Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 594K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,1%
  • πολωνη

Ψήφοι: 66 4,4%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 232 15,3%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 94 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 32 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 80 5,3%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 32 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 78 5,2%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,4%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 88 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 76 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 89 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,8%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,1%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 14 0,9%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 24 1,6%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.513

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε οσο και να κωλοχτυπιεστε, στην εδρα μας δε μας κερδιζετε λεμεεεεεε

:birdman: :s&m_1: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπόν...προχθές μου έλεγε μία Ρωσίδα πόσο ανάγκη έχει λεφτά γιατί είναι άρρωστος ο παππούς της και θέλει να τον βοηθήσει.

:grin:
τι ηθελε να σου πει δηλαδη?
οτι την αφησε μεγαλη κληρονομια ο παππους τις,και σκεφτετε να επενδυσει στην ελλαδα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
'Εεεετσιιι...3-4 μέλη συντηρούν ένα θέμα με φωτογραφίες και μόνο.Μας ποστάρουν τα φλομπίδια τους διότι αγαπητέ ΔΕΝ έχουν τι άλλο να πουν.Τελοσπάντων ..αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει.Ευγε!

Εδώ σας θέλω τώρα.Να σας δω τι σκατά συζητήσεις θα κάνετε για τις ανούσιες- ανάλατες βλαχάρες σας. :grin:
χαχαχαχαχαχα κλαααααψε Ελλεηνιδαααααα

δε θα μας φιμωσετε ποτε λεμεεεεεεεε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
εγώ έχω μία απορία

Αυτές είναι Ελληνίδες ή Ανατολικές?

Olibiako%2BRally_2009.jpg

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εγώ έχω μία απορία

Αυτές είναι Ελληνίδες ή Ανατολικές?

Olibiako%2BRally_2009.jpg
να μας τις φερεις να τις γαμησουμε τυπε για να τσεκαρουμε την προσωπικοτητα τους....

μετα θα αποφανθουμε επισημως....

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
'Εεεετσιιι...3-4 μέλη συντηρούν ένα θέμα με φωτογραφίες και μόνο.Μας ποστάρουν τα φλομπίδια τους διότι αγαπητέ ΔΕΝ έχουν τι άλλο να πουν.Τελοσπάντων ..αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει.Ευγε!

Εδώ σας θέλω τώρα.Να σας δω τι σκατά συζητήσεις θα κάνετε για τις ανούσιες- ανάλατες βλαχάρες σας. :grin:

Κοίτα εδώ μια ανούσια βλαχάρα εξ Ουκρανίας που 'δούλευε' Ελλάδα έτσι για να ΜΩΡΦΩΝΑΙΣΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ.....χαχαχαχα

Στο Κρεββάτι εκεί που είναι η θέση της αληθινής γυναίκας.

Την αφαίρεσα τη φωτογραφιούλα μην εκθέτουμε και τα 'φλομπίδια' κατά τις ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ......αχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Λοιπόν...προχθές μου έλεγε μία Ρωσίδα πόσο ανάγκη έχει λεφτά γιατί είναι άρρωστος ο παππούς της και θέλει να τον βοηθήσει.

:grin:
Για τον παππού σου είπε η χαζοβιόλα?Τστστς..το αλλάξανε το τροπάρι..ως τώρα ήταν το παιδί .

Ωστόσο έπρεπε να της πεις "παππούς είμαι κι εγώ..κι εγώ ανάγκες έχω πεινασμένο μου κορίτσι". :-*

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
18
Πόντοι
66
'Εεεετσιιι...3-4 μέλη συντηρούν ένα θέμα με φωτογραφίες και μόνο.Μας ποστάρουν [size=12pt]τα φλομπίδια τους[/size] διότι αγαπητέ ΔΕΝ έχουν τι άλλο να πουν.Τελοσπάντων ..αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει.Ευγε!

Δεν είναι φλομπίδια τους!!!

Το πιθανότερο είναι ότι τα φλομπίδια δεν ξέρουν ότι ποστάρουν τις φωτογραφίες τους  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Για τον παππού σου είπε η χαζοβιόλα?Τστστς..το αλλάξανε το τροπάρι..ως τώρα ήταν το παιδί .
Ωστόσο έπρεπε να της πεις "παππούς είμαι κι εγώ..κι εγώ ανάγκες έχω πεινασμένο μου κορίτσι". :-*
Είπε για τον παππού και όχι για παιδί για να το παίξει παρθένα. Έτσι θα απέφευγε να μου κάτσει κιόλας.
Βρε λες να είναι έξυπνες τελικά?

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Είπε για τον παππού και όχι για παιδί για να το παίξει παρθένα. Έτσι θα απέφευγε να μου κάτσει κιόλας.
Βρε λες να είναι έξυπνες τελικά?

Έτσι έτσι, γιατί πολλοί 'αγαπούληδες' άμα ακούσουν για 'παιδί' ΛΑΚΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt ......αχαχαχαχαχα

Εμένα μια ψυχή πριν λίγους μήνες μου έλεγε οτι αγόρασε αμάξι και της ήρθε ένα δικαστήριο που δεν το
περίμενε τόσο σύντομα και πρέπει να μαζέψει 5.000 ευρώ για να μην την κλείσουν μέσα και άμα μπορώ να
την βοηθήσω με ΜΟΝΟ 2.000 ευρώ που τα ήθελε την επόμενη μέρα.......αχαχαχαχαχαχαχα

ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΤΣΕΣ !!!!!! Είναι κλεφτρόνια ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,
και ακόμη και η 'απάτη' τους εκπέμπει θηλυκότητα πώς να το κάνουμε........αχαχαχαχαχαχα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
12
Πόντοι
16

το αλλαξανε το τροπαρι,γιατι με τοσα λεφτα που εφαγαν,μπορεσαν και αποκαταστησανε ολα τα παιδια τους.
ηρθε η σειρα για την τριτη ηλικια τωρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
34
Πόντοι
5.325
αφου ειδα ολα τα γεγονοτα ως ιδρυτης του θρεντ εχω να πω τα εξης καλω ειναι να κοψετε τις μαλ..... εδω δεν ειναι το πειτον πλεις ουτε βιπερ να γραφη ο καθις την ερωτηκη του ιστορια και να χειροκροτητε η να αποδοκιμαζετε οσο για τις φωτο θα βαζουμε απο αλοδαπους ελεφαντες και τιγρης το θρεντ που λετε με τις ρωσιδες λεει αναλυτικα μονο για ρωσιδες εδω λεω για αλοδαπες πασης φυσεως και ποσταραμε ασιατισες σουηδες αγγλιδες γερμανιδες και λιγο στο τελος ρωσιδες μιας και αποδηχτηκε οτι οι περισσοτεροι εχουν σχεσεις με ρωσιδες,ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ αν πατε στην σελιδα δυο επεξιγο καποια πραγματα που λιγοι τα εχουν διαβαση οπως ια την κουλτουρα την μουσικη τα φαγητα τις πολις αληθεια εχετε παει εξω ποσταρετε μερη να δουμε ολοι πως ζουν εξω και να κλαψουμε πως ζουμε στην ελλαδα, λετε την μεγαλη μαλακια οτι οι ρωσιδες πεινανε αληθεια θελετε να μαθετε τη λενε τουλαχιστον οι δυτικοι τουριστες για μας που τα ακουω καθε μερα? οχι γιατι θα κλαψετε,ξερετε ποσα ελληνοπουλα πανε εξω και βρισκουν καλυτερες δουλειες και την κανουν?οχι δεν θελετε να ξερετε γιατι δεν σας βολευει,εχει γινη μια ωραια παρεα απο μερικα ατομα και σπαμαρετε λες και σας καλεσε κανεις να πειτε την γνωμη σαςμγιατι αφου δεν σας αρεση αυτα που λεμε εξακολουθητε να ποσταρετε?γιατι ειναι σχολειο μηπως και μαθετε πεντε πραγματα και αλαξετε νοοτροπια οποιος καταλαβε καταλαβε ο νοων νοητο,παρακαλεσα καποια ατομα ευγενικα να μην ποσταρουν στο θρεντ γιατι εκτος του οτι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα  σπαμαρου ενα σωρο παπατριες λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να τους ακουμε και να απολογουμαστε κιολας,εδω κλεινη ο πρωτος κυκλος τις παραθεσεις μου και σκεφτομε να αποχωρισω διοτι συγκεκριμενα ατομα με κουρασανε με τα ιδια και τα ιδια παρακαλω απο εδω και περα επι του θεματος!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
34
Πόντοι
5.325

να μην ξεχνιομαστε ειπες και ειπα να μην ξαναποσταρεις πως απαιτεις οταν σκιζεις το θρεντ μια με τις φωτογραφιες σου μια με τα νυχια σου μια που πας για καφε μια για υπηρετικο προσωπικο και ενα σωρο παπαριες να πουμε για αλλοδαπες λες και σε ενδιαφερη εσενα αλλα πραγματα θες να δειξης αλλα βρεστα πρωτα με τον εαυτο σου και μετα με μας!!!κλεινω την δευτερη παραθεση!!!

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου ειδα ολα τα γεγονοτα ως ιδρυτης του θρεντ εχω να πω τα εξης καλω ειναι να κοψετε τις μαλ..... εδω δεν ειναι το πειτον πλεις ουτε βιπερ να γραφη ο καθις την ερωτηκη του ιστορια και να χειροκροτητε η να αποδοκιμαζετε οσο για τις φωτο θα βαζουμε απο αλοδαπους ελεφαντες και τιγρης το θρεντ που λετε με τις ρωσιδες λεει αναλυτικα μονο για ρωσιδες εδω λεω για αλοδαπες πασης φυσεως και ποσταραμε ασιατισες σουηδες αγγλιδες γερμανιδες και λιγο στο τελος ρωσιδες μιας και αποδηχτηκε οτι οι περισσοτεροι εχουν σχεσεις με ρωσιδες,ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ αν πατε στην σελιδα δυο επεξιγο καποια πραγματα που λιγοι τα εχουν διαβαση οπως ια την κουλτουρα την μουσικη τα φαγητα τις πολις αληθεια εχετε παει εξω ποσταρετε μερη να δουμε ολοι πως ζουν εξω και να κλαψουμε πως ζουμε στην ελλαδα, λετε την μεγαλη μαλακια οτι οι ρωσιδες πεινανε αληθεια θελετε να μαθετε τη λενε τουλαχιστον οι δυτικοι τουριστες για μας που τα ακουω καθε μερα? οχι γιατι θα κλαψετε,ξερετε ποσα ελληνοπουλα πανε εξω και βρισκουν καλυτερες δουλειες και την κανουν?οχι δεν θελετε να ξερετε γιατι δεν σας βολευει,εχει γινη μια ωραια παρεα απο μερικα ατομα και σπαμαρετε λες και σας καλεσε κανεις να πειτε την γνωμη σαςμγιατι αφου δεν σας αρεση αυτα που λεμε εξακολουθητε να ποσταρετε?γιατι ειναι σχολειο μηπως και μαθετε πεντε πραγματα και αλαξετε νοοτροπια οποιος καταλαβε καταλαβε ο νοων νοητο,παρακαλεσα καποια ατομα ευγενικα να μην ποσταρουν στο θρεντ γιατι εκτος του οτι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα  σπαμαρου ενα σωρο παπατριες λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να τους ακουμε και να απολογουμαστε κιολας,εδω κλεινη ο πρωτος κυκλος τις παραθεσεις μου και σκεφτομε να αποχωρισω διοτι συγκεκριμενα ατομα με κουρασανε με τα ιδια και τα ιδια παρακαλω απο εδω και περα επι του θεματος!
Γεια σου ρε Σωτο.Πως να συνεχισεις και με τι διαθεση?Να ποσταρεις φωτο θα τις σβησουνε.Να συζητησεις για σχεση με αλλοδαπη με ποιον οταν αυτοι που εχουν εμπειρια  ειναι εδω μετρημενοι?Τεσπα δεν ξερω βαριεμαι να διαβαζω πραγματα απο ανθρωπους που ειναι αλλου για αλλου και αυτα που λενε ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
34
Πόντοι
5.325
οσοι κυριοι θελουν να το παιξουν αγαπουληδες των ελληνιδων ας ανοιξουν αλλο θρεντ σχεσεις ελληνων με ελληνιδες και ας πουν τον πονο τους εκει ας μεινουν σε αυτο το θρεντ εμεις οι 5-10 ανθρωποι που εχουμε αλλοι σοβαρες σχεσεις χρονων και παντρεμενοι με αλδ. δεν εχουμε ουτε αναγκη σελιδων ουτε επισκεψεων την ωρα μας θελουμε να περναμε ευχαριστα οποιους τους ενοχλη αλλου αλωστε απο αυτο το θρεντ εχουμε γνωριστη πολλα ατομα και εχουν γινη φιλιες πολυ καλες,να λαβετε υποψιν σας οτι δεν απολογουμε σε κανεναν,απλως τακτοποιο τα πραγματα ως εχουν.και επειδη υπαρχη δημοκρατια και σεβομαι τις αποψεις ολων ενω κανεις την δικη μου παρακαλω να τηριθουν ολα οσα ανεφερα απο και στο εξης θα παρεμβαινω μονο σε λαθος ποσταρισματα και θα ζητω διαγραφη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom