Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Είναι και δική μου απορία αυτή. Ειδικά αν οι 5 ψωλες ήταν και ψωλαρες. Ποια θα έλεγες ότι είναι πιο πολύ ξεσκισμενη;
Η τρυπα μπορεί να ξεχυλώνει αλλα αν απεχει πολυ καιρο απ το σεξ σιγα σιγα γινεται ολο και πιο σφηχτό. Το θέμα είναι κυρίως κατα ποσο εχει δεθει συναισθηματικά με τους πρωην της και αν αυτο εχει συνεπειες στον ψυχισμό της και στις μελλοντικες σχεσεις της.

Αυτη που είχει φαει λίγο γαμησι απο πολλούς πιθανότητα να μην εχει δεθεί συναισθηματικά με κανεναν απο αυτούς και ισως τους περισσότερους να τους εχει ήδη ξεχασει.

Αν ομως ειχε σχεση για χρονια με καποιον ο οποιος την ξεσκίζε πάντα και παντού με το ματζαφλάρι του σε ότι μερος και οτι στάση υπάρχει, πιθανότητα θα εχει μεινει χαραγμενος για παντα στην μνημη της και θα συγκρίνει τους πετέπειτα συντροφους της με αυτον.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
αν σε πειράζει να έχει παρελθόν μια γυναίκα τελικά γιατί να κάνεις κάτι μαζί της, να κάνεις σχέση, να την παντρευτείς κτλ κτλ! ???
Βρες καμία από κάνα χωριό της Κρήτης και πάρτην "αμαγαριστη" και όλα καλά.

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
αν σε πειράζει να έχει παρελθόν μια γυναίκα τελικά γιατί να κάνεις κάτι μαζί της, να κάνεις σχέση, να την παντρευτείς κτλ κτλ! ???
Βρες καμία από κάνα χωριό της Κρήτης και πάρτην "αμαγαριστη" και όλα καλά.
Φυσικά και έχει σημασία το παρελθόν ενος ανθρώπου διοτι απο κει διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του.

Αν για παραδειγμα μια κοπέλα ειναι παιδι χωρισμένων γονιών και δεν είχε ενα υγιες πατρικό πρότυπο που να αφιερώνει χρονο μαζι της, ειναι πολυ πιθανό να επιζητά την επιβεβαίωση των αντρων στην ενηλικη ζωη της. Η σχέση με τον πατέρα της εχει τεραστια επίπτωση στις μελλοντικές σχέσεις της.

Την ίδια σημασία εχει και το ερωτικό παρελθόν της γυναικας. Παρε για παραδειγμα δυο γυναικες, η μια 20 ετων που εχει κανει μονο μια σχεση στην ζωη της και η αλλη 35 ετων η οποια εχει παει με 20+ αντρες και με καποιους απ αυτους ειχε πολυ ασχημους χωρισμούς. Ποια πιστεύεις οτι θα εχει περισσότερες ανασφάλειες και θα της ειναι δυσκολοτερο να εμπιστευτει εναν αντρα?

Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι πρεπει να κυνηγάμε παρθένες. Ομως οποιος πιστευει οτι μια γυναικα που εχει χωρισει 20+ αντρες στην ζωη της δεν θα εχει συνέπειες στον ψυχισμό της τοτε ειναι απλα αφελής.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Φυσικά και έχει σημασία το παρελθόν ενος ανθρώπου διοτι απο κει διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του.

Αν για παραδειγμα μια κοπέλα ειναι παιδι χωρισμένων γονιών και δεν είχε ενα υγιες πατρικό πρότυπο που να αφιερώνει χρονο μαζι της, ειναι πολυ πιθανό να επιζητά την επιβεβαίωση των αντρων στην ενηλικη ζωη της. Η σχέση με τον πατέρα της εχει τεραστια επίπτωση στις μελλοντικές σχέσεις της.

Την ίδια σημασία εχει και το ερωτικό παρελθόν της γυναικας. Παρε για παραδειγμα δυο γυναικες, η μια 20 ετων που εχει κανει μονο μια σχεση στην ζωη της και η αλλη 35 ετων η οποια εχει παει με 20+ αντρες και με καποιους απ αυτους ειχε πολυ ασχημους χωρισμούς. Ποια πιστεύεις οτι θα εχει περισσότερες ανασφάλειες και θα της ειναι δυσκολοτερο να εμπιστευτει εναν αντρα?

Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι πρεπει να κυνηγάμε παρθένες. Ομως οποιος πιστευει οτι μια γυναικα που εχει χωρισει 20+ αντρες στην ζωη της δεν θα εχει συνέπειες στον ψυχισμό της τοτε ειναι απλα αφελής.
επειδή το τι έχει συναντήσει μια γυναίκα ή ένας άντρας στη ζωή του είναι μεγάλη και περίπλοκη ιστορία, εγώ θα πω το εξής...όταν/αν βρει ο ένας τον άλλον και είναι αυτό που έψαχναν, τότε πληγές κλείνουν, παλιές ιστορίες τελειώνουν, νέα κεφάλαια ανοίγονται! και το χειρότερο αρπακτικό στον κόσμο ταίρι ψάχνει στην τελική, πολύ καλή η θεωρία και η σκέψη μα μη χάνουμε την ουσία. Ποτέ δεν ξέρεις αν σου αρέσει ένα φαγητό αν δεν το δοκιμάσεις.

giannarasGG1

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Εμαθα(27) μετά απο 3 μήνες σχέσης, πανω στην πλάκα, οτι η κοπέλα μου(29) έχει πάει με 100 (μπορει κ παραπάνω) άντρες, σαν φοιτήτρια στην αθήνα αλλά και σαν ξέκωλο σε εράσμους στην Ιταλία. Εγω προσωπικά εχω παει με καμια 20ρια γυναικες εως τωρα + οτι είχα μια μακροχρόνια σχέση με πολύ καλο σεξ οποτε δεν με πολυένοιαζε το να ψάχνω άλλες.
Ειναι σχετικα έξυπνη, δραστήρια, οργανωτική και ετοιμόλογη κάτι που μ αρέσει σ αυτή ενώ έχουμε και κοινό στοχο να πάμε εξωτερικό, ωστοσο το γεγονός οτι πηδιόταν με τον κάθε τυχοντα συν οτι ειναι γεματούλα στα ~80Κg με κανει να μην μπορω να την δω σεξουαλικα, ούτε να την σέβομαι ως κοπέλα δίπλα μου.
Με βοηθάει ωστόσο και με υποστηρίζει και μου λεει πως το παρελθον μας δεν μας καθορίζει και είναι πιστή όταν κάνει σχέση. Εχουν περασει 4 μήνες πλέον απο τότε αλλά αυτή η σκέψη ακόμα γυρίζει στο μυαλό μου. Τωρα μου είπε πως θέλει να κάνει τατού και piercing στις ρώγες.
Τι κάνω σ αυτη την περίπτωση αλλά και γενικά;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.169
Πόντοι
506
Εμαθα(27) μετά απο 3 μήνες σχέσης, πανω στην πλάκα, οτι η κοπέλα μου(29) έχει πάει με 100 (μπορει κ παραπάνω) άντρες, σαν φοιτήτρια στην αθήνα αλλά και σαν ξέκωλο σε εράσμους στην Ιταλία. Εγω προσωπικά εχω παει με καμια 20ρια γυναικες εως τωρα + οτι είχα μια μακροχρόνια σχέση με πολύ καλο σεξ οποτε δεν με πολυένοιαζε το να ψάχνω άλλες.
Ειναι σχετικα έξυπνη, δραστήρια, οργανωτική και ετοιμόλογη κάτι που μ αρέσει σ αυτή ενώ έχουμε και κοινό στοχο να πάμε εξωτερικό, ωστοσο το γεγονός οτι πηδιόταν με τον κάθε τυχοντα συν οτι ειναι γεματούλα στα ~80Κg με κανει να μην μπορω να την δω σεξουαλικα, ούτε να την σέβομαι ως κοπέλα δίπλα μου.
Με βοηθάει ωστόσο και με υποστηρίζει και μου λεει πως το παρελθον μας δεν μας καθορίζει και είναι πιστή όταν κάνει σχέση. Εχουν περασει 4 μήνες πλέον απο τότε αλλά αυτή η σκέψη ακόμα γυρίζει στο μυαλό μου. Τωρα μου είπε πως θέλει να κάνει τατού και piercing στις ρώγες.

Αν οι πολλες σχεσεις, δεν ηταν red flag, που ειναι,
το tattoo και piercing ειναι οτι ειναι καραμπινατη περιπτωση damaged goods, οπως λενε ΟΛΕΣ οι αναλυσεις για dating.
Κοψε περα, φυγε μακρια! Θα γλυτωσεις απο το ζοφερο μελλον που ερχεται!

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.453
Πόντοι
441
Προφανώς δεν με πειράζει, στην τελική ότι έφαγε καλά έκανε. Λες και εγώ ήμουν άγιος. Ο πρώτος της ήταν τύπος με 23εκ ψωλη και ακόμα έχει και το λέει, αλλά προφανώς ήταν αρνητικά όλα τα υπόλοιπα για αυτό και δεν έμεινε εκεί. Αν είναι να με πειράζει το παρελθόν της κάθε γυναίκας σε αυτό το κομμάτι…δε μπορώ να εμπιστευτώ ποτέ καμία.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Βγαλε φωτο τις ρωγες της και ψηστηρι να κανει και στα μουνοχειλα

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
476
Πόντοι
21
Ρε μεγάλε....εδώ έχει πάρει 100+ και με διεθνή καριέρα....σε πείραξε το piercing που θέλει να κάνει?

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.278
Πόντοι
456

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Πρόσφατα πήρα μια 22χρονη κ παρόλο που είχε μια πολύ καλή εμφάνιση μου είπε ότι είχε να κάνει σεξ 9 μήνες.
Αλήθεια σου ειπε τύπε.
Εμένα πριν 8 μήνες, μου είχε πει ένα μήνα.
Άρα αποκλείεται να λέει ψέμματα.

lasusurela

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
1.675
Πόντοι
6.240
Στην παραδοσιακή αντίληψη των σχέσεων, το παρελθόν συχνά αντιμετωπιζόταν ως ένα «βάρος» ή ένα σύνολο μυστικών που θα έπρεπε να μείνουν στο σκοτάδι. Σήμερα, όμως, η ψυχολογία και η σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα μας δείχνουν μια διαφορετική εικόνα: Από τη στιγμή που δύο άνθρωποι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, η προγενέστερη ζωή τους παύει να είναι κριτήριο αξίας και γίνεται η πηγή της τωρινής τους σοφίας.
Η άποψη ότι οι πολλές προηγούμενες σχέσεις αποτελούν μειονέκτημα είναι πλέον παρωχημένη. Αντιθέτως, η ύπαρξη πολλαπλών εμπειριών πριν τον γάμο μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σταθερότητα του σπιτικού. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Αυτογνωσία: Μέσα από τις διαφορετικές σχέσεις, ο άντρας και η γυναίκα μαθαίνουν τι πραγματικά θέλουν, τι αντέχουν και ποιες είναι οι δικές τους ατέλειες.
Διαχείριση Συγκρούσεων: Κάθε προηγούμενη σχέση είναι ένα «μάθημα» επικοινωνίας. Όσοι έχουν ζήσει διαφορετικούς χαρακτήρες, έρχονται στον γάμο πιο έτοιμοι να διαχειριστούν τις κρίσεις με ψυχραιμία και κατανόηση.
Συνειδητή Επιλογή: Όταν έχεις γνωρίσει διαφορετικούς ανθρώπους, η απόφαση να παντρευτείς τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν γίνεται από άγνοια ή φόβο, αλλά από απόλυτη πεποίθηση ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που σου ταιριάζει.

Ο γάμος δεν είναι το τέλος μιας διαδρομής, αλλά η αφετηρία μιας νέας. Μετά την τελετή, το «εγώ» και το «εσύ» του παρελθόντος υποχωρούν μπροστά στο «εμείς» του παρόντος.
Δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο καθένας πριν από δέκα χρόνια, αλλά ποιος είναι σήμερα δίπλα στον σύντροφό του. Η πίστη, η αφοσίωση και ο κοινός στόχος για τη δημιουργία μιας υγιούς οικογένειας είναι τα μόνα στοιχεία που έχουν ουσιαστική βαρύτητα. Οι άνθρωποι εξελίσσονται και ο γάμος είναι το περιβάλλον όπου αυτή η εξέλιξη βρίσκει το λιμάνι της.
Στην ιεράρχηση της ζωής, η οικογένεια στέκεται στην κορυφή. Οι εμπειρίες του παρελθόντος λειτουργούν ως το λίπασμα για να ανθίσει το δέντρο της νέας οικογένειας. Αντί να αναλωνόμαστε σε ζήλειες ή ανασφάλειες για το τι έκανε ο σύντροφός μας πριν μας γνωρίσει, οφείλουμε να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι αυτές ακριβώς οι εμπειρίες τον έπλασαν στον άνθρωπο που αγαπάμε σήμερα.
Συμπερασματικά, το «πριν» είναι απλώς η προετοιμασία. Το «τώρα» είναι η ουσία. Όσο πιο γεμάτη ήταν η διαδρομή μέχρι τον γάμο, τόσο πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι είναι οι σύζυγοι να αφοσιωθούν στην κοινή τους πορεία, χτίζοντας μια οικογένεια βασισμένη στην αλήθεια, την αποδοχή και την κοινή προοπτική.

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.911
Πόντοι
1.056
Τι διαμάντια κυκλοφορούν εδώ μέσα!

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Αλήθεια σου ειπε τύπε.
Εμένα πριν 8 μήνες, μου είχε πει ένα μήνα.
Άρα αποκλείεται να λέει ψέμματα.
Σε πιστεύω μαν μου. Όταν την ρώτησα γιατί είναι τόσο σφιχτό το μουνακι της μου είπε ότι την τελευταία φορά δεν κατάλαβε τίποτα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
κάνε ότι και οι προηγούμενοι 99, γάμα τη χωρίς αύριο και ψάχνε για άλλη...

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.453
Πόντοι
441
Yπάρχει κάποια απόδειξη ότι κάποια που π.χ. έχει πάει με 2 πριν κάνει παιδιά είναι καλύτερη μάνα από κάποια που πήγε με 4 και αυτή με τη σειρά της καλύτερη από κάποια που πήγε με 8;
Καμία απολύτως. Μπορεί να δεις γυναίκα να έχει πάει με έναν, να γίνει καλή μανα και στα 40 της να άρχισει να τρώει πουτσες αβέρτα.
Επίσης μπορεί να δεις γυναίκα που έτρωγε πουτσες όσο ήταν νέα δίχως αύριο, και να παντρευτεί να γίνει μάνα και να είναι άλλος άνθρωπος. Παίζουν πολλά ρόλο στο μυαλό μιας γυναίκας. Το σίγουρο είναι ότι στο σεξουαλικο όλες είναι «πουτανες» την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο παρτενέρ.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.453
Πόντοι
441
Η τρυπα μπορεί να ξεχυλώνει αλλα αν απεχει πολυ καιρο απ το σεξ σιγα σιγα γινεται ολο και πιο σφηχτό. Το θέμα είναι κυρίως κατα ποσο εχει δεθει συναισθηματικά με τους πρωην της και αν αυτο εχει συνεπειες στον ψυχισμό της και στις μελλοντικες σχεσεις της.

Αυτη που είχει φαει λίγο γαμησι απο πολλούς πιθανότητα να μην εχει δεθεί συναισθηματικά με κανεναν απο αυτούς και ισως τους περισσότερους να τους εχει ήδη ξεχασει.

Αν ομως ειχε σχεση για χρονια με καποιον ο οποιος την ξεσκίζε πάντα και παντού με το ματζαφλάρι του σε ότι μερος και οτι στάση υπάρχει, πιθανότητα θα εχει μεινει χαραγμενος για παντα στην μνημη της και θα συγκρίνει τους πετέπειτα συντροφους της με αυτον.
Όλες θυμούνται τα καυλιά που έχουν φάει. Τα μεγάλα κυρίως δε τα ξεχνάνε ποτέ. Το θέμα είναι να προχωράνε παρακάτω.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.453
Πόντοι
441
Εγώ έκανα το λάθος πάνω στην καυλα να ρωτάω λεπττομερεις για γαμησια της . Αυτή μου τα έλεγε για να με καυλωσει αλλά κάποια στιγμή ξενέρωσα ενώ έκανα κι εγώ τα ίδια . Δεν πήγε με πάνω από 12-13 είχε σχέσεις αλλά εγλυφε κωλους τα έπαιρνε μούτρα στόμα και είπε τη μαγική ατάκα «εκτελούσα εντολές ‘«
Φυσικά να υπολογίσουμε οτι βγάζω φοβερά γούστα και είναι τα καλύτερα γαμησια της ζωής μου. Κατα τα άλλα είναι σοβαρή δοτική περιποιητική και εμπιστοσύνης
Και εγώ ρώταγα αλλά δεν με χάλασε ίσα ίσα γουστάραμε. Το πρόβλημα ήταν όταν άρχισε αυτή να ρωτάει τι έχω κάνει εγώ που αν της τα πω όλα χωρίζω

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom