Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.408
- Πόντοι
- 2.916
Πιο φτωχή από την Ελλάδα μετά από 40 χρόνια σκληρής δικτατορίας,όπου κάθε εξέλιξη ήταν τραγική....Εντάξει αν κ διαφορετικά κόμματα ο Γκονζάλες κ αθναρ ήραν την Ισπανία από μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα κ την ανέβασαν παντού κ ασφαλώς κ αθλητικά με εγκαταστάσεις κ αθλητικά προγράμματα ...κ γήπεδα πάρκα δρόμους τρένα αεροδρόμια ..ανέβηκε δημογραφικά και κατάφεραν να αγκαλιάσουν ξανά τις πρώην αποικίες και εμπορικά ...
Δεν γαμιεται όμως ,,,ούτε μπουζούκια έχουν ούτε λουλούδια ούτε κωλομπαρα στην εθνική οδό ...βιβα Παπανδρέου
Παίζει κανγκάλ οριτζινάλε καινουργή?θες κανγκαλ?
ataman θα σε φτιαξει.Παίζει κανγκάλ οριτζινάλε καινουργή?

στείλε τηλεφωνάκι , σαν έργο τέχνης θα την![]()
ROB χώρισα αλλά θέλω η γυναίκα μου να περνάει καλά , να την έχεις μπιμπελό
![]()
Μόνο στα κάρβουνα μπορεί να δω "ζωντανό" από άρχοντα αταμάναρο...ataman θα σε φτιαξει.![]()
στείλε τηλεφωνάκι , σαν έργο τέχνης θα τηνσπατουλάρωπροσέχω αχαχαχα
Εχω κι εγω μερικες ιδεες φιλος....Σκέφτομαι ήδη θέματα που θα ανσπτύξω...
...η παράγκα βάφτηκε κόκκινη (τύπου ουέστερν)
...οι κοκκινολολίτες (κοινωνικό δράμα)
...το βαπόρι του θανάτου (αστυνομικό)
ρε πόσα κιλά μαλ.... είσαι ?![]()
Εντός εκτός ρε;
Το τζαμί περιπλέκει τα πράματα τύπε...Εχω κι εγω μερικες ιδεες φιλος....
Μανα ξυσε μου την πλατη...η δραματικη ιστορια ενος παιδιου, που δεν ειχε νυχια, αλλα ειχε καραφλα (κοινωνικο δραμα)....
Του βοτανικου ο μαγκας μπηκε στο Τζαμί ( θρησκευτικο δραμα)
Ο πρεζακιας φωνακλας ( κωμωδια)
Κάτι μου θύμισε αυτό με τα στιχάκια....Εχω κι εγω μερικες ιδεες φιλος....
Μανα ξυσε μου την πλατη...η δραματικη ιστορια ενος παιδιου, που δεν ειχε νυχια, αλλα ειχε καραφλα (κοινωνικο δραμα)....
Του βοτανικου ο μαγκας μπηκε στο Τζαμί ( θρησκευτικο δραμα)
Ο πρεζακιας φωνακλας ( κωμωδια)

να γράψω για τις μοντέλες σε Μετάξι και σε Φυλής ? όλες τις έχω πάρει κατ'επανάληψη, και εκτός οίκου παρεούλα κ διάφορα ..
Είμαι ένας δύστυχος από μικρός, σχολείο με πείραζαν και δεν έπαιρνα τα γράμματα, μεγάλωσα πήγα Αγγλία να πλένω πιάτα ,παντρεύτηκα-χώρισα κ πληρώνω διατροφή να το γλεντάει η κυρά.
Η κοπελα μπορει να εχει κ δικιο....Εχω ενα φιλο παντρεμενο 15 χρονια, με 3 παιδια, που ειναι ακομα παρθενος... Οσο για εμας τους γαυρους ειμαστε τα καλυτερα παιδια, ολοι με λευκο ποινικο μητρωο, τιμιοι, εργατικοι, επιστημονες κ πατριωτες....Κάτι μου θύμισε αυτό με τα στιχάκια....
![]()
![]()

Επιστήμονες πάνω από όλα μαν.Η κοπελα μπορει να εχει κ δικιο....Εχω ενα φιλο παντρεμενο 15 χρονια, με 3 παιδια, που ειναι ακομα παρθενος... Οσο για εμας τους γαυρους ειμαστε τα καλυτερα παιδια, ολοι με λευκο ποινικο μητρωο, τιμιοι, εργατικοι, επιστημονες κ πατριωτες....![]()

Παρεούλα ρε;να γράψω για τις μοντέλες σε Μετάξι και σε Φυλής ? όλες τις έχω πάρει κατ'επανάληψη , κάποιες και εκτός οίκου παρεούλα κ διάφορα ..
τι σου φαίνεται περίεργο ρε απίθανε ?Παρεούλα ρε;
να γράψω για τις μοντέλες σε Μετάξι και σε Φυλής ? όλες τις έχω πάρει κατ'επανάληψη , κάποιες και εκτός οίκου παρεούλα κ διάφορα ..
τι σου φαίνεται περίεργο ρε απίθανε ?
ΙσοπαλίαΚαι τελικά ποιος νίκησε μπρο;![]()