Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (23 μέλη και 271 επισκέπτες)

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.495
Πόντοι
7.446
δεν θα το σχολιάσω το θέμα αυτό παραπάνω φιλτατε συναγωνιστή εχω βιτριολικες δηλώσεις να κάνω. Οτι θέλουν ας κάνουν κρίμα απλά γιατί το δινε καλά η κοπελιά μια φορά κόντεψε να μου μείνει στα χέρια από καυλα.............................................................
Η Βαλέρια ήταν καλή στις αρχές της, τότε που εμφανίστηκε δίπλα στη Νατάσσα (πραγματικό Ιρίνα) του Κολωνού 30.
Έκανε το ίδιο πρόγραμμα αλλά σύντομα έκοψε τα γλωσσόφιλα, οπότε κόπηκε και το παράβολο από
πλευράς μου. :birdman:

Ας κάνει τώρα το αποστειρωμένο πρόγραμμα με το νιούφη άντρα της! :2funny:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.627
Πόντοι
1.326
Αυτή ήταν στο 10ρικο στο Ι46 παλιό. Για εκεί ήταν μια χαρά, για 20ρικο πιστεύω είναι πολλά...

Την είχα πάρει αρκετές φορές στο ι46 πριν 3-4 χρόνια.
Αρκετές φορές δούλευε μαζί με ένα ξερακιανό/στεγνό milf τη Σοφία η οποία ήταν πολύ θερμή στο σεξ και ρομαντική.

Αυτές τις δύο τις είχα πετύχει την ίδια περίοδο και στο 109 ισόγειο. Δηλαδή το πρωί τις έβρισκες Μεταξουργείο και το απόγευμα Φυλής.
Μέχρι και στο Φυλής 86 τις είχα βρει, όπως επίσης το άλλο το σαμιαμίδι την Νέλλη (φόλα και στο 10ρικο, φόλα και στο 20ρικο).
Και την Καρίνα που δούλευε στα ίδια μπουρδέλα την είδα πριν λίγες ημέρες στο Βέργας.
Ιάσονος 109 και 86 είναι σίγουρα αλυσίδα, δεν ξέρω βέβαια αν συμπεριλαμβάνεται και αυτό στη Βέργας ή στην Ιάσονος.

Κάπου έλεος πάντως να ζητάνε αυτές 20 ευρώ. Όσο καλές υπηρεσίες και να έχουν...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328
Την είχα πάρει αρκετές φορές στο ι46 πριν 3-4 χρόνια.
Αρκετές φορές δούλευε μαζί με ένα ξερακιανό/στεγνό milf τη Σοφία η οποία ήταν πολύ θερμή στο σεξ και ρομαντική.

Αυτές τις δύο τις είχα πετύχει την ίδια περίοδο και στο 109 ισόγειο. Δηλαδή το πρωί τις έβρισκες Μεταξουργείο και το απόγευμα Φυλής.
Μέχρι και στο Φυλής 86 τις είχα βρει, όπως επίσης το άλλο το σαμιαμίδι την Νέλλη (φόλα και στο 10ρικο, φόλα και στο 20ρικο).
Και την Καρίνα που δούλευε στα ίδια μπουρδέλα την είδα πριν λίγες ημέρες στο Βέργας.
Ιάσονος 109 και 86 είναι σίγουρα αλυσίδα, δεν ξέρω βέβαια αν συμπεριλαμβάνεται και αυτό στη Βέργας ή στην Ιάσονος.

Κάπου έλεος πάντως να ζητάνε αυτές 20 ευρώ. Όσο καλές υπηρεσίες και να έχουν...
Καρίνα, Νέλλη, Σοφία κτλ δεν είναι με τίποτα για 20€
Παλιά το Ι46 πάνω ήταν συνεργαζόμενο με το Φ109 κάτω.
Τώρα το Ι46 πάνω έκλεισε...

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.198
Πόντοι
201
Μετάξι επιλεκτικά και καταδρομικα.

Ιασ.31 Νάταλι και Νταϊάνα λατινες.
Νάταλι φόλα την ξέρω από ιασ44 (πλύνε χέρια και μόνο νορμάλ σε άβολη θέση ιεραποστολικο
Νταϊάνα ομορφουλα με γυαλάκια αν δεν είναι φόλα εμπειρία

Πέρδικα 1 Γκαμπριέλα και χλοη

Μεγαλεκου 17 μια λατινα καινκαλα καινούργια.

Μεγαλείου 28 α μια ψηλή μελαχρινή με τσατσά νελλη

Κολωνού 47 πάνω Ελένη

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.034
Πόντοι
736
Σκηνικό πριν λίγο σε μπουρδέλο.
Ο τσατσός να ωρύεται με πελάτη που δεν έβγαινε ενώ είχε περάσει προ πολλού η ώρα.
Η πουτάνα να κάθεται στην πόρτα και να "προστατεύει" τον πελάτη από τον ωρυόμενο τσα2.
Ήθελα να μείνω να δω τι θα γινόταν στη συνέχεια, αλλά η κότα μέσα μου, μου λέει φύγε τρέχοντας.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, αλλά εγώ έμεινα με την απορία.:cry:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
48
Like
11.537
Πόντοι
6.246
Σκηνικό πριν λίγο σε μπουρδέλο.
Ο τσατσός να ωρύεται με πελάτη που δεν έβγαινε ενώ είχε περάσει προ πολλού η ώρα.
Η πουτάνα να κάθεται στην πόρτα και να "προστατεύει" τον πελάτη από τον ωρυόμενο τσα2.
Ήθελα να μείνω να δω τι θα γινόταν στη συνέχεια, αλλά η κότα μέσα μου, μου λέει φύγε τρέχοντας.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, αλλά εγώ έμεινα με την απορία.:cry:
Όταν συμβαίνει κάτι πικάντικο καθόμαστε να δούμε μύστη! :rockon:
Είναι το αλατοπίπερο στο φαγητό που λέγεται bordelo!
Τι έγινε κι αν φας καμιά αδέσποτη δηλαδής; :knuppel::2funny:
Αυτά ζωντανεύουν τις τσάρκες!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
32
Like
2.607
Πόντοι
2.591
Αυτή ήταν στο 10ρικο στο Ι46 παλιό. Για εκεί ήταν μια χαρά, για 20ρικο πιστεύω είναι πολλά...
Θα συμφωνήσω μαζί σου 100%

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.198
Πόντοι
201
Κολωνου 45 πρώτο δεξιά ισαμπελα λατινα
Δεύτερο δεξιά ειλικρινά λατινα τσουπωτες κλασικές δεν μπαίνω χωρίς συστάσεις

Ιασ 44 παλιό αριστερό
Βανέσα latin
Και Μια(σοκολάτα με κοτσιδάκια περπάτημα κάνει καλό ευκαιρία lidl)
Περιμένουμε να βγουν

Ιασ. 44 παλιό δεξί Μαρία

Ιασ.44 νέο ισόγειο και το μόνο ανοικτό από τα νέο νικολ και αλεχανδρα λατίνος καιβοιβδυο η αλεχανδρα πολύ τατουάζ παντού τούμπανο αλλά δεν εμπιστεύομαι

Ιασ. 20 γ Μιχαελα ανατολικου μου φάνηκε μελαχρινή γύρω στα 33 έμπειρο δεν ξέρω...
Ιασ. 20 β καμιλα κωλαράκι λάτιν όπως προείπαν

Ιασ 20 α ελλη και βαλερια

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.841
Πόντοι
10.656
Καρίνα, Νέλλη, Σοφία κτλ δεν είναι με τίποτα για 20€
Παλιά το Ι46 πάνω ήταν συνεργαζόμενο με το Φ109 κάτω.
Τώρα το Ι46 πάνω έκλεισε...
Η κατερινα δεν αξιζει 20 με τιποτα, και στα 10 με τις ωρες της ηταν. Αλλα κυριως λογω εμφανισης.
Η Καρινα στο δεκαρικο ηταν τοπ vfm, ανετα κραταγε φουλ πελατεια και στα 15 κατα τη γνωμη μου.
Βασικα ειναι απο τις μονες πουτανες του δεκαρικου που θα με εκανε να σπασω το εμπαργκο των 15 :coffee:
Στο Ι46 δεν εκλεινε μπουτι. Εχει δουλεια εκει που ειναι τωρα;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.841
Πόντοι
10.656

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
679
Πόντοι
81
Προ ολίγων ημερών ήθελα να δοκιμάσω στο φυλής 59 Νικόλ το τριαξονικό αλλά πάνω στην αλλαγή της βάρδιας με πρόλαβε μύστης με 2 παράβολα στο χέρι και επειδή δεν ήθελα να περιμένω δοκίμασα με την άλλη κοπέλα που το όνομα της άρχιζε σίγουρα από Ρ μάλλον Ρενάτα έχω χάσει τη μπάλα με τόσες λατινες εκεί μέσα.. μελαχρινή baby face λίγο κοιλιτσα και κωλαρα.. φόλα στο δωμάτιο φώναζε finish finish.. μακάρι να το δει και να σωθεί κανένας μεροκαματιάρης μύστης.. στα καλά νέα ειτζι Φωκαίας 7 υπόγειο ίσως από τις καλύτερες κοπέλες και ότι πιο κοντινό σε gf experience.. στα πολύ θετικά το ότι είναι επιλεκτική και διώχνει οτιδήποτε κοντά σε ισλαμισμό
Η εντζη είναι πολύ καλή μέσα στο δωματείο ,καθαρή κ δεν πάει με τους βρωμιαρηδες θεωρώ ότι πρέπει να είναι η μοναδική!!!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.573
Πόντοι
446
Όχι ρε συ, τι δουλειά να έχει.
Κανένας περαστικός μιλφάκιας αν τη πάρει...
Στο 6 το κατω ειναι πρωινη?

Περασα σημερα απο κει να τσεκαρω μια Βικτωρια μιας και το τιγρακι ηθελε να φαει ιπποποταμο αλλα κλειστα οποτε μπηκα στο κατω μπας και διαβασα λαθος και βγηκε μια αδιαφορη μιλφ που μα το θεο δε θυμαμαι καν πως ηταν.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
679
Πόντοι
81
Η εντζη είναι πολύ καλή μέσα στο δωματείο ,καθαρή κ δεν πάει με τους βρωμιαρηδες θεωρώ ότι πρέπει να είναι η μοναδική!!!
Ξέχασα την Αννιτα .!!!!!οι μόνες. Που αξίζουν στη φυλης !!!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.240
Πόντοι
441
πριν κατι μερες κατεβηκα στα σπιτακια ,δε βρηκα κατι καλο κ περασα για αλλη μια φορα με Σανελ φυλης 71,πιο πριν στο φυλης 66δ,αφου μπηκα περιμενε ενας επενδυτης,μιλωντας στο κινητο,αλλα με καμερα,κα8ομαι κ αφου βγαινει η κοπελα ,ο παπαρας την τραβηξε με την καμερα,η τσατσα τρελα8ηκε ,τ ελεγε τι κανεις ,τραβας βιντεο?,τον σηκωσε κ τον εσπρωχνε να βγει εξω,ο τυπος κατι λεγε στη γλωσσα τ ,κ το παιζε ιστοριας,κ φευγοντας γελουσε,φτου,αρε να ερχοταν κανας υπευ8υνος να τον μπαουλιασει,μπαινει ο κα8ε παπαροβρομιαρης κ νομιζουν οτι τις κοπελες μπορουμε να τις κανουμε οτι 8ελουμε,επειδη κ μονο πληρωνουμε

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
48
Like
11.537
Πόντοι
6.246
πριν κατι μερες κατεβηκα στα σπιτακια ,δε βρηκα κατι καλο κ περασα για αλλη μια φορα με Σανελ φυλης 71,πιο πριν στο φυλης 66δ,αφου μπηκα περιμενε ενας επενδυτης,μιλωντας στο κινητο,αλλα με καμερα,κα8ομαι κ αφου βγαινει η κοπελα ,ο παπαρας την τραβηξε με την καμερα,η τσατσα τρελα8ηκε ,τ ελεγε τι κανεις ,τραβας βιντεο?,τον σηκωσε κ τον εσπρωχνε να βγει εξω,ο τυπος κατι λεγε στη γλωσσα τ ,κ το παιζε ιστοριας,κ φευγοντας γελουσε,φτου,αρε να ερχοταν κανας υπευ8υνος να τον μπαουλιασει,μπαινει ο κα8ε παπαροβρομιαρης κ νομιζουν οτι τις κοπελες μπορουμε να τις κανουμε οτι 8ελουμε,επειδη κ μονο πληρωνουμε
Τραγικοί ξεφτίλες που δεν έχουν ξαναδεί θηλυκό ούτε με μαγιό! :headbang:
Έπρεπε να γίνει στο Μ.Α.21 όροφο, να δεις τι θα πάθαινε απ' τον γνωστό τσα

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.573
Πόντοι
446
Το πιο λογικο να το κανε για να δειξει και στους αλλους της "παρεας" ποια κοπελα ειναι εκει γτ αποσο καταλαβα στα μουλωχτα μπαινουν σε αυτα τα σπιτια αναλογα τις υπηρεσιες και κατα ποσο δουλεια εχουν,εχω την εντυπωση πως αλλοτε τους αφηνουν και αλλοτε οχι χωρις να ειμαι ολη μερα εκει.

Οπως και να χει ειναι predatory συμπεριφορα και οφειλε καποιος να του πατησει το κεφαλι λιγο στο πεζοδρομιο ανεξαρτητως εθνικοτητος,ισως αλλο λιγο που ναι ενα λαθροσκουπιδι και νομικα απαλλαγμενος.

Αλλα ποιος κανει κουμαντο εκει νομιζεις,το eye contact που χα σημερα με εναν απο ενα μεγαλο μπουγιο Αραβων αμεσως πριν τα μεγαλα νουμερα 59+ ηταν ξεκαθαρα οτι εισαι στην περιοχη μας και στο ελεος μας.Ακομα και οι νταβαδες τους φοβουνται αυτους ειμαι σιγουρος.

Rossobrunist13

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
960
Πόντοι
81
Καλησπέρα έχετε να προτείνετε κάποια με ωραίες καλλιγραμμες πατούσες για εμάς τους ποδολάγνους; Κάποια που να κάνει footjob, αφήνει να γλείψεις πατουσακια κλπ.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
702
Πόντοι
81
Μόνο τα μέλη εδώ έχουν την άδεια να τραβάνε φωτογραφιες;

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.989
Πόντοι
34.948
οκ...

ΑΦΕΝΤΙΚΟ αμα διαβαζεις να μας τις φερεις ολες πισω να τις ξαραχνιασουμε στο φιλοξενο Μεταξι:rockon:
Ναι οντως ετσι πρεπει να γινει.....ΑΦΕΝΤΙΚΟ...και απο μενα...εαν διαβαζεις....φερτες ολες πισω στο Ι46...ΟΛΕΣ!! Την Κατερινα, την Νελλη, την Καρινα , την Αναστασια, την Σοφια κτλ .... Ολες μαζι στο Ι46 και στο 10ρικο.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom