τι εγινε ρε παιδια, φροντιστηριο ξενων γλωσσων ανοιξαμε?
Ειδες ο Πουτιν εκανε τα Ρωσικα περιζητητα .
Μαθαινω ουγγρικα-τσεχικα-ρωσικα τα βασικα για την ωρα.
Ωραιος
τι εγινε ρε παιδια, φροντιστηριο ξενων γλωσσων ανοιξαμε?
Αντε και πρεσβηςΡωσσιδα η δασκαλα?
Εγω παλι μαθαινω μονος μου τα βασικα με πολυ υλικο και πουθενα δε λεει σντρασβουι......
Διπλωματης καλυτερα..Αντε και πρεσβης
Ωραιος
Ναι ρε σειρά, Ρωσίδα είναι. Λοιπόν μια και επιμένεις - ζντράσβουι είναι όταν μιλάς σε ένα πρόσωπο και ζντράσβουιτσι όταν μιλάς σε πολλούς... νομίζω.Ρωσσιδα η δασκαλα?
Εγω παλι μαθαινω μονος μου τα βασικα με πολυ υλικο και πουθενα δε λεει σντρασβουι......
σωστος...)))))Ναι ρε σειρά, Ρωσίδα είναι. Λοιπόν μια και επιμένεις - ζντράσβουι είναι όταν μιλάς σε ένα πρόσωπο και ζντράσβουιτσι όταν μιλάς σε πολλούς... νομίζω.
Θα μας πει η Ντάρια...
Και ποσο παει το μαθημα νεο?Ναι ρε σειρά, Ρωσίδα είναι. Λοιπόν μια και επιμένεις - ζντράσβουι είναι όταν μιλάς σε ένα πρόσωπο και ζντράσβουιτσι όταν μιλάς σε πολλούς... νομίζω.
Θα μας πει η Ντάρια...
Κι ας ειναι μπαλλωμενο. ;)
Καλες ειναι οι Ρωσιδες αλλα μη τρελενοσαστε οι Ελληνιδες αν θελουν ειναι οι πιο θερμες στο Κρεβατι.
Ελα να ανεβένουμεεεεεεεεεεεεεεε
Aυτο ειναι λαχειο!!!!Παίδες εδώ στο Manchester είναι στο πανεπιστήμιο ολόκληρη παρέα από αυτές.Είναι 4 μουνάρες και 1 θεογκόμενα ανάμεσά τους.Αυτή η θεογκόμενα η οποία είναι κυρίως λόγω φοβερού σώματος και υστερεί λιγάκι στο πρόσωπο πρέπει να της ψιλοαρέσω αφού διακριτικά έρχεται και κάθεται κοντά μου στο αμφιθέατρο,μου πιάνει κουβέντα για διάφορα,με ρωτά που βγαίνω,να της πω για Ελλάδα και σχετικά.Ωστόσο έχω κοπέλα και δεν είμαι για να το παίζω σε πολαπλό ταμπλό.Την είχα πετύχει και στο super market 1 βράδυ και δεν ξεκόλαγε!!Μακάρι να χα λίγο παραπάνω το διάολο μέσα μου να της έκανα κίνηση ΜΑΤ..Πάντως από εμφάνιση είναι γυναικάρες.Από συμπεριφορά πρέπει να πω ότι δεν μιλάνε πολύ.Μόνο τα τυπικά με εξαίρεση αυτή που σας είπα,την οποία δεν βλέπω να μιλά σε άλλους τόσο όσο σε μένα.
Aυτο ειναι λαχειο!!!!
Βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!
Ακου και τους μεγάλους ;)
..Μακάρι να χα λίγο παραπάνω το διάολο μέσα μου να της έκανα κίνηση ΜΑΤ..Πάντως από εμφάνιση είναι γυναικάρες.Από συμπεριφορά πρέπει να πω ότι δεν μιλάνε πολύ.Μόνο τα τυπικά με εξαίρεση αυτή που σας είπα,την οποία δεν βλέπω να μιλά σε άλλους τόσο όσο σε μένα...
τζακ ποτ!Aυτο ειναι λαχειο!!!!
Βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!