EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.182
- Πόντοι
- 26.435
όχι, μου έστειλε στο βαιμπερ!Πήγες πρωί πρωί για να μην ξεραθεί ο ασβέστης από την ζέστη ?![]()
όχι, μου έστειλε στο βαιμπερ!Πήγες πρωί πρωί για να μην ξεραθεί ο ασβέστης από την ζέστη ?![]()
Εκεί υποτίθεται δουλεύει κ η Μίρα..όταν πηγες δούλευε η μιλφ αυτή?Φάγαμε την φολιτσα μας από Μαρία Φώκαιας 86α Τσέχα από όσο λέει, αλβανοφατσα την έκοψα. Υπεραπλο πρόγραμμα η πίπα της καλή αλλά δεν άφηνε περιθώρια να την ακουμπήσεις πουθενά, λίγο ρογα εγλειψα και την καθάρισε κατευθείαν με ένα μωρομαντιλο, στον αγώνα έκλεβε σε όλες τις στάσεις και έλεγε ότι την πονούσα, αφού δεν έβλεπα προκοπή μου πρότεινε να μου κάνει τουερκ και εγώ να τελειώσω με μαλακια.... Τι το ήθελε έκανα χαλιά και αυτή και το κρεβάτι και σηκώθηκε μες στα νεύρα. Μου πέταξε ένα μωρομαντιλο και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει τπτ..
Ps σόρρυ στον επόμενο αλλά δεν άντεξα να μην της κάνω την μαλακια
Καλημερα, με μια πολυ συντομη βολτα σημερα (Φωκαιας 17 ισογειο) , ειδα στην θεση της μια ξανθια 35 αρα οχι κατι το ιδιαιτερο απο εμφανιση σε απλο προγραμμα.Η ξένια τελικά σήμερα δεν είναι Φωκαίας; Ισχύει που είπε κάποιος ότι έφυγε;
Σε ευχαριστώ πολύ!Καλημερα, με μια πολυ συντομη βολτα σημερα (Φωκαιας 17 ισογειο) , ειδα στην θεση της μια ξανθια 35 αρα οχι κατι το ιδιαιτερο απο εμφανιση σε απλο προγραμμα.
Δεν ειναι εκει.
+ Φωκαιας 19 Λιζα.
Καλημερα παιδια, μηπως ξερετε που μπορουμε να βρουμε ουκρανες κοπελες?Καλημερα παιδια, μηπως ξερετε ποια δουλευει Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο?
Μόνο μιλφ και γκιλφ αν πετύχειςΚαλημερα παιδια, μηπως ξερετε που μπορουμε να βρουμε ουκρανες κοπελες?
κριμα καμια κατω των 35 υπαρχει?Μόνο μιλφ και γκιλφ αν πετύχεις
Νέες Ουκρανές γιοκ!
Όχι δυστυχώςκριμα καμια κατω των 35 υπαρχει?
πορνοιστορία Ή φωτοπορνορεπορτάz ?
Τις νεότερες και μάχιμες τις στέλνουν στον πόλεμοΜόνο μιλφ και γκιλφ αν πετύχεις
Νέες Ουκρανές γιοκ!
Ευχαριστώ μύστη..Ρε walker είσαι απίστευτος.
Είχα στοχοποιήσει να πάω τη Πέμπτη στη Μπιουτι. Ελπίζω να μην βάλει καπάκι 2ο ρεπό.
η αλινα μεσημερακι στο Ι20α, θεωρητικα ειναι κατω των 35κριμα καμια κατω των 35 υπαρχει?
καλά έκανες, η Λατίνα Νικόλ είναι πολύ καλή επιλογή, την έχω πάρει δύο φορές, όσον αφορά τη Μπέλα, να ξέρεις γενικά ότι οι πουτάνες πέρνουν μεγάλες/ψιλοτεραστιες για τα δικά μας δεδομένα άδειες, με επιφύλαξη σου λέω πως κάτι είχα ακούσει για καμ Μπακ τον Αύγουστο.Τιμησα και γω τη λατινα Νικολ στο Ι20Γ ασανσερατο, μιας και οι μυσταρχοι ειπαν καλα λογια.
Απο εμφανιση ειναι αρκετα μετρια, η ακα πιπα της με το καραμελωμα ομως με τουρμπισε κι ας μην ειχε τρομερη διαρκεια,
ξεδιπλωνει ολη την καποτα και την φοραει σαν καλτσαεκατσε ιεραποστολικα απο μονη της και της ορμηξα δαγκωνοντας της το λαιμο, στην αρχη γουσταρε και θεωρω οτι θα κερασει φιλακια σε οποιον τα επιχειρησει, αλλα μολις αρχισα να δαγκωνω αυτια αρχισε να γαργαλιεται οποτε την εβαλα στα τεσσερα. Ειχε ενα αντιαισθητικο σημαδι ψηλα στο κωλομερι, και γενικα η θεα δεν ηταν ιδανικη δεδομενου οτι μιλαμε για λατινα, οπως και να εχει εζμπρωξα το κομπρεσερ στο σχετικα καλης αισθησης μουνι της και τελειωσα με βαθια και δυνατα πλαφ πλαφ.
Για μια επισκεψη να φυγουν τα χοντρα ειναι καλη, δεν νομιζω να ξαναπερασω με την ιδια.
Το πρωι τσεκαρα το Κ30 erotic prison, ρε μαγκες που στο πεος ειναι η Μπελα; Μια μουναρα ειχαμε και μας εφυγε; Ποσες βδομαδες εχει αδεια;
Εχω αρρωστησει θελω να παρω αγκαλια την ομορφη κωλαρα της και να ρουφηξω τα ομορφοτερα βυζακια του Μεταξιου, δεν θελω αλλες λατινες, κουραστηκα, ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ.
Τη Μπέλα την έχω πετύχει με το παιδί της στη Μιχαήλ Βόδα, κοντά στο σταθμό Αττικής. Λογικά θα έχει πάρει κάποιο οικογενειακό χρόνο off.καλά έκανες, η Λατίνα Νικόλ είναι πολύ καλή επιλογή, την έχω πάρει δύο φορές, όσον αφορά τη Μπέλα, να ξέρεις γενικά ότι οι πουτάνες περνούν μεγάλες/ψιλοτεραστιες για τα δικά μας δεδομένα άδειες, με επιφύλαξη σου λέω πως κάτι είχα ακούσει για καμ Μπακ τον Αύγουστο.
α ναι? οκ σεβαστό, η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Τελικά πολλές έχουν το σύνδρομο μόνη/χωρισμένη ΜΕ παιδί! Ναυάγιο, κρίμα. Δεν ήξερα τέτοια λεπτομέρεια για τη Μπέλα, thanks for infoΤη Μπέλα την έχω πετύχει με το παιδί της στη Μιχαήλ Βόδα, κοντά στο σταθμό Αττικής. Λογικά θα έχει πάρει κάποιο οικογενειακό χρόνο off.![]()