loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
εν τω μεταξυ ποσες γκομενες που εχουν βγει μαζι σας θα κανουν ακριβως την ιδια κουβεντα με την κολλητη που τις εσωσε απο τους μπαζομαλακες...(οχι εσας...γενικα μιλαω....
)
σε νιώθουμε φίλεκατσε καλα ρε φιλε δεν ειμαι τοσο τελειωμενος![]()
![]()
δεν θα σηκωνονταν ουτε με γερανο κατερπιλαρ σε αυτο το θεαμα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εφιαλτης φιλε ασε..........σε νιώθουμε φίλε
ποσταρε και μια δικια σου και βαλτες διπλα διπλα να συγκρινουμε να ουμε!!!Αυτη τωρα νομιζω την εχεις ξαναβάλει ή μου φαίνεται?Σιγά τα ωά έτσι κι αλλιώς..
μπα αντιστοίχως θα λένε γαμώ την ατυχία μου γαμώεν τω μεταξυ ποσες γκομενες που εχουν βγει μαζι σας θα κανουν ακριβως την ιδια κουβεντα με την κολλητη που τις εσωσε απο τους μπαζομαλακες...(οχι εσας...γενικα μιλαω....)
κ χειροτερα....μπα αντιστοίχως θα λένε γαμώ την ατυχία μου γαμώ
ρε!!!!!!!!!!!!Παρτουζιαρα η Λουκ?![]()
![]()
![]()
![]()

εν τω μεταξυ ποσες γκομενες που εχουν βγει μαζι σας θα κανουν ακριβως την ιδια κουβεντα με την κολλητη που τις εσωσε απο τους μπαζομαλακες...(οχι εσας...γενικα μιλαω....)
Δοκιμασε και απο κει μερια και ας καεις.Αξιζειγια την Ρωσσία δεν ξέρω για το Ελλαδιστάν μιλάω ;) ;)

Δοκιμασε και απο κει μερια και ας καεις.Αξιζει![]()

δηλάδη εκεί πρέπει να γίνονται παλαβά πράγματα όπως έλεγε κια μια φίλη μου πρώτα πίνουν μεχρι πτώσεως κια μέτα σεξάκι και μέτα μποξ ή αναποδα γιααυτό κια τόσο μεγάλη χώραΔοκιμασε και απο κει μερια και ας καεις.Αξιζει![]()
τπτ μωρε αναρωτιεμαι απλως αυτοι που τις χαρακτηριζουν ετσι κ μαλιστα εχοντας βγει μαζι τους πως ειναι?κ εσωτερικα κ εξωτερικα...απλά ατύχησαν και οι 2 πλευρές από αυτη την γνωριμία![]()
![]()
![]()
Αλτεκ για κανε τα συγκριτικα γιατι δεν εχω φωτογραφιες πια..ξερεις εσυ..βάλε δίπλα διπλα ,μια δική μου και μια της Λιθουανης.ποσταρε και μια δικια σου και βαλτες διπλα διπλα να συγκρινουμε να ουμε!!!
μάλλον δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτηματπτ μωρε αναρωτιεμαι απλως αυτοι που τις χαρακτηριζουν ετσι κ μαλιστα εχοντας βγει μαζι τους πως ειναι?κ εσωτερικα κ εξωτερικα...
για αυτο σε παω σπαθι να ουμε!!!!Αλτεκ για κανε τα συγκριτικα γιατι δεν εχω φωτογραφιες πια..ξερεις εσυ..βάλε δίπλα διπλα ,μια δική μου και μια της Λιθουανης.
τπτ μωρε αναρωτιεμαι απλως αυτοι που τις χαρακτηριζουν ετσι κ μαλιστα εχοντας βγει μαζι τους πως ειναι?κ εσωτερικα κ εξωτερικα...
Θα λέει τίποτα λες ή εντελώς ψόφια?Παρτουζιαρα η Λουκ?![]()
![]()
![]()
![]()
Αλτεκ για κανε τα συγκριτικα γιατι δεν εχω φωτογραφιες πια..ξερεις εσυ..βάλε δίπλα διπλα ,μια δική μου και μια της Λιθουανης.