Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.364
Πόντοι
2.846
Για ενα μπανιο πετάχτηκα σήμερα μεχρι Βουλιαγμένη και μόλις γύρισα και βλέπω το έχετε κανει Ναγκασακι το νημα , ο ένας παντρεμένος μας βγήκε ο άλλος ο Μπαμπολας στραπονατος , τι να διαβάσω και ποιον να πιστέψω από όλα αυτα , αν δεν ειναι σικέ καυγάς Κυριακάτικος τότε πέφτω απ τα σύννεφα μυστες μου !!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
αυτο το μουνοπανο τα φταιει ολα. Καραφλα σε ψαχνουμε :knuppel:

1754826705377.png
Σαν ελαφρύς που διαβάζει τα νέα της showbiz και των celebrities έχει "σοκαριστεί".. :think: :effemine::2funny:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.350
Πόντοι
35.948
Για ενα μπανιο πετάχτηκα σήμερα μεχρι Βουλιαγμένη και μόλις γύρισα και βλέπω το έχετε κανει Ναγκασακι το νημα , ο ένας παντρεμένος μας βγήκε ο άλλος ο Μπαμπολας στραπονατος , τι να διαβάσω και ποιον να πιστέψω από όλα αυτα , αν δεν ειναι σικέ καυγάς Κυριακάτικος τότε πέφτω απ τα σύννεφα μυστες μου !!!
Ζηλιάρηδες μαν!!!
Δεν μπορούν να χωνέψουν πως κάποιοι γαμάμε, ενώ αυτοί τη παίζουν...
Πετάνε λάσπη, νομίζοντας πως καταφέρνουν κάτι...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Ζηλιάρηδες μαν!!!
Δεν μπορούν να χωνέψουν πως κάποιοι γαμάμε, ενώ αυτοί τη παίζουν...
Πετάνε λάσπη, νομίζοντας πως καταφέρνουν κάτι...
Παντως o τσακωμος σου με τον @Junax μου θυμιζει τον αντιστοιχο τσακωμο μεταξυ @papaphilips vs @DmtrsxXx στο ιδιο νημα πριν 2-3 χρονια περιπου

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.350
Πόντοι
35.948
Παντως o τσακωμος σου με τον @Junax μου θυμιζει τον αντιστοιχο τσακωμο μεταξυ @papaphilips vs @DmtrsxXx στο ιδιο νημα πριν 2-3 χρονια περιπου
Όντως, δεν το είχα σκεφτεί:2funny:
Στην αρχή το διασκέδασα, αλλά μετά άρχισε να γίνεται ενοχλητικός κ να επινοεί πράγματα χωρίς καν να με ξέρει :2funny::2funny:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
τελιωσατε ? μπραβο τα μαναρακια μου ...σειρα εχει η τσατσα με τα πελε της @Kamigawa ...σαβουρα εχεις βγαλει μουγκα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

αυτα ανήκουν πλεον στο παρελθόν...
εγώ και ο @papaphilips έχουμε γίνει φιλαράκια πλέον, του παταω και καρδούλες στις κριτικές του που είναι αντικειμενικές και τις διαβάζω με προσοχή. :smitten::smitten::smitten:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.271
Πόντοι
3.656
Μόλις εκλεισαν 80 χρόνια από το ολοκαύτωμα μαν, ας το επαναλάβουμε..
Φονιάδες των λαών αμερικανοι..
Οι Γιαπωνέζοι πλέον είναι σύμμαχοι τους..
:vomit::vomit::vomit:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.316
Πόντοι
6.215
Όλο κούφια λόγια κι απειλές.
Θα, θα, θα... :jerking:

Για κλείσιμο, ας διαβάσουμε πόσο σκουπίδι είσαι σύμφωνα με τα λεγόμενα συμπατριώτισσάς σου:

Καλή συνέχεια! :birdman:
Δηλαδής τί εθνικότητας είναι ο Elganador και η DiorPoison; Αρχίζω και μπερδεύομαι...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326
τελιωσατε ? μπραβο τα μαναρακια μου ...σειρα εχει η τσατσα με τα πελε της @Kamigawa ...σαβουρα εχεις βγαλει μουγκα
Δεν έχω βγάλει καμία μούγκα, απλώς σε είχα στην αγνοηση επειδή με αηδιάζει η φάτσα σου. Εδώ και πολυυυυ καιρό κιόλας.

Κυριολεκτικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα είσαι, φαντάζομαι μια διαστροφική μετάλλαξη μεταξύ άντρα και γυναίκας το οποίο πάσχει από διανοητική καθυστέρηση.

Επειδή λοιπόν είσαι προϊόν αλκοολικής αιμομιξίας και έχεις μειωμένη αντιληπτική ικανότητα, θα σου πω τι εννοούσα και μετά θα σε βάλω ξανά σε αγνοηση.

Ο φίλος μου Περπατημα είχε αφήσει μια κριτική για την Έμμυ στο 74. Σήμερα μπήκα να τη διαβάσω και ακριβώς από κάτω είδα τη δική σου (δυστυχώς το ignore αφορά μόνο τα μηνύματα στο forum, όχι κριτικές).

Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός σου αδυνατεί να καταλάβει κάτι λίγο πιο σύνθετο από μια απλή πρόταση, οπότε δεν έπιασες το περιπαικτικό σχόλιο στην κριτική σου που -και καλά- ισχυριζομουν για πλάκα πως εγώ είμαι ο γυμνασμένος νέος.

Κλείνοντας επειδή μακρηγορώ και κουράζω, θα σου πω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια:
Μακάρι να ξαναζήσουμε εποχές που τέρατα όπως είσαι εσύ τα βάζουμε στην Τρεμπλίνκα και το Άουσβιτς-Μπιρκεναου.
Έως τότε, δυστυχώς, θα πρέπει να σε ανεχτούμε μιας και υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
Δεν έχω βγάλει καμία μούγκα, απλώς σε είχα στην αγνοηση επειδή με αηδιάζει η φάτσα σου. Εδώ και πολυυυυ καιρό κιόλας.

Κυριολεκτικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα είσαι, φαντάζομαι μια διαστροφική μετάλλαξη μεταξύ άντρα και γυναίκας το οποίο πάσχει από διανοητική καθυστέρηση.

Επειδή λοιπόν είσαι προϊόν αλκοολικής αιμομιξίας και έχεις μειωμένη αντιληπτική ικανότητα, θα σου πω τι εννοούσα και μετά θα σε βάλω ξανά σε αγνοηση.

Ο φίλος μου Περπατημα είχε αφήσει μια κριτική για την Έμμυ στο 74. Σήμερα μπήκα να τη διαβάσω και ακριβώς από κάτω είδα τη δική σου (δυστυχώς το ignore αφορά μόνο τα μηνύματα στο forum, όχι κριτικές).

Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός σου αδυνατεί να καταλάβει κάτι λίγο πιο σύνθετο από μια απλή πρόταση, οπότε δεν έπιασες το περιπαικτικό σχόλιο στην κριτική σου που -και καλά- ισχυριζομουν για πλάκα πως εγώ είμαι ο γυμνασμένος νέος.

Κλείνοντας επειδή μακρηγορώ και κουράζω, θα σου πω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια:
Μακάρι να ξαναζήσουμε εποχές που τέρατα όπως είσαι εσύ τα βάζουμε στην Τρεμπλίνκα και το Άουσβιτς-Μπιρκεναου.
Έως τότε, δυστυχώς, θα πρέπει να σε ανεχτούμε μιας και υπάρχουν ποινικές ευθύνες.
ακου ψωλα κοιτα να φυγεις απο τα ποδια μου γιατι δεν θα σεβαστω τα γεραματα σου

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.745
Πόντοι
2.916
Α ωστε εχουν ξαναγινει τετοιες κωμωδιες..? Δεν ημουν μελος τοτε..και δεν εμπαινα τακτικα να "ψυχαγωγηθω"..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Θα ταν 12:30 σήμερα το μεσημέρι. Πέτυχα την Πατησίων την Κατερίνα την Πολωνέζα με την κόρη της να ψωνίζουν ρούχα! Αφενός η Κατερίνα τρεις κλάσεις πάνω σε σχέση με την κουρασμένη γυναίκα που είναι πολλές φορές στα μπουρδέλα, άλλος αέρας, όσο δε για την κόρη της, φτου σκόρδα! Μια κούκλα! Μεγάλη κοπέλα, όχι μικρό κορίτσι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Θα ταν 12:30 σήμερα το μεσημέρι. Πέτυχα την Πατησίων την Κατερίνα την Πολωνέζα με την κόρη της να ψωνίζουν ρούχα! Αφενός η Κατερίνα τρεις κλάσεις πάνω σε σχέση με την κουρασμένη γυναίκα που είναι πολλές φορές στα μπουρδέλα, άλλος αέρας, όσο δε για την κόρη της, φτου σκόρδα! Μια κούκλα! Μεγάλη κοπέλα, όχι μικρό κορίτσι!

για δώσε περιγραφή της κόρης... :bigdick::bigdick::bigdick:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.249
Πόντοι
42.528
κωλο δίνει η κόρη

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.573
Πόντοι
4.646
Ήθελα να μου την κάνει προξενιό, αλλά δυστυχώς έχει Πολωνό γκόμενο η κόρη. :embarrased:
Βέβαια, η Κατερίνα με δέχεται για γαμπρό της μιας και με έχει δοκιμάσει πολλάκις στο γαμήσι. :rockon:

Να υπογραμμίσω ότι η κόρη είναι γύρω στα 22 και μάλλον έχει τελειώσει ήδη τις σπουδές της.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Ήθελα να μου την κάνει προξενιό, αλλά δυστυχώς έχει Πολωνό γκόμενο η κόρη. :embarrased:
Βέβαια, η Κατερίνα με δέχεται για γαμπρό της μιας και με έχει δοκιμάσει πολλάκις στο γαμήσι. :rockon:

Να υπογραμμίσω ότι η κόρη είναι γύρω στα 22 και μάλλον έχει τελειώσει ήδη τις σπουδές της.
και γω την Κατερίνα την εχω γαμησει πολλές φορές, έχω ταλαιπωρήσει βασανιστικά τη σουφρα της με αποθεωτικά βογγητά από μέρους της. ναι όντως περίπου τα ίδια ξέρω για την κόρη της...βασικά ο Έλληνας δεν έχει τύχη με τις εδώ ξένες...Είτε τα φτιάχνουν με ξένους είτε μας βλέπουν ως ευρωσούβλακο : ευρώ+σουβλάκι+βλάκας = μας πιάνουν βλάκες και μας τρώνε τα ευρώ. Θα σου παραθέσω θεάσεις πουτανων με τα ταιρια τους, όσες έχω δει δηλαδή...1) Βαλέρια από Κολωνού παλιά, έχει ένα βλάκα κοντό με κοιλιά, γκριζονεννη με μάτια σαν κουμπότρυπα ξέρω κι άλλα αλλά ας μη θάψω άλλο 2) Μιμή/Στέφανυ...τα έχει Μ ένα Πακιστανοπιθικοειδες στο ύψος της με φράντζα 3) Τζίνα από Κολωνού που έχει πάρει κιλά, τα έχει Μ έναν πιο κοντό απ' αυτήν χτικιαρη, όταν τον βλέπει η ΔΙ.ΑΣ μια στις δύο τρώει πέσιμο 4) Ελένη η ακαποτη Βουλγάρα...τα έχει Μ έναν στο ύψος της γύφτο Βούλγαρο που μοιάζει με τον ΣΤΑΝ τρεις φορές πιο Μαύρος. 5) Άννα η Ρωσίδα από Κολωνού 45, εχει ένα ναυάγιο σε ηλικία και μοιάζει με αυτήν. 6) Αντρέα Λατίνα από Φυλής 56 έχει ένα ψηλό όμορφο Ουκρανό να τον πω? Βούλγαρο? Πάντως είναι η μόνη που ξέρω που έχει όμορφο γκόμενο και ο λόγος που διακριτικά μου πε "πάρε το πράμα σου και φύγε" γιατί είχαμε κάπως μπερδευτεί μετά από ένα χρόνο αμαρτίας, έτσι για να κουτσομπολεψω λίγο και εμένα δηλαδή...

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
α κάτσε, θυμήθηκα και άλλα...ο γκόμενος της Κασσάνδρας στον Ορφέα είναι επίσης ένα μελαμψό ποντικοειδες που μου χε πει ότι την κερατωνε κιόλας, μια Βουλγάρα που ήταν παλιά Φώκαιας μελαχρινή με γαλάζια μάτια δεν θυμάμαι όνομα, μα τώρα πιατσαρει στο τρίγωνο έχει έναν αξιοπρεπή εμφανισιακά γκόμενο, η Πολωνέζα που πιατσαρει έξω από τον Γαλαξία στην Ομόνοια έχει έναν αξιοπρεπή άντρα/γκόμενο, πρέπει να έχουν και ένα κοριτσάκι. Επίσης έχω δει το μικρό σε ηλικία κοριτσάκι της Ντιαννας της Βουλγαρίας και είναι ένα όμορφο κοριτσάκι, περιγραφή δεν δίνω μιλάμε για παιδοφιλία πλέον!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom