Περασα μονο για το χυσομαπιδι που ανακοινωθηκε απο την ιδια στο 20 ρικο .Ξεκινησα 3 στο λιοπυρι να παω με τα μεσα γτ παροτι εβγαλα μισο ποτηρι χυσαμολη με την πρωινη δεν επεφτε με τιποτα.Ειχα μια ωρα μονο περιθωριο πριν απο κατι δουλειες.Στοχος ηταν να κανω τσαρκα απο Διδυμου και πανω και να βρω καμια νεαρη κωλαρου ,που να μην ειναι λατινα ,αλλα με πιασε ημικρανια λογω ζεστης και μπηκα στα Βεργας να κλεψω λιγο κλιματισμο ενω σκεφτομουν σε πραγματικο χρονο πως δεν βγαινω ζωντανος αν περπατησω πιο πολυ οπως και οτι πως θα γαμησω με τετοιο κεφαλι-καζανι.Η θεια ειναι καλη εμφανισιακα για γκραννυ αλλα εχει αυστηρα δικο της προγραμμα-κασετα που προσπαθει να σε ελεγχει και να σε τελειωσει οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα,ειδικα αμα σε δει πιτσιρικα σαν εμενα και νομιζει πως μπορει να κανει πονηριες.Αυτο που δεν καταλαβε ηταν πως θα την αφηνα να κανει το δικο της μεχρι να φτασω σε σημειο να χυσω και εκει σιγουρα θα τρωγε ραντισμα στη γηραια μαπα της οσο κι αν πηγαινε να το αποφυγει.Οποτε σε μια φαση ημικρανιας- νευρικου γελιου δεχομουν ολους τους κοφτες οχι μη ποναω και διαφορες κουτοπονηριες που με καναν να γελαω σαν τον Τζοκερ.Ηθελε να την χυσω στα βυζια με την πιπα να γλιτωσει γαμησι,μολις της τον εβαλα εσκουζε οτι την ποναω και κολλαγε πανω μου να μην μπορω να σπρωξω ενω δεν στηνοταν σωστα να τον φαει,εγω πηγαινα πιο πισω και γαμαγα μεχρι να ρθει κ αυτη πιο πισω και να αρχισει τα ιδια,τρελο γελιο μιας και μονο μεγαλο δεν τον εχω,αν πηγαινα με σκοπο να την γαμησω θα ηταν φολα και θα φορτωνα αλλα ο σκοπος ηταν αλλος και δεν το χε παρει γραμμη οσο πονηρη κι αν ηταν.Ωραιο δερμα και αρκετα καλος πατος για την ηλικια της,οπως και η αισθηση του μουνιου της αλλα τι να τι να το κανεις αμα δε καθεται να τονε φαει.Σε καποια φαση οπως προβλεποταν μετα απο σκαρτο διλεπτο γαμησιου γυρισε μου βγαλε καποτα ξαφνικα και αρχισε να μου λεει θελω να με χυσεις περιμενωντας στο στομα ή στα βυζια και την εβαλα να ρουφαει μπαλες ενω χαιδευε περινεο και τσιμπαγε ρωγα ενω της ειπα πρωτη φορα στα σοβαρα ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ .Εκει καταλαβε πως δεν γλιτωνει το γκραφιτυ καλυψε ματια-μαλλια και με παρακαλεσε να μην παει εκει,εγω αρχισα να ραντιζω και η πρωτη ριπη οπως μιλαγε διαπερασε το ανοιχτο στομα και εφτασε κατευθειαν οισοφαγο διακοπτωντας την ροη του ομορφου λογου της.Εκει τσινησε-πνιγηκε λιγο και αυτο με κανε ακομα πιο τουρμπο και αρχισα να κερναω στη μαπα τσιριζοντας αυτο δεν ηθελες παρτο δικο σου λοιπον.Εφαγε αρκετο εως πολυ σπερμα της εκανα μουστακι και μουσια και σκεφτηκα ποσο μαλακας ειμαι που δεν ηρθα το πρωι,θα εχυνα ευκολα 30 δευτερολεπτα συνεχομενα αν κραταγα και τα πρωινα,σιροπιαστη θα την εκανα την καριολα, κυριολεκτικα.Συνοπτικα ωραιο τουμπανο μπαμπατσικο γκραννυ, για τους μερακληδες φυσικα,πεντακαθαρο ,περιποιητικο αλλα και παμπονηρο control freak σε σημειο να ναι φολα αν θες να γαμησεις σαν ανθρωπος.Βαζει δοντι στην πιπα επισης αλλα πολυ περιτεχνα ωστε να μην το νιωθεις και να βλεπεις μετα απο καμια ωρα τον πουτσο σου με σημαδακια.Μου πε πως ειναι πολυ γνωστη απο παλια και πως και δεν την ξερω και τετοια,γενικα εχει ενα υπεροπτικο attitude που κανει τερμα απολαυστικο και καρμικο το ραντισμα στη μουρη.Οσοι μερακληδες λοιπον δε σας νοιαζει να γαμησετε και τοσο ,κρατηστε σπερμα ημερων και πηγαινετε ζωγραφιστε την,της αξιζει.
ΥΓ.εδω να πω και ευχαριστω στον μερακλη χρηστη Masouras του οποιου ειχα διαβασει κριτικη προσφατη και ειχα στα υποψιν τη θεια αν τυχον την πετυχαινα ποτε.