πάμε ένα καλό ,σχετικό με το σάιτ

Όσα δεν φτάνει ή αλεπού τα κάνει κρεμασταρια....Το μπάσκετ υπάρχει μόνο στην Αμερική στη Σερβία και στην Ελλάδα και στο Ισραήλ να το παίρνουν στα σοβαρά πουθενά αλλού Γαλλια Ισπανία κάτι γίνεται .ξερω αμέτρητους δικούς μου που άμα τους άφηνες από το Καραϊσκάκη να πάνε στο σεφ δεν θα έφταναν ποτέ αν δεν το έβλεπαν που είναι ένας και εγώ από αυτούς που έχω να πάω σπο το 1993 με ιωαννιδη και δεν με ενδιαφέρει να το δω ζωντανά ούτε αν παίζω στον τελικό και δεν είμαι ο εγώ έχω 100 τουλάχιστον δικούς μου που είναι έτσι οπότε φαντάζομαι ότι είναι πολλοί περισσότεροι ο βασιλιάς των αθλημάτων που γεννά οπαδούς είναι το ποδόσφαιρο το μπάσκετ για την Βαζέλα έγινε αποκούμπι από ανάγκη για να μην εξαφανιστούν από τον χάρτη
Ο βασιλιάς των σπορ ρε μαλέα δεν είπαμε ότι δεν είναι το ποδόσφαιρο.Το μπάσκετ υπάρχει μόνο στην Αμερική στη Σερβία και στην Ελλάδα και στο Ισραήλ να το παίρνουν στα σοβαρά πουθενά αλλού Γαλλια Ισπανία κάτι γίνεται .ξερω αμέτρητους δικούς μου που άμα τους άφηνες από το Καραϊσκάκη να πάνε στο σεφ δεν θα έφταναν ποτέ αν δεν το έβλεπαν που είναι ένας και εγώ από αυτούς που έχω να πάω σπο το 1993 με ιωαννιδη και δεν με ενδιαφέρει να το δω ζωντανά ούτε αν παίζω στον τελικό και δεν είμαι ο εγώ έχω 100 τουλάχιστον δικούς μου που είναι έτσι οπότε φαντάζομαι ότι είναι πολλοί περισσότεροι ο βασιλιάς των αθλημάτων που γεννά οπαδούς είναι το ποδόσφαιρο το μπάσκετ για την Βαζέλα έγινε αποκούμπι από ανάγκη για να μην εξαφανιστούν από τον χάρτη
Χαώδης διαφορά βρε κωλομπαρα,ο βασιλιάς τον σπορ λέμε ποδόσφαιρο μακράν.Ο βασιλιάς των σπορ ρε μαλέα δεν είπαμε ότι δεν είναι το ποδόσφαιρο.
Αλλα δεν μπορείς να απαξιώσεις το μπάσκετ που είναι το επόμενο σημαντικό.
Στις χώρες που έγραψες(που είναι το νο2 σπόρ) βάλε επίσης ότι νο1 άθλημα το έχουν σε Κίνα,Λιθουανία,Φιλιππίνες,Πουέρτο Ρίκο,Λετονία,Εσθονία,Δομινικανή Δημοκρατία,Λίβανο,Βενεζουέλα(εδώ μαζί με το baseball).
Αν το θες μπακαλίστικα,ο μισός πληθυσμός της γης έχει νο1 άθλημα το μπάσκετ.
Αν αφαιρέσεις την Ινδία και τις γύρω χώρες που δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά με κρίκετ και χόκει,υπάρχει πληθυσμιακά μεγάλη διαφορά υπέρ του μπάσκετ.
Ο βασιλιάς των σπορ ρε μαλέα δεν είπαμε ότι δεν είναι το ποδόσφαιρο.
Αλλα δεν μπορείς να απαξιώσεις το μπάσκετ που είναι το επόμενο σημαντικό.
Στις χώρες που έγραψες(που είναι το νο2 σπόρ) βάλε επίσης ότι νο1 άθλημα το έχουν σε Κίνα,Λιθουανία,Φιλιππίνες,Πουέρτο Ρίκο,Λετονία,Εσθονία,Δομινικανή Δημοκρατία,Λίβανο,Βενεζουέλα(εδώ μαζί με το baseball).
Αν το θες μπακαλίστικα,ο μισός πληθυσμός της γης έχει νο1 άθλημα το μπάσκετ.
Αν αφαιρέσεις την Ινδία και τις γύρω χώρες που δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά με κρίκετ και χόκει,υπάρχει πληθυσμιακά μεγάλη διαφορά υπέρ του μπάσκετ.

ετοιμασου δεν σε βλεπω καλα το ρουφιανιληκι θα παει συννεφο
Καμια φωτο με τον Κεντρικ δεν βαλατε ακομα........
Σε βλέπω τριγυρνάς συνεχώς σε δροσερά νήματα....Γαμιόλα κωλομπαρά
![]()

Ατιμουτσικο αναπολειτε τα γαμησια που σας κανειΚαμια φωτο με τον Κεντρικ δεν βαλατε ακομα........

τοσες ημερες με υψηλες θερμοκρασιες πηγε να δροσιστει χωρις να καταναλωνει ρευμαΣε βλέπω τριγυρνάς συνεχώς σε δροσερά νήματα....
Χύσε μέσα βγες από μέσα του.

κατσε λιγο γιατι ποναει το καυλι μου ακομα.........Ατιμουτσικο αναπολειτε τα γαμησια που σας κανειμην στεναχωριεσαι πλησιαζει η ωρα
![]()
κουκλος !!!!!!!!!!!