Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.491
Πόντοι
6.256
ας εχει παει και με δεκα ντουζινες:coffee:
το τετραψηφιο που εχω σε ιεροδουλες δεν θα το πιασει :coffee:
Έτσι ρε μόρτη .

Άσε που το κακό δεν είναι να είχε πάει κάποτε με κάποιους ....

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ... ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ... από μια στιγμή και μετά !

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
μάγκες τα χουμε ξαναπει, οι γυναίκες είναι δύο ειδών, αυτές που παντρεύεσαι με το κάτω κεφάλι, κι αυτές που παντρεύεσαι με το πάνω. Συνιστώ από καρδιάς το δεύτερο.

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
654
Πόντοι
81
Χωρίς να ρωτήσω εγώ, που δεν θα το έκανα ποτέ, η γυναίκα μου ανέφερε ότι είχε πάει με 3 πριν από μένα ,2 σχεσεις και μια ξεπέτα σε αμάξι με κάποιον που γνώρισε εκείνο το βράδυ, είναι 33 τωρα

guardykett

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2025
Like
223
Πόντοι
0
Κι όταν θα βγαίνετε,σε κάθε μαγαζί να βλέπει κι ένα πρώην γαμιά της :cheesy:
που ειναι το κακο σε αυτο; κι εγω βλεπω πρωην μουνια οταν βγαινω και δε τρεχει απολυτως τιποτα

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.598
Πόντοι
446
μάγκες τα χουμε ξαναπει, οι γυναίκες είναι δύο ειδών, αυτές που παντρεύεσαι με το κάτω κεφάλι, κι αυτές που παντρεύεσαι με το πάνω. Συνιστώ από καρδιάς το δεύτερο.
Εν μέρει έχεις δίκαιο, γιατί όσες είναι με κάτω κεφάλι, είναι πεινασμένες

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435
Δεν είμαι παντρεμένος, είχα "γυναίκα" που ήμουν ο πρώτος της, είχα γυναίκα που πηδιόταν με τον ένα και τον άλλο αλλά την ήθελα για το σεξ+μου γούσταρε η παρέα της, είχα γυναίκα με φυσιολογικό ερωτικό παρελθόν και είχα και γυναίκα που πήγαινε από 20 έως και 30 τη μέρα. Δε με πείραξε ποτέ, ούτως ή άλλως είναι εντελώς χαζό να τα μπλέξεις με μια γυναίκα που ενώ ξέρεις τι έχει κάνει τελικά κάνεις φάση μαζί της. Aν λέμε τώρα το μάθεις μετά λογικό είναι και πάλι, πόσοι από μας είμαστε "καθαρός ουρανός" στους άλλους? Οτι δε μας βολεύει το βάζουμε κάτω απ το χαλί! Επίσης ας αφήσουμε στην άκρη μεγάλες λέξεις τύπου "προδοσία" κτλ. Μ έχουν μάθει πως την πλάτη σου δεν την προστατεύεις, δεν γίνεται, την μαθαίνεις να δέχεται πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτή είναι η σωστή χρήση της πλάτης!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.406
Πόντοι
7.195
Χωρίς να ρωτήσω εγώ, που δεν θα το έκανα ποτέ, η γυναίκα μου ανέφερε ότι είχε πάει με 3 πριν από μένα ,2 σχεσεις και μια ξεπέτα σε αμάξι με κάποιον που γνώρισε εκείνο το βράδυ, είναι 33 τωρα
:2funny::2funny::2funny:
.και εσυ την πίστεψες....???!!!!
Σορι ρε φιλε.... αλλα ολες οι γυναίκες αυτο λενε....
Ολες με τρεις εχουν παει πριν.....!!!:jerking:

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Αδελφέ αυτό με το ότι έχουν πάει με 3 είναι καραμέλα. Οι περισσότερες τα ίδια και τα ίδια λένε!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.406
Πόντοι
7.195
Φίλε μου μην τα κάνουμε ίσιωμα όλα!δεν είναι όλες ίδιες!
οκ!!!
καταλαβαινω... επειδη ειναι γυναικα σου... δυσκολευεσαι λιγο....
αλλα...
φιλική συμβουλή....
ποτε μην εμπιστεύεσαι - πιστεύεις καμια γυναικα....

pantelisathina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
1.922
Πόντοι
201
Πρώην που έλεγε ότι είχε δύο μόνο πριν από εμένα (τους οποίους τους γνώριζα λόγω κοινής παρέας) ψάχνοντας μια μέρα στο pc της για κάποια έγγραφα, έπεσα σε φάκελο που είχε μέσα βίντεο με γαμησια από άλλους....την επόμενη μέρα πήρα άδεια από δουλειά...αραξα από νωρίς Με μπυρα και βαραγα ασταμάτητες μαλακίες....το βράδυ που γύρισε της πάτησα ένα ξεφτιλισμα στο γαμησι....και κάποια στιγμή της βάζω στα γόνατα και τις λέω γλύφει θα βάλω τσόντα...έβαλα κάποια βίντεο της και σκαλωσε στην αρχή αλλά γουστάρει...μετά γαμησι πάλι από όλες τις τρύπες και χύσιμο βαθιά στον μώλο όσο έβλεπε το παρελθόν της.....ο μαλακας δεν πήρα ποτέ τα βίντεο

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
997
Πόντοι
361
Πάντως αν δεχτούμε πώς είναι αλήθεια ( επειδή το 3 το λένε πολλές ειδικά πριν τα 30 ) και δεν το λέω για να πω την κοπέλα ψεύτρα, η μια ξεπετα με έναν που γνώρισε εκείνο το βράδυ θα με ανησυχούσε περισσότερο από το να έχει πάει με 8 άτομα πχ

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
477
Πόντοι
21
... Και για το κάτω κεφάλι υπάρχουν οι άλλες που το ψάχνουν ....

guardykett

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2025
Like
223
Πόντοι
0
Πάντως αν δεχτούμε πώς είναι αλήθεια ( επειδή το 3 το λένε πολλές ειδικά πριν τα 30 ) και δεν το λέω για να πω την κοπέλα ψεύτρα, η μια ξεπετα με έναν που γνώρισε εκείνο το βράδυ θα με ανησυχούσε περισσότερο από το να έχει πάει με 8 άτομα πχ
παιδια δεν υπαρχουν πλεον τετοια νουμερα ειναι απλα ψεμα . Δε λεω οτι ειναι κακο να εχει παει η γυναικα σου με πολλους αλλα μη λεμε και μαλακιες. Σκεφτειτε λογικα ,γινεται ο αριθμος να ειναι κατω απο 20 πχ; μιλαω παντα για κοπελες πανω απο 25-30 χρονων

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.141
Πόντοι
486

Mπορεί να ξανά γαμηθει τύπε ,
Στα @@ σου όμως

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom