Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.725
Πόντοι
9.931

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.419
Πόντοι
2.606
Το μπάσκετ υπάρχει μόνο στην Αμερική στη Σερβία και στην Ελλάδα και στο Ισραήλ να το παίρνουν στα σοβαρά πουθενά αλλού Γαλλια Ισπανία κάτι γίνεται .ξερω αμέτρητους δικούς μου που άμα τους άφηνες από το Καραϊσκάκη να πάνε στο σεφ δεν θα έφταναν ποτέ αν δεν το έβλεπαν που είναι ένας και εγώ από αυτούς που έχω να πάω σπο το 1993 με ιωαννιδη και δεν με ενδιαφέρει να το δω ζωντανά ούτε αν παίζω στον τελικό και δεν είμαι ο εγώ έχω 100 τουλάχιστον δικούς μου που είναι έτσι οπότε φαντάζομαι ότι είναι πολλοί περισσότεροι ο βασιλιάς των αθλημάτων που γεννά οπαδούς είναι το ποδόσφαιρο το μπάσκετ για την Βαζέλα έγινε αποκούμπι από ανάγκη για να μην εξαφανιστούν από τον χάρτη

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.920
Πόντοι
16.131
Το μπάσκετ υπάρχει μόνο στην Αμερική στη Σερβία και στην Ελλάδα και στο Ισραήλ να το παίρνουν στα σοβαρά πουθενά αλλού Γαλλια Ισπανία κάτι γίνεται .ξερω αμέτρητους δικούς μου που άμα τους άφηνες από το Καραϊσκάκη να πάνε στο σεφ δεν θα έφταναν ποτέ αν δεν το έβλεπαν που είναι ένας και εγώ από αυτούς που έχω να πάω σπο το 1993 με ιωαννιδη και δεν με ενδιαφέρει να το δω ζωντανά ούτε αν παίζω στον τελικό και δεν είμαι ο εγώ έχω 100 τουλάχιστον δικούς μου που είναι έτσι οπότε φαντάζομαι ότι είναι πολλοί περισσότεροι ο βασιλιάς των αθλημάτων που γεννά οπαδούς είναι το ποδόσφαιρο το μπάσκετ για την Βαζέλα έγινε αποκούμπι από ανάγκη για να μην εξαφανιστούν από τον χάρτη
Όσα δεν φτάνει ή αλεπού τα κάνει κρεμασταρια....

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
Ο βασιλιάς των σπορ ρε μαλέα δεν είπαμε ότι δεν είναι το ποδόσφαιρο.
Αλλα δεν μπορείς να απαξιώσεις το μπάσκετ που είναι το επόμενο σημαντικό.
Στις χώρες που έγραψες(που είναι το νο2 σπόρ) βάλε επίσης ότι νο1 άθλημα το έχουν σε Κίνα,Λιθουανία,Φιλιππίνες,Πουέρτο Ρίκο,Λετονία,Εσθονία,Δομινικανή Δημοκρατία,Λίβανο,Βενεζουέλα(εδώ μαζί με το baseball).
Αν το θες μπακαλίστικα,ο μισός πληθυσμός της γης έχει νο1 άθλημα το μπάσκετ.
Αν αφαιρέσεις την Ινδία και τις γύρω χώρες που δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά με κρίκετ και χόκει,υπάρχει πληθυσμιακά μεγάλη διαφορά υπέρ του μπάσκετ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.257
Πόντοι
12.756
Στις χώρες που έγραψες(που είναι το νο2 σπόρ) βάλε επίσης ότι νο1 άθλημα το έχουν σε Κίνα,Λιθουανία,Φιλιππίνες,Πουέρτο Ρίκο,Λετονία,Εσθονία,Δομινικανή Δημοκρατία,Λίβανο,Βενεζουέλα(εδώ μαζί με το baseball).
Αν αφαιρέσεις την Ινδία και τις γύρω χώρες που δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά με κρίκετ και χόκει,υπάρχει πληθυσμιακά μεγάλη διαφορά υπέρ του μπάσκετ.
Χαώδης διαφορά βρε κωλομπαρα,ο βασιλιάς τον σπορ λέμε ποδόσφαιρο μακράν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.419
Πόντοι
2.606
:tooth:

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536
GmQ7eXCXEAAQRi2.jpeg

GmUnb1FXAAA4QUC.jpeg

:coffee:

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.014
Πόντοι
6.536

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.920
Πόντοι
16.131

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.920
Πόντοι
16.131
Σε βλέπω τριγυρνάς συνεχώς σε δροσερά νήματα....

:coffee:
Χύσε μέσα βγες από μέσα του.
τοσες ημερες με υψηλες θερμοκρασιες πηγε να δροσιστει χωρις να καταναλωνει ρευμα :gay:
μην ξεχνας κανουν ερανο για τα εισιτηρια πως θα παει η ομαδα στο φαιναλ φορ με καμηλα :grin::grin: ξεχνας τι κουβαρντα προεδρο εχουν :headbaning1::headbaning2:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
21.397
Πόντοι
5.946
Ατιμουτσικο αναπολειτε τα γαμησια που σας κανει :wink: μην στεναχωριεσαι πλησιαζει η ωρα :alivedick:
κατσε λιγο γιατι ποναει το καυλι μου ακομα.........:wink::wink::wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κουκλος !!!!!!!!!!!:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom