loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
στις ρωσσιδες δε πιανεται...προφανως και συμφωνω, αλλα οταν ποσταρεις εσυ γκομενες σιλικονατες (δε λεω για τουτη) ε δεν μπορεις να κραζεις την αλι!
στις ρωσσιδες δε πιανεται...προφανως και συμφωνω, αλλα οταν ποσταρεις εσυ γκομενες σιλικονατες (δε λεω για τουτη) ε δεν μπορεις να κραζεις την αλι!
Προσεξε το βλεμα

Ναι μολις ειχα τηλεφωνικη συνδεση με ρωσια
Τηλεφωνικη ρε συ'Οταν γυρισει η γυναικα θα εχουμε αλλου ειδους συνδεση![]()
![]()
![]()
έτσι έτσι τηλεφωνική ή κάποιου άλλου είδους σύνδεση είχες![]()
![]()
Τηλεφωνικη ρε συ'Οταν γυρισει η γυναικα θα εχουμε αλλου ειδους συνδεση![]()
![]()
![]()

βασικα κτυπαμε κοκκινο μπλε ειναι τα χρωματα του φορειου μακηΠροσεξε το βλεμα
Καλα εσυ παρε κι αυτο για να μην ξεχνιομαστεέτσι έτσι κύριος στις υποχρεώσεις του ο άλεξ![]()
![]()
Καλα εσυ παρε κι αυτο για να μην ξεχνιομαστε

βασικα κτυπαμε κοκκινο μπλε ειναι τα χρωματα του φορειου μακη![]()
![]()
![]()

προφανως και συμφωνω, αλλα οταν ποσταρεις εσυ γκομενες σιλικονατες (δε λεω για τουτη) ε δεν μπορεις να κραζεις την αλι!
για δειξτε μου τσουπρες μου μια Ρωσσιδα που εχω ποσταρει με σιλικονατο βυζι?στις ρωσσιδες δε πιανεται...
θέλω να αγγ΄ξω το κωλάρακι της κια όχι μόνο γαμώ το φελέκι μουΚαλα εσυ παρε κι αυτο για να μην ξεχνιομαστε
Σε προετοιμαζω για αυριο.Σωτο η κουνιαδαρε άλεξ κάνω δίαιτα μια ημέρα μου έμεινε για τι μου τα κάνεις αυτά![]()
![]()
Φύση/θέση αδύνατο,αρκέσου σε καμίαθέλω να αγγ΄ξω το κωλάρακι της κια όχι μόνο γαμώ το φελέκι μου
!!! απαγορευετεθέλω να αγγ΄ξω το κωλάρακι της κια όχι μόνο γαμώ το φελέκι μου
μπροστα στα πληκτρολογια κινδυνος βλαβης!!προσοχη!!!Σε προετοιμαζω για αυριο.Σωτο η κουνιαδα
Σωτήρη έχω μπλέξει τα μπούτια μου τι χρώματα να ξεχωρίσω............![]()
το φορείο γρήγορα να με πάρει![]()
![]()
ρε δοτική του τρόπου με ει - το ξέρω δυστυχώς γαμώ το΄κέρατό μουΦύση/θέση αδύνατο,αρκέσου σε καμία!!!
![]()
κλεινω και ερχομαι φτανω με το πρωτο αεροπλανοΣε προετοιμαζω για αυριο.Σωτο η κουνιαδα
*Τα έχουνε απλοποιήσει τα πράγματα,λάθος αλλά συμβαίνει....ρε δοτική του τρόπου με ει - το ξέρω δυστυχώς γαμώ το΄κέρατό μου