Νέα

Ρίο - Βραζιλία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα johnk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Μηνύματα
434
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
από την στιγμή που μιλάς για ντισκοτέκ με σεξοτουρισμό, τότε μιλάς για πουτάνες. Εσύ το παιχνίδι που έκανες κάτω, το έκανες με πουτάνες? γιατί τότε αλλάζει το πράγμα. Γιατί αν μιλάς για νορμάλ βραζιλιάνες το βρίσκω πολύ δύσκολο έως αδύνατο ειδικά για τις 10-15 μέρες που πήγες εσύ και το συζητάμε αν θες το γιατί. Τώρα αν ήσουν τόοοοοσο τυχερός ....δεν ξέρω. Και εγώ στο Rio Antigo (men's club που γαμας) που πήγαινα είχε θεόμουνα, απλά λέω ότι είναι μαλακία να πας στην άλλη άκρη του κόσμου για να πας π.χ. στο gold της Βραζιλίας.

Και σου ξαναλέω από αυτά που έβλεπα σε μέρη τύπου Ipanema Posto 9 που αν ξέρεις εκεί υποτιθεται πάνε όλες οι ντίβες ή ακόμα καλύτερα στο Buzius θεωρώ ότι η μέση ελληνίδα είναι 2 κλάσεις καλύτερη από την μέση βραζιλιάνα
 

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Χρονιά!

Βλέπω με ενδιαφέρον ότι αναθερμάνθηκε το thread για Rio τώρα που γύρισα από διακοπούλες (έλειπα 5 βράδυα Κιέβο!! - άλλος παράδεισος) και χαίρομαι πολύ γιατί το Rio είναι πραγματικά αγαπημένη πόλη-destination-διασκέδαση.

Βλέπω επίσης ότι γίνονται συγκρίσεις Βραζιλία-Ελλάδα, Αθήνα και Rio de Janeiro. Δεν ξέρω πόσο ουσία έχουν, μιλάμε για άλλο πράγμα νομίζω και για άλλες καταστάσεις-νοοτροπία-ψυχοσύνθεση ανθρώπων και βεβαίως γυναικών που μας ενδιαφέρει εδώ.

Πρωτοπήγα σε Mercedes club εδώ στην Αθήνα πιτσιρικάς το 1990. Τότε που ήταν ένα καλοκαίρι στον παλιό Ειρηνικό στη Βούλα, έχει αλλάξει τόσα ονόματα αυτό το μαγαζί στα 20 αυτά χρόνια. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Ωραιες γκόμενες, καλή μουσική, φάσεις ωραίες. Τα τελευταία αυτά 20 χρόνια πήγαινα σε όλα τα Mercedes, σε όλα τα μαγαζιά που έφτιαχνε ο Τσιλιχρήστος. Πολύ ωραία δεν λέω, πάντα περνάγαμε πολύ καλά. Τα τελευταία χρόνια πάω και στο Villa Mercedes, κυρίως με τραπέζι, όποτε με καλούν κλπ. Πολύ ωραίες γκόμενες, καταπληκτικές δεν λέω, μοντέλα, σωματάρες, ότι θέλεις βλέπεις. ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ομως.

Πρωτοπήγα στο Rio de Janeiro το Φεβρουάριο του 2004. Μέχρι τότε πρέπει να είχα πάει εκατοντάδες φορές σε Mercedes εδώ στην Αθήνα, καθώς και σε δεκάδες άλλα Mega clubs. Καταλαβαίνετε. Παρέες, τράπεζια, μπουκάλια, είτε είχαμε γκόμενες μαζί μας, είτε γνωρίζαμε άλλες κοκ. Χαμός. Καμιά φορά όμως δεν τη θυμάμαι και δεν έχει χαρακτεί στη μνήμη μου.
Την πρώτη φορά που μπήκα τον Φεβρ, 2004 στο Centaurus στη Ipanema θα την θυμάμαι για πάντα. Αυτή είναι η διαφορά.

Μην μπερδευόμαστε και συγκρίνουμε ελληνικά mega clubs με βραζιλιάνικα mega bordels. Είναι διαφορετικό πράγμα.
Στο ένα πας για να διασκεδάσεις, να πιείς να δεις φάτσες, να πάρεις κανά τηλεφωνάκι γκόμενας, να την πάρεις 2-3 φορές να μη στο σηκώνει, να σε παιδέψει τέλος πάντων και στο άλλο πας για να πάρεις εδώ και τώρα θεές που δεν θα δεις ποτέ στην Αθήνα. Θα πληρώσεις άμεσα δεν λέω αλλά θα έχεις γυναίκες εκτός συναγωνισμού για μια ώρα (ή όσο θέλεις) να σου κάνουνε τα πάντα. Το ξέρεις και για αυτό πας εκεί.

Μου αρέσει και το Villa. Αν όλα αυτά τα παιδιά που βλέπω κάνανε και τιμούλα, θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά αν είναι να σου βγάλουνε το λάδι για να τις πας για φαγητό και μετά ανάκριση ποιός είσαι και τι έχεις, και μετά τα ξέρετε τι γίνεται, ευχαριστώ προτιμώ όποτε μπορώ να παίρνω το αεροπλάνο για Rio και τα δεκάδες τραπέζια και δώρα που θα έκανα σε (ωραίες δεν λέω) ελληνίδες να τα δίνω επιτόπου σε κολασμένες βραζιλιάνες που τους αρέσει και το sex πολύ περισσότερο και αυτό είναι βεβαιωμένο.

Τα termas στο Rio είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Όλες οι πόλεις έπρεπε να έχουν τέτοιους θεσμούς. Κάτι κάνει η Γερμανία με τα FKK αλλά δεν είναι το ίδιο. Πας, πληρώνεις είσοδο και βλέπεις. Πίνεις ποτό, βλέπεις τις θεές, δεν θέλεις να πηδήξεις, κανένα ζόρι φεύγεις και πας αλλού. Θέλεις? Που θέλεις με σιγουριά. Διαλέγεις όσες αντέχεις και κάθεσαι εκεί με τις ώρες. Είσαι μάγκας? Τους κάνεις πλάκα? Μιλάς λίγο τη γλώσσα? Την επόμενη μέρα τις έχεις όποτε θέλεις, για ποτό, για club, στο διαμέρισμά σου όλες....

Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να επισκεφθώ τα εξής termas: Centaurus, Monte Carlo, L'Uomo, Solarium, 4x4, Rosario, Cancun. BA 85.
Το ξέρω είναι λίγα, έχω μια προσωπική λίστα με διευθύνσεις με πάνω από 30 termas διαφόρων κατηγοριών αλλά μπαίναμε στο 4x4 για παράδειγμα στις 4 το απόγευμα και βγαίναμε στις 11 το βράδυ έχοντας περάσει τόσο καλά όσο να πηγαίναμε σε 100 clubs μαζί. Και επειδή δεν μπορείς να πάρεις όλο το μαγαζί, φεύγοντας και ηρεμώντας στο bar κανονίζεις και σου έρχονται όποιες θέλεις στο διαμέρισμά σου το επόμενο μεσημέρι.Τις θυμάμαι όλες τους με ιδαίτερη αγάπη, γιατί εκτός από γυναικάρες, είναι και καταπληκτικές στην παρέα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τώρα βέβαια όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και επιθυμιών, αλλά η γνώμη μου είναι οτι την ποιότητα και την ποικιλία γυναικών που έχω δει στα termas του Rio δεν μπορώ να την σκεφτώ σε άλλο club σε άλλο μέρος του κόσμου. Τα μόνα που έρχονται κοντά είναι τα καλά και ακριβά clubs του Κιέβου. Και εκεί βλέπεις και παίρνεις θεές. Και μικρές σε ηλικία.
Επιπλέον το Rio διαθέτει τη Help (είναι ακόμα ανοικτή) τη μοναδική Barbarella (κούκλες) το Sensoo και όλες τις λοιπές boites που φορτώνεις σε 5' το ωραιότερο πλάσμα που έχεις δει στη ζωή σου για μερικά Reais.

Ελπίζω και το 2010 να καταφέρουμε να πάμε, γιατί 15 μέρες στο Rio σε συνδυασμό με 3ήμερα, 5ήμερα στο Κίεβο είναι αυτά που σε γεμίζουν ευχαρίστηση, διασκέδαση και ελπίδα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην οποία κινείται η γυναικεία ελληνική πραγματικότητα.
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Ti θα γινει με Help εχεις καποια πληροφορηση; μεχρι και στο Facebook εχει ανοιχθει σελιδα να μην κλεισει ο Ναος. θα γινει λεει μουσειο. Από σημερα, λογικα, θα πρεπει να εχει κλεισει, δια βίου.
 

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
Από όλα αυτά που έχω διαβάσει και εγώ, λένε ότι θα κλείσει. Πρώτα λέγανε τέλος του έτους, τώρα από αυτά που συνάγω δεξιά και αριστερά ίσως την αφήσουν ανοικτή μέχρι το τέλος αυτού του καρναβαλιού, δηλαδή ας πούμε τέλος Φεβρουαρίου 2010.
Αυτός ο κυνερνήτης του Rio (Garbal νομίζω τον λένε) θέλει να καθαρίσει όσο μπορεί την Copacabana. To Ground Zero θα γίνει μουσείο ήχου και εικόνας, αν είναι δυνατόν. Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και σχέδια και μακέτες στο Internet.

Μην πτοείσαι, πιστεύω ότι τόσο μα τόσο μουνί κάπου θα κατευθυνθεί δεν γίνεται να χαθεί και να διασπαρθεί σε όλη την Copacabana. Είναι χιλιάδες και βρίσκονται παντού. Ασε που μια δύο να ξέρεις, σου φέρνει συνέχεια φίλες της. Το απίστευτο Garotta Network αν έχεις εμπειρία σε αυτό.
Ούτε εγώ θέλω να κλείσει, όλοι κάποιες μέρες διασκεδάσαμε πολύ εκεί. Δεν είναι μόνο οι γκόμενες, είναι όλη η φάση, η μουσική και το κέφι που είχε κάποιες μέρες.
Θυμάμαι κάποιες μέρες τον Φεβρουάριο του 09 και του 08 ήταν απίστευτο. Κοιτούσες την πίστα και χάζευες ή μιλούσες και έκανες πλάκα με αυτές που είχες πάρει χθες ή προχθές (κάθε μέρα μόνιμες όλες) και γύριζες πίσω και έβλεπες τόσες ξανθιές απίθανες μαυρισμένες, με ωραία ντυσίματα, καινούριες...Δεν μπορεί να τα είδαμε μόνο εμείς αυτά, χαμός γινότανε.
Λένε ότι κάποιο bingo θα γίνει η νέα Help, κάτι θα έχουν σκεφτεί οι ιδιοκτήτες και οι λοιποί παράγοντες.
Αυτό που με ανησυχεί είναι κατά πόσο οι τιμές θα τσιμπήσουν προς τα επάνω όσο πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί, διαβάζω ότι και τα termas κάνουν αυξήσεις συνέχεια.
Τώρα αν βρεθεί κάποιος μέσα στα εξωτικά εργαλεία με τις μπουτάρες και τις κωλάρες και τον έχουνε κάτω με τις γλώσσες έξω, αν κολλησει στα 30 ή 50 reais για να τις πάρει, τι να πω, δεν πας στο Rio κάθε μήνα........Γύρνα στην υπέροχη Αθήνα να βγάζεις γκόμενες τζάμπα!
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
207
Κριτικές
3
Like
704
Πόντοι
81
Παιδία αν και παλιος αναγνωστης εκανα σημερα εγγραφη γιατι πριν λίγο γυρισα απο Rio και ηθελα να μοιραστω
τις εμπειρίες μου.
Η ντισκο Help δυστυχως έκλεισε σημερα.Όποιος προλαβε να παει θα ζει με τις ωραίες αναμνησεις.Ευχομαι να βρουν αλλο στεκι οι cariocas.
Εκει πηγαινα για να γαμίσω.Με θερμες δεν ασχολήθηκα.
Η είσοδος ήταν 50 reais (1 ευρο=2,5 ρεαλ) και μετα διαλεγες το κοριτσι που γουσταρες πινατε ποτακι,μετα χορος στην πιστα,μετα παζαρι(τιμες 200-300 ρεαλ τη νυχτα) και μετα αχαλίνωτο sex στο κοντινό hotel vanity.
Πολυ ωραια πολη με αντιθεσεις και εγληματικοτητα.
Κατι που μου εκανε εντυπωση είναι οτι στις παραλιες(copacabana-ipanema-leblon-arpoador) δεν καναν topless αλλα μονο στριγγους εβλεπες.Τωρα προσπαθω να συνελθω απο την επιστροφη στην πατριδα.

 

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
151
Like
2
Πόντοι
1
Παιδία αν και παλιος αναγνωστης εκανα σημερα εγγραφη γιατι πριν λίγο γυρισα απο Rio και ηθελα να μοιραστω
τις εμπειρίες μου.
Η ντισκο Help δυστυχως έκλεισε σημερα.Όποιος προλαβε να παει θα ζει με τις ωραίες αναμνησεις.Ευχομαι να βρουν αλλο στεκι οι cariocas.
Εκει πηγαινα για να γαμίσω.Με θερμες δεν ασχολήθηκα.
Η είσοδος ήταν 50 reais (1 ευρο=2,5 ρεαλ) και μετα διαλεγες το κοριτσι που γουσταρες πινατε ποτακι,μετα χορος στην πιστα,μετα παζαρι(τιμες 200-300 ρεαλ τη νυχτα) και μετα αχαλίνωτο sex στο κοντινό hotel vanity.
Πολυ ωραια πολη με αντιθεσεις και εγληματικοτητα.
Κατι που μου εκανε εντυπωση είναι οτι στις παραλιες(copacabana-ipanema-leblon-arpoador) δεν καναν topless αλλα μονο στριγγους εβλεπες.Τωρα προσπαθω να συνελθω απο την επιστροφη στην πατριδα.
Γεια σου φίλε και καλός ήρθες στην παρέα μας. Κρίμα για την help. Όσο για το topless απαγορεύεται δια ροπάλου στης παραλίες του Ρίου.
 

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Μηνύματα
305
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα σεξοτουρίστες. Θα συμφωνήσω 100% με τον Γιάννη43. Το Ρίο είναι μοναδικό μέρος παγκοσμίως αφιερωμένο στο σέξ και τον χορό. Τα video clip του Snoopy Dog είναι κατηχητικό μπροστά στον τρόπο που λικνίζονται ή καλύτερα σείονται τα βραζιλιάνικα κορμιά. Στον δρόμο όποια μα όποια κι αν κοιτάξεις 2η φορά θα σε πλησιάσει λέγοντας 'fuck fuck ?' Όλα φυσικά έχουν τιμή. Μην φανταστείς οτι παίζουν έρωτες και δωρεάν πήδημα. Άλλωστε είναι γνωστή η διαφορά μεταξύ του πληρωμένου πηδήματος και του δωρεάν ειδικά αν το δωρεάν προέρχεται από τεμάχιο τύπου Mercedes. !!!
Το δωρεάν θα σου κοστίσει πολύ ακριβότερα.
Τα ανωτέρω είναι πάντα προσωπική άποψη και την καταθέτω έχοντας βρεθεί και συγκρίνει πρώτα Πράγα Αγ.Πετρούπολη Ταϋλάνδη Σινγκαπούρη Μαλαισία Ινδονησία όσον αφορά σε σεξοτουρισμό.   
 

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
Παιδία αν και παλιος αναγνωστης εκανα σημερα εγγραφη γιατι πριν λίγο γυρισα απο Rio και ηθελα να μοιραστω
τις εμπειρίες μου.
Η ντισκο Help δυστυχως έκλεισε σημερα.Όποιος προλαβε να παει θα ζει με τις ωραίες αναμνησεις.Ευχομαι να βρουν αλλο στεκι οι cariocas.
Εκει πηγαινα για να γαμίσω.Με θερμες δεν ασχολήθηκα.
Η είσοδος ήταν 50 reais (1 ευρο=2,5 ρεαλ) και μετα διαλεγες το κοριτσι που γουσταρες πινατε ποτακι,μετα χορος στην πιστα,μετα παζαρι(τιμες 200-300 ρεαλ τη νυχτα) και μετα αχαλίνωτο sex στο κοντινό hotel vanity.
Πολυ ωραια πολη με αντιθεσεις και εγληματικοτητα.
Κατι που μου εκανε εντυπωση είναι οτι στις παραλιες(copacabana-ipanema-leblon-arpoador) δεν καναν topless αλλα μονο στριγγους εβλεπες.Τωρα προσπαθω να συνελθω απο την επιστροφη στην πατριδα.

Αν έκλεισε η Help να καταγαφεί η 7η Ιανουαρίου 2010 ώς το τέλος μιας καλής εποχής! Ελπίζω να μην είναι ανεπανάληπτη και να υπάρξει αντικαταστάτης αυτού του τρομερού μέρους.

Ενημέρωσέ μας αν θέλεις και γενικότερα για την κίνηση στο Rio.

Barbarella? Sensoo? Meia Pataca? Holiday? Κάτι άλλο που κινείται και μαζεύει?
Είπες ότι termas δεν επισκέφθηκες.
Κίνηση, παιχνίδι στους δρόμους? Στα clubs της Ipanema?


 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
207
Κριτικές
3
Like
704
Πόντοι
81
Nαι ειναι το τελος μια εποχης αλλα πιστευω η αρχη μιας επομενης.Οσοι εχουν παει help με καταλαβαίνουν.
Μαλιστα οι εργαζόμενοι ειχαν αναρτήσει ενα πανο απ'εξω και παρακαλούσαν τον Lula να μεινει ανοιχτη μεχρι το καρναβαλι.Και με τα κορίτσια του help που μιλησα λιγο ηταν κι αυτα στεναχωρημενα-γι αυτο και διναν παντου το τηλεφωνο τους μην μεινουν χωρις πελατες!!!
Στα club της ipanema δεν πηγα γιατι εμενα copacabana αλλα στην περιοχη της ipanema ειχα την εντυπωση οτι λιγα πράγματα παιζουν λογω πολλων greengos τουριστων.Μονο help πηγαινα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Ευτυχως μιλαω κ λίγα πορτογαλικα και εκανα πιο ευκολα τα παζαρια μου.Το παιχνιδι γινεται περισσότερο παραλία μερια.Αν και γνωρισα κάποιες κοινες βραζιλιάνες δεν ηταν του τύπου 'πηδιεμαι απο την πρωτη φορα'αλλα παντα ευγενικες και χαμογελαστες.
Ηταν η περιοδος που εχει πολυ αστυνομια ειδικα στην παραλια.Μετα τις 12 το βραδυ καναν περιπολιες και διωχναν οσους εμεναν στην αμμουδιά.
 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του χρωστουσα.Τον Μαρτιο λεω να παω Βραζιλια /Αργεντινη για δωδεκα μερες.Απο ισπανικα δεν ξερω γρι... το αγγλικο το δουλευω ομως καλα,θα μπορω να συνεννοηθω καθολου η την εχω βαψει?Ακουω τοσα και τοσα για την εγκληματικοτητα και ψιλοκολωνω....ποια η γνωμη σας?Σε ποιο μερος στηνο ριο να μεινω οστε να ειμαι κοντα στα γουστα?
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
207
Κριτικές
3
Like
704
Πόντοι
81
Να πας, μην το σκεφτεσαι.Ριο να μεινεις σε Hotel πανω στην παραλια copacabana ή ipanema για περισσοτερη ασφαλεια.
Η αργεντινη ειναι πιο ασφαλης και κοντα σε ευρωπαικη κουλτουρα απ οτι εχω ακουσει.Στα ξενοδοχεια ολοι ξερουν αγγλικα,το προβλημα θα το χεις με τα κοριτσια που ελαχιστες μιλανε αγγλικα.Αντε να μας πεις τα νεα δεδομενα μετα το κλεισιμο της Help.
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του χρωστουσα.Τον Μαρτιο λεω να παω Βραζιλια /Αργεντινη για δωδεκα μερες.Απο ισπανικα δεν ξερω γρι... το αγγλικο το δουλευω ομως καλα,θα μπορω να συνεννοηθω καθολου η την εχω βαψει?Ακουω τοσα και τοσα για την εγκληματικοτητα και ψιλοκολωνω....ποια η γνωμη σας?Σε ποιο μερος στηνο ριο να μεινω οστε να ειμαι κοντα στα γουστα?

Στο Μπουενος Αιρες δεν εχεις προβλημα με εγκληματικοτητα ουτε με Αγγλικα. Στο Ριο δεν εχεις προβλημα στα ξενοδοχεια και στα εστιατορια. Για να κλαμπ που συχναζουν ντοπιοι δεν γνωριζω, ουτε θα τα εμπιστευωμουνα! Εγω παντα ρωταω στο ξενοδοχειο για που ειναι ασφαλει να παω.
 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Ερωτηση  στις τιμες των ξενοδοχειων που βλεπω στο booking.com  για Βραζιλια και Αργεντινη να υπολογιζω και ενα +10% για βραζιλια και ενα +21% για αργεντινη?Μην παθουμε και καμια πλακα και μας βγει ο κουκος αιδονι!!!!!
 

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
13
Πόντοι
1
Το booking τουλαχιστον ειναι αξιοπιστο site.Παντως βαζε ενα ποσοστο παραπανω για αλλα ενδεχομενα.
 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Μπορει καποιος με σιγουρια να μου πει αν για Βραζιλια και Αργεντινη χρειαζομαι βιζα?
 

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
Για Βραζιλία με σιγουριά δεν χρειάζεσαι. Πέρυσι τον Φεβρουάριο που πήγα δεν χρειαζόταν, δεν έχω ακούσει ότι κάτι άλλαξε.
Για Αργεντινή επίσης δεν νομίζω, αλλά δεν έχω πάει εκεί.

BTW τσέκαρε και διαμονή σε διαμέρισμα. Στην Copacabana θα βρεις πολλά και αξίζει τον κόπο. Εχεις άλλη ελευθερία από ξενοδοχεία, πλήρη ασφάλεια γιατί όλα σχεδόν έχουν θυρωρούς και κάγκελα κάτω και είσαι άρχοντας, μπαίνεις βγαίνεις και δεν δίνεις αναφορά σε κανέναν και βάζεις όσες και όποιες θέλεις. Διπλό (με 2 διπλα κρεβάτια) καλό θα βρεις με περίπου $150 την ημέρα. Όσο ανεβαίνουν οι τιμές μπορεί να πετύχεις καταπληκτικό. Ψάξε στο google και θα σου βγάλει δεκάδες site.
Οι γκόμενες γουστάρουν πολύ διαμέρισμα με χώρο, σαλόνι, τα ψυγεία σου, τα ποτά σου κλπ, είναι άλλη φάση από ξενοδοχείο.

Να πας οπωσδήποτε σε όσα termas μπορείς. Είναι το κάτι άλλο.
 

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του χρωστουσα.Τον Μαρτιο λεω να παω Βραζιλια /Αργεντινη για δωδεκα μερες.Απο ισπανικα δεν ξερω γρι... το αγγλικο το δουλευω ομως καλα,θα μπορω να συνεννοηθω καθολου η την εχω βαψει?Ακουω τοσα και τοσα για την εγκληματικοτητα και ψιλοκολωνω....ποια η γνωμη σας?Σε ποιο μερος στηνο ριο να μεινω οστε να ειμαι κοντα στα γουστα?

Προσπάθησε με κάποιο τρόπο να μάθεις μερικές βασικές λέξεις. Στη Βραζιλία μιλάνε πορτογαλικά στην Αργεντινή Ισπανικά. Κάτι να λες και μετράει πάρα πολύ. Την πρώτη φορά που πήγα Rio, παρότι ήξερα αρκετά Ισπανικά, πήγα σε 3-4 μαθήματα Πορτογαλικών να μάθω μερικές εκφράσεις. Πιάσανε τόπο. Δύσκολα θα βρεις να μιλάνε Αγγλικά πλην των πολύ βασικών που τελειώνουν σε hotel, ποσά για το πήδημα, πως σε λένε κλπ. Αν κάποια σου αρέσει και θέλεις και 10 λεπτά κουβέντα δεν καταλαβαίνει αυτά που της λες.
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
207
Κριτικές
3
Like
704
Πόντοι
81
Ναι για διαμονη ενος μηνα δεν πληρωνεις βιζα βραζιλια.Εκτος απο ξενοδοχειο καλη λυση ειναι και να  μεινεις σε διαμερισμα.Ειναι το ιδιο ασφαλη αφου ολα εχουν θυρωρο σε 24 βαση και ψηλα καγγελα που κλειδωνουν παντα.
Δεν ξερω ομως αν επιτρεπουν οι θυρωροι στα κοριτσια να ανεβαινουν ελευθερα πανω.Ας το διευκρινήσει καποιος.Εγω που ειχα παει παντως την περιοδο του ρεβεγιον οι τιμες σε ολα τα Hotel ηταν διπλασιες!
Ahhh caramba tenho muitas saudades de tudo!!!!!!!!!!!!
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
207
Κριτικές
3
Like
704
Πόντοι
81
Μη φοβασαι.Ειχε πολυ αστυνομια οταν πηγα.Βεβαια ακουγοντουσαν που και που πυροβολισμοι απ τις μακρινες φαβελες.
Κατσε περισσοτερες μερες ριο να γαμας,γιατι αργεντινη χλωμο το βλεπω.Ευτυχως γνωρισα τη ντισκο help και νιωθω πολυ τυχερος γιατι το μερος εχει γραψει ιστορια.Να φανταστεις οτι ειχε μεσα το βγαλαν σε δημοπρασια!
Αν μενεις παραλια μην φοβασαι.Το πρωι ολα κυλαν ομαλα.Μετα τις 12 ομως το βραδυ αγριευουν τα πραματα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom