Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
164
Πόντοι
0
Οι γυναίκες άνω των 30 που έχουν φάει μια ντουζίνα ψωλες είναι τιγκα στην ανασφάλεια και στα ψυχολογικά. Ενώ ένα πιπινάκι γύρω στα 22-25 που είναι ακόμα άβγαλτη μπορεί να σε εμπιστευτεί πιο εύκολα και την πλάθεις σαν πηλό. Η νέα γενιά δεν κάνει τόσο σεξ όσο νομίζουν οι περισσότεροι διότι οι περισσότεροι άντρες έχουν μαλθακοποιηθει. Πρόσφατα πήρα μια 22χρονη κ παρόλο που είχε μια πολύ καλή εμφάνιση μου είπε ότι είχε να κάνει σεξ 9 μήνες. Έξω και στα μπαρ δεν μιλάει κανείς παρά μόνο απ τα σοσιαλ κ οι περισσότεροι ακόμα κ εκεί λένε μόνο μλκιες κ οι γυναίκες έχουν απηυδήσει.

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Καινουριος στο φορουμ επεσα πανω στο θεμα. Γυρισα στην αρχη κι εχω μια ωρα που διαβαζω. Διαβασα καμμια 20αρια σελιδες απο την αρχη. Θα σας πω μια ιστορια και βγαλτε μονοι σας συμπερασμα αν μια ηγυναικα που εχει παει με εναν ειναι καλυτερη απο καποια που εχει παει με 15.
Πριν 30 χρονια περιπου ειχα μια σχεση. Η κολητη της της σχεσης μου η Γιωτα ηταν τοτε 20 χρονων. Της εφερε προξενιο η θεια της ενα πολυ καλο παιδι. Η Γιωτα ειχε πολυ αυστηρο πατερα και εννοειται οτι πιστευε πως η κορη του ηταν παρθενα, Δεν ηταν ομως. ειχε γαμηθει με εναν που ειχε σχεση για 2 χρονια και ειχε χωρισει οταν ηρθε το προξενιο. Τον γνωρισε λοιπον η Γιωτα, καλο παιδι συνεσταλμενο ηταν κι ειπε το ναι. Οταν μας ειπε οτι παντρευεται την ρωτησαμε εγω κι η φιλη της αν τον γουσταρει και μας ειπε καλο παιδι ειναι αλλα πιο πολυ το κανω για να ξεφυγω απο την επιτηρηση του μπαμπα. Ο μπαμπας ομως και η θεια, του την ειχαν παρουσιασει ως παρθενα. Η Μανα της που ηξερε για την προηγουμενη σχεση βρηκε την λυση, Την πηγε για παρθενοραφη κι ετσι ο γαμπρος απολαυσε το πρωτο βραδυ την αξια της παρθενίας.
Εζησαν μαζι 3 χρονια εκαναν κι ενα παιδι σχεδον αμεσως και καποια στιγμη εσκασε η βομβα. Ερωτευτηκε τον αντρα της αδερφης του αντρα της. και το εσκασαν μαζι.
Για 2 χρονια δεν ηθελε να τους δει κανεις απο το σοι της. και η μανα της κι ο πατερας της πουτανα την ανεβαζαν πουτανα την κατεβαζαν.
Μετα απο 2 χρονια οταν εμεινε εγκυος απο τον αλλο τους ειχε περασει κι ο θυμος την δεχτηκαν παλι. Με τον αλλο παντρευτηκαν και ειναι ακομη μαζι μετα απο 25 χρονια εχουν κανει και 2 παιδια και ειναι υπεροχο ζευγαρι.
Ολα αυτα τα εζησα απο πολυ κοντα αφου τοτε οι μονοι που τους αποδεχτηκαν ημουν εγω κι η φιλη μου και εχω ακομα επαφες μαζι τους.
Η ιστορια εγινε στην Αθηνα σε δημο που ειναι 7-8 χιλιομετρα απο την ομονοια.
Τελικα ποιος κερδισε και ποιος χαρηκε την Γιωτα? Αυτος που νομιζε οτι αν παρει παρθενα θα ζησει μια ζωη μαζι της και "εφαγε" και την παρθενοραφη και το κερατο, η αυτος που ψωνισε "πουτανα" και του βγηκε η γυναικα της ζωης του, χαριζοντας του δυο υπεροχα παιδια και ζει μαζι της μια τελεια ζωη εδω και 25 χρονια?

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.599
Πόντοι
201
Καινουριος στο φορουμ επεσα πανω στο θεμα. Γυρισα στην αρχη κι εχω μια ωρα που διαβαζω. Διαβασα καμμια 20αρια σελιδες απο την αρχη. Θα σας πω μια ιστορια και βγαλτε μονοι σας συμπερασμα αν μια ηγυναικα που εχει παει με εναν ειναι καλυτερη απο καποια που εχει παει με 15.
Πριν 30 χρονια περιπου ειχα μια σχεση. Η κολητη της της σχεσης μου η Γιωτα ηταν τοτε 20 χρονων. Της εφερε προξενιο η θεια της ενα πολυ καλο παιδι. Η Γιωτα ειχε πολυ αυστηρο πατερα και εννοειται οτι πιστευε πως η κορη του ηταν παρθενα, Δεν ηταν ομως. ειχε γαμηθει με εναν που ειχε σχεση για 2 χρονια και ειχε χωρισει οταν ηρθε το προξενιο. Τον γνωρισε λοιπον η Γιωτα, καλο παιδι συνεσταλμενο ηταν κι ειπε το ναι. Οταν μας ειπε οτι παντρευεται την ρωτησαμε εγω κι η φιλη της αν τον γουσταρει και μας ειπε καλο παιδι ειναι αλλα πιο πολυ το κανω για να ξεφυγω απο την επιτηρηση του μπαμπα. Ο μπαμπας ομως και η θεια, του την ειχαν παρουσιασει ως παρθενα. Η Μανα της που ηξερε για την προηγουμενη σχεση βρηκε την λυση, Την πηγε για παρθενοραφη κι ετσι ο γαμπρος απολαυσε το πρωτο βραδυ την αξια της παρθενίας.
Εζησαν μαζι 3 χρονια εκαναν κι ενα παιδι σχεδον αμεσως και καποια στιγμη εσκασε η βομβα. Ερωτευτηκε τον αντρα της αδερφης του αντρα της. και το εσκασαν μαζι.
Για 2 χρονια δεν ηθελε να τους δει κανεις απο το σοι της. και η μανα της κι ο πατερας της πουτανα την ανεβαζαν πουτανα την κατεβαζαν.
Μετα απο 2 χρονια οταν εμεινε εγκυος απο τον αλλο τους ειχε περασει κι ο θυμος την δεχτηκαν παλι. Με τον αλλο παντρευτηκαν και ειναι ακομη μαζι μετα απο 25 χρονια εχουν κανει και 2 παιδια και ειναι υπεροχο ζευγαρι.
Ολα αυτα τα εζησα απο πολυ κοντα αφου τοτε οι μονοι που τους αποδεχτηκαν ημουν εγω κι η φιλη μου και εχω ακομα επαφες μαζι τους.
Τελικα ποιος κερδισε και ποιος χαρηκε την Γιωτα? Αυτος που νομιζε οτι αν παρει παρθενα θα ζησει μια ζωη μαζι της και "εφαγε" και την παρθενοραφη και το κερατο, η αυτος που ψωνισε "πουτανα" και του βγηκε η γυναικα της ζωης του, χαριζοντας του δυο υπεροχα παιδια και ζει μαζι της μια τελεια ζωη εδω και 25 χρονια?
Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι προφανής.
Απλά σε όλες τις ιστορίες το βασικό είναι να μπορείς να αφήσεις το παρελθόν τους πίσω ή καλύτερα να το γράφεις στα παπάρια σου, γιατί δεν έχει νόημα να χαλιέσαι.

Nick1312

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
423
Πόντοι
20
Εγώ ποτέ δεν ρώταγα καμία με πόσους έχει πάει είτε ήταν γκομενα είτε ήταν απλό ραντεβού ! Δεν με νοιάζει τι έχει κάνει στο παρελθόν της ! εδώ πέφτει το ΑΛΛΑ την γυναίκα μου την γνώρισα στα 17 της είμασταν κοινή παρέα και πάνω κάτω ήξερα και από φίλες της ακριβώς το νούμερο ! Γενικά οι γυναίκες αν σας αποκαλύψουν τον αριθμό να ξέρετε είναι Χ2 !!!! Στην αρχή όταν πρωτοβγήκαμε με είχε ρωτήσει με πόσες έχω κάνει σεξ και απάντησα 12(χωρίς βίζιτες)εκείνη μου λέει 3 και περνάει ο καιρός και περπατάγαμε στο κέντρο δεν θυμάμαι τι κουβέντα που είχαμε αλλά της λέω είσαι μεγάλη πουτανα (για πλάκα της το πέταξα) και η απάντηση ; Ποιος μιλάει που έχει πάει με 12 εννοώ εγώ με 6 πάλι καλά δηλαδή γιατί εγώ ήξερα ότι έχει πάει με 6 οπότε αν άκουγα τίποτα παραπάνω κατά πάσα πιθανότητα θα είχα αποκτήσει και κέρατα ! Οχι ότι βάζω το χέρι μου στην φωτιά κιόλας ότι δεν τα έχω είδη !

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.458
Πόντοι
3.810
Το πρώτο παιδί σε ποια οικογένεια μεγάλωσε τύπε μου;
Τελικα ποιος κερδισε και ποιος χαρηκε την Γιωτα? Αυτος που νομιζε οτι αν παρει παρθενα θα ζησει μια ζωη μαζι της και "εφαγε" και την παρθενοραφη και το κερατο, η αυτος που ψωνισε "πουτανα" και του βγηκε η γυναικα της ζωης του, χαριζοντας του δυο υπεροχα παιδια και ζει μαζι της μια τελεια ζωη εδω και 25 χρονια

• Like
Αντιδράσεις: jeand

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.218
Πόντοι
3.836
Το πρώτο παιδί σε ποια οικογένεια μεγάλωσε τύπε μου;
Στους δρόμους…

Δυστυχώς όλοι νομίζουν πως γίνεται για το μουνι κάποιας το θέμα ενώ γίνεται για το τι απόψεις έχει στη ζωή ώστε να περάσουν και στα παιδιά…

Και βλέπουμε πόσο μπασταρδα έχουν γίνει τα παιδιά πια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Δυστυχώς όλοι νομίζουν πως γίνεται για το μουνι κάποιας το θέμα ενώ γίνεται για το τι απόψεις έχει στη ζωή ώστε να περάσουν και στα παιδιά…
Yπάρχει κάποια απόδειξη ότι κάποια που π.χ. έχει πάει με 2 πριν κάνει παιδιά είναι καλύτερη μάνα από κάποια που πήγε με 4 και αυτή με τη σειρά της καλύτερη από κάποια που πήγε με 8;

Gheorghe Hagi

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
4.740
Πόντοι
8.595
Δεν αξίζει να σκέφτεσαι με πόσους και πότε κτλπ. Και λιγοι να ειναι μπορει να ειναι τπτ περιεργο. Δλδ αν καποια εχει παει με 5-6 στα 30 της αλλα οι 2 απο αυτους ηταν σε παρτουζα πίπα κώλο δεν θα σε πειραξει? Το θεμα ειναι να μην ξέρεις.
Αν ειναι κανα ακραιο νουμερο θα το μαθεις ειδικα σε πόλεις εκτός Αθήνας.

Σίγουρα ακραια νουμερα δείχνουν ενα μοτιβο συμπεριφοράς και σε αντρες και σε γυναίκες. Δλδ καποιος/α που στα 30 του εχει παει με αρκετες δεκάδες άτομα δεν θα σταματήσει έτσι ξαφνικά και θα γίνει μονογαμικός. Όποιος το πιστεύει αυτό τότε πιστεύει και στον Άι Βασίλη.

Master_Of_Sin

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
551
Πόντοι
96
Yπάρχει κάποια απόδειξη ότι κάποια που π.χ. έχει πάει με 2 πριν κάνει παιδιά είναι καλύτερη μάνα από κάποια που πήγε με 4 και αυτή με τη σειρά της καλύτερη από κάποια που πήγε με 8;
Το θεμα μας,νομιζω δεν ειναι ποια θα γινει καλυτερη μανα....μην χανουμε την ουσια

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Τι σημασία έχει με πόσους έχει πάει η γυναίκα σου. Ενας αριθμός είναι στην τελική.
Ετσι και αλλιώς, κερατάς ήσουν και πριν την γνωρίσεις κερατάς είσαι και τώρα.
Ποια είναι η διαφορά ? :hi:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Το θεμα μας,νομιζω δεν ειναι ποια θα γινει καλυτερη μανα....μην χανουμε την ουσια
Μα ρε bro δεν υπάρχει ουσία στην ερώτηση ούτως ή άλλως γιατί: 1) In real life, δεν υπάρχει τρόπος να ξέρεις με πόσους έχει πάει. 2) Ας πάρουμε το υποθετικό σεναριο ότι μπορείς να ξέρεις το νούμερο. Μια ντουζίνα είναι 12, αν κάποιος είναι οπαδός της Ρόμα και γνωρίσει π.χ. τη γυναίκα του στα 15, το να έχει πάει με 12 ως τότε ΟΚ, ας πούμε έχει κάποια λογική να τον πειράξει γιατί πότε πρόλαβε. Αν μιλάμε για πιο νορμάλ καταστάσεις και γνωρίσεις π.χ. τη γυναίκα σου στα 30+ όπως αρκετά συχνά γίνεται πλέον, αν πριν είχε 3-4-5 σοβαρές σχέσεις με αποκλειστικότητα και έκανε και λίγες ξεπέτες here and there το νούμερο αυτό εύκολο να το έχει πιάσει σε 15-17-20 χρόνια ερωτικής ζωής κλπ. Από αυτό θα την κρίνεις;

Τελευταία τροποποίηση:

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
300
Πόντοι
20
Εγώ έκανα το λάθος πάνω στην καυλα να ρωτάω λεπττομερεις για γαμησια της . Αυτή μου τα έλεγε για να με καυλωσει αλλά κάποια στιγμή ξενέρωσα ενώ έκανα κι εγώ τα ίδια . Δεν πήγε με πάνω από 12-13 είχε σχέσεις αλλά εγλυφε κωλους τα έπαιρνε μούτρα στόμα και είπε τη μαγική ατάκα «εκτελούσα εντολές ‘«
Φυσικά να υπολογίσουμε οτι βγάζω φοβερά γούστα και είναι τα καλύτερα γαμησια της ζωής μου. Κατα τα άλλα είναι σοβαρή δοτική περιποιητική και εμπιστοσύνης

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.539
Πόντοι
1.326
Πρώην που έλεγε ότι είχε δύο μόνο πριν από εμένα (τους οποίους τους γνώριζα λόγω κοινής παρέας) ψάχνοντας μια μέρα στο pc της για κάποια έγγραφα, έπεσα σε φάκελο που είχε μέσα βίντεο με γαμησια από άλλους....την επόμενη μέρα πήρα άδεια από δουλειά...αραξα από νωρίς Με μπυρα και βαραγα ασταμάτητες μαλακίες....το βράδυ που γύρισε της πάτησα ένα ξεφτιλισμα στο γαμησι....και κάποια στιγμή της βάζω στα γόνατα και τις λέω γλύφει θα βάλω τσόντα...έβαλα κάποια βίντεο της και σκαλωσε στην αρχή αλλά γουστάρει...μετά γαμησι πάλι από όλες τις τρύπες και χύσιμο βαθιά στον μώλο όσο έβλεπε το παρελθόν της.....ο μαλακας δεν πήρα ποτέ τα βίντεο

national geographic tongue GIF by Nat Geo Wild

Δεν ήξερα ότι το Δρομοκαϊτειο προσφέρει πρόσβαση internet στους ασθενείς.

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.306
Πόντοι
456
Όλες οι γυναικες που σε βλεπιυν σοβαρά σου λενε "ειχα 3 (ή 2 καποιες) σχεσεις πριν απο σενα" και φυσικα όλες σου τονιζουν ποσο διαφορετικος εισαι εσυ.
Παιδια, γαματε οσες μπορειτε. Το ιδιο κανουν και οι γκομενες

pantelisathina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
1.922
Πόντοι
201
national geographic tongue GIF by Nat Geo Wild

Δεν ήξερα ότι το Δρομοκαϊτειο προσφέρει πρόσβαση internet στους ασθενείς.
Αυτό που κάποιοι φρικαρετε με κάποια πράγματα που διαβάζετε εδώ μέσα χρίζει ψυχολόγου..καλημέρα αδερφέ και συγνώμη αν η άνωθεν περιγραφή μου σε τάραξε...αφορούσε τους αρκετά ανωμαλιαριδες...οπότε καλή καρδια

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.599
Πόντοι
201
Δεν αξίζει να σκέφτεσαι με πόσους και πότε κτλπ.
Δλδ καποιος/α που στα 30 του εχει παει με αρκετες δεκάδες άτομα δεν θα σταματήσει έτσι ξαφνικά και θα γίνει μονογαμικός. Όποιος το πιστεύει αυτό τότε πιστεύει και στον Άι Βασίλη.
Έτσι ακριβώς. Κάποια στιγμή στα 25 σε ταξίδι με καράβι έπιασα κουβέντα με έναν τύπο ~55, βίο και πολιτεία, ο οποίος είχε πάρει το σύμπαν πριν παντρευτεί και κάνει παιδί στα 48 του.
Στην ατάκα μου «παντρεύτηκες τουλάχιστον χορτάτος», η απάντησή του ήταν «δε χορταίνεται παλικάρι μου· όπως έχεις μάθει έτσι το πας».
Και για να αποτίσω έναν φόρο τιμής στον πατέρα μου, η συμβουλή που μου είχε δώσει στα πρώτα μου βήματα στις σχέσεις και το σεξ ήταν «δεν έχει νόημα να σκας ή να ζηλεύεις· όσο μπορεί να συμβεί σε σένα, μπορεί να συμβεί και στην άλλη. Το βασικό είναι να μην καψουρευτείς και να μην το φέρεις στη σχέση σου ή το σπίτι σου»

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
164
Πόντοι
0
Εγω παλι δεν ξερω τι ειναι χειρότερο, να εχει παει με 30 διαφορετικες ψωλες απο 4-5 φορες με την καθε μια, ή να έχει εχει παει μονο με 5 ψωλες αλλα η καθε μια απο αυτες να την εχει ξεκωλιάσει σε καθημερινη βαση επι 3 χρονια?

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
341
Πόντοι
20
Εγω παλι δεν ξερω τι ειναι χειρότερο, να εχει παει με 30 διαφορετικες ψωλες απο 4-5 φορες με την καθε μια, ή να έχει εχει παει μονο με 5 ψωλες αλλα η καθε μια απο αυτες να την εχει ξεκωλιάσει σε καθημερινη βαση επι 3 χρονια?
Είναι και δική μου απορία αυτή. Ειδικά αν οι 5 ψωλες ήταν και ψωλαρες. Ποια θα έλεγες ότι είναι πιο πολύ ξεσκισμενη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom