Κοίτα, σαν πελάτης για μένα πρέπει να σαι καθαρός, ευγενικός, να σέβεσαι το πρόγραμμα της κοπέλας, να μην ξεπερνάει τα όρια. Από κει και πέρα, το να σε κοιτάει υποτιμητικά μια τσατσά, να ναι έτοιμη να βρίσει, να απειλήσει, να ειρωνευτεί, γενικά συμπεριφορά Τρούμπας, και μια κοπέλα από την άλλη να σε κοιτάξει λες και είσαι σκατά, ή κανας κακομοίρης ή δεν ξέρω γω τι όταν η ίδια με χίλια ζόρια να χει βγάλει λύκειο, ναυάγιο τις περισσότερες φορές κοινωνικά, Ε ναι είναι κάπως προκλητικό! Εκεί δεν πάει να ναι και ξινή δεν πα να ναι και ότι θέλει...ΓΑΜΑ ΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. Σκληρό μεν φίλε μου μα ο καθένας από μας 10 και 20 ευρώ δεν τα βγάζει σε 10 λεπτά και τα φορολογουμαστε κιόλας. Αυτά τα γίδια ήρθαν από όποια χώρα ήρθαν, βγάζουν ×2 ×3 το μηνιάτικό μας, δεν σέβονται τίποτα, με το παραμικρό αλλάζουν από χαμόγελο σε γαύγισμα. Προφανώς το να φας μια πόρτα οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό, και εγώ έχω φάει, θεωρώ όμως πως τα πράγματα κάπως έχουν ξεφύγει από πλευράς μαγαζιών, ΘΑ βρεθεί ο άνθρωπος που ΘΑ κάνει μανούρα. Και όσο οι καλές συμπεριφορές κρατάνε οι πιθανότητες κάποιος να του γυρίσει το μάτι αυξάνονται.