sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 34
- Πόντοι
- 5.325
την εχεις κι ολας!!!περιμένω την προσκλησή σου να δώ τα αξιοθέατα του νησιού σας![]()
![]()
![]()
την εχεις κι ολας!!!περιμένω την προσκλησή σου να δώ τα αξιοθέατα του νησιού σας![]()
![]()
![]()
την εχεις κι ολας!!!
θέλω να δω έτσι ένα ρωσιδάκι με 2 μέτρα πόδια, ξανθιά, γαλανομάτα, με baby face για να τρελαθώ να ουμε!!!!!![]()
να νιώσω λες και έχω κατεβάσει όλα τα Ε που υπάρχουν και να ακούω μόνο αυτό!!!![]()
![]()
Υ.Γ. θέλω και ένα ξεκωλάκι να το σκίσωωωωωωωωωωωω...για να μην σου λέω και ψέματα δλδ... ;)![]()
Αν αυτή είναι Ελληνίδα εγώ είμαι ο Μπράτ Πιτ!!!![]()
![]()
![]()
σε καταλαβαινω απολυτα φιλε ετσι ξεκινησα και ειναι μακρυς ο δρομος!!!!θέλω να δω έτσι ένα ρωσιδάκι με 2 μέτρα πόδια, ξανθιά, γαλανομάτα, με baby face για να τρελαθώ να ουμε!!!!!![]()
να νιώσω λες και έχω κατεβάσει όλα τα Ε που υπάρχουν και να ακούω μόνο αυτό!!!![]()
![]()
Υ.Γ. θέλω και ένα ξεκωλάκι να το σκίσωωωωωωωωωωωω...για να μην σου λέω και ψέματα δλδ... ;)![]()
θέλω να δω έτσι ένα ρωσιδάκι με 2 μέτρα πόδια, ξανθιά, γαλανομάτα, με baby face για να τρελαθώ να ουμε!!!!!![]()
![]()
ορίστε μια φώτο που βρήκα.....................
σε καταλαβαινω απολυτα φιλε ετσι ξεκινησα και ειναι μακρυς ο δρομος!!!!
δες τη σου στειλα!!!από τσόντα λέει ότι είναι;;;
** αν έχουμε το πορνακι να το δούμε παρακαλώ..! ;)
για πες τι έχεις κάνει μέχρι τώρα να παίρνω ιδέες!! ;)![]()
μακη αναβης φωτιες μου θυμιζεις την αρχη του ξεκινηματος μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ορίστε μια φώτο που βρήκα.....................

μακη αναβης φωτιες μου θυμιζεις την αρχη του ξεκινηματος μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
εδω βαλαν τσοντα αυτο θα πειραξη?έχω και άλλες αλλά δεν ξερω αν αρμόζουν στο θρεντ![]()
![]()
ται μαουτ!!!
εδω βαλαν τσοντα αυτο θα πειραξη?
Κι εσύ ξέρεις πώς μιλάει η Ανίτα Πάνια στους καλεσμένους της.μιλας οπως η Ανιτα Πάνια στους καλεσμένους της.
τυχαιο? δε νομίζω...
Καλησπερα στους μοντ....κι εγω με ποιον θα παιζω ?
Τι περισσότερο θέλεις να σχολιάσουμε φίλε μου? Βλέπω ότι έχεις μείνει μ' ένα αίσθημα ανικανοποίησης από έλλειψη περαιτέρω σχολιασμού. Επίσης μιλάς για διαμάντια μέσα σε βούρκο - δηλ όλα ή τα περισσότερα posts εδώ μέσα είναι σαν το βούρκο?
Τα δικά μου? Του περσόνα? Της boomb? Του str8? Tης bite? Αν έχεις την καλοσύνη, γίνε πιο συγκεκριμένος...
δες τη σου στειλα!!!
έχω και άλλες αλλά δεν ξερω αν αρμόζουν στο θρεντ![]()
![]()
Ο μόνος λόγος που έκανα αυτή την ερώτηση σε σένα είναι διότι το 1ο post μου θύμισε κάτι μια και στην πραγματικότητα δεν υπήρξε εκκωφαντική σιωπή και αμηχανία όπως λες, αφού στο συγκεκριμένο εγώ απάντησα κάτι 2 φορές και τη 2η φορά δεν μου ανταπάντησε, όπως είχε κάθε δικαίωμα φυσικά.Φίλε μου , είπα "μερικές φορές" . Οι φορές αυτές είναι όταν δεν υπάρχει σεβασμός στη προσωπικότητα του άλλου . Δεν με πειράζει να διαβάζω βρισίδι όταν γίνεται με χαλαρή χαβαλεδίστικη διάθεση , αλλά οποιαδήποτε στάση θέλει να μειώσει συστηματικά τον άλλον , ναι , με ενοχλεί ! Και υπάρχουν τέτοιες φάσεις εδώ μέσα , όπως παντού άλλωστε .
Τώρα , τα 3 κειμενάκια της velvy (σελ. 446) με έκαναν να αισθανθώ πολύ όμορφα και ήθελα να μοιρασθώ αυτό το συναίσθημα και με άλλους που ίσως δεν τα πρόσεξαν . Τέτοιες στιγμές λείπουν . Και γενικώς και ειδικώς ...