Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (20 μέλη και 244 επισκέπτες)

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
2.591
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ.
Μόλις γύρισα από βόλτα μεταξι. Πόνεσαν λίγο τα ματάκια μου με αυτά που είδα. Σε όσα μπήκα λοιπόν:
Ι 20β αριαννα, Καμύ ,λατινες απλό κανονικό σώμα.
Ι20α Ουκρανία χάλια.
Ι 20 η Ιζαμπέλα λατίνα με κωλαρα απλό.
Ι 19 Ρωσίδα χοντρη
Λεωνίδου ,28 Βαλεντίνα χοντρή
Ι 32 πρώτο Μαρία 15€
Μ Αλεξάνδρου 31 κάτω Αφροδίτη κοντή λατίνα απλό.
Μ Αλεξάνδρου 22 πάνω Ντιάνα γεματουλα με βυζάρες και Γιούλη ομορφούλα με απλό.
Μ Αλεξάνδρου 17 Γκαμπριέλα με απλό, συμπαθητική.
Μ Αλεξάνδρου 15 Μέλανι, λατίνα νταρντανα απλό.
Κολωνού ,45 2η πόρτα λάτιν κοντή χοντρή απλό.
Κολωνού 45 ευθεία Ιζαμπέλα, λάτιν τσουπωτη απλό.
Ι 44 σκαλάκια καρίνα νεαρή τσουπωτη με μεγάλα μεμε και Ελ στοματικό.
Ι 31 Νταϊάνα κοντοπουτσνο λάτιν απλό
Ι 27 Ναταλία.
Ι 30 υπόγειο όνομα δεν θυμάμαι νταρντανα ξανθιά με Ελ στοματικό. Όχι λατίνα.
Κολωνού 30 2ος όροφος Άννα, χάλια μαύρα.
Κολωνού 30 υπόγειο Αλμα και Νίνα , σε απλό , βλεποντουσαν.
Κολωνού 32 α Λάουρα και Ρόζα , αδύνατες ξανθιές , όχι λάτιν σε απλό.
Κολωνού 32 η Καρολάιν και Λουνα 20€........ Ήταν σε δωμάτιο.
Μαραθώνος 59 κάτω Στεφανυ, χοντρούλα σε απλό.
Τα υπόλοιπα Μαραθώνος κλειστά.
Αυτά είδα και έφυγα σαν κύριος. Κίνηση μέτρια .
Η πιο καλή από εμφάνιση η Γιούλη, την έχω πάρει πριν κάνα μήνα, μέτριες εντυπώσεις .
Καλό βράδυ
Οι περισσότερες απλό, μακριά.....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.327
Πόντοι
6.246
Συναγωνιστές, μόλις ξεκαβαλησα την Γκάμπριελ λα στο Ιασωνος 31.
Ακομα ένα χαμογελαστο διαμαντάκι, αναπάντεχο...
Και αντέχει τρελό γαμησι, φαίνεται.
Θα ξανακαβαληθει για μισάωρο και θα προπονηθει και ανάλογα στην πεολειχίκη κατάδυση..
Μηπως ρωτησες ωραριο της?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 υπόγειο ανοιχτό μετά από καιρό. Τζούλια η μελαχρινή μικρόσωμη Ρουμανίτσα από Φυλής 65-84. Τσατσά η μπεκρού Τατιάνα.

Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα με Ρουμάνικα σκυλάδικα στη διαπασών :confused:

Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα τατουαζάτη λατίνα

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20250812_144649.jpg

Στροφή...

Βέργας 3 θεία Όλγα κ Αναστασία

Βέργας 2 θεία Ελένη ex-Αγάπη

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Σοφία

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα τατουαζάτη

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βαλέρια λατίνα κοντή με πιασίματα

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίλυ

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Αναστασία κ Άννα

Εδώ έγινε η κατάθεση στην Άννα:zfuck::zfuck:

Σούπερ φλογέρα, σκληρό κ απαξιωτικό γαμήσι κ πότισμα κοκτέιλ στις αμυγδαλές :pipa1:

Εδώ παίχτηκε ο καλτ διάλογος...

Άννα: Έλα μωρό μου να στα ρουφήξω όλα
Μπάμπολας: Μην αφήσεις σταγόνα μωρή λυσσάρα
Άννα: Ναι είμαι καριόλα σλουρπ σλουρπ :orchestra:

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
IMG_20250812_153444.jpg
IMG_20250812_153435.jpg
IMG_20250812_153420.jpg

Έργα τέχνης
IMG_20250812_151943.jpg
IMG_20250812_152015.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.327
Πόντοι
6.246
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Σοφία

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα τατουαζάτη

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βαλέρια λατίνα κοντή με πιασίματα

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίλυ

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Αναστασία κ Άννα

Εδώ έγινε η κατάθεση στην Άννα:zfuck::zfuck:

Σούπερ φλογέρα, σκληρό κ απαξιωτικό γαμήσι κ πότισμα κοκτέιλ στις αμυγδαλές :pipa1:

Εδώ παίχτηκε ο καλτ διάλογος...

Ρούλα: Έλα μωρό μου να στα ρουφήξω όλα
Μπάμπολας: Μην αφήσεις σταγόνα μωρή λυσσάρα
Ρούλα: Ναι είμαι καριόλα σλουρπ σλουρπ :orchestra:

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
IMG_20250812_153444.jpg
IMG_20250812_153435.jpg
IMG_20250812_153420.jpg

Έργα τέχνης
IMG_20250812_151943.jpg
IMG_20250812_152015.jpg
Αννα η Ρουλα?Ρουλα εγραψες στον καλτ διαλογο αλλα Αννα εγραψες εγινε η καταθεση

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.077
Πόντοι
3.246
Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα με Ρουμάνικα σκυλάδικα στη διαπασών :confused:
Για αυτό, επειδή βγάζει πολύ σκυλέ vibe, την τελευταία φορά που την πήρα πριν 5-6 μέρες, την έβαλα στα γόνατα μπροστά στον καθρέπτη και τον έτριβα στην μούρη της, όσο αυτή προσπαθούσε να τον ρουφήξει χωρίς χέρια, στο γαμήσι βόγκαγε σαν τρελή σε σημείο που είχαν έρθει κάτι πιτσιρίκια έξω απο την πόρτα και φωνάζανε "δώσε μωρή", "τρώει καλά η πουτάνα" και άλλες μαλακίες μέχρι που τους έβαλε στην θέση τους η τσατσά.
Εκεί που κόντευα να τελειώσω όμως και ήμουν έτοιμος να τραβηχτώ και να τα ρίξω πάνω της να μάθει, φωνάζει η τσατσά, κάνει ένα φιδίσιο ξεγλίστρημα και φτάνει στην πόρτα σε 0.1" .... με κατάλαβε πως θα έκανα μαλακία η ρουφιάνα (που δεν κάνω σχεδόν ποτέ αλλά αυτή τα θέλει), κυριολεκτικά με το πουλάκι τσιτωμένο και στο χέρι με άφησε, της έχει κάνει ιδιαίτερα η Σάρα και στο παραμύθι και στο χρονικό, μετά πήγα και άδειασα για 2η φορά στην Τάλια δίπλα.
Είμαι 50/50 να μην την ξαναπάρω ποτέ ή να την πάρω μόνο για να της κάνω καφρίλες 1 τελευταία φορά.
Υ.Γ. εκείνη την ημέρα τα σεντόνια στο οίκο ήταν μέσα στην βρώμα, είχαν εμφανή σημάδια κάθε χρώματος ... προσοχή πολύ.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.327
Πόντοι
6.246
Πρωινή βάρδια μέχρι εκεί δυσυχως...
Καλα μπορει να αλλαζει σπιτακι κτλ,τελευταια μας ειπαν διαφορα και καταλαβαμε οτι λογω κενων κανουν τραμπες ακομα κ σε επισκεπτριες απο σπιτια που πανε για ενα γεια στην κυριολεξια,μια μικρη που αρεσε σε φιλο μου τη βρηκαμε εξω χυμα κ μετα μαθαμε οτι περαστικη ηταν κ μπηκε να δουλεψει με κανα 2-3 πελατες επειδη της ζητηθηκε,ηταν καθημερινη πολυ προσφατη σε ησυχια,καλα βολια!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.077
Πόντοι
3.246
Ι44 όροφος μόνη της η Σοφία, η Φωτεινή θα έρθει από Σεπτέμβρη μου είπε η υπηρεσία
Ναί, η Σοφία που χθες ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα ενώ το Σάββατο τα πήρε κανονικά στο στόμα, γύρνα πίσω γιαγιά Φωφώκαααα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Καλα μπορει να αλλαζει σπιτακι κτλ,τελευταια μας ειπαν διαφορα και καταλαβαμε οτι λογω κενων κανουν τραμπες ακομα κ σε επισκεπτριες απο σπιτια που πανε για ενα γεια στην κυριολεξια,μια μικρη που αρεσε σε φιλο μου τη βρηκαμε εξω χυμα κ μετα μαθαμε οτι περαστικη ηταν κ μπηκε να δουλεψει με κανα 2-3 πελατες επειδη της ζητηθηκε,ηταν καθημερινη πολυ προσφατη σε ησυχια,καλα βολια!
Περαστική εννοείς που να μην έχει καμία σχέση με το χώρο; Έτσι άκυρη;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.327
Πόντοι
6.246
Περαστική εννοείς που να μην έχει καμία σχέση με το χώρο; Έτσι άκυρη;
Του χωρου απλα πανε ετσι για ενα γεια κτλ,μαλιστα η μικρη που ηθελε ο φιλος μπηκε σε αμαξι με λευκη οδηγο κ φυγανε κ πηγαμε ξανα μεσα να δουμε τι επαιζε κ σε λιγο ηρθε αλλη μια απο το πορνομολ το 2 κατω κ τα λεγανε,δηλαδη δυο περαστικες εργαζομενες ειδαμε επιβεβαιωμενα αφου προφανως γνωριζονταν κ ειχαν σχολασει.Κ μια φαση μας λεει οτι τη μικρη την εβαλε 2-3 να δουλεψει σε ατομα επι την ευκαιρια,δε προλαβαμε εμεις αλλα,ειμασταν εκει κ στα επιβεβαιωνω

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.447
Πόντοι
446
Καλησπερα Papa....καυλωσε μας...φτιαξε μας αρχοντα!!!!!!
sogood-jamesfranco.gif
Περασα μονο για το χυσομαπιδι που ανακοινωθηκε απο την ιδια στο 20 ρικο .Ξεκινησα 3 στο λιοπυρι να παω με τα μεσα γτ παροτι εβγαλα μισο ποτηρι χυσαμολη με την πρωινη δεν επεφτε με τιποτα.Ειχα μια ωρα μονο περιθωριο πριν απο κατι δουλειες.Στοχος ηταν να κανω τσαρκα απο Διδυμου και πανω και να βρω καμια νεαρη κωλαρου ,που να μην ειναι λατινα ,αλλα με πιασε ημικρανια λογω ζεστης και μπηκα στα Βεργας να κλεψω λιγο κλιματισμο ενω σκεφτομουν σε πραγματικο χρονο πως δεν βγαινω ζωντανος αν περπατησω πιο πολυ οπως και οτι πως θα γαμησω με τετοιο κεφαλι-καζανι.Η θεια ειναι καλη εμφανισιακα για γκραννυ αλλα εχει αυστηρα δικο της προγραμμα-κασετα που προσπαθει να σε ελεγχει και να σε τελειωσει οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα,ειδικα αμα σε δει πιτσιρικα σαν εμενα και νομιζει πως μπορει να κανει πονηριες.Αυτο που δεν καταλαβε ηταν πως θα την αφηνα να κανει το δικο της μεχρι να φτασω σε σημειο να χυσω και εκει σιγουρα θα τρωγε ραντισμα στη γηραια μαπα της οσο κι αν πηγαινε να το αποφυγει.Οποτε σε μια φαση ημικρανιας- νευρικου γελιου δεχομουν ολους τους κοφτες οχι μη ποναω και διαφορες κουτοπονηριες που με καναν να γελαω σαν τον Τζοκερ.Ηθελε να την χυσω στα βυζια με την πιπα να γλιτωσει γαμησι,μολις της τον εβαλα εσκουζε οτι την ποναω και κολλαγε πανω μου να μην μπορω να σπρωξω ενω δεν στηνοταν σωστα να τον φαει,εγω πηγαινα πιο πισω και γαμαγα μεχρι να ρθει κ αυτη πιο πισω και να αρχισει τα ιδια,τρελο γελιο μιας και μονο μεγαλο δεν τον εχω,αν πηγαινα με σκοπο να την γαμησω θα ηταν φολα και θα φορτωνα αλλα ο σκοπος ηταν αλλος και δεν το χε παρει γραμμη οσο πονηρη κι αν ηταν.Ωραιο δερμα και αρκετα καλος πατος για την ηλικια της,οπως και η αισθηση του μουνιου της αλλα τι να τι να το κανεις αμα δε καθεται να τονε φαει.Σε καποια φαση οπως προβλεποταν μετα απο σκαρτο διλεπτο γαμησιου γυρισε μου βγαλε καποτα ξαφνικα και αρχισε να μου λεει θελω να με χυσεις περιμενωντας στο στομα ή στα βυζια και την εβαλα να ρουφαει μπαλες ενω χαιδευε περινεο και τσιμπαγε ρωγα ενω της ειπα πρωτη φορα στα σοβαρα ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ .Εκει καταλαβε πως δεν γλιτωνει το γκραφιτυ καλυψε ματια-μαλλια και με παρακαλεσε να μην παει εκει,εγω αρχισα να ραντιζω και η πρωτη ριπη οπως μιλαγε διαπερασε το ανοιχτο στομα και εφτασε κατευθειαν οισοφαγο διακοπτωντας την ροη του ομορφου λογου της.Εκει τσινησε-πνιγηκε λιγο και αυτο με κανε ακομα πιο τουρμπο και αρχισα να κερναω στη μαπα τσιριζοντας αυτο δεν ηθελες παρτο δικο σου λοιπον.Εφαγε αρκετο εως πολυ σπερμα της εκανα μουστακι και μουσια και σκεφτηκα ποσο μαλακας ειμαι που δεν ηρθα το πρωι,θα εχυνα ευκολα 30 δευτερολεπτα συνεχομενα αν κραταγα και τα πρωινα,σιροπιαστη θα την εκανα την καριολα, κυριολεκτικα.Συνοπτικα ωραιο τουμπανο μπαμπατσικο γκραννυ, για τους μερακληδες φυσικα,πεντακαθαρο ,περιποιητικο αλλα και παμπονηρο control freak σε σημειο να ναι φολα αν θες να γαμησεις σαν ανθρωπος.Βαζει δοντι στην πιπα επισης αλλα πολυ περιτεχνα ωστε να μην το νιωθεις και να βλεπεις μετα απο καμια ωρα τον πουτσο σου με σημαδακια.Μου πε πως ειναι πολυ γνωστη απο παλια και πως και δεν την ξερω και τετοια,γενικα εχει ενα υπεροπτικο attitude που κανει τερμα απολαυστικο και καρμικο το ραντισμα στη μουρη.Οσοι μερακληδες λοιπον δε σας νοιαζει να γαμησετε και τοσο ,κρατηστε σπερμα ημερων και πηγαινετε ζωγραφιστε την,της αξιζει.

ΥΓ.εδω να πω και ευχαριστω στον μερακλη χρηστη Masouras του οποιου ειχα διαβασει κριτικη προσφατη και ειχα στα υποψιν τη θεια αν τυχον την πετυχαινα ποτε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Περασα μονο για το χυσομαπιδι που ανακοινωθηκε απο την ιδια στο 20 ρικο .Ξεκινησα 3 στο λιοπυρι να παω με τα μεσα γτ παροτι εβγαλα μισο ποτηρι χυσαμολη με την πρωινη δεν επεφτε με τιποτα.Ειχα μια ωρα μονο περιθωριο πριν απο κατι δουλειες.Στοχος ηταν να κανω τσαρκα απο Διδυμου και πανω και να βρω καμια νεαρη κωλαρου ,που να μην ειναι λατινα ,αλλα με πιασε ημικρανια λογω ζεστης και μπηκα στα Βεργας να κλεψω λιγο κλιματισμο ενω σκεφτομουν σε πραγματικο χρονο πως δεν βγαινω ζωντανος αν περπατησω πιο πολυ οπως και οτι πως θα γαμησω με τετοιο κεφαλι-καζανι.Η θεια ειναι καλη εμφανισιακα για γκραννυ αλλα εχει αυστηρα δικο της προγραμμα-κασετα που προσπαθει να σε ελεγχει και να σε τελειωσει οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα,ειδικα αμα σε δει πιτσιρικα σαν εμενα και νομιζει πως μπορει να κανει πονηριες.Αυτο που δεν καταλαβε ηταν πως θα την αφηνα να κανει το δικο της μεχρι να φτασω σε σημειο να χυσω και εκει σιγουρα θα τρωγε ραντισμα στη γηραια μαπα της οσο κι αν πηγαινε να το αποφυγει.Οποτε σε μια φαση ημικρανιας- νευρικου γελιου δεχομουν ολους τους κοφτες οχι μη ποναω και διαφορες κουτοπονηριες που με καναν να γελαω σαν τον Τζοκερ.Ηθελε να την χυσω στα βυζια με την πιπα να γλιτωσει γαμησι,μολις της τον εβαλα εσκουζε οτι την ποναω και κολλαγε πανω μου να μην μπορω να σπρωξω ενω δεν στηνοταν σωστα να τον φαει,εγω πηγαινα πιο πισω και γαμαγα μεχρι να ρθει κ αυτη πιο πισω και να αρχισει τα ιδια,τρελο γελιο μιας και μονο μεγαλο δεν τον εχω,αν πηγαινα με σκοπο να την γαμησω θα ηταν φολα και θα φορτωνα αλλα ο σκοπος ηταν αλλος και δεν το χε παρει γραμμη οσο πονηρη κι αν ηταν.Ωραιο δερμα και αρκετα καλος πατος για την ηλικια της,οπως και η αισθηση του μουνιου της αλλα τι να τι να το κανεις αμα δε καθεται να τονε φαει.Σε καποια φαση οπως προβλεποταν μετα απο σκαρτο διλεπτο γαμησιου γυρισε μου βγαλε καποτα ξαφνικα και αρχισε να μου λεει θελω να με χυσεις περιμενωντας στο στομα ή στα βυζια και την εβαλα να ρουφαει μπαλες ενω χαιδευε περινεο και τσιμπαγε ρωγα ενω της ειπα πρωτη φορα στα σοβαρα ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ .Εκει καταλαβε πως δεν γλιτωνει το γκραφιτυ καλυψε ματια-μαλλια και με παρακαλεσε να μην παει εκει,εγω αρχισα να ραντιζω και η πρωτη ριπη οπως μιλαγε διαπερασε το ανοιχτο στομα και εφτασε κατευθειαν οισοφαγο διακοπτωντας την ροη του ομορφου λογου της.Εκει τσινησε-πνιγηκε λιγο και αυτο με κανε ακομα πιο τουρμπο και αρχισα να κερναω στη μαπα τσιριζοντας αυτο δεν ηθελες παρτο δικο σου λοιπον.Εφαγε αρκετο εως πολυ σπερμα της εκανα μουστακι και μουσια και σκεφτηκα ποσο μαλακας ειμαι που δεν ηρθα το πρωι,θα εχυνα ευκολα 30 δευτερολεπτα συνεχομενα αν κραταγα και τα πρωινα,σιροπιαστη θα την εκανα την καριολα, κυριολεκτικα.Συνοπτικα ωραιο τουμπανο μπαμπατσικο γκραννυ, για τους μερακληδες φυσικα,πεντακαθαρο ,περιποιητικο αλλα και παμπονηρο control freak σε σημειο να ναι φολα αν θες να γαμησεις σαν ανθρωπος.Βαζει δοντι στην πιπα επισης αλλα πολυ περιτεχνα ωστε να μην το νιωθεις και να βλεπεις μετα απο καμια ωρα τον πουτσο σου με σημαδακια.Μου πε πως ειναι πολυ γνωστη απο παλια και πως και δεν την ξερω και τετοια,γενικα εχει ενα υπεροπτικο attitude που κανει τερμα απολαυστικο και καρμικο το ραντισμα στη μουρη.Οσοι μερακληδες λοιπον δε σας νοιαζει να γαμησετε και τοσο ,κρατηστε σπερμα ημερων και πηγαινετε ζωγραφιστε την,της αξιζει.

ΥΓ.εδω να πω και ευχαριστω στον μερακλη χρηστη Masouras του οποιου ειχα διαβασει κριτικη προσφατη και ειχα στα υποψιν τη θεια αν τυχον την πετυχαινα ποτε.
Μπράβο νέε μου:woldman:
Έχεις ταλέντο στη ζωγραφική σπέρματος σε μάπες:2on1:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.447
Πόντοι
446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom