Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Φυλής 66δΚατάθεση στην Αμάντα από φυλής 66 β νομίζω.
Φυλής 66δΚατάθεση στην Αμάντα από φυλής 66 β νομίζω.
Ο εξαερισμός του δωματίου στο Ι1α από το αρχείο Μπάμπολα05.35 εγερτήριο για τα δέοντα . Προετοιμασία για gym και δουλειά.
07.00 άφιξη στο Ι.1α
Μα τι σουρεαλιστική σκηνή ρε παίδες !!!!
Στην είσοδο καθόταν το κορίτσι μας φορώντας ρόμπα, με καφέ στο χέρι και τσιγάρο.
Εκ δεξιών της η Άννα από το Ι.1β όρθια με καφέ και αυτή, μαζί και η τσατσά εξ αριστερών της όρθια και αυτή με καφέ.
Πέρασα καλημερίζοντας τις εργαζόμενες με αέρα παραγωγού του Χόλλυγουντ
Εδωσα το διπλό πορνοπαράβολο για " ικουσι ιβρό ικουσι λιπτά" .
Μέσα έγινε το σώσε.
Αν ταιριάζει εγκεφαλικά ο πελάτης με την εργαζόμενη τότε υπάρχει παράλληλα και ψυχοθεραπεία, αρκεί να γνωρίζεις πως επενδύεις φαντασιωσικά τις συγκεκριμένες στιγμές που προκύπτουν.
Ένα πράγμα που πρόσεξα για πρώτη φορά, ήταν ο κενός εξαερισμός στο ταβάνι του δωματίου .
Ρε μπόσηδες βάλτε το κορίτσι να δουλεύει στο Ι.1β έστω.
Η προπόνηση ️ βγήκε "αέρα" μετά.
Γαμήστε κι επενδύστε συναγωνιστές !
Τα σέβη μου

Σαντρα;;;;05.35 εγερτήριο για τα δέοντα . Προετοιμασία για gym και δουλειά.
07.00 άφιξη στο Ι.1α
Στην είσοδο καθόταν το κορίτσι μας φορώντας ρόμπα, με καφέ στο χέρι και τσιγάρο.
Εκ δεξιών της η Άννα από το Ι.1β όρθια με καφέ και αυτή, μαζί και η τσατσά εξ αριστερών της όρθια και αυτή με καφέ.
Μέσα έγινε το σώσε.
Αν ταιριάζει εγκεφαλικά ο πελάτης με την εργαζόμενη τότε υπάρχει παράλληλα και ψυχοθεραπεία, αρκεί να γνωρίζεις πως επενδύεις φαντασιωσικά τις συγκεκριμένες στιγμές που προκύπτουν.
Ένα πράγμα που πρόσεξα για πρώτη φορά, ήταν ο κενός εξαερισμός στο ταβάνι του δωματίου .
Γαμήστε κι επενδύστε συναγωνιστές !
Τα σέβη μου
Μύστη, γιατί σε συνέλαβαν?μα οι τσέοι τα παίρνουν από παντού, γιατί να τα κάνουν αυτά? και αν τους πάρεις τηλέφωνο έρχονται σε μισή ώρα+ παρόλο που δεν τους πάω μια...ακόμα θυμάμαι το μουνακι τη μπατσίνα σαν την ορορα στο πιο ψηλό να καταλάβετε που μου εφερε νερό στο κρατητήριο του Αγ Παντελεήμονα...Για να μην αδικήσω μεν και η ξανθούλα στο μεταγωγών ήταν κούκλα, ευγενική αν και τυπική σαν τη Ράνια στο αβυζο καπως.Οκ νιώθω τύψεις γιατί μου φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά οκ μπάτσοι...πως να το κάνουμε γαμιεστε! Μάριε αλάνι να σαι καλά!
Μάλλον μιλφογκιλφ Τατιάνα..Σαντρα;;;;
Μαχαίρι και ήμουν σούπερ άτυχος δεν θα το ειχαν βρει κανονικα. Σου μιλάω ΣΟΒΑΡΑ ότι και αν έχω κάνει στη ζωή μου ούτε κάτι σοβαρό ήταν και ΠΟΤΕ δεν έκανα κακό πρώτος. Το είχα πάνω μου καθαρά για αυτοπροστασία. Στο δικαστήριο δε, για μαχαίρι/αυτοπροστασία είμασταν 8/12. Οκ ο νόμος είναι νόμος, έστω και σε μη πρέπον φόρουμ, ευχαριστώ το δικαστήριο που αποδέχτηκε την εγκάρδια απολογία μου και με αθώωσε. Ναι έχω καθαρό μητρώο. Τώρα έχω πλέον αντί για μαχαίρι tactical pen!Μύστη, γιατί σε συνέλαβαν?![]()
ΤατιάναΣαντρα;;;;
Τον Σεπτέμβριο συνιστάται η μεταγραφή της από την Β Εθνική Κατηγορία του Μεταξουργείο στην Α Εθνική της Φυλής, καθόσον μπορεί να παίξει άνετα στην 1η ομάδα στα Διδύμου 8 & 27 ή στα Αγκύρας 9 & 12.05.35 εγερτήριο για τα δέοντα . Προετοιμασία για gym και δουλειά.
07.00 άφιξη στο Ι.1α
Μέσα έγινε το σώσε.
...
Να πας να δεις μύστη..Ξέρει κανείς αν είναι σήμερα η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11; Μην πάμε τσάμπα...

Ποια είναι αυτή μύστη μου?Ι20α Ουκρανία χάλια.
Η ΒαλέριαΠοια είναι αυτή μύστη μου?
Λογικά ναι και μόνο αυτή μια και Ελένη διακοπές.Δίδυμου 8 είναι η Βερόνικα ; Γνωρίζει κάποιος