....επαγγελματιας τσολιας τυπε...Eχει και καρτες της αυτη διπλα στο φυτο???
Επαγγελματιας??![]()
![]()

....επαγγελματιας τσολιας τυπε...Eχει και καρτες της αυτη διπλα στο φυτο???
Επαγγελματιας??![]()
![]()

Είνσι μεγάλη για παντρεια στην Ουκρανία χρυσό μου.Εδω στο Ελλάντα εντάξει..υπάρχουν λιγούρια να την πάρουν.την ειπες γκομενα σου....πως θα την παντρεψουμε τωρα την κοπελα που την εξεθεσες;![]()
21 χρονω φρεσκαδουρα ειναι κοριτσαρα...Είνσι μεγάλη για παντρεια στην Ουκρανία χρυσό μου.Εδω στο Ελλάντα εντάξει..υπάρχουν λιγούρια να την πάρουν.
ο τσολιάς έπρεπε να κάνει παρουσιάστε....επαγγελματιας τσολιας τυπε...
![]()
![]()
![]()
η αλι ειναι νεα για την ελλαδα να ουμε!!!21 χρονω φρεσκαδουρα ειναι κοριτσαρα...
σε ολο τον κοσμο λιγουρευονται να την "παρουν"... ;)
εγω μεταχειρισμενη απο μεμο δεν την επαιρνα παντως....Είνσι μεγάλη για παντρεια στην Ουκρανία χρυσό μου.Εδω στο Ελλάντα εντάξει..υπάρχουν λιγούρια να την πάρουν.
Εκανε.Αλλα φοραει φουστανελλα και το κρυβειο τσολιάς έπρεπε να κάνει παρουσιάστε
μωρέ εγώ την επαιρνα και χιλιομεταχειρισμενη δε βαριέσαιεγω μεταχειρισμενη απο μεμο δεν την επαιρνα παντως....![]()
![]()
![]()
:-*
ουκρανη ειπαμε κρατηθητε απο τις χειρολαβεςΡε ποιος γαμει της Ρωσσιδες....υπαρχει και η αλλη πλευρα του ατλαντικου![]()
![]()
γιατι ρε τυπε? τα Ουκρανικα προϊοντα αντεχουν στις κακουχιες λεμε...εγω μεταχειρισμενη απο μεμο δεν την επαιρνα παντως....![]()
![]()
![]()
:-*
παρουσιαστε αρμμμμμμμμμμμμμμμ
κλααααααψεεεεεεεε εσυ λεμεεεεεεεεεεεεΟ τσολιάς εντωμεταξύ έχει πιο σεξυ πόζα απο την άλλη μου της έμεινε το κουσούρι και δεν κλείνει τα πόδια λες κι έχει την πόυτσα του τσολιά ανάμεσα.
Εμεις εδω σιγουρα ολοι φιλε μου οταν ειναι σαν και αυτηΡε ποιος γαμει της Ρωσσιδες....υπαρχει και η αλλη πλευρα του ατλαντικου![]()
![]()