Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχα, γιατί; Τόσο μπάζα είναι οι ελληνίδες στο κρεβάτι;εγώ όχι κάποτε δεν μου καθόντουσαν τώρα αφότου έμαθα τι πάει να πει σεξ από την Στέλλα δεν θέλω και δε πρέπει για το καλλό μου να τον χώσω σε Ελλ(ε)ηνίδα.
Χαχα, γιατί; Τόσο μπάζα είναι οι ελληνίδες στο κρεβάτι;

τελικα αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδαΜα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
Τύπε έχουμε κρίση. Τα μπουρδέλα σου έρχονται φτηνότερα. Βάλτα κάτω.Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
Μετάφραση;τελικα αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα
Βασικά οι πουτάνες είναι σίγουρη επένδυση αν θες απλά να γαμήσεις(θέλω να τον γνωρίσω αυτόν που θα του πει όχι ιερόδουλος).Τύπε έχουμε κρίση. Τα μπουρδέλα σου έρχονται φτηνότερα. Βάλτα κάτω.
Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Είναι ανάγκη να βγαίνετε κάθε μέρα, να την κερνάς κάθε φορά ή να της κάνεις ακριβά δώρα, ας πούμε;Τύπε έχουμε κρίση. Τα μπουρδέλα σου έρχονται φτηνότερα. Βάλτα κάτω.
ναι...για αυτο λεμε για πουτανες.Είναι ανάγκη να βγαίνετε κάθε μέρα, να την κερνάς κάθε φορά ή να της κάνεις ακριβά δώρα, ας πούμε;
Μα όλες έτσι είναι;ναι...για αυτο λεμε για πουτανες.
καλα ρε μαν εσυ που ζεις?δεν εχεις γνωρισει/νταραβεριστει με γκομενα εδω στην Ελλαδα??Μα όλες έτσι είναι;
τελικα αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα

τυπε απ τον αλλο μηνα με τον αριστερο αλεξη πρωθυπουργο, οι σχεσεις θα γινουν πιο οικονομικες, οι ελλεηνιδες θα προσαρμοστουν! το απολυτο ραντεβου θα ειναι σπαστο φραπεδακι και τυροπιτα απ τα εβερεστ με 1 ευρω προσφορα και τα 2, και για βραδακυ στο παρκο με καβατζα μπυρες απ τα λιντλ (40 λεπτα η μια) γιατι απ το περιπτερο ειναι πανακριβες! οτι σου κοστιζουν τα προφυλακτικα τυπε μουΜήπως υπερβάλλεις λίγο; Είναι ανάγκη να βγαίνετε κάθε μέρα, να την κερνάς κάθε φορά ή να της κάνεις ακριβά δώρα, ας πούμε;

Της γυναικας ο καημος:πουτσα,λουσα κ χορος... ;)Μα όλες έτσι είναι;