Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολλη κλαψα... αλλα εγω βραχος!!!καλημερα δημητρη!!!!!!εχουμε νεα?
Δεν μπορω να κρινω απο μια βδομαδα..εσυ δεν ηθελες να δεις αν σε αγαπαη?τωρα ποτ σε κυνηγαη τιθελρις>και μην πεις οτι ειναι για λεφτα...
δηλαδη τη περιμενης να απογοητευτη και να σε χεραιτηση?τελος παντων τα λεμε το βραδυ παω για δπυλεια φιλε...και αν αλλαξη το τηλ. η αδελφη σου που θα παιρνη?Δεν μπορω να κρινω απο μια βδομαδα..
Πολλη κλαψα... αλλα εγω βραχος!!!
Κατι μου λεει ομως οτι δεν θα αντεξω για πολλη,μαλλον θα βαλω και την αδερφη μου να αλαξει τηλ. να μην μπορει να με βρει πουθενα.
δηλαδη τη περιμενης να απογοητευτη και να σε χεραιτηση?

> θα καλεσω και εγω εσας,και θα γινει ο ποιο μπουρδελιαρικος γαμος της χρονιας

προσεξτε μονο μή χτυπησετε.....αν λοιπον αποφασιση να μαζευτει.. Εγω θα την δεχτω να το κανει ομως οπως ΕΓΩ θελω.
ε, αφου θα γινει μπουρδελιαρικος ο γαμος ξερουμε και το επαγγελμα τους....<ρωσιδες-ρουμανες-μολδαβες [size=16pt]επαγγελμα δεν αναφερω[/size]![]()
![]()
> θα καλεσω και εγω εσας,και θα γινει [size=16pt]ο ποιο μπουρδελιαρικος γαμος[/size] της χρονιας
![]()
![]()
![]()

πως γινετε απο το κειμενο να ποσταρης μια προταση η ενα κοματι?μωγα τις παραθεσεις ποσταρη οποτε του βλωσηγκα....
MHN πειραζεις ΤΙΠΟΤΕ αλλο εκτος του κειμενου. οτιδηποτε βρισκεται μεσα σε αγκυλες (πριν και μετα το κειμενο το αφηνεις ανέπαφο.πως γινετε απο το κειμενο να ποσταρης μια προταση η ενα κοματι?
(ευχαριστω,τεστ..)MHN πειραζεις ΤΙΠΟΤΕ αλλο εκτος του κειμενου. οτιδηποτε βρισκεται μεσα σε αγκυλες (πριν και μετα το κειμενο το αφηνεις ανέπαφο.
ΜΟΝΟ το κειμενο πειραζε και χτυπα και καμιά προεκισκοπηση, τζάμπα ειναι..
θελει να βρεθουμε να μιλησουμε...δημητρη υπαρχουν νεα?καλησπερα...