Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεση φύλο-κομάντο topic = = 82527.msg1783841 # msg1783841 date = 1270714235]
: 2funny:: 2funny:: 2funny:
[/ ]???????? απλα ρωταει για να μαθη αν ξερεις κατι πεστοοοο μας !!!!!!
ειναι βασανιαρης!!!!!Μπα εγώ δεν ξέρω τίποτα, αλλά μου αρέσουν οι ερωτήσεις του συνάδελφου!
Μπα εγώ δεν ξέρω τίποτα, αλλά μου αρέσουν οι ερωτήσεις του συνάδελφου!

καλοστον!!!!
εφτασεεεεη.....
)!βαλεντονε καλημερα το χει ο μεμος τι να μας πουν μετα...........
Βασικά Ουκρανή είναι και επίσης μοιάζει με την εξίσου αυγουλομάτα Άντα Λιβιτσάνου
συμφωνω απολυτα αλλα το θρεντ ει ναι γενικο συμπερενουμε απο το σφυγμο της πλειοψηφιας στα ανατολικα εχουμε ομως και μια εξαιρεση το φιλο μας τον ταιβανο ναναι καλα!!!!!!ηδωμεν ολοι οι καλοι χωραααανεεε!!!!Καλησπέρα αγαπητέ!
Ο καθένας λειτουργεί με τις δικές του εμπειρίες, αισθητικά κριτήρια και εν γένει χαρακτήρα. Όμως εδώ ... είναι κάτι το ξεχωριστό, το πρωτόγνωρο αν θέλεις, ίσως ξεχασμένο όσον αφορά σε συμπεριφορές, αναγνώριση και επιβεβαίωση-ανάδειξη της θέσης (άνδρας - γυναίκα), ίσως και συντροφική αντιμετώπιση (πάντα χωρά το λάθος ή η εξαίρεση). Γι' αυτό έγραψα "αδυναμίες".
Δηλώνω ότι δεν είμαι "χθεσινός", είτε ηλικιακά είτε ουσιαστικά, όμως είμαι της σχολής του "πάντα μαθαίνω"!
Υ.Γ.: Μήπως το thread να είχε τίτλο "... με αλλοδαπές εξ Ανατολικής Ευρώπης"?
Ιεροσυλε.......
αρρωστενο ουαν σε αυτο το θρεντ ακουγονται ελληνικα ονοματαΙεροσυλε.......

αρρωστενο ουαν σε αυτο το θρεντ ακουγονται ελληνικα ονοματα![]()
![]()

μπαμ κανει οτι δεν ξερεις απο ρωσιδες!!!!!!ακριβως γιατι δεν ξερεις τα εσω και κρινεις μονο τα εξω,αν τι κυκλοφοραγες αυτη τυπε μια βολτα εξω πολοι σβερκοι θα καναν κρακ να τι δουνε και τοτε θα καταλαβαινες!!!!!!Είναι δυνατόν να μην το βλέπεις; Σιγά τη γκόμενα