Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα αποτελεσματα σε dos περριβαλλον πως μπορω να τα κανω copy+paste σε txt για να στα στειλω να τα τσεκαρεις και εσυ?
Κάνεις click πάνω αριστερά στο εικονίδιο της μαυρης οθόνης και επιλέγης μαρκάρισμα, με το ποντίκι μαρκάρεις την περιοχή που θέλεις και έπειτα πατάς enter κάνεις επικόλληση όπου θέλεις.τα αποτελεσματα σε dos περριβαλλον πως μπορω να τα κανω copy+paste σε txt για να στα στειλω να τα τσεκαρεις και εσυ?
Κάνεις click πάνω αριστερά στο εικονίδιο της μαυρης οθόνης και επιλέγης μαρκάρισμα, με το ποντίκι μαρκάρεις την περιοχή που θέλεις και έπειτα πατάς enter κάνεις επικόλληση όπου θέλεις.
δεν μπορω να τα μαρκαρω δεν το δεχεταιΤα μαρκάρεις
Ctrl M
Καντο οπως είπε ο marvelδεν μπορω να τα μαρκαρω δεν το δεχεται
τελοσπαντων
το δοκιμασα δεν κανει τιποταΚαντο οπως είπε ο marvel
το δοκιμασα δεν κανει τιποτα
συνεχεια μου λεει c¨usersuser οταν προσπαθω να το κανω
Μια πιο εύκολη λύση τρέξε την εντολή netstat -ta > Ονομα Αρχείου που θελεις στο τελος .txtδεν μπορω να τα μαρκαρω δεν το δεχεται
τελοσπαντων
Μια πιο εύκολη λύση τρέξε την εντολή netstat -ta > Ονομα Αρχείου που θελεις στο τελος .txt
Ανοιξε το αρχειο και copy & paste
Η εντολή όμως θα είναι netstat -ta > αρχείο.txt
Το παράδειγμα δεν είναι απο δικό μου pc
εγω εγραψα netstat -ta >dokimi.txtΗ εντολή όμως θα είναι netstat -ta > αρχείο.txt
Το παράδειγμα δεν είναι απο δικό μου pc
Μήπως ξέρει κάποιος τύπος για ποιον λόγο πάιζει να αναβοσβήνουν στο άκυρο εκεί που είμαι τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας; όχι με σταθερό ρυθμό αλλά όπως να ναι. Επίσης όταν ανοίξω browser η καρτέλα μπορεί να κάνει refresh από μόνη της.
Έχω τεστάρει ram και σκληρό δεν είναι απο εκεί. Επίσης δεν αναβοσβήνει η οθόνη το τονίζω- αναβοσβήνουν τα εικονίδια οπότε δεν είναι ούτε τροφοδοτικό, ούτε inverter.
Είμαι σε laptop 7ετίας fujitsu amilo pi3560 windows 7 pro x64. Αν είναι κάρτα γραφικών μάλλον την έκατσα γιατί θα πρέπει να την πληρώσω όσο το μηχάνημα
Βρηκα αυτό υα είναι καλύτεραεγω εγραψα netstat -ta >dokimi.txt
αλλα αντι να βγαλει την λιστα μου εβγαλε ενα read me
τελοςπαντων αστο χεστο
Σημερα ειναι μέρα της γρήγορης λύσειςΜήπως ξέρει κάποιος τύπος για ποιον λόγο πάιζει να αναβοσβήνουν στο άκυρο εκεί που είμαι τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας; όχι με σταθερό ρυθμό αλλά όπως να ναι. Επίσης όταν ανοίξω browser η καρτέλα μπορεί να κάνει refresh από μόνη της.
Έχω τεστάρει ram και σκληρό δεν είναι απο εκεί. Επίσης δεν αναβοσβήνει η οθόνη το τονίζω- αναβοσβήνουν τα εικονίδια οπότε δεν είναι ούτε τροφοδοτικό, ούτε inverter.
Είμαι σε laptop 7ετίας fujitsu amilo pi3560 windows 7 pro x64. Αν είναι κάρτα γραφικών μάλλον την έκατσα γιατί θα πρέπει να την πληρώσω όσο το μηχάνημα