Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 923K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

xexexe123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
35
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα να τσεκάρω. Είναι μια ονόματι Νεφέλη. Πριν κανα χρόνο περίπου δούλευε στο 120 στα άλλα σπίτια. Ειναι σχετικά κοντή, μελαχρινή με τατουάζ και πλαδαρό κώλο. Γαμεύσιμη αλλά είναι δευτεράντζα κατάσταση. Καλύτερη απο τις γυφτορουμάνες που τις καταλαβαίνεις απο μακριά αλλά δεν είναι γκόμενα με αέρα. Δεν πέρασα μόλις την θυμήθηκα γιατι δεν θεώρησα ότι αξίζει ξανά τα λεφτά.
Ποιες αλλες είναι;

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.992
Πόντοι
216
ρε παιδιά καμια εκτος μπουρδελων,τσιγγανα ρουμανα οτιδηποτε ξερει κανεις να κανει συναντησεις?Δεν εχω προβλημα να δωσω δωρακι

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
77
Πόντοι
0
Εχει δει κανεις αυτη την ολγα στο οθονος 100?

Soksok9990

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2024
Like
50
Πόντοι
0
Τι γίνεται στο 120 ας ενημερώσει κάποιος και εάν σταμάτησε η τζουλια

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
79
Πόντοι
0
Μάγκες μόλις έφυγα από ποτάμι. Μακρυά από Λίλι μεγάλη φόλα της ζήτησα μόνο πιπα και μου ζήτησε 60€ της λέω ότι πάντα 30 δίνω και άρχισε και φώναζε ότι θέλω όλα τα προγράμματα με 30€ και σηκώθηκε και έφυγε και έχασα και τα λεφτά μου . Γαμω το σπίτι της

Soksok9990

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2024
Like
50
Πόντοι
0
Μάγκες μόλις έφυγα από ποτάμι. Μακρυά από Λίλι μεγάλη φόλα της ζήτησα μόνο πιπα και μου ζήτησε 60€ της λέω ότι πάντα 30 δίνω και άρχισε και φώναζε ότι θέλω όλα τα προγράμματα με 30€ και σηκώθηκε και έφυγε και έχασα και τα λεφτά μου . Γαμω το σπίτι της
Τι λες ρε φίλε , παλι καλά που τις γραφές εδώ , δεν σου έδωσαν τίποτα πίσω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιες άλλες ήταν

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
79
Πόντοι
0
Άλλη μια ήταν στο πρώτο που όταν μπήκα βγαίνει ντυμένη και μου λέει έλα εγώ είμαι η κοπέλα θα μπεις γιατί θέλω να φύγω
Ε; Της λέω θα περάσεις στο δωμάτιο ή όχι γιατί βιάζομαι
Φυσικά της είπα καλό απόγευμα
Μετά πήγα σε άλλα δύο ήταν κλειστά.πηγα στην Λίλι μετά λέω δε γαμιεται ας μπω και έγινε ότι έγινε. Με το που μπήκε στο δωμάτιο ήταν άντε ελα να τελειώνουμε. Και έγινε ότι σας είπα μετά δεν πρόλαβε ούτε να μου τον σηκώσει

Wade_Wilson

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Εχει δει κανεις αυτη την ολγα στο οθονος 100?
Πήγα πριν 2-3 μέρες στην Όλγα 40-45 χρονών με σωματαρα και τρελό 3-4αρι φυσικές στητες βυζάρες. Και εκεί τελειώνουν τα θετικά, μπορεί να είναι και η πιο ψυχρή που έχω πάει εβερ ευτυχώς είχα πολλές καβλες και κατάφερα να χύσω στα 4.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
394
Πόντοι
21
Πήγα πριν 2-3 μέρες στην Όλγα 40-45 χρονών με σωματαρα και τρελό 3-4αρι φυσικές στητες βυζάρες. Και εκεί τελειώνουν τα θετικά, μπορεί να είναι και η πιο ψυχρή που έχω πάει εβερ ευτυχώς είχα πολλές καβλες και κατάφερα να χύσω στα 4.
Καλημέρα φίλε αυτή η ολγα ειναι στο μονικας ; Ή στα άλλα δύο πιο πίσω; Γτ πήρα τηλεφωνώ και μου είπανε ότι είναι κλειστό στην Όθωνος

Mastorakos!

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0

Καλησπέρα μύστες εδω τι γίνεται ρε μάγκες εχει κανένας καμία γνώμη??

Dim80!

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
79
Πόντοι
0

Καλησπέρα μύστες εδω τι γίνεται ρε μάγκες εχει κανένας καμία γνώμη??
Πήγα εγώ εχθές. Όπως την είδα έτσι έφυγα. Γύρω στα 60 χρόνον δεν λέω κάτι άλλο νομίζω τα είπα ολα

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.992
Πόντοι
216
απ οτι διαβάζω απο αυτα που γραφετε εσεις παιδιά εδω μεσα,στην Πάτρα σε οποιο μπουρδελο και να μπεις ειναι σχεδον δεδομένο οτι θα φας φόλα και οτι η κοπελα θα ειναι αδιαφορη και δεν θα περασεις καλά.Εχω πολλα χρονια να παω σε μπουρδελο κι αναρωτιεμαι αν ειναι οντως τοσο χαλια η συμπεριφορά των κοριτσιών πλεον?

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.992
Πόντοι
216
υπαρχει τιποτα καλο προς τα μπουρδελα κατω στο λιμανι?πέρασε κανεις καμια βολτα?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.979
Πόντοι
3.436
Επρεπε να της πεις 60 να είναι οι ώρες σου κ οι μισές στο κρεβάτι.
Αφού δεν την αγγίξες έπρεπε να ζητήσεις τα λεφτά πίσω.
Αθήνα δεν έχει τέτοια ανακεινωνεται ελεύθερο στοματικό δεν κάνει η κοπελιά φεύγεις κ η τσατσά σε περιμενη με το κόκκινο ή το μπλε παράβολο στην πόρτα.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.979
Πόντοι
3.436
Είχα πάει μαζί της με τη λιλι το 2024 Οκτώβρη μόλις είχε έρθει
Τα ίδια μου έκανε στο δωμάτιο ντυνομαι τη παρατάω πάω στη τσατσά και ζητάω τα λεφτά πίσω
Εκεί βγαίνει η λιλι και άρχισε να φωνάζει και να κοιτάει να πάρει τα λεφτά από τη τσατσά για να μην μου τα δώσει
Τελικά εγώ τα πήρα με επιμονή και έφυγα και αυτή να κάνει σαν υστερικη και να φωνάζει να έχει βγει έξω από το σπιτακι 1 που ήταν φώναζε εγώ αμέριμνος πήρα το αμάξι και εφυγα
Ωραίος , έτσι θέλουν,
πρέπει να υπάρχει εντιμότητα κ φερεγγυότητα του λόγου τους, όπως κ να έχει καλά εξηγηθηκες ελπίζω να έφυγες με το στροφόμετρο στην κόκκινη περιοχή...

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
661
e17fe3e5-a4a3-44b7-bbb2-86cc216a6eb8-1_all_9594.jpg
καλησπέρα είμαι η Μελίνα από Παρασκευή μέχρι κ Κυριακή θα είμαι πατρα με φουλ προγράμμα πρώτη φορά στα μέρη σας 27 χρονων ...σασ περίμενωε δικό μου χώρο 699 708 4670

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
580
Πόντοι
81
Στο λιμάνι έχουμε καμία ενημέρωση ποια κοπέλα είναι;

Alapournas21

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες , θα βρίσκομαι Πάτρα της επόμενες μέρες , ξέρουμε κάτι καλό από μπουρδελα στούντιο ή και call girl ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom