τελιωσατε ? μπραβο τα μαναρακια μου ...σειρα εχει η τσατσα με τα πελε της
@Kamigawa ...σαβουρα εχεις βγαλει μουγκα
Δεν έχω βγάλει καμία μούγκα, απλώς σε είχα στην αγνοηση επειδή με αηδιάζει η φάτσα σου. Εδώ και πολυυυυ καιρό κιόλας.
Κυριολεκτικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα είσαι, φαντάζομαι μια διαστροφική μετάλλαξη μεταξύ άντρα και γυναίκας το οποίο πάσχει από διανοητική καθυστέρηση.
Επειδή λοιπόν είσαι προϊόν αλκοολικής αιμομιξίας και έχεις μειωμένη αντιληπτική ικανότητα, θα σου πω τι εννοούσα και μετά θα σε βάλω ξανά σε αγνοηση.
Ο φίλος μου Περπατημα είχε αφήσει μια κριτική για την Έμμυ στο 74. Σήμερα μπήκα να τη διαβάσω και ακριβώς από κάτω είδα τη δική σου (δυστυχώς το ignore αφορά μόνο τα μηνύματα στο forum, όχι κριτικές).
Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός σου αδυνατεί να καταλάβει κάτι λίγο πιο σύνθετο από μια απλή πρόταση, οπότε δεν έπιασες το περιπαικτικό σχόλιο στην κριτική σου που -και καλά- ισχυριζομουν για πλάκα πως εγώ είμαι ο γυμνασμένος νέος.
Κλείνοντας επειδή μακρηγορώ και κουράζω, θα σου πω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια:
Μακάρι να ξαναζήσουμε εποχές που τέρατα όπως είσαι εσύ τα βάζουμε στην Τρεμπλίνκα και το Άουσβιτς-Μπιρκεναου.
Έως τότε, δυστυχώς, θα πρέπει να σε ανεχτούμε μιας και υπάρχουν ποινικές ευθύνες.