποια που δούλευε πριν μήνες στο Φωκαίας 27Β σκαλάκια. Είχε κοντό ξανθό αγορε μαλλί. Κοντά 40. Ήταν πολύ παθιαρα και ήθελε να περάσεις καλά, έκανε και ελεύθερο στοματικό. Δουλεύει αλλού τώρα; Αν ξέρει κάποιος.

Edit: Πρέπει να είναι η Ναταλί.

Αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει τώρα θα βοηθήσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
52.748
Πόντοι
36.228

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.695
Πόντοι
5.436
επίσκεψη σήμερα στα Λ73 μετά από πολύ καιρό. Στο Α δεξιά ισόγειο είχε στο μενού δυο λατινάκια, στο μαγαζί μόνο η Σάρα. 'Ο,τι να 'ναι το πρόγραμμά τους στο ιντερνέ.
Τέλος πάντων, είπα να κάνω μια δοκιμή με τη Σάρα αλλά δεν. Ωραία κοπελίτσα, όμως φαίνεται ότι το κάνει καθαρά από ανάγκη, χωρίς να το πολυέχει με τη δουλειά.
Αλλά επειδή κοντεύω κι εγώ να γίνω παλιά πουτάνα, δεν κλαίω πλέον αν δεν μου βγει μια συνεδρία. Την αποχαιρέτησα ευγενικά με μια αγκαλιά και πήγα καρφωτός Δ8 για να πω μια καλημέρα στα κορίτσια εκεί. Εντάξει, είπαμε κάτι παραπάνω από μια καλημέρα...
Θα ανεβάσω κριτικές για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom