Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/41605802/dd3aa17/WinAVI_Video_Converter_10.1_Final_Incl_Serial_By_Angel_ferbourtoi.info_.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/393568251/WAVI101.rar[/code[/URL]]
ευχαριστω.
θελω να το γραψω σε ντιβιντι να το βλεπω σε ντιβιντι πλειερ.το θεμα ειναι θες απλα να το γραψεις η και να το μετατρεψεις?
χριστε μου τι θελω και μπλεκω να τα τωρα!!!
θα το κανω κατευθειαν με το convertxtodvd να εχω ησυχο το κεφαλι μου(η μαλακια ειπα?)
δεν ειναι για το δικο μου δωδ πλειερ οποτε δεν ξερω τι γραφει!
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/392217529/AcTiVe_TeAm_CXTD4012327.rar[/code[/URL]]
παντος εγω ρε μαγκες παραληλα με τα windows παιδευομαι πολα χρονια με τα (πρωην)mandrake,suse και προσφατα ubuntu,απο την εποχη του suse 6,παντα με διαφορα προβληματα,αν και δεν ειμαι και πολυ advance χρηστης...αλλα τα τελευταια ubuntu,τα 10.04,ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και απροβληματιστα!!!για να μην αναφερω τουσ τονους δωρεαν λογισμικο για τα παντα..ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,τα εχω βαλει σε 1 netbook me ssd δισκο,σαν αποκλειστικο λειτουργικο,και ΟΡΓΩΝΟΥΝ!!!!(και για να λεμε ολη την αληθεια,και τα windows 7 σαν λειτουργικο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ).μαλλον ζουμε μερες με πολυ καλα λειτουργικα... επιτελους μπορεσα να παρατησω τα xp(vista δεν πηγα ποτε)και να μπουν και στα 4 pc νεα λειτουργικα(3 win 1 ubuntu)και ολα να δουλευουν τελεια...α,και κατι αλλο παιδια...για μενα τα win 7 θα κατσουν 5 χρονια minimun..στην αγορα κυκλοφορουν γνησια απο 50 γιουργια και επειδη κρινω οτι δεν αξιζει να παιδευεσαι με κοπιες,εγω τα εχω βαλει ολα γνησια για πρωτη φορα και ξεγνιασα...
πουρνό πουρνό, σήμερα, :'( έχασα την www.legitreviews.com/images/reviews/293/ATIX1900_Board.jpg]πολυαγαπημένη[/url] μου.
4,5 χρόνια τώρα μου χάρισε άπειρες στιγμές 3D gaming, model developing...
κοιτάξτε πως με υποδέχτηκε σήμερα το πρωί κατά τις 6.
![]()
:o :o :'( :'( :'( :'( :'( :'(
"αυτό προκαλλείται είτε από βραχύ κύκλωμα κάπου μέσα στο κουτί, συνήθως από το τροφοδοτικό, είτε από εσφαλμένη τοποθέτηση της κάρτας γραφικών(δηλαδή δεν κούμπωσε καλά και τέλος είτε από φυσιολογικό θάνατο,το οποίο συνέβη εδώ)"
το ποστάρω για να ξέρετε τι φταίει όταν συμβεί και σε εσάς.
τα συμπτώματα βέβαια διαφέρουν από κάρτα σε κάρτα, άλλες κάρτες βγάζουν τυχαία ροζ μπλε και πράσινα χρώματα στην οθόνη, άλλες βγάζουν κάθετες γραμμές στην οθόνη με πράσινα στίγματα(όπως εδώ) και άλλες δεν δίνουν καθόλου εικόνα σαν output αλλά έχουν τρομερή αύξηση θερμοκρασίας(βραχυκύκλωμα)
Τι ειναι αυτο καινουριο?Ας μεινουν και δεκα χρονια. Εσυ μπορεις να μεινεις 10 χρονια με το ιδιο hardware? Γιατι αμα δωσεις 50 ευρω θα ειναι για το hardware που εχεις εκεινη τη στιγμη, και αντε -3 αλλαγες ακομα.
Δεν αγοραζεις, μη μπερδευεστε. Δικαιωματα χρησης αποκτας.
παντος εγω ρε μαγκες παραληλα με τα windows παιδευομαι πολα χρονια με τα (πρωην)mandrake,suse και προσφατα ubuntu,απο την εποχη του suse 6,παντα με διαφορα προβληματα,αν και δεν ειμαι και πολυ advance χρηστης...αλλα τα τελευταια ubuntu,τα 10.04,ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και απροβληματιστα!!!για να μην αναφερω τουσ τονους δωρεαν λογισμικο για τα παντα..ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,τα εχω βαλει σε 1 netbook me ssd δισκο,σαν αποκλειστικο λειτουργικο,και ΟΡΓΩΝΟΥΝ!!!!(και για να λεμε ολη την αληθεια,και τα windows 7 σαν λειτουργικο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ).μαλλον ζουμε μερες με πολυ καλα λειτουργικα... επιτελους μπορεσα να παρατησω τα xp(vista δεν πηγα ποτε)και να μπουν και στα 4 pc νεα λειτουργικα(3 win 1 ubuntu)και ολα να δουλευουν τελεια...α,και κατι αλλο παιδια...για μενα τα win 7 θα κατσουν 5 χρονια minimun..στην αγορα κυκλοφορουν γνησια απο 50 γιουργια και επειδη κρινω οτι δεν αξιζει να παιδευεσαι με κοπιες,εγω τα εχω βαλει ολα γνησια για πρωτη φορα και ξεγνιασα...
Μεγάλη προσοχή εδώ: Σε ssd δίσκο δε βάζουμε ΠΟΤΕ ext3/ext4 σύστημα αρχείων. Η τεχνολογία journaling που προστατεύει τα δεδομένα μας, προκαλεί σημαντική "καταπόνηση" (ας μου επιτραπεί o όρος) στους ssd (έχουν περιορισμένο αριθμό εγγραφών που μπορούν να γίνουν. αναγνώσεις απεριόριστες.) Οπότε πρέπει να επιλέξουμε σύστημα αρχείων ext2. Στους παραδοσιακούς δίσκους βάζουμε κανονικά ext4.
Αν ξέρει κανείς αν και πως απενεργοποιείται το journaling, ας δώσει link.