Ποιες αλλες είναι;Πέρασα σήμερα να τσεκάρω. Είναι μια ονόματι Νεφέλη. Πριν κανα χρόνο περίπου δούλευε στο 120 στα άλλα σπίτια. Ειναι σχετικά κοντή, μελαχρινή με τατουάζ και πλαδαρό κώλο. Γαμεύσιμη αλλά είναι δευτεράντζα κατάσταση. Καλύτερη απο τις γυφτορουμάνες που τις καταλαβαίνεις απο μακριά αλλά δεν είναι γκόμενα με αέρα. Δεν πέρασα μόλις την θυμήθηκα γιατι δεν θεώρησα ότι αξίζει ξανά τα λεφτά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Αν πάει κάποιος ας ενημερωσει
kanesex.com
Καλησπέρα μύστες εδω τι γίνεται ρε μάγκες εχει κανένας καμία γνώμη??
Αφού δεν την αγγίξες έπρεπε να ζητήσεις τα λεφτά πίσω.
Αθήνα δεν έχει τέτοια ανακεινωνεται ελεύθερο στοματικό δεν κάνει η κοπελιά φεύγεις κ η τσατσά σε περιμενη με το κόκκινο ή το μπλε παράβολο στην πόρτα.
πρέπει να υπάρχει εντιμότητα κ φερεγγυότητα του λόγου τους, όπως κ να έχει καλά εξηγηθηκες ελπίζω να έφυγες με το στροφόμετρο στην κόκκινη περιοχή...
καλησπέρα είμαι η Μελίνα από Παρασκευή μέχρι κ Κυριακή θα είμαι πατρα με φουλ προγράμμα πρώτη φορά στα μέρη σας 27 χρονων ...σασ περίμενωε δικό μου χώρο 699 708 4670
Ήταν Χριστίνα και Μαρία. Οι στάνταρ δηλαδή.Ποιες αλλες είναι;
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Ενημερωτικά στο 100 φέρνουν ότι δεν τραβάει στο ποτάμιΕχει δει κανεις αυτη την ολγα στο οθονος 100?
Αν πάει κάποιος ας ενημερωσει
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Τι γίνεται στο 120 ας ενημερώσει κάποιος και εάν σταμάτησε η τζουλια
Μάγκες μόλις έφυγα από ποτάμι. Μακρυά από Λίλι μεγάλη φόλα της ζήτησα μόνο πιπα και μου ζήτησε 60€ της λέω ότι πάντα 30 δίνω και άρχισε και φώναζε ότι θέλω όλα τα προγράμματα με 30€ και σηκώθηκε και έφυγε και έχασα και τα λεφτά μου . Γαμω το σπίτι της
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Τι λες ρε φίλε , παλι καλά που τις γραφές εδώ , δεν σου έδωσαν τίποτα πίσω;Μάγκες μόλις έφυγα από ποτάμι. Μακρυά από Λίλι μεγάλη φόλα της ζήτησα μόνο πιπα και μου ζήτησε 60€ της λέω ότι πάντα 30 δίνω και άρχισε και φώναζε ότι θέλω όλα τα προγράμματα με 30€ και σηκώθηκε και έφυγε και έχασα και τα λεφτά μου . Γαμω το σπίτι της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιες άλλες ήτανΜάγκες μόλις έφυγα από ποτάμι. Μακρυά από Λίλι μεγάλη φόλα της ζήτησα μόνο πιπα και μου ζήτησε 60€ της λέω ότι πάντα 30 δίνω και άρχισε και φώναζε ότι θέλω όλα τα προγράμματα με 30€ και σηκώθηκε και έφυγε και έχασα και τα λεφτά μου . Γαμω το σπίτι της
Άλλη μια ήταν στο πρώτο που όταν μπήκα βγαίνει ντυμένη και μου λέει έλα εγώ είμαι η κοπέλα θα μπεις γιατί θέλω να φύγω
Ε; Της λέω θα περάσεις στο δωμάτιο ή όχι γιατί βιάζομαι
Φυσικά της είπα καλό απόγευμα
Μετά πήγα σε άλλα δύο ήταν κλειστά.πηγα στην Λίλι μετά λέω δε γαμιεται ας μπω και έγινε ότι έγινε. Με το που μπήκε στο δωμάτιο ήταν άντε ελα να τελειώνουμε. Και έγινε ότι σας είπα μετά δεν πρόλαβε ούτε να μου τον σηκώσει
Ε; Της λέω θα περάσεις στο δωμάτιο ή όχι γιατί βιάζομαι
Φυσικά της είπα καλό απόγευμα
Μετά πήγα σε άλλα δύο ήταν κλειστά.πηγα στην Λίλι μετά λέω δε γαμιεται ας μπω και έγινε ότι έγινε. Με το που μπήκε στο δωμάτιο ήταν άντε ελα να τελειώνουμε. Και έγινε ότι σας είπα μετά δεν πρόλαβε ούτε να μου τον σηκώσει
Wade_Wilson
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Πήγα πριν 2-3 μέρες στην Όλγα 40-45 χρονών με σωματαρα και τρελό 3-4αρι φυσικές στητες βυζάρες. Και εκεί τελειώνουν τα θετικά, μπορεί να είναι και η πιο ψυχρή που έχω πάει εβερ ευτυχώς είχα πολλές καβλες και κατάφερα να χύσω στα 4.Εχει δει κανεις αυτη την ολγα στο οθονος 100?
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα φίλε αυτή η ολγα ειναι στο μονικας ; Ή στα άλλα δύο πιο πίσω; Γτ πήρα τηλεφωνώ και μου είπανε ότι είναι κλειστό στην ΌθωνοςΠήγα πριν 2-3 μέρες στην Όλγα 40-45 χρονών με σωματαρα και τρελό 3-4αρι φυσικές στητες βυζάρες. Και εκεί τελειώνουν τα θετικά, μπορεί να είναι και η πιο ψυχρή που έχω πάει εβερ ευτυχώς είχα πολλές καβλες και κατάφερα να χύσω στα 4.
Mastorakos!
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2025
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Τρελή καβλα για σένα
Σε περιμένω να περάσουμε καβλιαρικα. Έλα να σε κάνω να τρέμεις από ηδονή και να νιώσεις την αληθινή καβλα χωρίς ψυχρά και ξεπετες. Γιατί το κρεβάτι είναι απόλαυση. Στοματικό απίστευτο γιατί το γουστάρω να λιώνεις. Στο χώρο μου ρομαντικά και καθαρά. Μεγάλο φυσικό στήθος για τρέλες Πάτρα τηλ...
Πήγα εγώ εχθές. Όπως την είδα έτσι έφυγα. Γύρω στα 60 χρόνον δεν λέω κάτι άλλο νομίζω τα είπα ολα![]()
Τρελή καβλα για σένα
Σε περιμένω να περάσουμε καβλιαρικα. Έλα να σε κάνω να τρέμεις από ηδονή και να νιώσεις την αληθινή καβλα χωρίς ψυχρά και ξεπετες. Γιατί το κρεβάτι είναι απόλαυση. Στοματικό απίστευτο γιατί το γουστάρω να λιώνεις. Στο χώρο μου ρομαντικά και καθαρά. Μεγάλο φυσικό στήθος για τρέλες Πάτρα τηλ...kanesex.com
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.992
- Πόντοι
- 216
απ οτι διαβάζω απο αυτα που γραφετε εσεις παιδιά εδω μεσα,στην Πάτρα σε οποιο μπουρδελο και να μπεις ειναι σχεδον δεδομένο οτι θα φας φόλα και οτι η κοπελα θα ειναι αδιαφορη και δεν θα περασεις καλά.Εχω πολλα χρονια να παω σε μπουρδελο κι αναρωτιεμαι αν ειναι οντως τοσο χαλια η συμπεριφορά των κοριτσιών πλεον?
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Επρεπε να της πεις 60 να είναι οι ώρες σου κ οι μισές στο κρεβάτι.Μάγκες μόλις έφυγα από ποτάμι. Μακρυά από Λίλι μεγάλη φόλα της ζήτησα μόνο πιπα και μου ζήτησε 60€ της λέω ότι πάντα 30 δίνω και άρχισε και φώναζε ότι θέλω όλα τα προγράμματα με 30€ και σηκώθηκε και έφυγε και έχασα και τα λεφτά μου . Γαμω το σπίτι της
Αφού δεν την αγγίξες έπρεπε να ζητήσεις τα λεφτά πίσω.
Αθήνα δεν έχει τέτοια ανακεινωνεται ελεύθερο στοματικό δεν κάνει η κοπελιά φεύγεις κ η τσατσά σε περιμενη με το κόκκινο ή το μπλε παράβολο στην πόρτα.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.979
- Πόντοι
- 3.436
Ωραίος , έτσι θέλουν,Είχα πάει μαζί της με τη λιλι το 2024 Οκτώβρη μόλις είχε έρθει
Τα ίδια μου έκανε στο δωμάτιο ντυνομαι τη παρατάω πάω στη τσατσά και ζητάω τα λεφτά πίσω
Εκεί βγαίνει η λιλι και άρχισε να φωνάζει και να κοιτάει να πάρει τα λεφτά από τη τσατσά για να μην μου τα δώσει
Τελικά εγώ τα πήρα με επιμονή και έφυγα και αυτή να κάνει σαν υστερικη και να φωνάζει να έχει βγει έξω από το σπιτακι 1 που ήταν φώναζε εγώ αμέριμνος πήρα το αμάξι και εφυγα
πρέπει να υπάρχει εντιμότητα κ φερεγγυότητα του λόγου τους, όπως κ να έχει καλά εξηγηθηκες ελπίζω να έφυγες με το στροφόμετρο στην κόκκινη περιοχή...
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 661
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 580
- Πόντοι
- 81
Στο λιμάνι έχουμε καμία ενημέρωση ποια κοπέλα είναι;
Alapournas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες , θα βρίσκομαι Πάτρα της επόμενες μέρες , ξέρουμε κάτι καλό από μπουρδελα στούντιο ή και call girl ;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 22K