Κάνω αυτή τη δημοσκόπηση, για να δούμε πόσοι από τους μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα είναι μπακούρια σαν εμένα. Εάν όχι, πείτε μας και πόσο καιρό είστε μόνοι.
εγώ όχι κάποτε δεν μου καθόντουσαν τώρα αφότου έμαθα τι πάει να πει σεξ από την Στέλλα δεν θέλω και δε πρέπει για το καλλό μου να τον χώσω σε Ελλ(ε)ηνίδα.
εγώ όχι κάποτε δεν μου καθόντουσαν τώρα αφότου έμαθα τι πάει να πει σεξ από την Στέλλα δεν θέλω και δε πρέπει για το καλλό μου να τον χώσω σε Ελλ(ε)ηνίδα.
Προφανως οχι. Αμφιβαλλω αν θα ειχα βρει και αυτο to site αν ειχα σχεση. Φυσικα οχι μονο δεν νιωθω ασχημα για αυτο αλλα αντιθετως ειμαι ευγνωμων που αυτο το διαστημα δεν ειχα σχεση. Αλλιως σιγα μην πηγαινα ποτε με call girl....ουδεν κακο αμιγες καλου
Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
τυπε απ τον αλλο μηνα με τον αριστερο αλεξη πρωθυπουργο, οι σχεσεις θα γινουν πιο οικονομικες, οι ελλεηνιδες θα προσαρμοστουν! το απολυτο ραντεβου θα ειναι σπαστο φραπεδακι και τυροπιτα απ τα εβερεστ με 1 ευρω προσφορα και τα 2, και για βραδακυ στο παρκο με καβατζα μπυρες απ τα λιντλ (40 λεπτα η μια) γιατι απ το περιπτερο ειναι πανακριβες! οτι σου κοστιζουν τα προφυλακτικα τυπε μου