Παππού απόλυτε....να σας ρωτήσω κάτι (μάλλον στον πληθυντικό πρέπει να σας μιλάω μου φαίνεται.... )....το "τύπε" που χρησιμοποιείτε τόσο συχνά,από που έχει τις βάσεις του;;;; Από κάπου θα επιρρεαστίκατε λογικά
Παππού απόλυτε....να σας ρωτήσω κάτι (μάλλον στον πληθυντικό πρέπει να σας μιλάω μου φαίνεται.... )....το "τύπε" που χρησιμοποιείτε τόσο συχνά,από που έχει τις βάσεις του;;;; Από κάπου θα επιρρεαστίκατε λογικά
Δεν θα τον σκότωνα κιόλας αλλά δεν θα μπορούσα να τον έχω και μέσα στο σπίτι μου... θα μου ήταν πολύ βαρύ... άμα είναι παιδί σου,το αγαπάς όπως και να 'χει,απλώς με κάποιους φραγμούς και περιορισμούς (προσωπική άποψη)
θα του ανοιγα λογαριασμο στην Ελβετια και εξαρταται απο το ποσο πουστης θα ηταν θα φροντιζα για επαγγελματικο προσανατολισμο
απο τηλεαστερας-τραγουδιστης μεχρι υπουργος
θα του ανοιγα λογαριασμο στην Ελβετια και εξαρταται απο το ποσο πουστης θα ηταν θα φροντιζα για επαγγελματικο προσανατολισμο
απο τηλεαστερας-τραγουδιστης μεχρι υπουργος
εγω ρε παιδια εχω ενα ανηψακι 11 χρονων .κατι του λεγε η μανα του ,μπροστα και εγω ,και γυρναει και της λεει τι θες ρε μαμα εγω ειμαι γκεουλας αδερφουλα 2 κοριτσια εχεις για παιδια και μειναμε κοκκαλο.τωρα πως θα καταληξει αυτο το παιδακι......................................