sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 34
- Πόντοι
- 5.325
αυτο ειναι πληγωθηκα τωρα αχ!!!έλα τρελιάρη για σένα![]()
![]()
αυτο ειναι πληγωθηκα τωρα αχ!!!έλα τρελιάρη για σένα![]()
![]()
Παλιες οχι πολυ απλα τδεν καταχουν το αθλημα τις φωτογραφιες.Αυτη ειναι στα χιονια πριν ενα η δυο μηνες![]()
![]()

αισθανθηκε ζαλι το μωρο απο την προσπαθεια τρεχω να βοηθησωδεν έχει τύχει ακόμα![]()
![]()
![]()
![]()
αισθανθηκε ζαλι το μωρο απο την προσπαθεια τρεχω να βοηθησω![]()
![]()
![]()

μακη ου!!ου!!δεν σε βλεπω καλα με την κουνιαδα του αλεξ![]()
![]()
βλέμμα όλο υποσχέσεις η κουνιάδα σου άλεξ![]()
![]()
μακη ου!!ου!!δεν σε βλεπω καλα με την κουνιαδα του αλεξ![]()
![]()
![]()

Ρωσικες μπυρες φιλε σε συσκευασιες των 2 λιτρων για να μην ξεμενειςμακη εχεις πιει ρωσικη μπυρα?θα τρελαθης(απο το μπουκαλι του μωρου)

ναι μακη τα υπογλοσια ειναι στο συρταριμην αγχώνεσαι όλοι οι καλοί χωράμε έχω τον τρόπο μου![]()
![]()
![]()
![]()
Πάω να δροσιστώ δεν μπορώ άλλο και θα επιστρέψω σε λίγο,αλλά δεν θα σας αφήσω με το παράπονο![]()
![]()
![]()
αλεξ δεν του ειπες του μακη οτι αυτη ειναι η αλλη κουνιαδα ωχ!ωχ!Ρωσικες μπυρες φιλε σε συσκευασιες των 2 λιτρων για να μην ξεμενεις![]()
![]()
Και ενα ρωσικο προιον ακομα 25 χρονων που τις αρεςει να ειναι με φιλους
Και εμεις και εμεις![]()
![]()
Σωτο να προσεχει γιατι ειναι για αγριες καταστασεις η κουνιαδαναι μακη τα υπογλοσια ειναι στο συρταρι![]()
![]()
![]()
με τετοιες καψες που χει ο μακης αντε να δροσιστηΔροσισου Μακη με την...συνυφαδα![]()
![]()
το εργαλειο ομως αντεχει στο χιονι!!!Σωτο να προσεχει γιατι ειναι για αγριες καταστασεις η κουνιαδα![]()
![]()
Παω και εγω το σκυλο βολτα και επανερχομαι.Πάω να δροσιστώ δεν μπορώ άλλο και θα επιστρέψω σε λίγο,αλλά δεν θα σας αφήσω με το παράπονο![]()
![]()
![]()
με τετοιες καψες που χει ο μακης αντε να δροσιστη![]()
![]()
![]()