Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν εχω ωρα για ιδιαιτερα φιλε,σκεφτομαι να αγορασω μπολτοζα κατερπιλαρ χε!χε!φέλε sotirof μεταφέρθου στο thred όχι άλλη μπαζοφιλία να καταδείξεις οτι οι αγαπητες μας ελληνιδες υστερουν σε πολλάαααααααααα
για να ισιαξω τα μπαζα χε!!χε!καλο!!!!!!!!!!!1
εχουν τετοιο πραγμα/μάλλον ολικό καταστροφέα θέλεις και Χώρο Υγειονομικής Ταφής για τα μυαλά τους
οχι σωτηρακη,ολο το μυαλο εσυ το πηρες αγορι μου.εχουν τετοιο πραγμα/
η επιστημη προχωρα ή στην περιπτωση των ελληνίδων σηκώνει τα χέρια?εχουν τετοιο πραγμα/
καλοστον και ανυσηχησα που ειναι αυτο το καλο παιδι? για τον χωρο υγειονομικης ταφης λεμε λουλη..οχι σωτηρακη,ολο το μυαλο εσυ το πηρες αγορι μου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολα με την σειρα τους και αγριαδα και γλυκες να καταλαβουν οτι δεν εισαι του χεριου της και εσυ κανεις κουμαντο...
οπως σου αρεσει και αναλογα την κορασιδα αν κερδισεις στο τζοκερ και σου λεει σε ολα ναι και σου καθαριζει και τα παπουτσια να το παρεις το κοριτσι με το καλο αν ειναι μαλακο ξερεις εσυ ειναι ρολος για εναν..Θα ήθελα να μάθω τη σειρά ακριβώς. Δηλαδή πρώτα τα γαμωσταυρίδια και μετά οι γλύκες; ενδιάμεσα στα γαμωσταυρίδια οι γλύκες;
Θα ήθελα να μάθω τη σειρά ακριβώς. Δηλαδή πρώτα τα γαμωσταυρίδια και μετά οι γλύκες; ενδιάμεσα στα γαμωσταυρίδια οι γλύκες;

)[Παράθεση συγγραφέας = ektor σύνδεσμο lopez = topic = 82527.msg1784023 # msg1784023 date = 1270719894]
ρε σωτηρη μα πως στο πουτσο δηλαδη: banghead:: banghead:: banghead:
[/ Quote](καλως τον καλημερα ανυσηχησα!!!!και προεπισκοπηση κτυπαω και δεν γινετε τιποτα!!!![]()
)