Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Πόσο μαυρουλα ήταν μύστη? Φάση αφρικανικό μαύρο?
Όχι καμία σχέση με πραγματική μαύρη..
Κάπως έτσι λίγο πιο σκούρο
1754852661464.jpeg
Η Αμάντα είναι σαν τη Σανέλ του Φωκ25Α (όροφος, θαλασσί πόρτα), αυτή η απόχρωση καπουτσίνο, όπως έλεγε η Λούνα (Φιλιππίδου).
Κάτι σαν Ελλεηνίδα μετά το καλοκαίρι :2funny:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.379
Πόντοι
3.656
Όχι καμία σχέση με πραγματική μαύρη..

Η Αμάντα είναι σαν τη Σανέλ του Φωκ25Α (όροφος, θαλασσί πόρτα), αυτή η απόχρωση καπουτσίνο, όπως έλεγε η Λούνα (Φιλιππίδου).
Κάτι σαν Ελλεηνίδα μετά το καλοκαίρι :2funny:
Ελλεηνιδα ψιλορωμ@..
:confused::confused::confused:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Περασα μονο για το χυσομαπιδι που ανακοινωθηκε απο την ιδια στο 20 ρικο .Ξεκινησα 3 στο λιοπυρι να παω με τα μεσα γτ παροτι εβγαλα μισο ποτηρι χυσαμολη με την πρωινη δεν επεφτε με τιποτα.Ειχα μια ωρα μονο περιθωριο πριν απο κατι δουλειες.Στοχος ηταν να κανω τσαρκα απο Διδυμου και πανω και να βρω καμια νεαρη κωλαρου ,που να μην ειναι λατινα ,αλλα με πιασε ημικρανια λογω ζεστης και μπηκα στα Βεργας να κλεψω λιγο κλιματισμο ενω σκεφτομουν σε πραγματικο χρονο πως δεν βγαινω ζωντανος αν περπατησω πιο πολυ οπως και οτι πως θα γαμησω με τετοιο κεφαλι-καζανι.Η θεια ειναι καλη εμφανισιακα για γκραννυ αλλα εχει αυστηρα δικο της προγραμμα-κασετα που προσπαθει να σε ελεγχει και να σε τελειωσει οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα,ειδικα αμα σε δει πιτσιρικα σαν εμενα και νομιζει πως μπορει να κανει πονηριες.Αυτο που δεν καταλαβε ηταν πως θα την αφηνα να κανει το δικο της μεχρι να φτασω σε σημειο να χυσω και εκει σιγουρα θα τρωγε ραντισμα στη γηραια μαπα της οσο κι αν πηγαινε να το αποφυγει.Οποτε σε μια φαση ημικρανιας- νευρικου γελιου δεχομουν ολους τους κοφτες οχι μη ποναω και διαφορες κουτοπονηριες που με καναν να γελαω σαν τον Τζοκερ.Ηθελε να την χυσω στα βυζια με την πιπα να γλιτωσει γαμησι,μολις της τον εβαλα εσκουζε οτι την ποναω και κολλαγε πανω μου να μην μπορω να σπρωξω ενω δεν στηνοταν σωστα να τον φαει,εγω πηγαινα πιο πισω και γαμαγα μεχρι να ρθει κ αυτη πιο πισω και να αρχισει τα ιδια,τρελο γελιο μιας και μονο μεγαλο δεν τον εχω,αν πηγαινα με σκοπο να την γαμησω θα ηταν φολα και θα φορτωνα αλλα ο σκοπος ηταν αλλος και δεν το χε παρει γραμμη οσο πονηρη κι αν ηταν.Ωραιο δερμα και αρκετα καλος πατος για την ηλικια της,οπως και η αισθηση του μουνιου της αλλα τι να τι να το κανεις αμα δε καθεται να τονε φαει.Σε καποια φαση οπως προβλεποταν μετα απο σκαρτο διλεπτο γαμησιου γυρισε μου βγαλε καποτα ξαφνικα και αρχισε να μου λεει θελω να με χυσεις περιμενωντας στο στομα ή στα βυζια και την εβαλα να ρουφαει μπαλες ενω χαιδευε περινεο και τσιμπαγε ρωγα ενω της ειπα πρωτη φορα στα σοβαρα ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ .Εκει καταλαβε πως δεν γλιτωνει το γκραφιτυ καλυψε ματια-μαλλια και με παρακαλεσε να μην παει εκει,εγω αρχισα να ραντιζω και η πρωτη ριπη οπως μιλαγε διαπερασε το ανοιχτο στομα και εφτασε κατευθειαν οισοφαγο διακοπτωντας την ροη του ομορφου λογου της.Εκει τσινησε-πνιγηκε λιγο και αυτο με κανε ακομα πιο τουρμπο και αρχισα να κερναω στη μαπα τσιριζοντας αυτο δεν ηθελες παρτο δικο σου λοιπον.Εφαγε αρκετο εως πολυ σπερμα της εκανα μουστακι και μουσια και σκεφτηκα ποσο μαλακας ειμαι που δεν ηρθα το πρωι,θα εχυνα ευκολα 30 δευτερολεπτα συνεχομενα αν κραταγα και τα πρωινα,σιροπιαστη θα την εκανα την καριολα, κυριολεκτικα.Συνοπτικα ωραιο τουμπανο μπαμπατσικο γκραννυ, για τους μερακληδες φυσικα,πεντακαθαρο ,περιποιητικο αλλα και παμπονηρο control freak σε σημειο να ναι φολα αν θες να γαμησεις σαν ανθρωπος.Βαζει δοντι στην πιπα επισης αλλα πολυ περιτεχνα ωστε να μην το νιωθεις και να βλεπεις μετα απο καμια ωρα τον πουτσο σου με σημαδακια.Μου πε πως ειναι πολυ γνωστη απο παλια και πως και δεν την ξερω και τετοια,γενικα εχει ενα υπεροπτικο attitude που κανει τερμα απολαυστικο και καρμικο το ραντισμα στη μουρη.Οσοι μερακληδες λοιπον δε σας νοιαζει να γαμησετε και τοσο ,κρατηστε σπερμα ημερων και πηγαινετε ζωγραφιστε την,της αξιζει.

ΥΓ.εδω να πω και ευχαριστω στον μερακλη χρηστη Masouras του οποιου ειχα διαβασει κριτικη προσφατη και ειχα στα υποψιν τη θεια αν τυχον την πετυχαινα ποτε.
Μπορεί να μη θέλω ουδέποτε και με τίποτα οτιδήποτε άνω των 40 (ναι το είπα), αλλά η πράξη σου και η περιγραφή είναι όλα τα λεφτά, μπράβο ρε μύστη, και καλά της έκανες... :rockon::pipa2:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Μπορεί να μη θέλω ουδέποτε και με τίποτα οτιδήποτε άνω των 40 (ναι το είπα), αλλά η πράξη σου και η περιγραφή είναι όλα τα λεφτά, μπράβο ρε μύστη, και καλά της έκανες... :rockon::pipa2:
Ημουν σοφτ μαζι της ,θα μπορουσα να γινω τερμα καφρος...
Χαχα δεν ειχα ορεξη για γκραννυ με την καμια εκεινη την στιγμη αλλα γενικα ειμαι ανωμαλος και περναω με γυναικες που θα μπορουσαν οριακα να ταν γιαγιαδες μου οποτε ηξερα πως δε θα δυσκολευτει να βγει το εργο.Για τα memes την ραντισα,ουτε καν το χω ξανασκεφτει απο τοτε που σε αλλα γαμησια θα χα βαρεσει 10 μαλακιες.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Μην ψάχνετε την Βασίλισσα της Βεργας...άλλο ένα καυτό τριήμερο στο Πόρτο Χέλι έχει ήδη ξεκινήσει, που είσαι @DmtrsxXx να βάλεις κρυφή κάμερα να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία...
Ποιος τη :shit: μωρέ τη Σαμπίνα!
Εγώ όποτε τη βλέπω, την απαξιώνω σκληρά:birdman:αυτή κ το κοπρόσκυλο...

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.379
Πόντοι
3.656
Μην ψάχνετε την Βασίλισσα της Βεργας...άλλο ένα καυτό τριήμερο στο Πόρτο Χέλι έχει ήδη ξεκινήσει, που είσαι @DmtrsxXx να βάλεις κρυφή κάμερα να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία...
Πόρτο Χέλι η βασίλισσα της Βέργας & οι γαλαζοαιματοι..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Πόρτο Χέλι η βασίλισσα της Βέργας & οι γαλαζοαιματοι..
Ωραίο το Πορτοχέλι (όπως στις ταμπέλες), ωραίο και το φαΐ σε κάποια εστιατόρια κλπ, καθώς επίσης ωραία και μια μαύρη θεά με βυζάρες που είδα και εκεί πέρσι, δυστυχώς όχι ελεύθερη..
Βέβαια αργότερα το ωραίο φαΐ μ' έκανε κι έτρεχα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067

εμενα με εχει δαγκωσει δυο φορες το μαλακισμενο στο σαλονι...
τη μια φορα που με δαγκωσε ειχα πει "που ειναι μανα σου, γαμιεται στο δωματιο ?¨
και χραπ μου αρπαζει τη γαμπα το μαλακηστηρι και μου την δαγκωσε.
Μετα ειπα στη Σαμπινα οτι με δαγκωσε το σκυλι της και για να γλιτωσει τη μυνηση μου εκανε ακαποτη πιπα με τειλεωμα καταπιονα...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
εμενα με εχει δαγκωσει δυο φορες το μαλακισμενο στο σαλονι...
τη μια φορα που με δαγκωσε ειχα πει "που ειναι μανα σου, γαμιεται στο δωματιο ?¨
και χραπ μου αρπαζει τη γαμπα το μαλακηστηρι και μου την δαγκωσε.
Μετα ειπα στη Σαμπινα οτι με δαγκωσε το σκυλι της και για να γλιτωσει τη μυνηση μου εκανε ακαποτη πιπα με τειλεωμα καταπιονα...
Μου έβαλες ιδέες μύστη!
Κάπου έχω πεταμένο ένα χιλιοσκισμένο t-shirt. Θα το φορέσω κ θα πω πως το έκανε το σκυλί:headbaning1:
Θα της ζητήσω σφυροκόπημα στο σουφραδέλι της για να το ξεχάσω :fuck2:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.479
Πόντοι
6.495
Διαφωνώ σε αυτο το σημείο... Το σκυλάκι είναι πολύ χαριτωμένο, και χαίρεσαι να το χαϊδεύεις, είχε κάνει χαρούλες τελευταία φορά που το είδα σε αντίθεση με τη Σαμπίνα που βγήκε από το δωμάτιο και δε μας έδωσε σημασία... Δεν πειράζει, το σκυλάκι μας έκανε καλύτερη παρέα και δωρεάν!!! :hi:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.413
Πόντοι
10.656
Αλλα ποιος κανει κουμαντο εκει νομιζεις,το eye contact που χα σημερα με εναν απο ενα μεγαλο μπουγιο Αραβων αμεσως πριν τα μεγαλα νουμερα 59+ ηταν ξεκαθαρα οτι εισαι στην περιοχη μας και στο ελεος μας.Ακομα και οι νταβαδες τους φοβουνται αυτους ειμαι σιγουρος.

Γελαει μεχρι και τελευταιος νταβας με τις "πακιστανικες/ινδικες/μπαγκλαντεσιανες μαφιες". Ναι μπορει να προσπαθησουν να βιασουν καμια γκομενα που κυκλοφορει ολομοναχη βραδυ στα σκατοστενα, αντε να μπουν σε κανα λεωφορειο και να κλεψουν κανα κινητο απο κανενα μπαρμπα που κοιμαται ορθιος, αλλα τσαμπουκαδες και νταιλικια ετσι στην τυχη δεν κανουν, χεστες ειναι, φτωχοι πρεζεμποροι με αμφιλεγομενα χαρτια, το τελευταιο που θελουν ειναι να τραβηξουν προσοχη. Κανενα κουμαντο δεν κανουν. Ουτε ειναι φορτωμενοι με αιχμηρα αντικειμενα, τρωνε ψαξιμο απο μπατσους σε καθε ευκαιρια. Μυρμηγκια ειναι, κυριως μεταξυ τους τρωγονται για τα σημεια που πουλανε λαθραια και πρεζα, καθε τοσο τις παιζουν με πετρες και ξυλα που βρισκουν στο δρομο και φωναζουν σαν τους ζουλου, το κατοσταρι το τρεχουν πιο γρηγορα κι απο ολυμπιονικη. Υπαλληλακια των αλβανων και των ρωσων ειναι...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Γελαει μεχρι και τελευταιος νταβας με τις "πακιστανικες/ινδικες/μπαγκλαντεσιανες μαφιες". Ναι μπορει να προσπαθησουν να βιασουν καμια γκομενα που κυκλοφορει ολομοναχη βραδυ στα σκατοστενα, αντε να μπουν σε κανα λεωφορειο και να κλεψουν κανα κινητο απο κανενα μπαρμπα που κοιμαται ορθιος, αλλα τσαμπουκαδες και νταιλικια ετσι στην τυχη δεν κανουν, χεστες ειναι, φτωχοι πρεζεμποροι με αμφιλεγομενα χαρτια, το τελευταιο που θελουν ειναι να τραβηξουν προσοχη. Κανενα κουμαντο δεν κανουν. Ουτε ειναι φορτωμενοι με αιχμηρα αντικειμενα, τρωνε ψαξιμο απο μπατσους σε καθε ευκαιρια. Μυρμηγκια ειναι, κυριως μεταξυ τους τρωγονται για τα σημεια που πουλανε λαθραια και πρεζα, καθε τοσο τις παιζουν με πετρες και ξυλα που βρισκουν στο δρομο και φωναζουν σαν τους ζουλου, το κατοσταρι το τρεχουν πιο γρηγορα κι απο ολυμπιονικη. Υπαλληλακια των αλβανων και των ρωσων ειναι...
Ειναι σαφες πως σε κανονικη μαχη η μαφια νικαει την αλητεια του δρομου,σε καθε γωνια του κοσμου, αλλα καμια απο τις δυο πλευρες δε θελει τη συγκρουση να φτασει εκει.Οπως δε συμφερει τα λιονταρια να σφαζονται με τις υαινες και δεν μπλεκουν εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος ,ποροι.Αυτο ακριβως εννοω τους φοβουνται,δε θα τους κανουν κατι επειδη κανουν αλητειες στην περιοχη εκτος αν κανουν τιποτα ακραιο σε καμια ιεροδουλη .Εγω κ εσυ απαυτους κινδυνευουμε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.413
Πόντοι
10.656
Εγω κ εσυ απαυτους κινδυνευουμε.
δεν με εχει ακουμπησει κανενας εδω και 20 χρονια που σουλατσαρω στο κεντρο. ~15 χρονια που κανω μπουρδελοτσαρκες, ολες τις ωρες, στα βρωμοστενα του Μεταξουργειου. Κοιταω την δουλεια μου, κοιτανε την δουλεια τους. Μιλαω ξεκαθαρα για τους απο Περσια επενδυτες.

Και δεν ειναι οτι θα τους βγαλω Παναγιες, προφανως εχουν κι αυτοι τα κατακαθια τους, ειπα αλλωστε οτι στον βιασμο και στις μικροκλοπες δεν "ντρεπονται". Αλλα τσαμπουκαδες τυπου "τι κοιτας, ή ξες ποιος ειμαι εγω, ή παμε εξω βολτα να βαρεσουμε κανεναν" η τεραστια πλειοψηφια τους δεν κανει ποτε. Τα ματια τους εχουν δει πολυ χειροτερα αντιποινα απο αυτα που βλεπουν τα δικα μας, το ενστικτο της επιβιωσης τους εμαθε να ειναι φρονιμοι, ειδικα Ινδια/Μπαγκλαντες. Ασε που δεν τους βοηθαει το σωμα τους, ολοι κοντοι χτικιαρηδες ειναι, μια μπουφλα παλικαρια :tooth:

Σαφως μεγαλυτερος ο κινδυνος απο τα πρεζακια (τα οποια κατα 99% ειναι ελληνες και αλβανοι) που βολοδερνουν στα ιδια στενα, και αν βαρανε κοκκινο τα στερητικα τους συνδρομα, θα βγαλουν κατσαβιδι για να σου παρουν 5 ψωροευρω, ή θα σου σπασουν το αμαξι γιατι ξεχασες 50 cents στο ταμπλο :coffee:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
δεν με εχει ακουμπησει κανενας εδω και 20 χρονια που σουλατσαρω στο κεντρο. ~15 χρονια που κανω μπουρδελοτσαρκες, ολες τις ωρες, στα βρωμοστενα του Μεταξουργειου. Κοιταω την δουλεια μου, κοιτανε την δουλεια τους. Μιλαω ξεκαθαρα για τους απο Περσια επενδυτες.

Και δεν ειναι οτι θα τους βγαλω Παναγιες, προφανως εχουν κι αυτοι τα κατακαθια τους, ειπα αλλωστε οτι στον βιασμο και στις μικροκλοπες δεν "ντρεπονται". Αλλα τσαμπουκαδες τυπου "τι κοιτας, ή ξες ποιος ειμαι εγω, ή παμε εξω βολτα να βαρεσουμε κανεναν" η τεραστια πλειοψηφια τους δεν κανει ποτε. Τα ματια τους εχουν δει πολυ χειροτερα αντιποινα απο αυτα που βλεπουν τα δικα μας, το ενστικτο της επιβιωσης τους εμαθε να ειναι φρονιμοι, ειδικα Ινδια/Μπαγκλαντες. Ασε που δεν τους βοηθαει το σωμα τους, ολοι κοντοι χτικιαρηδες ειναι, μια μπουφλα παλικαρια :tooth:

Σαφως μεγαλυτερος ο κινδυνος απο τα πρεζακια (τα οποια κατα 99% ειναι ελληνες και αλβανοι) που βολοδερνουν στα ιδια στενα, και αν βαρανε κοκκινο τα στερητικα τους συνδρομα, θα βγαλουν κατσαβιδι για να σου παρουν 5 ψωροευρω, ή θα σου σπασουν το αμαξι γιατι ξεχασες 50 cents στο ταμπλο :coffee:
Δε γυρναω πολλα χρονια στα μπουρδελα ως αγοραστης αλλα στις περιοχες αυτες σιγουρα 15+ κυριως μονος,εχω κοιμηθει στο δρομο και σε παρκα κομματια μονος,ακομα εχω αραξει και μαζι τους για ωρες και τα χω πει/πιει .Γενικα ισχυει πως μεταξυ τους τσακωνονται αμα ψαχνονται για τσακωμο να περασει η ωρα και ο μονος κινδυνος ειναι η φερμα αλλα οι τυπαδες ειναι τερμα αγαρμποι κ επικινδυνοι σ αυτο.Μεταξουργειο οντως παιζει πιο πολυ Γκρικ πρεζακια να σου ριχνουν τυρακι με κουβεντα που οδηγει σε αποπειρα φερμας και μια φορα που πηγε να γινει με Περση σκηνικο τον μαζεψαν οι αλλοι της παρεας γτ ηταν λιωμα.Νταξει σε αμαξια εχω δει απο Μεταξι-Γκαζι μεχρι Λαρισης live μπουκες τρελο γελιο αν και στη μια περιοχη ειναι ενας συγκεκριμενος που τα κανε/κανει που ειναι απο σλαβικη χωρα.Και παμε στο θεμα μας οσο κοιτας δουλεια σου και δεν εχεις οχημα παρκαρισμενο δυσκολα κινδυνευεις δε διαφωνω ουτε εχω ζησει κατι αντιθετο αλλα με τετοιες μουρες δεν παυω ουτε στιγμη να μαι σε εγρηγορση οταν ξερω απο πρωτο χερι πως κανουν τετοιες πραξεις και ειμαι παντα μονος ενω αυτοι οχι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446

Σωστότατος...
Οι "επενδυτές" θα σου την κάνουν μόνο αν βρεθεί πανεύκολη ευκαιρία, ή αν είσαι κανένας χαμένος στο διάστημα, που δε γνωρίζει σε τι μέρος βρίσκεται..
Πρεζοελληνοαλβανοσλαβο τέτοιοι είναι αυτοί που μπορεί να στην παίξουν (την πουστιά, όχι την ψωλή)
Οι άλλοι είναι το ίδιο ναυάγια με μια πλειοψηφία μπουρδελιάρηδων, και η πλειοψηφία τους (των επενδυτών πάκηδων κλπ) πάει τσάρκες κυρίως για μάτι, και που και που μπαίνει δωμάτιο με κάνα κάτω του μετρίου μπάζο ολκής

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom