πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.954
- Πόντοι
- 16.131
krouasan ρε παπαρα παλιοβλαχεΤρως τυλιχτά με το φουρνιέ μαν ?![]()
krouasan ρε παπαρα παλιοβλαχεΤρως τυλιχτά με το φουρνιέ μαν ?![]()
επιβεβαιώνεις πόσο εμμονικός ψυχάκιας είσαι κ αργόστροφος , ΤΟ καψούλιThanks ρε bro, είσαι ψυχούλα. Πάντα ήθελα να μου κάνει μαθήματα κάποιος που έχει καταφέρει να είναι άφραγκος.
![]()
Φοιτητάκο αν αναλύσεις σε ποστ φιλολογικά την ειρωνία σου σε 1000 λέξεις στην καθαρεύουσα θα σου στείλω 20 ευρώ να πιεις ένα καφέ. Promise.επιβεβαιώνεις πόσο εμμονικός ψυχάκιας είσαι κ αργόστροφος , ΤΟ καψούλι
Σαφέστατα είναι ειρωνικό ρε πυροβολημένε το "δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω"
Επίσης σαφέστατα ,δικαίως η κυρά στα φόρεσε
Δώσε τηλεφωνάκι κυράς , βάλε με στη data της και αύξησε διατροφούλα , έχω ανάγκες χαχαχαχαχα
Ηρεμα ρομπ όχι τέτοιους χαρακτηρισμουςεπιβεβαιώνεις πόσο εμμονικός ψυχάκιας είσαι κ αργόστροφος , ΤΟ καψούλι
Σαφέστατα είναι ειρωνικό ρε πυροβολημένε το "δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω"
Επίσης σαφέστατα ,δικαίως η κυρά στα φόρεσε
Δώσε τηλεφωνάκι κυράς , βάλε με στη data της και αύξησε διατροφούλα , έχω ανάγκες χαχαχαχαχα
φτιάξε 2 κοκταίηλ να πιώ με την κυρά σου , θα σε αφήσω να μας βλέπεις όταν θα της χορταίνω τη πείνα χαχαχαΦοιτητάκο αν αναλύσεις σε ποστ φιλολογικά την ειρωνία σε 1000 λέξεις στην καθαρεύουσα θα σου στείλω 20 ευρώ να πιεις ένα καφέ.
chill ρε μπουρτζοβλαχεηρεμα παιδια...εδω ειναι νημα λογου και πολιτισμου
![]()
τυπε γιατι μιλαγανε αμερικανικα? δεν καταλαβα γριΧθες που παρακολουθούσα είχαν ενδιαφέρουσα συζήτηση με επιχειρήματα ένθεν και ένθεν .
Πώς προέκυψε σήμερα αυτό το μαδοπούτσι![]()
Άσε τον ROB ήσυχο να εκφραστεί αδελφέ, οι φοιτητές είναι το μέλλον της χώρας. Είμαι σε τρένο, βαριέμαι και περνάω ωραία.Ηρεμα ρομπ όχι τέτοιους χαρακτηρισμους
φτιάξε 2 κοκταίηλ να πιώ με την κυρά σου , θα σε αφήσω να μας βλέπεις όταν θα της χορταίνω τη πείνα χαχαχα
συγνωμη αλλα περνας σε αλλη φαση τωρα,το να διαφωνεις με καποιον ειναι λογικο,το να μην το δεχεται παλι λογικο αλλα το να το γυρνας σε κοντρα με "προσωπικα" και μη ειναι τελειως ακυρο.καλυτερα να παραμεινετε στην διαφωνια σας η να το ληξετε.Άσε τον ROB ήσυχο να εκφραστεί αδελφέ, οι φοιτητές είναι το μέλλον της χώρας. Είμαι σε τρένο, βαριέμαι και περνάω ωραία.
Βro, αφού "η γυναίκα έχει την πιο υπέροχη απαλή βελούδινη επιδερμίδα που έχεις αγγίξει εντός εκτός μπουρδέλων" την οποία "εξερεύνησες με πάθος αλλά και σεβασμό διότι είναι έργο υψίστης τέχνης το κορμί της" είναι μια τάνα ου 20ρικου που γάμησες πριν 2,5 χρόνια είσαι σίγουρα φοβερός γαμιάς, I trust you.
Καλα ρε δε ντρέπεσαι; Το καλύτερο δέρμα που έχεις καταφέρει να αγγίξεις στη ζωή σου είναι η τάνα του 20ρικου;
![]()
Ο παίκτης προσφέρεται να γαμήσει τη "γυναίκα" μου ρε bro, τσέκαρα τις κριτικές του να δω τι μπορεί να δώσει. Γουρούνι στο σακί θα πάρω;συγνωμη αλλα περνας σε αλλη φαση τωρα,το να διαφωνεις με καποιον ειναι λογικο,το να μην το δεχεται παλι λογικο αλλα το να το γυρνας σε κοντρα με "προσωπικα" και μη ειναι τελειως ακυρο.καλυτερα να παραμεινετε στην διαφωνια σας η να το ληξετε.
Κοπροσκυλα δηλαδή....χαχαχαΚαί κατουράμε μαν
![]()
Εντάξει αν κ διαφορετικά κόμματα ο Γκονζάλες κ αθναρ ήραν την Ισπανία από μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα κ την ανέβασαν παντού κ ασφαλώς κ αθλητικά με εγκαταστάσεις κ αθλητικά προγράμματα ...κ γήπεδα πάρκα δρόμους τρένα αεροδρόμια ..ανέβηκε δημογραφικά και κατάφεραν να αγκαλιάσουν ξανά τις πρώην αποικίες και εμπορικά ...Σε όλες τις γειτονιές της Γαλλίας υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ που είναι γεμάτα.Το μπάσκετ έχει ανέβει τρομερά στην Γαλλική κοινωνία,ειδικά μετά τον Πάρκερ.
Νομίζω ότι είναι 2ο άθλημα πλέον.
Τα παιδιά εκεί ποδόσφαιρο,που είναι και το πιο δημοφιλές,παίζουν σε αθλητικά σχολεία και στις κατά τόπους ομάδες.
Όχι σε αλάνες,όχι αυθόρμητα...
Τα αθλητικά σχολεία εμπλουτίζονται όλο και πιο πολύ στο θέμα μπάσκετ.
Πάνω σε αυτό έχω εργαστεί ένα διάστημα,σε ατομικό άθλημα.
Μιλάμε για μια χώρα αθλητική.
Η Ισπανία έχει μια άλλη φιλοσοφία/νοοτροπία.
Είναι η πιο αθλητική χώρα στην Ευρώπη,με κινητήριο μοχλό από το σχολείο.
Κάθε,δημοτικό,γυμνάσιο εκεί έχει προσανατολισμό-εξειδίκευση σε ένα άθλημα.
Είναι ένα 25ετές+ πρόγραμμα που θέσπισε η κυβέρνηση Αθνάρ αν δεν κάνω λάθος και ήταν στις βάσεις που είχε θέσει αρχικά o κος Γκονζάλες.
Μιλάμε για την αθλητική ελίτ.
Το μπάσκετ το έχουν πολύ ψηλά,είναι η χώρα του παρόντος και του μέλλοντος αθλητικά.
Πρωταγωνιστές παντού,παντού όμως πλην ράγκμπι,χόκεϊ και κρίκετ.
εσυ αν δεν στειλεις πουντλΕντάξει αν κ διαφορετικά κόμματα ο Γκονζάλες κ αθναρ ήραν την Ισπανία από μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα κ την ανέβασαν παντού κ ασφαλώς κ αθλητικά με εγκαταστάσεις κ αθλητικά προγράμματα ...κ γήπεδα πάρκα δρόμους τρένα αεροδρόμια ..ανέβηκε δημογραφικά και κατάφεραν να αγκαλιάσουν ξανά τις πρώην αποικίες και εμπορικά ...
Δεν γαμιεται όμως ,,,ούτε μπουζούκια έχουν ούτε λουλούδια ούτε κωλομπαρα στην εθνική οδό ...βιβα Παπανδρέου

Τώρα το βάφουν σε κόκκινοεσυ αν δεν στειλεις πουντλ![]()
τι είναι το πουντλ?εσυ αν δεν στειλεις πουντλ![]()
κερατούκλη γκαρσονάκο ,Άσε τον ROB ήσυχο να εκφραστεί αδελφέ, οι φοιτητές είναι το μέλλον της χώρας. Είμαι σε τρένο, βαριέμαι και περνάω ωραία.
Βro, αφού "η γυναίκα που έχει την πιο υπέροχη απαλή βελούδινη επιδερμίδα που έχεις αγγίξει εντός εκτός μπουρδέλων" την οποία "εξερεύνησες με πάθος αλλά και σεβασμό διότι είναι έργο υψίστης τέχνης το κορμί της" είναι μια τάνα του 20ρικου που γάμησες πριν 2,5 χρόνια είσαι σίγουρα φοβερός γαμιάς, I trust you.
Καλα ρε δε ντρέπεσαι; Το καλύτερο δέρμα που έχεις καταφέρει να αγγίξεις στη ζωή σου είναι η τάνα του 20ρικου;
![]()