Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (30 μέλη και 238 επισκέπτες)

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
να σου πω πως ειμαι χωρίς πλάκα...σαν Βιν Ντίζελ προφανώς λιγότερο φουσκωτος με τατού.
Ρισπεκτ μύστη μου! Εγώ συνήθως κατεβαίνω στην πιάτσα με μπλούζα που έχει τυπωμένο το άβαταρ μου. Για να ξέρουν οι μποτάνες τί τους περιμένει! :rockon:

Αν σε πετύχω, θα χαρώ να τα πούμε. :hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Ρισπεκτ μύστη μου! Εγώ συνήθως κατεβαίνω στην πιάτσα με μπλούζα που έχει τυπωμένο το άβαταρ μου. Για να ξέρουν οι μποτάνες τί τους περιμένει! :rockon:

Αν σε πετύχω, θα χαρώ να τα πούμε. :hi:
με χαρά οπότε θες!

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.355
Πόντοι
19.236
να σου πω πως ειμαι χωρίς πλάκα...σαν Βιν Ντίζελ προφανώς λιγότερο φουσκωτος με τατού.
Αν οντως μοιαζεις ετσι τοτε οι πουτανες θα σε περνανε για επιδοξο νταβατζη εξ'ου και ολα αυτα τα σκηνικα....Ρεσπεκτ και απο μενα!

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Αν οντως μοιαζεις ετσι τοτε οι πουτανες θα σε περνανε για επιδοξο νταβατζη εξ'ου και ολα αυτα τα σκηνικα....
το χω σκεφτεί, αλλά επειδή δεν είμαι πλέμπα, και το πτυχίο μου το χω, οκ όχι κάτι τρελό, και τις γλώσσες μου τις μιλάω κτλ, ναι ΔΕΝ είμαι Άγιος αλλά δεν μοιάζω σαν τριτοκοσμικός νταης που ψάχνεται! Πιο πολύ πιστεύω πως έγινε αυτό που λέμε...παραγνωριστηκαμε...Έπαψε το πουτανα/πελάτης/μαγαζι λίγο έως πολυ συν την κακία την ώρα συν δεν ξέρω και γω τι

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Πού εξαφανιστήκατε ρε μπουρδελιάρηδες; Η φώτο τραβηγμένη πριν λίγο.
Απόλυτη νέκρα στη Φυλής, μόνο λάθρο έβλεπα να μπαινοβγαίνουν στα σπιτάκια μας, φαίνεται πως η ζέστη σας σκότωσε τις καύλες.
Πήγα στοχευμένα και ξέδωσα σε ένα ψιλοστανταράκι. Τα κορμιά μας ήταν γεμάτα ιδρώτα όμως αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ :smiling-face-with-heart-eyes:
Ξεροχύνουμε με ιδρώτα

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
εδώ η Αλίκη
IMG_9175.jpeg

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Λαιβ ναου: Φιλιππίδου 11 κάτω :Ιζαμπέλα και Νικόλ
Και στο πάνω μιχαελα σκινι ψιλή με βυζια τα οποία πιστεύω είναι αμμοσακοι
Και ναταλη
Ο γκει φανκι τσάτσος κλασικός κλαπαρχιδος άμα δεν περάσεις μην ξανάρθεις μετά λέει λες και έχουν την Α ποιότητα ξέρω γω με αυτά τα τσόκαρα

Φ 65 κάτω :κορίνα & μπιουτη
Και πάνω Μπέκη μαζί με Χριστίνα τσέχα

Φ59κατω :η ανουλα η λατίνα

Πάνω 2 λατινες δεν κατάλαβα ονόματα παρουσιαστικάν μόνες τους κάπως εμυλη και Τζέσυ .η μια άγαρμπη η άλλη μοντέλε

Φ61 κάτω (δίπλα από το 59): σιση με βυζαρες κωλαρες με ελ στοματικό
Και Γιασμίν ίδιο σωματότυπο με απλό

Φ 69 πάνω :Εύα από Τσεχία είπε η παχουλή κυρία

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom