Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.447
Πόντοι
3.810
Και εγώ ρώταγα αλλά δεν με χάλασε ίσα ίσα γουστάραμε. Το πρόβλημα ήταν όταν άρχισε αυτή να ρωτάει τι έχω κάνει εγώ που αν της τα πω όλα χωρίζω
Για πες τα σε εμάς τύπε..
Για αυτό είναι το σαη

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
σκέψου να έχεις μάθει ότι η γυναίκα σου έχει πάει με...ε λέμε τώρα και σένα να σου λέει ότι έχει πονοκέφαλο ή δε δίνει κώλο :2funny:

Gheorghe Hagi

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
4.720
Πόντοι
8.595
Εμαθα(27) μετά απο 3 μήνες σχέσης, πανω στην πλάκα, οτι η κοπέλα μου(29) έχει πάει με 100 (μπορει κ παραπάνω) άντρες, σαν φοιτήτρια στην αθήνα αλλά και σαν ξέκωλο σε εράσμους στην Ιταλία. Εγω προσωπικά εχω παει με καμια 20ρια γυναικες εως τωρα + οτι είχα μια μακροχρόνια σχέση με πολύ καλο σεξ οποτε δεν με πολυένοιαζε το να ψάχνω άλλες.
Ειναι σχετικα έξυπνη, δραστήρια, οργανωτική και ετοιμόλογη κάτι που μ αρέσει σ αυτή ενώ έχουμε και κοινό στοχο να πάμε εξωτερικό, ωστοσο το γεγονός οτι πηδιόταν με τον κάθε τυχοντα συν οτι ειναι γεματούλα στα ~80Κg με κανει να μην μπορω να την δω σεξουαλικα, ούτε να την σέβομαι ως κοπέλα δίπλα μου.
Με βοηθάει ωστόσο και με υποστηρίζει και μου λεει πως το παρελθον μας δεν μας καθορίζει και είναι πιστή όταν κάνει σχέση. Εχουν περασει 4 μήνες πλέον απο τότε αλλά αυτή η σκέψη ακόμα γυρίζει στο μυαλό μου. Τωρα μου είπε πως θέλει να κάνει τατού και piercing στις ρώγες.
Τι κάνω σ αυτη την περίπτωση αλλά και γενικά;

Τύπε να ηταν καμια μουναρα σωματαρα να πεις ΟΚ. Αλλα να τα έχεις και με χοντρη (γιατι 80 κιλα στην γυναικα ειναι χοντρη φιλε οχι γεματουλα...85κ ειμαι εγω που ειμαι αντρας με υψος 1.82) και να ειναι και παρτόλα πάει πολύ!!!

Επισης αν ειναι 80 τώρα που ειναι στα 20s της που ο μεταβολισμος ειναι στο πικ του μολις περασει τα 30 πάει θα ξεχαρβαλέψει τελείως!!

Πολλά τα red flags!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
3.902
Πόντοι
506
Ίσα ίσα που μετά από παρότρυνση μου ξεκίνησε στα 32της περίπου να γαμιεται και με αλλους-αλλες και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα
αφησε την γαιδουρόπουτσα και πήγε με άλλους?ειναι δυνατον?

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Δυνατο Θεμα !

Εμενα Δεν θα με πειραζε ΝΑ ΕΙΧΕ παει και με 2 και 3ης ντουζινες... Αλλα θα με πειραζε ΝΑ ΠΑΕΙ οσο θα ημασταν μαζι ! - Περασμενα Ξεχασμενα δλδ !!!1

CaptainTitus

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2026
Κριτικές
1
Like
316
Πόντοι
20
Εμαθα(27) μετά απο 3 μήνες σχέσης, πανω στην πλάκα, οτι η κοπέλα μου(29) έχει πάει με 100 (μπορει κ παραπάνω) άντρες, σαν φοιτήτρια στην αθήνα αλλά και σαν ξέκωλο σε εράσμους στην Ιταλία. Εγω προσωπικά εχω παει με καμια 20ρια γυναικες εως τωρα + οτι είχα μια μακροχρόνια σχέση με πολύ καλο σεξ οποτε δεν με πολυένοιαζε το να ψάχνω άλλες.
Ειναι σχετικα έξυπνη, δραστήρια, οργανωτική και ετοιμόλογη κάτι που μ αρέσει σ αυτή ενώ έχουμε και κοινό στοχο να πάμε εξωτερικό, ωστοσο το γεγονός οτι πηδιόταν με τον κάθε τυχοντα συν οτι ειναι γεματούλα στα ~80Κg με κανει να μην μπορω να την δω σεξουαλικα, ούτε να την σέβομαι ως κοπέλα δίπλα μου.
Με βοηθάει ωστόσο και με υποστηρίζει και μου λεει πως το παρελθον μας δεν μας καθορίζει και είναι πιστή όταν κάνει σχέση. Εχουν περασει 4 μήνες πλέον απο τότε αλλά αυτή η σκέψη ακόμα γυρίζει στο μυαλό μου. Τωρα μου είπε πως θέλει να κάνει τατού και piercing στις ρώγες.
Τι κάνω σ αυτη την περίπτωση αλλά και γενικά;
Αδελφέ @giannarasGG1 μην σε πτοεί ότι την έχουν γαμήσει τόσοι. Να ξέρεις ότι πάρα πολλές είναι στην ίδια φάση και δεν θα μάθεις και την αλήθεια ποτέ. Κοίτα να περνάς καλά και αν δεν σου κάνει προχώρα σε νέες περιπετειες. Επίσης μια συμβουλή αδελφική, μιας και εδώ είμαστε μια αδελφότητα... Το παρελθόν δεν μας καθορίζει όταν έχουν το παρελθόν οι γυναίκες. Αν εσύ ήσουν ο γαμιάς θα σε καθόριζε κανονικά και θα σε παράταγε με την πρώτη ευκαιρία, οπότε γενικά μην ξανοίγεσαι, γιατί ότι πείς θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.945
Πόντοι
1.041
Εμένα η γυναίκα μου, στις αρχές που μιλάγαμε μου ελεγε ότι έχει πάει με 2 πριν από μένα, αλλά εχει κάνει πίπα σε καμιά δεκαριά.. Αλήθεια, ψέμματα... δεν ξερω

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Σας πειράζει δεν σας πειράζει η αλήθεια είναι οτι έχουν ξεσκιστεί εκτός και αν δεν βλέπονταν. Ειδικά η νέα γενιά το δίνει και καταλαβαίνει. Σε κάτι διακοπές το καλοκαίρι είναι η χαρά του ξένου τουρίστα.

CaptainTitus

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2026
Κριτικές
1
Like
316
Πόντοι
20
Εμένα η γυναίκα μου, στις αρχές που μιλάγαμε μου ελεγε ότι έχει πάει με 2 πριν από μένα, αλλά εχει κάνει πίπα σε καμιά δεκαριά.. Αλήθεια, ψέμματα... δεν ξερω
Όλες με 2-3 έχουν πάει, φίλε. Εννοείται.
Σας πειράζει δεν σας πειράζει η αλήθεια είναι οτι έχουν ξεσκιστεί εκτός και αν δεν βλέπονταν. Ειδικά η νέα γενιά το δίνει και καταλαβαίνει. Σε κάτι διακοπές το καλοκαίρι είναι η χαρά του ξένου τουρίστα.
Πάντα έτσι ήταν και όχι μονο τα τελευταία χρόνια. Απλά παλιά δεν το έκαναν βούκινο. Έπεφταν γαμνήσια, κερατώματα και μπάσταρδα αλλωνών σύννεφο.Καμία μα καμια που είναι απο ανθυπομέτρια και πάνω δεν εχει μείνει αξέσκιστη. Και καλά κάνουν, καθώς δημοκρατία έχουμε. Το θέμα είναι τι κάνουν σε μια σχέση και σε έναν γάμο. Το ίδιο και για εμάς... Επίσης πόσοι άντρες έχουν ξεσκιστεί επίσης και το παίζουν ιστορία; Άλλο θέμα αυτό, αλλά ναι... Ευχαριστηθείτε εν γένει ο καθένας τα γαμήσια και να έχει τον νου του όχι να κρυφτεί αλλά να περνάει καλά και να βγάζει απο το σύστημά του τυχόν κόμπλεξ, στερήσεις και κακία.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Πάντα έτσι ήταν και όχι μονο τα τελευταία χρόνια. Απλά παλιά δεν το έκαναν βούκινο. Έπεφταν γαμνήσια, κερατώματα και μπάσταρδα αλλωνών σύννεφο.Καμία μα καμια που είναι απο ανθυπομέτρια και πάνω δεν εχει μείνει αξέσκιστη. Και καλά κάνουν, καθώς δημοκρατία έχουμε.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το νούμερο της κάθε μίας.

Από άποψη ευκολίας, θα προτιμούσα μία που γουστάρω να έχει πάει με 100 , γιατί πιστεύω
(χωρίς να είμαι βέβαιος , με τις γυναίκες δεν έχω καμία βεβαιαότητα ποτέ)
ότι είναι πιο εύκολο να είμαι ο 101ος παρά ο 2ος .... ή ο 3ος ....

Αλλά να σου φέρω ένα παράδειγμα.
Φαντάσου μία κόρη πλούσιων ..... με γνωστή οικογένεια .... που είναι και κορμάρα ψηλή ... σε κλειστή κοινωνία ...
και καβατζώνεται νωρίς με αντίστοιχο άνδρα ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ
ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ; ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ , ΛΙΓΟΥΡΗ , ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ .... ΡΑΜΟΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΧΤΙ ;;;

Αυτό που λες για τα γαμήσια ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑΙ ... ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ .... Η Ελλάδα, έχει άπειρα μέρη που σου στερεί τη δυνατότητα.

Όπως λένε οι ... νομικοί ....

De Jure .... όλες θέλουν να ξεσκιστούν .

De Facto .... πολλές δεν μπόρεσαν !!!

Mandragora7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Ναι ρε μαλακες... νομίζετε ότι λένε την αλήθεια :cheesy: (ό,τι και αν σας λένε...)

Μόνο μεταξύ γυναικών λέγονται ΟΛΕΣ οι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom