Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εννοείται.Αυτό εννοεί ο άνθρωπος.Το πιο νορμάλ ποστ που διάβασα.
μακη καλισπερα ο λαος απαιτη και πρεπει να απαντησω ολα καλα?
Ουου ναι!Κάτσε κι άλλο σ'αυτό το θρεντ κι απο καυτός θα γίνεις κάρβουνο.Δηλαδή δε θα μας ανοίξουν τα μάτια τα παιδιά;![]()
Ουου ναι!Κάτσε κι άλλο σ'αυτό το θρεντ κι απο καυτός θα γίνεις κάρβουνο.![]()

Είναι θέμα προσφοράς.Οι Ελληνίδες δηλαδή θεωρούν ότι έχουν μεγαλύτερα προσόντα(περιουσία,δουλειά,κοινωνικό κύκλο) ενώ οι Ουκρανές συνήθως έχουν μόνο μουνί και βυζέττα να προσφέρουν.Συνεπώς οι Ελληνίδες μπορούν να κάνουν έκπτωση στα τελευταία γιατί έχουν τα πρώτα(κατά τη γνώμη τους).
Για τις Πολωνέζες:Εχω τώρα 5 γκόμενες Πολωνέζες και όλες ζητάνε λεφτά.Συνήθως είναι για νοίκι ή μικροανάγκες αλλά ζητάνε σταθερά λεφτά.Έχω 5 Τσέχες καμία δε ζητάει λεφτά,στα ραντεβούκαι τα ταξίδια όμως πρέπει να τα πληρώνεις όλα ως άντρας.Έχω και κάπου 10 Ουκρανές,ξέρω ότι όποτε πάω να τις δω θα ζητήσουν οικονομική ενίσχυση.Επίσης δεν παίζει Ρωσίδα αν δεν την κυκλοφορείς σε κυριλέ εστιατόρια και ξενοδοχεία και εάν δεν τις αγοράζεις δώρα που θέλει(συνήθως θέλουν ρούχα,τσάντες,κοσμήματα,αρώματα,παπούτσια κινητά ή γούνες).[size=15pt]Αμφιβάλλω βέβαια αν γαμάς Ελληνίδα επειδή της αγόρασες κινητό 100 ευρώ ή άρωμα με 70 ευρώ ή μπότες αλλά μπορεί και να συμβαίνει[/size].Απλά με τις Σλαύες λες ας πάρω κάτι για τη μία κάτι για την άλλη και τις γαμάω όλες και το θεωρούν φυσικό αυτές δεν κάνουν τίποτα αφού τα παίρνουν από πολλούς.Αν θες πάλι να γαμάς την ίδια συνέχεια τη χρυσώνεις(την Πολωνέζα την παντρεύεσαι).Ο γάμος είναι η πιο συμφέρουσα λύση για μια γυναίκα διότι εξασφαλίζει το χρυσοφόρο γάιδαρο για πάντα.
Πες τα ρε Σοτίροφ.αστραψε και βροντηξε ο διας γεια σου μεμο ξυνισε η μουρη μερικων γιατι το θρεντ ξαναγινε μαλακοανάγνωσμα και δεν σπαμαρουν παπαριες!!