1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Οι υπολιποι Βουλγαροι ομως ειναι ΖΩΑ!
γκούχου γκούχου...
ρώτα στον ΟΤΕ ποιός είχε κατασκευάσει σοτ πανεπιστήμιο ολόκληρες πατέντες για να κλέβει καρτοτηλέφωνα.
ψάξε βρες πόσοι επιχειρηματίες βούλγαροι κρύβοντια σε πολλά μέρη στα βλακάνια.
καλό είναι πριν αμαυρώνουμε ολάκερους λαούς να κοιτάμε ολίγο στον καθρέπτη και να αναρωτηθούμε.
μα καλά.......
ενάμισυ αιώνα είμαστε πάντα με τους νικητές και παρόλα αυτά χρεοκοπήσαμε τρις, κάναμε ένα εμφύλιο όταν όλοι οι άλλοι πανηγύριζαν, μπήκαμε στην ΕΕ κάναμε ολυμπιακούς και μεσα σε 20 χρόνια χρεοκοπήσαμε.
αλλά τι να λέμε....
οι βούλγαροι είναι ζώα....... αφού να φανταστείς εάν αυτή τη στιγμή πας σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και πεις είμαι ελληνας και οι βούλγαροι είναι ΖΩΑ παίζει να σε κάνουν μπότα με ελληνικό δέρμα γνήσιο δερμόβοδι με ΠΟΠ.
δεν λεω
αλλα οι Βουλγαροι γενικα σαν λαος ειναι πολυ κακοβαλμενοι!Ακομα και οι πλουσιοι φενονται οτι ειναι πολυ χωριατες!Πριν λιγο αν διαβασες εγραψα οτι ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΚΑΦΡΟΥς ΘΑ ΒΡΕΙς 100-200 ΑΞΙΟΛΟΓΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς!Παρε τωρα τον κινητηρα που κατασκευασε ο Ρουμέν Αντόνωφ που ειναι Βουλγαρος.Δυστηχως παιδια δεν μπορεσα να βρω σχεδια του κινητηρα στο Ιντερνετ και τον σχεδιασα σε χαρτι.Σαν ιδεα ειναι ΦΟΒΕΡΗ!Απο την μια μερια μπαινει το καυσιμο και το πανω μερος κατεβαινει και το συμπιεζει το μπουζι δινει σπυνθηρα και το καυσιμο αναφλεγεται μετα το πανω μερος ανεβαινει και απο την αλλη μερια φευγουν τα καυσαερια.Το πλεονεκτημα ειναι οτι στην πραξη ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ!ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕς ΦΘΩΡΕς!Και ο κινητηρας ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΡΟΖΩ'Ι'Α!και μπορουμε και να πετυχουμε και πολυ καλη συμπιεση (βεβαια συμφωνα με τους νομου της φυσικης στους βενζινοκυνητηρες αυξανεται η Ιπποδυναμη αν η συμπιεση ειναι μεχρι 15-16:1 μετα εχουμε πτωση της Ιπποδυναμης).Εγω τον ειδα αυτον το κινητηρα σε μια εκθεση πριν 6-7 χρονια ο ιδιος ο Αντονωφ δεν ηταν στην εκθεση ο κινητηρας ειναι 350 Κυβικα εκατοστα και βγαζει 18 Ιππους.Μου ειπαν οτι εχουν φτιαξει καμια δεκαρια τετοιους κινητηρες και μερικους τους ειχαν βαλει δοκιμαστηκα σε μερικα σκουτερ.Τωρα γιατι αυτος ο κινητηρας δεν μπηκε σε παραγωγη δεν μπορω να ξερω τι παιχτηκε?