Εντάξει αν κ διαφορετικά κόμματα ο Γκονζάλες κ αθναρ ήραν την Ισπανία από μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα κ την ανέβασαν παντού κ ασφαλώς κ αθλητικά με εγκαταστάσεις κ αθλητικά προγράμματα ...κ γήπεδα πάρκα δρόμους τρένα αεροδρόμια ..ανέβηκε δημογραφικά και κατάφεραν να αγκαλιάσουν ξανά τις πρώην αποικίες και εμπορικά ...
Δεν γαμιεται όμως ,,,ούτε μπουζούκια έχουν ούτε λουλούδια ούτε κωλομπαρα στην εθνική οδό ...βιβα Παπανδρέου
Πιο φτωχή από την Ελλάδα μετά από 40 χρόνια σκληρής δικτατορίας,όπου κάθε εξέλιξη ήταν τραγική....
Αλλά με μεγάλο πληθυσμό και αυτοκρατορικές καταβολές κτλ.
Δεν ξεκινήσαμε από την ίδια βάση,μην συγκρίνεις....
Εχω κι εγω μερικες ιδεες φιλος....
Μανα ξυσε μου την πλατη...η δραματικη ιστορια ενος παιδιου, που δεν ειχε νυχια, αλλα ειχε καραφλα (κοινωνικο δραμα)....
Του βοτανικου ο μαγκας μπηκε στο Τζαμί ( θρησκευτικο δραμα)
Ο πρεζακιας φωνακλας ( κωμωδια)
ρε πόσα κιλά μαλ.... είσαι ?
να γράψω για τις μοντέλες σε Μετάξι και σε Φυλής ? όλες τις έχω πάρει κατ'επανάληψη , κάποιες και εκτός οίκου παρεούλα κ διάφορα ..
να γράψω κριτική για την χθεσινή πιπίνα που ήταν στα "ακριβά" κ επέστρεψε στο εικοσάρι ?
ένα αστεράκι είναι το κορίτσι , οκέι στη μάπα χάνει αλλά κ πάλι είναι 8/10...
στο εκτός τύπε δεν λέμε τα προσωπικά μας πάντως ευτυχώς δεν την πάτησα σαν εσένα και μη το παίρνεις κατάκαρδα , φιλικά στο λέω αυτό !!
ανεξαρτήτως αν συνεχίσουμε το boxing δηλαδή να σε έχω για sparing training κτλπ
Μανα ξυσε μου την πλατη...η δραματικη ιστορια ενος παιδιου, που δεν ειχε νυχια, αλλα ειχε καραφλα (κοινωνικο δραμα)....
Είμαι ένας δύστυχος από μικρός, σχολείο με πείραζαν και δεν έπαιρνα τα γράμματα, μεγάλωσα πήγα Αγγλία να πλένω πιάτα ,παντρεύτηκα-χώρισα κ πληρώνω διατροφή να το γλεντάει η κυρά.
Η κοπελα μπορει να εχει κ δικιο....Εχω ενα φιλο παντρεμενο 15 χρονια, με 3 παιδια, που ειναι ακομα παρθενος... Οσο για εμας τους γαυρους ειμαστε τα καλυτερα παιδια, ολοι με λευκο ποινικο μητρωο, τιμιοι, εργατικοι, επιστημονες κ πατριωτες....
Η κοπελα μπορει να εχει κ δικιο....Εχω ενα φιλο παντρεμενο 15 χρονια, με 3 παιδια, που ειναι ακομα παρθενος... Οσο για εμας τους γαυρους ειμαστε τα καλυτερα παιδια, ολοι με λευκο ποινικο μητρωο, τιμιοι, εργατικοι, επιστημονες κ πατριωτες....