Καινουριος στο φορουμ επεσα πανω στο θεμα. Γυρισα στην αρχη κι εχω μια ωρα που διαβαζω. Διαβασα καμμια 20αρια σελιδες απο την αρχη. Θα σας πω μια ιστορια και βγαλτε μονοι σας συμπερασμα αν μια ηγυναικα που εχει παει με εναν ειναι καλυτερη απο καποια που εχει παει με 15.
Πριν 30 χρονια περιπου ειχα μια σχεση. Η κολητη της της σχεσης μου η Γιωτα ηταν τοτε 20 χρονων. Της εφερε προξενιο η θεια της ενα πολυ καλο παιδι. Η Γιωτα ειχε πολυ αυστηρο πατερα και εννοειται οτι πιστευε πως η κορη του ηταν παρθενα, Δεν ηταν ομως. ειχε γαμηθει με εναν που ειχε σχεση για 2 χρονια και ειχε χωρισει οταν ηρθε το προξενιο. Τον γνωρισε λοιπον η Γιωτα, καλο παιδι συνεσταλμενο ηταν κι ειπε το ναι. Οταν μας ειπε οτι παντρευεται την ρωτησαμε εγω κι η φιλη της αν τον γουσταρει και μας ειπε καλο παιδι ειναι αλλα πιο πολυ το κανω για να ξεφυγω απο την επιτηρηση του μπαμπα. Ο μπαμπας ομως και η θεια, του την ειχαν παρουσιασει ως παρθενα. Η Μανα της που ηξερε για την προηγουμενη σχεση βρηκε την λυση, Την πηγε για παρθενοραφη κι ετσι ο γαμπρος απολαυσε το πρωτο βραδυ την αξια της παρθενίας.
Εζησαν μαζι 3 χρονια εκαναν κι ενα παιδι σχεδον αμεσως και καποια στιγμη εσκασε η βομβα. Ερωτευτηκε τον αντρα της αδερφης του αντρα της. και το εσκασαν μαζι.
Για 2 χρονια δεν ηθελε να τους δει κανεις απο το σοι της. και η μανα της κι ο πατερας της πουτανα την ανεβαζαν πουτανα την κατεβαζαν.
Μετα απο 2 χρονια οταν εμεινε εγκυος απο τον αλλο τους ειχε περασει κι ο θυμος την δεχτηκαν παλι. Με τον αλλο παντρευτηκαν και ειναι ακομη μαζι μετα απο 25 χρονια εχουν κανει και 2 παιδια και ειναι υπεροχο ζευγαρι.
Ολα αυτα τα εζησα απο πολυ κοντα αφου τοτε οι μονοι που τους αποδεχτηκαν ημουν εγω κι η φιλη μου και εχω ακομα επαφες μαζι τους.
Η ιστορια εγινε στην Αθηνα σε δημο που ειναι 7-8 χιλιομετρα απο την ομονοια.
Τελικα ποιος κερδισε και ποιος χαρηκε την Γιωτα? Αυτος που νομιζε οτι αν παρει παρθενα θα ζησει μια ζωη μαζι της και "εφαγε" και την παρθενοραφη και το κερατο, η αυτος που ψωνισε "πουτανα" και του βγηκε η γυναικα της ζωης του, χαριζοντας του δυο υπεροχα παιδια και ζει μαζι της μια τελεια ζωη εδω και 25 χρονια?