Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
52.764
Πόντοι
36.228

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Εγώ αφού είχα δουλειά ακριβως στην μέση της περιοχής της αμαρτίας, κατά τις 15:00 που τελείωσα είαπ να επισκευτώ την Λαρίσα στο Λ73Α,
αρκετά πεσμένη σε σχέση με άλλες φορές, φόλα δεν την λές αλλά μάλλον οι ~2 μήνες (ο ένας διπλοβάρδια) συνεχόμενης δουλειάς, την πιάσανε, απο εδώ και πέρα μάλλον αρχίζει η κατηφόρα :cry: ,ήμουν και εγώ "άδειος" απο ενέργεια, οπότε καταλήξαμε σε μία απλώς τυπική συνεδρία :sleeping:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.083
Πόντοι
4.821
Απογευματινή λαιβ μετάδοση
Φ65 μπιουτη στον αγώνα για τα ακτοπλοϊκά μαζί με Μπέκη (προειδοποίηση ή μπιουτη έχει όντως χάσει κιλά )
Φ 59: Κριστη σκινη λατίνα μαζί με Βαλέρια κολαρα στον θεό και αννουλα με νορμαλ σώμα για λατίνα
Φ84 ρανια με το πολύ ένα δωμάτιο αναμονή
Φ54 αουρορα παραμένει μουναρα αλλά είναι με τις ορέξεις της

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.083
Πόντοι
4.821
Ιάσωνος 20Α μικαελα λατινοκωλαρα με σεξυ κόκκινα εσώρουχα στα 10€ για τους χύστες μας (δωμάτια καθαρά όσο προλαβαινεται)! Εδώ έγινε η κατάθεση καλό γαμηδοβραδο

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.451
Πόντοι
2.727
Μεγαλου Αλεξανδρου σημερα 1β ηταν μια ημινταρντανα 30αρα με βαμενο ξανθο, λατιν φατσα, μεγαλη κωλαρα ενισχυμενη με κυταριτιδα και μεγαλους βυζους..

Δεν συγκρατησα ονομα γιατι ειχε εναν μλκοτσατσο κ εφυγα..

Ξερει κανεις αν ειναι αυτη κ αν ο βυζος ειναι πλαστικος?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.892
Πόντοι
31.618
Κολωνού 48 πέρασα με την Νικόλ η Νικα οπός την ξέρουν άλλοι
Είναι τρίτη φορά που περνάω έχω γράψει και κριτική πέρσι.
Η ακα πίπα της είναι υποδειγματική και τα τεράστια βυζιά της μεγαλείο φάτσα πολύ γλυκιά και το κάνει με όρεξη.
Βαρέων βαρών βέβαια αλλά στα 10€ τέτοια πίπα είναι ευκαιρία νομίζω

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906
Χωματιανού 11 κάτω η Άννα.
Χωματιανού 11 πάνω η Μελίσα, ξανθιά κοντούλα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα, ευγενική και συμπαθητική παρουσία.
Βέργας 7 πάνω η Νικόλ, ξανθιά με καλό κορμί και πεσμένο βυζί, αυτοσυστήθηκε βγαίνοντας από δωμάτιο και η τσατσά με το ζόρι ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα...
Λιοσίων 73 κάτω τέσσερις Λατίνες, Μπέλα και Σάρα (λευκόδερμες), Λαρίσα και Στέφανι, σκουρόχρωμες.
Λιοσίων 73 πάνω τέσσερις κοπέλες, τρεις Λατίνες ( Έλλη, Καταλίνα και Κάντι), και μια Ρωσόφωνη ,η Μελίσα , όλες με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα.
(Σημ.: Στέφανι και Καταλίνα σε xxxl μέγεθος, οι υπόλοιπες με κανονικό κορμί.

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
9
Like
1.214
Πόντοι
360
Εγώ αφού είχα δουλειά ακριβως στην μέση της περιοχής της αμαρτίας, κατά τις 15:00 που τελείωσα είαπ να επισκευτώ την Λαρίσα στο Λ73Α,
αρκετά πεσμένη σε σχέση με άλλες φορές, φόλα δεν την λές αλλά μάλλον οι ~2 μήνες (ο ένας διπλοβάρδια) συνεχόμενης δουλειάς, την πιάσανε, απο εδώ και πέρα μάλλον αρχίζει η κατηφόρα :cry: ,ήμουν και εγώ "άδειος" απο ενέργεια, οπότε καταλήξαμε σε μία απλώς τυπική συνεδρία :sleeping:
Πριν καμία 10αρια μέρες που την πήρα εγώ παντώς τον ετρωγε πολύ καλά...ίσως να ηταν πιο ξεκούραστη...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
52.764
Πόντοι
36.228

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.042
Πόντοι
1.326

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
52.764
Πόντοι
36.228

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Μεγαλου Αλεξανδρου σημερα 1β ηταν μια ημινταρντανα 30αρα με βαμενο ξανθο, λατιν φατσα, μεγαλη κωλαρα ενισχυμενη με κυταριτιδα και μεγαλους βυζους..
ΜΑ 1Β?????? Μηπως εννοεις Ιασωνος 1β?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.760
Πόντοι
2.916

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.784
Πόντοι
1.336

19/07/25

Στις 17:00

Είχα φτάσει λίγο πιο νωρίς και περίμενα στη πλατεία Βικτωρίας να ξεκινήσει η 2η βάρδια. Εκεί είδα την Victoria Caminero να κυνηγάει τα παιδάκια της. Πουλάω το βίντεο αν ενδιαφέρεται κάποιος. Από κοντά είναι πιο ωραία πάντως

Φώκαιας
  • 7 κάτω: Έντζυ, λογικά. Η κάτω πόρτα ήταν κλειστή
  • : Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 13 αριστερά: Καμίλα, Αλεξάντρα
  • 13 δεξιά: Λαουρίτα
  • 17α: Μόνικα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Λίζα, πιο μετά Κατερίνα
  • 25β: Σάρα, Μόνικα
  • 27β: Νάταλι
  • 27 πάνω: Βαλεντίνα, Τάλια, Στεφανία
Φιλιππίδου
19φ.jpg

• 11α: Ιζαμπέλα, Μιχαέλα
  • 11β: Νικόλ, Λούνα, και μια «καινούρια» λατίνα με πλαστικά βυζιά
Αγκύρας
19α.jpg

• 9: Ντάρια, Μερσίνη
Φυλής
19φλ.jpg

• 54β: Αουρόρα
  • 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 66α: Πάμελα
  • 66δ: Αμάντα
  • 72 κάτω: Έρικα
  • 59 κάτω: Βαλέρια, Κρίστυ, Άννα
  • 61: Σίσσυ, Γιασμίν
  • 65α: Κορίνα
  • 65β: Μπιούτι, Μπέκυ
  • 84α: Ράνια
  • 86β: Νέλλη
  • 67: Έλλη
  • 69α: Νικόλ, Έμμα
  • 71β: μιά λατίνα, δεν άκουσα όνομα
  • 71α: Λούνα

Είχα φάει 2/2 άκυρα για κατούρημα και δεν είχα όρεξη να πάω στα σιγουράκια που δούλευαν εκείνη τη στιγμή

Ξαφνικά βλέπω στο δρόμο να κατευθύνεται προς το μπουρδέλο μια παλιά γνώριμη που με είχε κατουρήσει - χέσει και πήρα λίγο τα πάνω μου. Στην αρχή δε την κατάλαβα αλλά εκείνη μάλλον ναι γιατί χαμογέλασε όταν με είδε. Λίγο αργότερα έτυχε να είναι η υπηρεσία στο δρόμο και μου είπε να μπω μέσα. Μάλλον ήταν γραφτό

R: -την έχω ξαναπάρει αυτή. Μπορώ να τη ρωτήσω κάτι;
Τ: -ναι, έλα
R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -να με χέσεις;

Εδώ μου τα μάσαγε και τελικά πέρασα μόνο για κατούρημα χωρίς έξτρα €

Ξάπλωσα στο πάτωμα και με κατούρησε πρόθυμα στο στόμα. Μετά μου είπε αν θέλω να την πάρω άλλα 10 λεπτά να με χέσει τελικά γιατί τελείωνε ο χρόνος. Της είπα ότι δεν είμαι χαζός αλλά πήγα με τα νερά της γιατί δεν νομίζω να έβρισκα αλλού το χέσιμο εκείνη τη στιγμή και σε χαμηλή τιμή

Ανανεώνω τον χρόνο και ξαπλώνω κάτω να με χέσει στο στόμα. Έδωσε καλή ποσότητα αλλά δυστυχώς κατάφερα να φάω μόνο λίγη από αυτή, και η υπόλοιπη πήγε στο καλάθι. Μόνο αλήθειες εδώ

Φινάλε με ποδολαγνεία όπου έχυσα μεγάλη ποσότητα. Της έδωσα το έξτρα της και έφυγε. Είναι λίγο πονηρή οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξανασυναντήσω. Ίσως μόνο για κατούρημα

Αυτή η στάση της με ξενέρωσε λίγο και ήθελα να κλείσει πιο ευχάριστα η μέρα με μια πιο τίμια κοπέλα

R: -γεια σου. Κατούρημα;
Π: -χαχα, οκ ναι
R: -είχα έρθει να σε ρωτήσω και μια άλλη μέρα
Π: - ναι, θυμάμαι. Δε μπορώ όμως τώρα, πρέπει να πιω νερό. Έλα σε 20 λεπτά

Συναντιόμαστε στο δωμάτιο, ξαπλώνω κάτω και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Κάποια πέσανε κάτω αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα

Τελείωμα με μασάζ προσώπου με τις πατούσες της και όσφρηση αυτών ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια όπου έδωσα πάλι μεγάλη ποσότητα όπως μου είπε και αυτή

Εντωμεταξύ έπιανε συνέχεια τη μύτη μου και έλεγε ότι της αρέσει :tooth:
Δώσαμε ευχαριστίες και αποχώρησε...

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.597
Πόντοι
456

19/07/25

Στις 17:00

Είχα φτάσει λίγο πιο νωρίς και περίμενα στη πλατεία Βικτωρίας να ξεκινήσει η 2η βάρδια. Εκεί είδα την Victoria Caminero να κυνηγάει τα παιδάκια της. Πουλάω το βίντεο αν ενδιαφέρεται κάποιος. Από κοντά είναι πιο ωραία πάντως

Φώκαιας
  • 7 κάτω: Έντζυ, λογικά. Η κάτω πόρτα ήταν κλειστή
  • : Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 13 αριστερά: Καμίλα, Αλεξάντρα
  • 13 δεξιά: Λαουρίτα
  • 17α: Μόνικα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Λίζα, πιο μετά Κατερίνα
  • 25β: Σάρα, Μόνικα
  • 27β: Νάταλι
  • 27 πάνω: Βαλεντίνα, Τάλια, Στεφανία
Φιλιππίδου
19φ.jpg

• 11α: Ιζαμπέλα, Μιχαέλα
  • 11β: Νικόλ, Λούνα, και μια «καινούρια» λατίνα με πλαστικά βυζιά
Αγκύρας
19α.jpg

• 9: Ντάρια, Μερσίνη
Φυλής
19φλ.jpg

• 54β: Αουρόρα
  • 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 66α: Πάμελα
  • 66δ: Αμάντα
  • 72 κάτω: Έρικα
  • 59 κάτω: Βαλέρια, Κρίστυ, Άννα
  • 61: Σίσσυ, Γιασμίν
  • 65α: Κορίνα
  • 65β: Μπιούτι, Μπέκυ
  • 84α: Ράνια
  • 86β: Νέλλη
  • 67: Έλλη
  • 69α: Νικόλ, Έμμα
  • 71β: μιά λατίνα, δεν άκουσα όνομα
  • 71α: Λούνα

Είχα φάει 2/2 άκυρα για κατούρημα και δεν είχα όρεξη να πάω στα σιγουράκια που δούλευαν εκείνη τη στιγμή

Ξαφνικά βλέπω στο δρόμο να κατευθύνεται προς το μπουρδέλο μια παλιά γνώριμη που με είχε κατουρήσει - χέσει και πήρα λίγο τα πάνω μου. Στην αρχή δε την κατάλαβα αλλά εκείνη μάλλον ναι γιατί χαμογέλασε όταν με είδε. Λίγο αργότερα έτυχε να είναι η υπηρεσία στο δρόμο και μου είπε να μπω μέσα. Μάλλον ήταν γραφτό

R: -την έχω ξαναπάρει αυτή. Μπορώ να τη ρωτήσω κάτι;
Τ: -ναι, έλα
R: -Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -να με χέσεις;

Εδώ μου τα μάσαγε και τελικά πέρασα μόνο για κατούρημα χωρίς έξτρα €

Ξάπλωσα στο πάτωμα και με κατούρησε πρόθυμα στο στόμα. Μετά μου είπε αν θέλω να την πάρω άλλα 10 λεπτά να με χέσει τελικά γιατί τελείωνε ο χρόνος. Της είπα ότι δεν είμαι χαζός αλλά πήγα με τα νερά της γιατί δεν νομίζω να έβρισκα αλλού το χέσιμο εκείνη τη στιγμή και σε χαμηλή τιμή

Ανανεώνω τον χρόνο και ξαπλώνω κάτω να με χέσει στο στόμα. Έδωσε καλή ποσότητα αλλά δυστυχώς κατάφερα να φάω μόνο λίγη από αυτή, και η υπόλοιπη πήγε στο καλάθι. Μόνο αλήθειες εδώ

Φινάλε με ποδολαγνεία όπου έχυσα μεγάλη ποσότητα. Της έδωσα το έξτρα της και έφυγε. Είναι λίγο πονηρή οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξανασυναντήσω. Ίσως μόνο για κατούρημα

Αυτή η στάση της με ξενέρωσε λίγο και ήθελα να κλείσει πιο ευχάριστα η μέρα με μια πιο τίμια κοπέλα

R: -γεια σου. Κατούρημα;
Π: -χαχα, οκ ναι
R: -είχα έρθει να σε ρωτήσω και μια άλλη μέρα
Π: - ναι, θυμάμαι. Δε μπορώ όμως τώρα, πρέπει να πιω νερό. Έλα σε 20 λεπτά

Συναντιόμαστε στο δωμάτιο, ξαπλώνω κάτω και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Κάποια πέσανε κάτω αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα

Τελείωμα με μασάζ προσώπου με τις πατούσες της και όσφρηση αυτών ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια όπου έδωσα πάλι μεγάλη ποσότητα όπως μου είπε και αυτή

Εντωμεταξύ έπιανε συνέχεια τη μύτη μου και έλεγε ότι της αρέσει :tooth:
Δώσαμε ευχαριστίες και αποχώρησε...
Τύπε εσύ είσαι αυτός που ζητούσε κατούρημα μέσα στο δωμάτιο από την Άννα στο Φωκαίας 17 πριν μερικά χρόνια ? Νόμιζα ότι ήταν ο Dimitrisx αλλά μάλλον εσύ ήσουν.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.784
Πόντοι
1.336
Τύπε εσύ είσαι αυτός που ζητούσε κατούρημα μέσα στο δωμάτιο από την Άννα στο Φωκαίας 17 πριν μερικά χρόνια ? Νόμιζα ότι ήταν ο Dimitrisx αλλά μάλλον εσύ ήσουν.
Όχι δεν έχω ζητήσει ποτέ απο αυτή. Περίπου στα τέλη του 24 ξεκίνησα εγώ το σπορ

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
535
Πόντοι
81
Λατίνα δεν είναι; Όσο ανεβαίνει το ποσό τόσο περισσότερα της κάνεις..

Ι20Γ Νικόλ
Ι20Β δεν ανέβηκα
Ι20Α Μιχαελα, έμαθε τα κόλπα και κάνει ναζια μόνο σε Πάκιδες με τουρμπάνι (πολλοί τέτοιοι σημερα).
Λεωνιδίου ή Λεονίδου , Κλασικά Νέσσυ και Βαλεντίνα.
Κ11 κάτω μια milf αδύνατη με ωραία στρογγυλά βυζάκια 2+ και
Κ11 πανω , Ντάρια = Ντανιέλα, πολύ μπόχα σε αυτό τον οίκο από σκύλο μαλλον ή ψοφιμι.

Όσο και να θέλω να μην είμαι ρατσιστής δεν μπορω, 8/10 Πάκιδες ειναι για ξύλο, ή βρωμάνε ή φέρονται λες και ειναι στο σαλόνι τους με φωνές και ειρωνείες, στο Μ.Α 17 εσπρωξα εναν με πρασινη μπλούζα και μαύρο παντελόνι που ήταν παρέα με 2 άλλους με φερετζέ, γιατι είχαν πιάσει κουβέντα στατικοί στην μέση της σκάλας, και με αγνοήσε όταν του είπα συγνώμη προχωράτε?
Πηγε να ζητήσει και τα ρέστα αλλά το βούλωσε όταν με είδε αγριεμένο... δεν ξερω καν αν μίλαγε Ελληνικά, στα διαλα, ώρες ώρες ψάχνομαι και εγω αλλά εντάξει, δεν παλεύεται η πλειοψηφία αυτών.
Έχεις δίκιο έχουν μαζευτεί οι βρωμιαρηδες. Εγώ όπου βλέπω αλλοδαπούς φεύγω.σιγα μην πάω στα ίδια σεντόνια που ξαπλώνουν αυτοί εμετός μου έρχεται μόνο στη σκέψη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom