Είναι ωραίο;μία λατίνα Σαμάνθα. Λευκή επιδερμίδα χωρίς τις απαίσιες πλαστικές αλλά με μούτρα κατεβασμένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.000
- Πόντοι
- 1.326
Εμένα μου άρεσε αρκετά. Φαινόταν να έχει πολύ απαλό δέρμα και εννοείται πως θα έπιανες κανονική σάρκα και όχι πλαστικά.Είναι ωραίο;
Αλλά όταν κάποια έχει μούτα μέχρι το πάτωμα στο σαλόνι, σπάνια να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο δωμάτιο.
Εμένα κιόλας που μου αρέσει το πιο βίαιο σεξ, μια λατίνα είναι σχεδόν αδύνατο να μου το προσφέρει. Μόνο αν της τα σκάσεις, που για αυτό δεν είμαι διατεθειμένος.
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Ακριβώς γι αυτό, άμα ήθελα να τα σκάσω θα έπαιρνα κατευθείαν ένα καλό κομμάτι σε ξενοδοχείο!...Εμένα μου άρεσε αρκετά. Φαινόταν να έχει πολύ απαλό δέρμα και εννοείται πως θα έπιανες κανονική σάρκα και όχι πλαστικά.
Αλλά όταν κάποια έχει μούτα μέχρι το πάτωμα στο σαλόνι, σπάνια να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο δωμάτιο.
Εμένα κιόλας που μου αρέσει το πιο βίαιο σεξ, μια λατίνα είναι σχεδόν αδύνατο να μου το προσφέρει. Μόνο αν της τα σκάσεις, που για αυτό δεν είμαι διατεθειμένος.
Μία απ' τις 2 - 3 ωραίες σέξι μαύρες που έχω δει δηλαδή

Σιγά μην πετάμε χρήμα στα λατινοειδή

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Να πάει στην φολΆννα (Φ59 & Φ61) να του κάνει κεφαλόπιπα, και να μπει στο πηγάδι της ψάχνοντας τοιχώματαάπαξ και η κοπέλα έχει τόσες καλές κριτικές και εσένα δεν σου έκανε εμφανισιακά φταίνε οι άλλοι που περνάνε καλά;! κάτι τέτοια βλέπουν αυτοί που οργώνουν την πιάτσα και βλέπουμε καθολική ενημέρωση όλο και λιγότερο, τουμπεκί ψιλοκομμένο όσοι δεν συμμετέχουν ενεργά και να λεμε και ευχαριστώ. Άμα θες μουναρα τραβά στο σαμπινακι να σου κάνει αερογαμησι μισής πουτσας και στην Μπελα Ιταλίανα να σιχαθείς από τη βρώμα του εδώ είναι στα 15€.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.290
- Πόντοι
- 10.656
Και γιατι θες με το ζορι να σε χαιρετησουν τυπε; ο Πάπας εισαι; Αν δεν απανταγε την δευτερη φορα που την "φωναξες", θα την επαιρνες στο κυνηγι για να σου πει ενα γεια; Δηλαδη μετα απο αυτο, αληθεια θα απορεις γιατι θα σου ξανασυμβει κατι παρομοιο;Χωματιανου όροφος η Αλίσα με ελεύθερο, ισόγειο η Άννα με ελεύθερο κ 69. Πέρασα δωμάτιο και την έφαγα πολύ καλή κ ευδιάθετη σίγουρα θα ξαναπάω. Νωρίτερα πέτυχα και την Ράνια στον δρόμο πέρασε έξω από την καφετέρια που καθόμουν και έκανε ότι δεν με είδε όταν της μίλησα κ απάντησε με την Δεύτερη φορά που την φώναξα με το όνομα της,ένα γεια σου.
Φαντασου ποσοι τυποι σαν εσενα ή και μακραν χειροτεροι τους ζαλιζουν τα παπαρια εκτος οικων. Και αν σας δωσουν το παραμικρο θαρρος, πιθανοτατα θα καβαλησετε, και το ξερουν. Και μετα μπορει να τις πετυχετε με τιποτα οικογενεια/παιδια, και να τις κανετε να νιωσουν ακομα πιο αβολα.
Σοβαρευτειτε λιγο. Δεν αγορασες την φιλία της, ωρα μεσα στο δωματιο μαζι της αγορασες. Μην γινεστε creepy μπαρμπαδια, να σεβεστε τα στοιχειωδη κοινωνικα ορια, γιατι καμια μερα μπορει να μην ειναι μονες τους και να μην το παρετε πρεφα, και να αρπαξετε τιποτα σφαλιαρες απο αγαπητικους/αφεντικα κτλ
Ούτε στο κυνήγι θα την έπαιρνα ούτε θα της μίλαγα αν ήταν με παρέα ή κάπου κεντρικά με κόσμο, ένα γεια της είπα καθώς πέρασε από δίπλα μου και γνωριζόμαστε και πάντα μιλάμε στο μαγαζί είτε περάσω είτε όχι κ με τον Βασίλη.Και γιατι θες με το ζορι να σε χαιρετησουν τυπε; ο Πάπας εισαι; Αν δεν απανταγε την δευτερη φορα που την "φωναξες", θα την επαιρνες στο κυνηγι για να σου πει ενα γεια; Δηλαδη μετα απο αυτο, αληθεια θα απορεις γιατι θα σου ξανασυμβει κατι παρομοιο;
Φαντασου ποσοι τυποι σαν εσενα ή και μακραν χειροτεροι τους ζαλιζουν τα παπαρια εκτος οικων. Και αν σας δωσουν το παραμικρο θαρρος, πιθανοτατα θα καβαλησετε, και το ξερουν. Και μετα μπορει να τις πετυχετε με τιποτα οικογενεια/παιδια, και να τις κανετε να νιωσουν ακομα πιο αβολα.
Σοβαρευτειτε λιγο. Δεν αγορασες την φιλία της, ωρα μεσα στο δωματιο μαζι της αγορασες. Μην γινεστε creepy μπαρμπαδια, να σεβεστε τα στοιχειωδη κοινωνικα ορια, γιατι καμια μερα μπορει να μην ειναι μονες τους και να μην το παρετε πρεφα, και να αρπαξετε τιποτα σφαλιαρες απο αγαπητικους/αφεντικα κτλ
Άρχοντα Βαλέρια ή Τατιάνα θα έλεγες ότι είναι πιο εμφανισιμη;Αυτή την ώρα
Ιάσονος 1α Μαρίνα και Τατιάνα επιστροφή
Έχει γεράσει, αλλά από υπηρεσίες άριστη...
Την πήρα σε διπλή κατάθεση, την πρώτη σπέσιαλ φλογέρακαι τη δεύτερη φλογέρα και γαμήσι δυνατό...
Θα είναι κάθε μέρα 6 πρωί με 5 το απόγευμα. Τετάρτη ρεπό. Θα κάτσει είπε μέχρι τον Οκτώβριο...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
Έργο τέχνης![]()
![]()
![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.374
- Πόντοι
- 35.948
Τατιάνα δαγκωτόΆρχοντα Βαλέρια ή Τατιάνα θα έλεγες ότι είναι πιο εμφανισιμη;
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 98
- Like
- 21.303
- Πόντοι
- 19.236
Επέστρεψε και η Βαλερια μηπως??Άρχοντα Βαλέρια ή Τατιάνα θα έλεγες ότι είναι πιο εμφανισιμη;
Αν κρίνω από την πορεία του καμία μεγαλοκοπελα από μετάξι.Ονομα κοπελας δεν μας λες...
Πες τουλαχιστον τον οικο να ξερουμε...
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.412
- Πόντοι
- 1.336
Κάθεσαι και βιντεοσκοπείς κόσμο χωρίς άδεια
Εκτός από ανώμαλος είσαι και παράνομος

διακρίνω τριγμούς στις σχέσεις σας...Όχι άλλες πόρτες μαν
Τις βλέπουμε εφιάλτες στον ύπνο μας
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.412
- Πόντοι
- 1.336
@ Elganador πληροφοριακα εφαγες την αναφορουλα σου , γιατι συνειδητα μας γραφεις ολους στα αρχιδια σου , παρ΄ολο που σου ζητησαν ολοι ευγενικα να σταματησεις να ανεβαζεις φωτο με τις εισοδους των οικων...συνεχισε ετσι και θα πας για banακι να δροσιστεις.....
ωχ, πάλι;

Χουφταλίωνα Αλβανε ακόμα εδω?
Πες μας πως εστησες κώλο στον Αντισθένη για να σου ενεργοποιήσει ξανα το λογαριασμό.
Του πλάσαρες και την γυναίκα σου?
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.869
- Πόντοι
- 28.636
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Κατά τις 21:50 με 22:00 πήγα μπήκα και την πήρα.. Δεν τρελάθηκα καθόλου από τις υπηρεσίες τηςΙασωνος 44 τριτη πορτα (διαδρομος ισογειο) 2 Λατινες μια γεματουλα μελαχρινη η Σοφια και η κλασσικη ψηλη μαυριδερη η Νικολ με τα σιδερακια στα δοντια στην οποια εγινε ενα πρωτο περασμα (συγκρατηθηκα και δεν εχυσα)...@περπατημα κανει καλο ,, ισως και να ημασταν μαζι την ιδια ωρα στον οικο σε διπλανα δωματια χαχαχα

Εμφάνιση φυσικά είναι καλή!
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Αρκεί μονάχα να είναι φουλ άδειο το αμάξι, να μην έχεις τίποτα μέσα, ούτε καν πολλή βενζίνη γιατί δεν αργεί να την κλέψει κι αυτή..Μια από τις φαντασιώσεις μου , 19χρ. πανέμορφο γυφτάκι από τα φανάρια στην Θηβών να μπεί μέσα και να μου πεί πάμε....

Ένα διάστημα δούλευε μια τσιγγάνο..κάτι σ ένα καφέ στην Π. Ράλλη, με κάτι μάτια κόλαση.. Με πείραζε κιόλας, κι εγώ... Αλλά μετά από 3-4 φορές που πήρα καφέ, την επόμενη ήταν εκεί ο άντρας της με το παιδί τους

Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.323
- Πόντοι
- 5.436
έτσι. Μια φορά ήμουν στο τσακ να πάω να κάνω πέσιμο σε μια γυφτοπούλα που καθάριζε τζάμια σε κάποιο φανάρι της Ιουλιανού. Με δωράκι εννοείται.Αρκεί μονάχα να είναι φουλ άδειο το αμάξι, να μην έχεις τίποτα μέσα, ούτε καν πολλή βενζίνη γιατί δεν αργεί να την κλέψει κι αυτή..![]()
Αλλά λέω στον εαυτό μου άστο μαλάκα, θα σου πάρει και το σώβρακο χωρίς να καταλάβεις τίποτα
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Μπράβο στο μύστη!!είναι ένας πελάτης της Ράνιας που όταν είναι μέσα δωμάτιο και περιμένει κόσμος στο σαλονάκι, μας ενημερώνει ο κυρ Βασίλης να μην τρομάξουμε απλά έτσι κάνει όταν χύνει, πολύ show ο τύπος και εγώ είχα τρομοκρατηθεί όταν τον είχα πρωτοακούσει

Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.323
- Πόντοι
- 5.436
ρε δεν πα'να πνιγούν οι καριόλες, που στραβώνουν άμα πηγαίνουμε στις πουτάνες. Όταν μοιράζουν τις χυλόπιτες πέντε-πέντε είναι καλά; Όταν είμαστε αόρατοι για δαύτες και κοιτάνε μόνο όποιον έχει μούρη και φράγκα είναι καλά;χτες αφου μπηκα στη περιοχη των μπουρδελων να ξεκινησω την τσαρκα μ ,μπηκα απο φιλιππιδου,κατεβενοντας,βλεπω μια ωραια κοπελα ,νεαρη να μιλαει στο κινητο,αυτη ανεβαινε τη φιλιππιδου,κ μιλωντας στο κινητο παρατηρουσε τριγυρω,εβλεπε πιτσιρικαρια,γενικα νεαρα ατομα να μπαινοβγαινουν στα σπιτακια,η8ελα να ξερα τι 8α σκεφτοταν,το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει στα ματια τους επειδη γαμαμε στα μπουρδελα?ή μια δοση ζηλιας επειδη τις γραφουμε στα παπαρια μας κ γαμαμε μπουτανες,εγω παντως στο προσωπο της ειδα,την ζηλια,φασηγιατι πατε στα μπουρδελα?εμεις γιατι υπαρχουμε?για μενα λιγο μαλακια παιδια νεαρης ηλικιας,να ασχολουνται με μπουτανες απο τοσο νωρις,κ να μην εχουν μια σχεση
Δηλ. θέλουν να τις κυνηγάμε για να τονώνουμε το υπερτροφικό εγώ τους και να ξελιγωνόμαστε στον ψωλοκόπανο μέχρι που να βρεθεί κάποια να καταδεχτεί να μας κοιτάξει. Ρε όξω! Μπουρδέλα και πάλι μπουρδέλα. Όχι να παρακαλάμε τις επηρμένες.
Δηλ. αυτή που λες ότι είδες τη ζήλια στο πρόσωπό της, πιστεύεις ότι αν πήγαινε κάποιος εκείνη τη στιγμή να της μιλήσει, θα τον έπαιρνε από το χεράκι να πάνε στο πλησιέστερο ξενοδοχείο για να χαλαρώσουν παρέα;