Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
96Γ,οδηγος με Δ διπλωμα,ΔΕ/ΝΣ,και μετα ΚΣΑΝ.Ειχα το δρομολογιο στη βαση ελικοπτερων(μαραθωνα) για 78 μηνες...κανενας κληρου???
Ωραιο γαμησακι η ΚΣΑΝ ε? εκανα και εγω το δρομολογιο σου αλλα το 2002!
Πότε ταξίδευες με τη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" φίλε?καλημερα και απο εμενα
04Δ και μια δυσκολη χρονια στο ΠΝ σε ΔΔΜΝ και Θ/Κ Γ.ΑΒΕΡΩΦ
εχω ταξιδεψει ομως με τα Α/Τ ΑΕΤΟΣ, Φ/Γ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Υ/Β ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Ο/Γ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ και ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑΣ μικροτερος που με επερνε ο πατερας μου μεσα.
Με Κυβερνήτη Π..........ο,έτσι?Εγώ το καράβι το έφερα από την Αμερική το '92,πλήρωμα έτσι?Όχι Κυβερνήτηςαν δε με γελα η μνημη μου το 96-97? ειμουν 16 τοτε και στο πλοιο ηταν ο νονος μου κυβ.
μη φανταστεις πολυ. 1-2 βδομαδες
Μάλλον πιο μετά είσαι..οχι, ο Κ...........ς ηταν. πιο μετα πρεπει να παω? 97-98 ισως?
Ωραίες εποχές...Ταξιδάκια και λιμάνια άφθονα,ειδικά Θεσσαλονίκη!!πιο μετα απο 97-98 οχι δε μπορει γιατι εγιναν πλοιαρχοι η ταξη τους. οπως και να χει παντως καπου τοτε

Οπα αρχηγε.Αν δεν ησουν μηχανικος τοτε ειχες περιπτωση στο οπλονομιο. Σου στελνω το ονομα σε pm. Ενα θα σου πω μονο.'' Παρτε βιμ, θελω ζεστα νερα απο πανω μεχρι κατω στους μπουλμεδες...."95γ'
φ/γ ελλη....
ιμια/αδριατικη...
Τα θρυλικά ξιφιόπλοια...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενίοτε σκαντζάρανε τα θηρία λόγω βλαβών..φιλε KALIS Εισαι κατα 50%ευστοχος
τα θηρια είταν Α/Τ ΑΕΤΟΣ , Α/Τ ΙΕΡΑΞ ,Α/Τ ΠΑΘΗΡ και Α/Τ ΛΕΩΝ
τα φλέτσερ (ΑΣΠΙΣ) ΔΕΝ(ΑΡΝ) κανανε ξηφίες. παρεούλα μας στον βόρειο τομέα έκανε και το Α/Τ ΑΙΓΑΙΟΝ.
Αντιτορπιλικο ή γενικοτερα. Μιλας για Παλουκια ή Αμφιαλη?μαγκες ενα θα σας πω και οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
ποιου καραβιου το ονομα εβλεπαν οι αλλοι ναυταρες στα καπελα των αλλων ναυτων και κλαναν μεντες?τροπος του λεγειν.μιλαμε να τους παραχορουν τη σειρα τους στα κυλικεια,στις υπηρεσιες μεσαα στο ναυσταθμο κ.α ???? περιοδο 1991 με 2000 υπηρχε αυτο το καραβι
Ενίοτε σκαντζάρανε τα θηρία λόγω βλαβών..