Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.954
Πόντοι
16.131
horny-humping.gif

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.729
Πόντοι
9.931
Thanks ρε bro, είσαι ψυχούλα. Πάντα ήθελα να μου κάνει μαθήματα κάποιος που έχει καταφέρει να είναι άφραγκος.

1742309774836-png.1339558
επιβεβαιώνεις πόσο εμμονικός ψυχάκιας είσαι κ αργόστροφος , ΤΟ καψούλι :2funny:
Σαφέστατα είναι ειρωνικό ρε πυροβολημένε το "δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω"
Επίσης σαφέστατα ,δικαίως η κυρά στα φόρεσε:glasses:
Δώσε τηλεφωνάκι κυράς , βάλε με στη data της και αύξησε διατροφούλα , έχω ανάγκες χαχαχαχαχα

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916
Δώσε τηλεφωνάκι κυράς , βάλε με στη data της και αύξησε διατροφούλα , έχω ανάγκες χαχαχαχαχα
Φοιτητάκο αν αναλύσεις σε ποστ φιλολογικά την ειρωνία σου σε 1000 λέξεις στην καθαρεύουσα θα σου στείλω 20 ευρώ να πιεις ένα καφέ. Promise.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.263
Πόντοι
12.756
Ηρεμα ρομπ όχι τέτοιους χαρακτηρισμους

Συνημμένα

• 200 (1).gif
    200 (1).gif
    960,8 KB · Εμφανίσεις: 13

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.729
Πόντοι
9.931
Φοιτητάκο αν αναλύσεις σε ποστ φιλολογικά την ειρωνία σε 1000 λέξεις στην καθαρεύουσα θα σου στείλω 20 ευρώ να πιεις ένα καφέ.
φτιάξε 2 κοκταίηλ να πιώ με την κυρά σου , θα σε αφήσω να μας βλέπεις όταν θα της χορταίνω τη πείνα χαχαχα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.423
Πόντοι
2.606
Χθες που παρακολουθούσα είχαν ενδιαφέρουσα συζήτηση με επιχειρήματα ένθεν και ένθεν .

Πώς προέκυψε σήμερα αυτό το μαδοπούτσι :tooth:
τυπε γιατι μιλαγανε αμερικανικα? δεν καταλαβα γρι :confused:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916
Ηρεμα ρομπ όχι τέτοιους χαρακτηρισμους
Άσε τον ROB ήσυχο να εκφραστεί αδελφέ, οι φοιτητές είναι το μέλλον της χώρας. Είμαι σε τρένο, βαριέμαι και περνάω ωραία.

φτιάξε 2 κοκταίηλ να πιώ με την κυρά σου , θα σε αφήσω να μας βλέπεις όταν θα της χορταίνω τη πείνα χαχαχα

Βro, αφού "η γυναίκα που έχει την πιο υπέροχη απαλή βελούδινη επιδερμίδα που έχεις αγγίξει εντός εκτός μπουρδέλων" την οποία "εξερεύνησες με πάθος αλλά και σεβασμό διότι είναι έργο υψίστης τέχνης το κορμί της" είναι μια τάνα του 20ρικου που γάμησες πριν 2,5 χρόνια είσαι σίγουρα φοβερός γαμιάς, I trust you.

Καλα ρε δε ντρέπεσαι; Το καλύτερο δέρμα που έχεις καταφέρει να αγγίξεις στη ζωή σου είναι η τάνα του 20ρικου; :kiss-mark:

1742316020634.png

Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
Άσε τον ROB ήσυχο να εκφραστεί αδελφέ, οι φοιτητές είναι το μέλλον της χώρας. Είμαι σε τρένο, βαριέμαι και περνάω ωραία.

Βro, αφού "η γυναίκα έχει την πιο υπέροχη απαλή βελούδινη επιδερμίδα που έχεις αγγίξει εντός εκτός μπουρδέλων" την οποία "εξερεύνησες με πάθος αλλά και σεβασμό διότι είναι έργο υψίστης τέχνης το κορμί της" είναι μια τάνα ου 20ρικου που γάμησες πριν 2,5 χρόνια είσαι σίγουρα φοβερός γαμιάς, I trust you.

Καλα ρε δε ντρέπεσαι; Το καλύτερο δέρμα που έχεις καταφέρει να αγγίξεις στη ζωή σου είναι η τάνα του 20ρικου; :kiss-mark:

1742316020634.png
συγνωμη αλλα περνας σε αλλη φαση τωρα,το να διαφωνεις με καποιον ειναι λογικο,το να μην το δεχεται παλι λογικο αλλα το να το γυρνας σε κοντρα με "προσωπικα" και μη ειναι τελειως ακυρο.καλυτερα να παραμεινετε στην διαφωνια σας η να το ληξετε.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916
συγνωμη αλλα περνας σε αλλη φαση τωρα,το να διαφωνεις με καποιον ειναι λογικο,το να μην το δεχεται παλι λογικο αλλα το να το γυρνας σε κοντρα με "προσωπικα" και μη ειναι τελειως ακυρο.καλυτερα να παραμεινετε στην διαφωνια σας η να το ληξετε.
Ο παίκτης προσφέρεται να γαμήσει τη "γυναίκα" μου ρε bro, τσέκαρα τις κριτικές του να δω τι μπορεί να δώσει. Γουρούνι στο σακί θα πάρω;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
208
Like
68.418
Πόντοι
48.917
Σε όλες τις γειτονιές της Γαλλίας υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ που είναι γεμάτα.Το μπάσκετ έχει ανέβει τρομερά στην Γαλλική κοινωνία,ειδικά μετά τον Πάρκερ.
Νομίζω ότι είναι 2ο άθλημα πλέον.
Τα παιδιά εκεί ποδόσφαιρο,που είναι και το πιο δημοφιλές,παίζουν σε αθλητικά σχολεία και στις κατά τόπους ομάδες.
Όχι σε αλάνες,όχι αυθόρμητα...
Τα αθλητικά σχολεία εμπλουτίζονται όλο και πιο πολύ στο θέμα μπάσκετ.
Πάνω σε αυτό έχω εργαστεί ένα διάστημα,σε ατομικό άθλημα.
Μιλάμε για μια χώρα αθλητική.
Η Ισπανία έχει μια άλλη φιλοσοφία/νοοτροπία.
Είναι η πιο αθλητική χώρα στην Ευρώπη,με κινητήριο μοχλό από το σχολείο.
Κάθε,δημοτικό,γυμνάσιο εκεί έχει προσανατολισμό-εξειδίκευση σε ένα άθλημα.
Είναι ένα 25ετές+ πρόγραμμα που θέσπισε η κυβέρνηση Αθνάρ αν δεν κάνω λάθος και ήταν στις βάσεις που είχε θέσει αρχικά o κος Γκονζάλες.
Μιλάμε για την αθλητική ελίτ.
Το μπάσκετ το έχουν πολύ ψηλά,είναι η χώρα του παρόντος και του μέλλοντος αθλητικά.
Πρωταγωνιστές παντού,παντού όμως πλην ράγκμπι,χόκεϊ και κρίκετ.
Εντάξει αν κ διαφορετικά κόμματα ο Γκονζάλες κ αθναρ ήραν την Ισπανία από μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα κ την ανέβασαν παντού κ ασφαλώς κ αθλητικά με εγκαταστάσεις κ αθλητικά προγράμματα ...κ γήπεδα πάρκα δρόμους τρένα αεροδρόμια ..ανέβηκε δημογραφικά και κατάφεραν να αγκαλιάσουν ξανά τις πρώην αποικίες και εμπορικά ...

Δεν γαμιεται όμως ,,,ούτε μπουζούκια έχουν ούτε λουλούδια ούτε κωλομπαρα στην εθνική οδό ...βιβα Παπανδρέου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.867
Πόντοι
7.265
Εντάξει αν κ διαφορετικά κόμματα ο Γκονζάλες κ αθναρ ήραν την Ισπανία από μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα κ την ανέβασαν παντού κ ασφαλώς κ αθλητικά με εγκαταστάσεις κ αθλητικά προγράμματα ...κ γήπεδα πάρκα δρόμους τρένα αεροδρόμια ..ανέβηκε δημογραφικά και κατάφεραν να αγκαλιάσουν ξανά τις πρώην αποικίες και εμπορικά ...

Δεν γαμιεται όμως ,,,ούτε μπουζούκια έχουν ούτε λουλούδια ούτε κωλομπαρα στην εθνική οδό ...βιβα Παπανδρέου
εσυ αν δεν στειλεις πουντλ :knuppel:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.729
Πόντοι
9.931

Βro, αφού "η γυναίκα που έχει την πιο υπέροχη απαλή βελούδινη επιδερμίδα που έχεις αγγίξει εντός εκτός μπουρδέλων" την οποία "εξερεύνησες με πάθος αλλά και σεβασμό διότι είναι έργο υψίστης τέχνης το κορμί της" είναι μια τάνα του 20ρικου που γάμησες πριν 2,5 χρόνια είσαι σίγουρα φοβερός γαμιάς, I trust you.

1742316020634.png
κερατούκλη γκαρσονάκο ,
πρώτον ποιά:2funny: data :2funny: σε ενημέρωσε ότι μιά εργαζόμενη μοντέλα δεν μπορεί να έχει επιδερμίδα βελούδο
και δεύτερον έχω γαμήσει και με δεκάρικο μοντέλες στο Μετάξι που ήταν υπερβελούδινες
Μπορείς να βεβαιωθείς από εκατοντάδες μύστες εδώ μέσα πως και με δεκάρικο κυκλοφορούν μοντελάκια, αλλά σαν ντουβάρι θα αμφισβητήσεις τους πάντες
Όπως αμφισβητείς σαν εμμονικός φυγόμυαλος όσους σου λένε πως πχ πολλοί ασχολούνται και με μπάσκετ και με κρίκετ και με ράγκμπυ στη Γαλλία
Προφανώς είχε δίκιο η κυρά που σε χώρισε τέτοιο στούκι ψυχάκι που είσαι , μη ξεχνάς τη διατροφούλα έτσι ?!! αχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom