ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.251
- Πόντοι
- 1.486
Ρωτάτε ελεύθερα...Ρε συ καλι,κατι θελει να ρωτησει ο Καλλαχαν...
Ρωτάτε ελεύθερα...Ρε συ καλι,κατι θελει να ρωτησει ο Καλλαχαν...
ΦΓ ΕΛΛΗ, Φ/ΛΙΜΝΟΣ ( Πληρωμα παραλαβης Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ ) με το τελευταιο και FOST,καταλαβαμε καταλαβαμε, 93Ε, 2φορες Αδριατικη.Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ, 99Γ ΕΣΣΟ, ΗΝ/ΡΕ Β', πληρωμα παραλαβης, με το ιδιο εχω παει και FOST, οσοι ξερουν καταλαβαν, και απο εκει πηρα το απολυτηριο.
Τι λες ρε συντροφε. Θυελλα πανω απο δεκαρι Βισκαικο κολπο με την Κορτενεαρ,..... Ενα πληρωμα ανω κατω, ξερατα, δεμενοι στα κρεβατια λες και εισαι στο αλλου φαν παρκ .... Ομορφιες.Έχω ταξιδεψει φίλε αεροπόρε με θάλασσα 12 μποφώρ και άνεμο 13!Να περνάμε Κάβο Ντόρο και να διαλύεται η ΚΝΟΧ...Ένα βήμα μπρος και πέντε πίσω και ένα πλήρωμα "νεκρό".Μόνο ο Κυβερνήτης στη γέφυρα και ο ΑΦ κι εγώ να παίρνω βίντεο...
Βισκαικό πέρασα με τον "ΑΡΗ" το '90 και ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ξέρασα.Για όσους δεν ξέρουν ο "ΆΡΗΣ" κουνιόταν ...ελικοειδώς!Να μη σου μένει στομάχι...Πέρασαν τα χρόνια ρεεεεεεεεεε!!Τι λες ρε συντροφε. Θυελλα πανω απο δεκαρι Βισκαικο κολπο με την Κορτενεαρ,..... Ενα πληρωμα ανω κατω, ξερατα, δεμενοι στα κρεβατια λες και εισαι στο αλλου φαν παρκ .... Ομορφιες.
Β-2... η πιο ασκοπη σπαταλη χρηματων...