δεν με εχει ακουμπησει κανενας εδω και 20 χρονια που σουλατσαρω στο κεντρο. ~15 χρονια που κανω μπουρδελοτσαρκες, ολες τις ωρες, στα βρωμοστενα του
Μεταξουργειου. Κοιταω την δουλεια μου, κοιτανε την δουλεια τους. Μιλαω ξεκαθαρα για τους απο Περσια επενδυτες.
Και δεν ειναι οτι θα τους βγαλω Παναγιες, προφανως εχουν κι αυτοι τα κατακαθια τους, ειπα αλλωστε οτι στον βιασμο και στις μικροκλοπες δεν "ντρεπονται". Αλλα τσαμπουκαδες τυπου "τι κοιτας, ή ξες ποιος ειμαι εγω, ή παμε εξω βολτα να βαρεσουμε κανεναν" η τεραστια πλειοψηφια τους δεν κανει ποτε. Τα ματια τους εχουν δει πολυ χειροτερα αντιποινα απο αυτα που βλεπουν τα δικα μας, το ενστικτο της επιβιωσης τους εμαθε να ειναι φρονιμοι, ειδικα Ινδια/Μπαγκλαντες. Ασε που δεν τους βοηθαει το σωμα τους, ολοι κοντοι χτικιαρηδες ειναι, μια μπουφλα παλικαρια
Σαφως μεγαλυτερος ο κινδυνος απο τα πρεζακια (τα οποια κατα 99% ειναι ελληνες και αλβανοι) που βολοδερνουν στα ιδια στενα, και αν βαρανε κοκκινο τα στερητικα τους συνδρομα, θα βγαλουν κατσαβιδι για να σου παρουν 5 ψωροευρω, ή θα σου σπασουν το αμαξι γιατι ξεχασες 50 cents στο ταμπλο