που στο pc moy??Αν βάλει keylogger γίνεται.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
που στο pc moy??Αν βάλει keylogger γίνεται.
Συμφωνώ με ότι γράψανε οι φίλοι σαν απάντηση.
Για ότι αναφορά τώρα την ασφάλεια σου στο pc πρέπει καταρχην να υπάρχει κωδικός στον λογαριασμό σου ( login ).
Συναλλαγές κάνουμε μόνο σε σελίδες που ξεκινουν με https δηλαδή ότι γράφουμε στα πεδία είναι κρυπτογραφημένα το καλύτερο είναι να πληκτρογουμε την σελίδα της τράπεζας και ΠΟΤΕ να μην αποθηκευουμε των κωδικό.
Ενα καλό firewall είναι πάντα μια καλή λύση και όπως έχω ξαναγράψει εδώ ένα καλό antivirus, antimalware έστω και με πληρωμή
αξίζει να το έχουμε ( Kaspersky, ESSET ) οι επιλογές μου.
Το θέμα δεν είναι τι μπορεί κλαπεί αλλά πως να προστευτούμε.
Οι hackers εκμεταυλεύονται τις "τρύπες" του λειτουργικού καταρχήν και έπειτα αυτές που αφήνουμε σαν χρήστες.
Αυτά τα λίγα.
Έτσι είναι φίλε, όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου δεν ανησυχείς. Κι εσύ μου το έστησες το laptop εκ νέου άψογα και σε ευχαριστώ και πάλι.
Ευχαριστώ για τις ευχές, από τα πανέμορφα Χανιά σου στέλνω χαιρετισμούς και σε περιμένω να ανταποδώσω..
καλησπερα σε ολους.
γνωριζεις κανεις πως κατεβαζουμε windows10 τωρα που τελειωσε η δωρεαν αναβάθμιση απο την microsoft.
εννοιτε να ειναι δωρεαν το κατεβασμα.
το ξερω οτι ειναι με πληρωμη.νομίζω είναι με πληρωμή πια.
Ερώτηση στους συμφορουμίτες: Κάνω φορμά στο αρχαίο λαπτοπ HP. Με κατάλληλο πρόγραμμα, προ φορμά αποθηκεύω όλους τους drivers. Το φορμά ολοκληρώνεται οκ (XP professional, νόμιμο), αλλά πλέον, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος driver αντιστοιχεί σε ποιο πρόγραμμα - συσκευή. ΣΗμειωτέον ότι η HP, έχει σταματήσει την υποστήριξη στο συγκεκριμένο μοντέλο ενώ έχω χάσει τα απαραίτητα cd. ¨ηγουν, αυτή τη στιγμή το λαπτοπ δεν έχει ούτε ήχο και κάνει μόνο τα βασικά (ιντερνετ πάντως έχω, με εγκατάσταση εξωτερικής wi fi κεραίας). Any suggestions? Μερσί
μπορεί να μου πει κάποιος φίλος για ενα παλιο pc που έχω. όταν το ανοίγω δεν δίνειο ρευμα, ή κανει να ξεκινήσει και σβήνει αμέσως και μετα π΄ρεπει να πατήσω το κουμπί 10αδες φορες για να ξανα παρει μπροστά αλλα σχεδόν παντα σβήνει με το που ξεκινά...
δοκιμασε απο τη σελίδα της hp να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τους drivers που σου δίνει για το συγκεκριμένο μοντέλο για τα windows7/10. μερικές φορές δουλεύουν,
αν όχι δες ένα ενα τα κομάτια που έχει το λαπτοπ σου πχ κάρτα γραφικών, ηχου, ethernet και ψαξε στη σελίδα του συγκεκριμένου κατασκευαστή για drivers
Η σελίδα της Hp δεν υποστηρίζειπλέον το συγεκριμένο μοντέλο. Μήπως είναι καλύτερο να βρω τι είναιτι, γκξοιυγκλίζοντας τους τίτλους των αρχείων που έχω αποθηκεύσει (τώρα το σκέφτηκα αυτό)
ποιο μοντέλο είναι? και ποιοι drivers σου λείπουν?
Pavillion DV κάτι, δεν το έχω εδώ που γράφω, μοντέλο του 2005. Φαντάζομαι λείπουν όλοι οι driver, δεν έχει ήχο, δεν έχει wi fi πάντως λειτουργεί το dvd. Πάντω ςόταν είχα βάλει τον αριθμό του μοντέλου στο σάιτ της ΗΡμ νε ενημέρωσε ότι δεν το υποστήριζε πλέον.
δοκίμασε να βάλεις τα 7 home edition 32bit ίσως παίζουν οι συσκευές σου, αλλίως κάνε ένα googlαρισμα για drivers πέρα απο το site της hp
καλησπέρα φίλε μου μήπως αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις από αγγλικά σε ελληνικά η το αντίθετο;