Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
λοιπόν ΔΕΝ πάει άλλο! Εσύ ναι ΕΣΥ που διαβάζεις και...ψωνίζεις στα Λίντλ Πλ Αττικής, δουλεύεις εκεί, γενικά δουλεύεις στα Λίντλ, ή ακόμα χειρότερα είσαι ΤΕΤΟΙΟΣ κωλάνθρωπος που έχεις διοικητική θέση στα Λίντλ...Ο μαλακας ο προΐσταμενος στην Πλ Αττικής, ο Κωστάκης με τ όνομα...κοιτάζει τους πελάτες επικριτικά μέσα από τα γυαλιά του σε σημείο παρεξηγήσεως! Έχει φέρει δε 2-3 υπαλλήλους φίδια μην ειναι και σόι του, το χει κάνει τσιφλίκι του,ενω δύο τρεις ΣΟΒΑΡΕΣ μουνιτσες όπως η Βαρβάρα έφυγαν! Ποια η Βαρβάρα που πηγαίναμε 2 φορές τη μέρα να ψωνίζουμε για να πάρουμε μάτι! Στο ταμείο της, της ΠΟΥΤΑΝΑΣ από άντρες! Αντί να πηγαίναμε μπουρδέλα να μας κράζανε για μάτι, βλέπαμε μια Βαρβάρα κάνα δυο άλλες παίρναμε και τίποτα, καθόμασταν λίγο κάπου να περνούσε 1,5 ώρα! Άντε γαμησου κοπανε!
για να γινεις υπευθυνος/προισταμενος σε μεγαλη αλυσιδα μαγαζιων (σουπερμαρκετ, τζαμπο, εστιαση κτλ) ειναι προαπαιτουμενο να εισαι αυστηρο μουνοπανο. Με το μαστιγιο στο χερι και με το ενα ποδι οριακα εκτος νομοθεσιας/δικαιωματων. Με τους μισθους που δινουν στους υπαλληλους, και με την αποδοτικοτητα που περιμενουν απο αυτους, οποιαδηποτε μεγαλοεπιχειρηση χωρις κερβερο θα βαραγε διαλυση σε μια βδομαδα. Ακομα κι αν η Βαρβαρα του επαιρνε τσιμπουκι στα διαλειμματα, το κυριο φετιχ αυτων των ανθρωπων ειναι η θεση, η καριερα και τα λεφτα. :coffee:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
όσες μουσουλμάνες πέτυχα χτες μια χαρά μας κοίταγαν ακόμα και αν συνοδεύονταν.
είναι λογικό αυτό που λες. Στα μάτια των μουσουλμάνων γυναικών είναι πιθανό να φαινόμαστε λιγότερο οπισθοδρομικοί και μισογύνηδες σε σχέση με τους δικούς τους άντρες.

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
είναι λογικό αυτό που λες. Στα μάτια των μουσουλμάνων γυναικών είναι πιθανό να φαινόμαστε λιγότερο οπισθοδρομικοί και μισογύνηδες σε σχέση με τους δικούς τους άντρες.
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι σίγουρα είμαστε πιο εμφανίσιμοι.. Υπάρχουν διαφορές στο ντύσιμο, στις μυρωδιές κλπ, όπως και μια ελληνίδα σε σχέση με μια μουσουλμάνα θα σου φανεί πιο προσεγμένη και πιο ελκυστική χωρίς να είναι απαραίτητα πιο φυσικά όμορφη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.517
Πόντοι
8.296
καμια κριτική ρε μαστοριά...
πετίτ σκίννυ καστανόξανθη ρουμανίτσα ανύπαρκτο βυζι στενό κωλαράκι μικρή σε ηλικία δεν καταλαβαίνει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά κάνει άτεχνη πίπα και κλέβει στα στησίματα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Νομιζω οτι πολυ μπερδευουν την κατηγορια πετιτ με σκιννυ και θα ηθελα να τα ξεκαθαρισω λιγο.

Πετιτ = Αδυνατη μοντελο στυλ..

Σκιννυ = Πιο αδυνατη απο κατηγορια πετιτ που σε καποιες περιπτωσεις φενονται μεχρι και κοκαλα..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Νομιζω οτι πολυ μπερδευουν την κατηγορια πετιτ με σκιννυ και θα ηθελα να τα ξεκαθαρισω λιγο.

Πετιτ = Αδυνατη μοντελο στυλ..

Σκιννυ = Πιο αδυνατη απο κατηγορια πετιτ που σε καποιες περιπτωσεις φενονται μεχρι και κοκαλα..
Πετίτ είναι γενικά μικρόσωμη/μικροκαμωμένη, μια σταλιά που λέμε..
Πχ Έμμυ (Τζαμάικα) ή Βανέσα και Κάμη.. Οι 2 τελευταίες είναι και σκίννυ.

(δεν έχω κάτσει να το αναζητήσω για επιβεβαίωση, αλλά οι λέξεις αυτό λένε)

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
η πετιτ ειναι κοντη και σχετικα λεπτη (μικροσωμη οπως ειπε)
η σκιννυ ειναι πολυ λεπτη ασχετως υψους, κοκαλιαρα
οι πετιτ συνηθως ειναι και σκιννυ, οχι απαραιτητα (μπορει να ειναι απλα λεπτες/κανονικες)
μια χοντρη κοντη δεν ειναι τιποτα απτα δυο. λουκουμας.
ενα μοντελο ειναι κυριως σχετικα ψηλο και σχετικα λεπτο, πετιτ πρακτικα δεν ειναι, σκιννυ θα μπορουσε να ειναι.
Αν και ετσι οπως εχουμε γινει ολες μοντελα εγιναν :confused:

Εφαγα για πρωινο 5 μπισκοτα πτι μπερ :coffee:
1755767401266.png

το οποιο σημαινει "μικρο βουτυρο" (petit beurre) :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
χωρίς να είμαι στο 100% σίγουρος...ένα μαγαζί παρέχει μια υπηρεσία, ΑΝ την αρνηθεί ΕΧΕΙ νομικές συνέπειες. Το μπουρδέλο παρέχει ερωτικές υπηρεσίες άρα "οφείλει" να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Σκέψου να τους καταγγείλλεις για αυτό και να προκύψει...ότι δεν έχουν ταμειακή, αφμ, άδεια, χαρτιά παραμονής, και ένα κάρο άλλα...βασικά...ΟΠΟΤΕ θέλουμε τους τα κλείνουμε και εκεί να δεις κλαμα. Απλά τους ανεχόμαστε αν κάνουν μαϊμουδιές γιατί μας ανοίγουν τα σκέλια τους εύκολα και περνάμε καλά όπως περνάμε τελοσπαντων.
εντάξει, κάπως ακραίο.
όλοι γνωρίζουμε ότι τα μαγαζιά λειτουργούν ημι-νόμιμα ημι-παράνομα επειδή έτσι είναι φτιαγμένο το νομικό πλαίσιο επίτηδες. Εμείς τι θέλουμε, να κλείσουν όλα και να πάρουμε το πουλί στο χέρι;
Ποιος θα κάτσει να κάνει τέτοια μανούρα που λες για να κλείσει ένα μαγαζί και να βάλει μια κοπέλα σε περιπέτειες;
Αν φάμε πόρτα (κι εγώ έχω φάει) πάμε στο διπλανό και τελειώνει η ιστορία.
Α, και καλύτερα να φας πόρτα παρά να μη σε γουστάρει η κοπέλα και να είναι ξινή μαζί σου στο δωμάτιο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
εντάξει, κάπως ακραίο.
όλοι γνωρίζουμε ότι τα μαγαζιά λειτουργούν ημι-νόμιμα ημι-παράνομα επειδή έτσι είναι φτιαγμένο το νομικό πλαίσιο επίτηδες. Εμείς τι θέλουμε, να κλείσουν όλα και να πάρουμε το πουλί στο χέρι;
Ποιος θα κάτσει να κάνει τέτοια μανούρα που λες για να κλείσει ένα μαγαζί και να βάλει μια κοπέλα σε περιπέτειες;
Α, και καλύτερα να φας πόρτα παρά να μη σε γουστάρει η κοπέλα και να είναι ξινή μαζί σου στο δωμάτιο.
και νομιμα να ηταν, μια χαρα δικαιωμα εχουν να μην σε δεχτουν, εφοσον μιλαμε για ιδιωτικη επιχειρηση.
Οτι νομοθεσια κι αν υπαρχει και καλα περι "ισοτητας" και "ισης αντιμετωπισης", τα παραθυρα ειναι απειρα.
Σκεψου ενα ακριβο εστιατοριο που δεν αφηνει μεσα εναν αστεγο που βρωμαει, ή ενα κλαμπ με ουρα τιγκα στις ψωλοπαρεες να ριχνει πορτα σε οποια παρεα δεν εχει (και) γκομενες.
Αμετρητες νομιμες δικαιολογιες μπορουν να βρεθουν, το αν θα καταφερουν να χαλασουν την εικονα τους με αυτην τους τη σταση ειναι αλλο θεμα.
Κανεις δεν υποχρεουται να εξυπηρετησει κανεναν, ποσο μαλλον σε εξατομικευμενες υπηρεσιες τυπου "θεραπεια, μασαζ, σεξ", εφοσον δεν υπαρχει καποια νομικη υποχρεωση :coffee:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
εντάξει, κάπως ακραίο.
Κοίτα, σαν πελάτης για μένα πρέπει να σαι καθαρός, ευγενικός, να σέβεσαι το πρόγραμμα της κοπέλας, να μην ξεπερνάει τα όρια. Από κει και πέρα, το να σε κοιτάει υποτιμητικά μια τσατσά, να ναι έτοιμη να βρίσει, να απειλήσει, να ειρωνευτεί, γενικά συμπεριφορά Τρούμπας, και μια κοπέλα από την άλλη να σε κοιτάξει λες και είσαι σκατά, ή κανας κακομοίρης ή δεν ξέρω γω τι όταν η ίδια με χίλια ζόρια να χει βγάλει λύκειο, ναυάγιο τις περισσότερες φορές κοινωνικά, Ε ναι είναι κάπως προκλητικό! Εκεί δεν πάει να ναι και ξινή δεν πα να ναι και ότι θέλει...ΓΑΜΑ ΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. Σκληρό μεν φίλε μου μα ο καθένας από μας 10 και 20 ευρώ δεν τα βγάζει σε 10 λεπτά και τα φορολογουμαστε κιόλας. Αυτά τα γίδια ήρθαν από όποια χώρα ήρθαν, βγάζουν ×2 ×3 το μηνιάτικό μας, δεν σέβονται τίποτα, με το παραμικρό αλλάζουν από χαμόγελο σε γαύγισμα. Προφανώς το να φας μια πόρτα οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό, και εγώ έχω φάει, θεωρώ όμως πως τα πράγματα κάπως έχουν ξεφύγει από πλευράς μαγαζιών, ΘΑ βρεθεί ο άνθρωπος που ΘΑ κάνει μανούρα. Και όσο οι κακές συμπεριφορές κρατάνε οι πιθανότητες κάποιος να του γυρίσει το μάτι αυξάνονται.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Κοίτα, σαν πελάτης για μένα πρέπει να σαι καθαρός, ευγενικός, να σέβεσαι το πρόγραμμα της κοπέλας, να μην ξεπερνάει τα όρια. Από κει και πέρα, το να σε κοιτάει υποτιμητικά μια τσατσά, να ναι έτοιμη να βρίσει, να απειλήσει, να ειρωνευτεί, γενικά συμπεριφορά Τρούμπας, και μια κοπέλα από την άλλη να σε κοιτάξει λες και είσαι σκατά, ή κανας κακομοίρης ή δεν ξέρω γω τι όταν η ίδια με χίλια ζόρια να χει βγάλει λύκειο, ναυάγιο τις περισσότερες φορές κοινωνικά, Ε ναι είναι κάπως προκλητικό! Εκεί δεν πάει να ναι και ξινή δεν πα να ναι και ότι θέλει...ΓΑΜΑ ΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. Σκληρό μεν φίλε μου μα ο καθένας από μας 10 και 20 ευρώ δεν τα βγάζει σε 10 λεπτά και τα φορολογουμαστε κιόλας. Αυτά τα γίδια ήρθαν από όποια χώρα ήρθαν, βγάζουν ×2 ×3 το μηνιάτικό μας, δεν σέβονται τίποτα, με το παραμικρό αλλάζουν από χαμόγελο σε γαύγισμα. Προφανώς το να φας μια πόρτα οκ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό, και εγώ έχω φάει, θεωρώ όμως πως τα πράγματα κάπως έχουν ξεφύγει από πλευράς μαγαζιών, ΘΑ βρεθεί ο άνθρωπος που ΘΑ κάνει μανούρα. Και όσο οι καλές συμπεριφορές κρατάνε οι πιθανότητες κάποιος να του γυρίσει το μάτι αυξάνονται.
Κάπως ομοίως, τις προάλλες στο Φωκ27Β/Γ (πάνω όροφο μαρμαρίνα) ήταν ένας μαύρος που ήθελε να πάρει οπωσδήποτε την Ταλία...
Η τσα ήθελε να τον διώξει και αυτός δεν ήξερε αγγλικά (αν ισχύει, διότι ακόμα και "δρόμο" του έδειχνε η τσα με νόημα, κι αυτός έκανε τον ανήξερο...)
Βοήθησα με γαλλικά και του είπα ότι η τσα λέει, ότι η Ταλία μπήκε δωμάτιο για 1 ώρα (ψέμα της τσα), και τότε επιτέλους έφυγε..
Μου αποκάλυψε η τσα μετά ότι την προηγούμενη μέρα ο τύπος (ο μαύρος) είχε πάρει την Ταλία κι είχε όρεξη για "ξύλο"...
Την έσφιγγε, της ζόριζε το λαιμό, τη μέση, τα χέρια, και δεν την άφηνε ούτε γενικά, ούτε και να βγει απ' το δωμάτιο!
Και το πιστεύω απόλυτα, διότι πήγα ξανά σε λίγα λεπτά, την πήρα, και η κοπέλα αυτή τη φορά είχε λίγο "θέμα" με τα πολλά αγγίγματα και κυρίως με αγκαλιά! Παρότι πάντα από μόνη της με αγκαλιάζει στο τέλος, κατευθείαν είπε déjame ir (άσε με να φύγω) και εξήλθε.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Κάπως ομοίως, τις προάλλες στο Φωκ27Β/Γ (πάνω όροφο μαρμαρίνα) ήταν ένας μαύρος που ήθελε να πάρει οπωσδήποτε την Ταλία...
Η τσα ήθελε να τον διώξει και αυτός δεν ήξερε αγγλικά (αν ισχύει, διότι ακόμα και "δρόμο" του έδειχνε η τσα με νόημα, κι αυτός έκανε τον ανήξερο...)
Βοήθησα με γαλλικά και του είπα ότι η τσα λέει, ότι η Ταλία μπήκε δωμάτιο για 1 ώρα (ψέμα της τσα), και τότε επιτέλους έφυγε..
Μου αποκάλυψε η τσα μετά ότι την προηγούμενη μέρα ο τύπος (ο μαύρος) είχε πάρει την Ταλία κι είχε όρεξη για "ξύλο"...
Την έσφιγγε, της ζόριζε το λαιμό, τη μέση, τα χέρια, και δεν την άφηνε ούτε γενικά, ούτε και να βγει απ' το δωμάτιο!
Και το πιστεύω απόλυτα, διότι πήγα ξανά σε λίγα λεπτά, την πήρα, και η κοπέλα αυτή τη φορά είχε λίγο "θέμα" με τα πολλά αγγίγματα και κυρίως με αγκαλιά! Παρότι πάντα από μόνη της με αγκαλιάζει στο τέλος, κατευθείαν είπε déjame ir (άσε με να φύγω) και εξήλθε.
Και πολύ σωστά έκανες. Πολλοί ξένοι δεν συμπεριφέρονται καλά. Εγώ μιλάω κυρίως για μια συγκεκριμένη παθογένεια...Από ανατολικό μπλοκ έρχονται μη σου πω οικογένειες ολόκληρες, και οι μικρές πηδιουνται, τα αρσενικά κάνουν τους τσοπάνηδες, φέρνουν αβερτα κόσμο απ' τις χώρες τους...Στα μαγαζιά αυτά κυρίως ανθεί το υπεραπλό πρόγραμμα, το φολιασμα, το 7λεπτο αντί του 10λεπτου. Αυτές ως τσατσαδες δίνουν ρεσιτάλ αγένειας, αυτές οι πουτάνες με τα λευκά λεπτά χαρακτηριστικά δίνουν κακές υπηρεσίες και αυτοί οι "άντρες" τη μισή μέρα μέθυσοι δίνουν τσαμπουκαδες, και έχουν γεμίσει και το site παπατζηλικια. Προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις, προφανώς ο καθένας από μας έχει τα δικά του στέκια, αλλά αυτοί για μένα θέλουν μια σκληρή αντιμετώπιση με σκοπό την αμοιβαία τίμια δοσοληψία ή πίσω στο βοσκοτόπια τους!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.137
Πόντοι
3.446
Και πολύ σωστά έκανες. Πολλοί ξένοι δεν συμπεριφέρονται καλά. Εγώ μιλάω κυρίως για μια συγκεκριμένη παθογένεια...Από ανατολικό μπλοκ έρχονται μη σου πω οικογένειες ολόκληρες, και οι μικρές πηδιουνται, τα αρσενικά κάνουν τους τσοπάνηδες, φέρνουν αβερτα κόσμο απ' τις χώρες τους...Στα μαγαζιά αυτά κυρίως ανθεί το υπεραπλό πρόγραμμα, το φολιασμα, το 7λεπτο αντί του 10λεπτου. Αυτές ως τσατσαδες δίνουν ρεσιτάλ αγένειας, αυτές οι πουτάνες με τα λευκά λεπτά χαρακτηριστικά δίνουν κακές υπηρεσίες και αυτοί οι "άντρες" τη μισή μέρα μέθυσοι δίνουν τσαμπουκαδες, και έχουν γεμίσει και το site παπατζηλικια. Προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις, προφανώς ο καθένας από μας έχει τα δικά του στέκια, αλλά αυτοί για μένα θέλουν μια σκληρή αντιμετώπιση με σκοπό την αμοιβαία τίμια δοσοληψία ή πίσω στο βοσκοτόπια τους!
Σωστός!
Πιστεύω όλοι έχουμε φολιαστεί από πουτάνες (δε θα τις πω ιερόδουλες ή εκδιδόμενες αυτές) συγκεκριμένης χώρας (της οποίας έχουμε μεγάλο πληθυσμό δυστυχώς), είναι πολύ σύνηθες, σίγουρο και αναμενόμενο απ' το 90% αυτών των θηλυκών..
Η σημαία τους είναι κόκκινη με μια δικέφαλη κότα
Κάτι τέτοια εννοείς υποθέτω.. Αλλά και από αλλού..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Σωστός!
Πιστεύω όλοι έχουμε φολιαστεί από πουτάνες (δε θα τις πω ιερόδουλες ή εκδιδόμενες αυτές) συγκεκριμένης χώρας (της οποίας έχουμε μεγάλο πληθυσμό δυστυχώς), είναι πολύ σύνηθες, σίγουρο και αναμενόμενο απ' το 90% αυτών των θηλυκών..
Η σημαία τους είναι κόκκινη με μια δικέφαλη κότα
Κάτι τέτοια εννοείς υποθέτω.. Αλλά και από αλλού..
Μα η πορνεία έχει κατακλυστεί από αυτό το είδος στην μετέπειτα εποχή του covid. Οι χώρες αυτές και οι άνθρωποι αυτοί έχουν καταστήσει αυτή την ψευτο-αγενή πορνεία σε κρατικό τους εξαγωγικό προϊόν και αποκλειστικό τους επάγγελμα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.391
Πόντοι
446
Ειναι γενικα ενα μπαχαλο που χουν να διαχειριστουν τα πορνεια και πολλες φορες την πληρωνουν νορμαλ ατομα,ακομα και καποιοι Αραβες επενδυτες που ειναι πιο ακριβα ντυμενοι και καθαροι απο πολλες ελεϊνες μουρες.Τωρα για το εν λογω τσαρδι που ναι σε ενα ηρεμο στενο μακρια απο τις πιατσες χωρις δικαιολογιες για αμυντικες συμπεριφορες εχει δικαιο ο Evil πως δε δικαιουται με τιποτα το καθε ναυαγιο να σε κοιταει με αηδια,ειδικα οταν εισαι ευγενικος και καθαρος, η εμφανιση δεν παιζει ρολο αλλα ειμαι μια χαρα, τουλαχιστον.Αυτο που ειπε ο Reuzel ομαδικο κατουρημα θελει η θειτσα να στρωσει.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.391
Πόντοι
446
Η περιγραφη σου μου θυμιζει κατι Γεωργιανους που μου φαγαν το αμαξι πριν λιγο καιρο και μου σκασε ο αλλος ο ασβερκος των σπηλαιων για μανουρα και τρωγα την μπυριλα του στα μουτρα.Πανω κατω ολοι οι σοβιετικοι τα ιδια σκατα ειναι αποταν οι Μογγολοι τους ξεκωλιασαν και επιβαλαν τον πολιτισμο τους που ακομα και σημερα δεν εχει αλλαξει κατι.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Η περιγραφη σου μου θυμιζει κατι Γεωργιανους που μου φαγαν το αμαξι πριν λιγο καιρο και μου σκασε ο αλλος ο ασβερκος των σπηλαιων για μανουρα και τρωγα την μπυριλα του στα μουτρα.Πανω κατω ολοι οι σοβιετικοι τα ιδια σκατα ειναι αποταν οι Μογγολοι τους ξεκωλιασαν και επιβαλαν τον πολιτισμο τους που ακομα και σημερα δεν εχει αλλαξει κατι.
Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Μολδαβοί, ναι γενικά τέτοιες φάρες. Μπουλντόγκ Βορειοανατολικής προέλευσης.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326

lewd funny sex GIF

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom