Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χμμμμ!ησυχια επικρατει![]()

μην σε παρη χαμπαρι η αλιντι ομωςειναι που λειπω εγω...
καλησπερα![]()
μην σε παρη χαμπαρι η αλιντι ομως![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.russian-scammers.com/Russia_dating_scams/Russian_women_scams/1.jpg[/img[/URL]]
ας με παρει...εγω θα περασω καλα ;D
[/quote]
εμμ!!!
ωραιες οι φωτο,αλλα ηρθε η ωρα να δουμε τι κανη μια γυναικα να αισθανετε ασφαλης διπλα σε ενα αντρα,και μη βιαστητε να πειτε λεφτα και ενα σωρο αλλα.Ας σκεφτουμε στα πιο παλια χρονια την οικογενεια,ο αντρας δουλευε και φροντιζε να μην λειπη τιποτα απο την οικογενεια και η γυναικα προσεχε το σπιτι ,μεγαλωνε τα παιδια και φροντιζε τον αντρα της,ο παραδοσιακος θεσμος της οικογενειας.Με την παροδο του χρονου ομως αυτος ο θεσμος ανατραπηκε οπως θα δουμε πιο κατω!
δεν πρεπει να ξεχναμε γιατι υπαρχη αυτο το θρεντ ποιος ειναι ο βαρυς τιτλος που φερει και τι πρεπει να μαθενετε οι πιο νεοι και εσεις που θελετε σχεσεις με αλδ.ωχ, τι σε επιασε ρε Σωτο;;
ποιος σε πειραξε και σε εβαλε σε τετοιες σκεψεις;;
καλησπερα κ παλι ;)
δεν πρεπει να ξεχναμε γιατι υπαρχη αυτο το θρεντ ποιος ειναι ο βαρυς τιτλος που φερει και τι πρεπει να μαθενετε οι πιο νεοι και εσεις που θελετε σχεσεις με αλδ.
Οταν αρχιζει η σχεση τοτε αρχιζουν και τα δυσκολα.ωραια μου ποσταρεις μια ωραια γυναικα γιατι σου αρεση και θα θελες να εχεις μια σχεση μαζι της,παρακατω κοιτας μονο το εξωτερικο περιγραμμα δηλ. δουλευεις με το κατω κεφαλι,η ψαχνης να βρεις πως θασαι καλα μαζι και θα περνας καλα?εδω χρειζετε να δουλεψουν μαγγες και τα δυο κεφαλια!!
αυτο λεω και γω αναλυοντας λιγο περισσοτερο,οι δε γονεις φροντιζοντας να μην λειψη τιποτα στα παιδια δινοντας κινητρα πλουτισμου για να δουν τα παιδια τους πανεπιστημιο η σε καποια μεγαλη σχολη ταζαν και περναν λαγους με πετραχιλια,και εβλεπες ενα παιδι 18-19 χρονων να κυλοφορει με αυτοκινητο να του αγοραζαν σπιτι κλπ.να τα ειχε ολα και να μην χρειαζετε να κανη τιποτα.Οταν λοιπον δεν υπηρχαν κοινητρα να παλεψης για κατι στην ζωη σου και περναγες καλα γιατι να φορτωθης την ευθυνη της οικογενειας?Σωτο μου...
Απο τοτε που επηλθε η ισοτητα σε αντρες και γυναικες,γαμηθηκε ο θεσμος της οικογενειας....![]()
αυτο λεω και γω αναλυοντας λιγο περισσοτερο,οι δε γονεις φροντιζοντας να μην λειψη τιποτα στα παιδια δινοντας κινητρα πλουτισμου για να δουν τα παιδια τους πανεπιστημιο η σε καποια μεγαλη σχολη ταζαν και περναν λαγους με πετραχιλια,και εβλεπες ενα παιδι 18-19 χρονων να κυλοφορει με αυτοκινητο να του αγοραζαν σπιτι κλπ.να τα ειχε ολα και να μην χρειαζετε να κανη τιποτα.Οταν λοιπον δεν υπηρχαν κοινητρα να παλεψης για κατι στην ζωη σου και περναγες καλα γιατι να φορτωθης την ευθυνη της οικογενειας?

πρεπει ωμος να υπαρχει η υπομονη και η θεληση!!!Οταν αρχιζει η σχεση τοτε αρχιζουν και τα δυσκολα.
Αρχιζει μια καθημερινη ας πουμε μαχημεταξυ δυο διαφορετικων κοσμων
που προσπαθουν να εχουν κοινη πορεια.Και αυτη τη μαχη πρεπει να την κερδισουν και
οι δυο για να παραμεινει ζωντανη η σχεση
Το σεξ απλα θα ειναι το αλατοπιπερο,το ευχαριστο διαλειμμα στη μαχη
δεν εχω κανενα πονο απλα ειμαι ρεαλιστης και μου αρεση να βλεπω τα πραγματα ως εχουν!Πρεπει να εχεις μεγαλο κρυμμενο πονο μεσα σου Σωτο μου....![]()
![]()